şaka maka ay bitiyor. erken doğumlarla birlikte yavaş yavaş bebekler gelmeye başlaraayyy çok heyecanlı :18: ben hala 8 aylık hamile olduğuma inanamıyorum. nerdeyse doğurcam hala inanılmaz geliyor. sizde öyle misiniz?
ben de inanamıyorum tatlım..7,5 aylık oldum ben de şaka maka,yorulmazsam çok iyiyim genelde,arada ağrılarım oluyo ama olacak o kadar,son 61 günüm kaldıannem gelmeden doğurmazsam iyidir
canım aklıma şu bilgi de geldi drm 20 haftadan sonraki gerilik ve ilerilikler yapısaldır demişti. 20 haftalarda nasıldı?
günaydın tontişler,nasılmış bugün herkes bakalım
mermaid hayırlı haberlerle gel tatlım..merakla bekliyorum..
yavrusum Dalin'in yumuşatıcısını aldım ben de..
Lezginka canım maaşallah bebişine de sana da,kekler işe yaramış
hala çok yorgunum,dün bitmişim resmen iş yapmaktan..erken kalkayım da geçmişi kaçırmayım dedim ama maaşallah doldurmuşsunuz yine,anca bitirdim..
serpilcim atmışsın beni kontrol listesinin en sonuna yahu,ben niye bu kadar geç gidiyorum acaba yaa doktoru arayayım da erken gideyim en iyisi
öyle ya sorma 34 haftaya girdim bende inanamıyorum bu ay bitince9. ayıma girmiş olacam
günaydın canım kurdunmu beşiği göstersene resmini
bende dalin alcam canım fiyatıda uygunmuş hem
bende annem gelmeden doğurmak istemiyorumben de inanamıyorum tatlım..7,5 aylık oldum ben de şaka maka,yorulmazsam çok iyiyim genelde,arada ağrılarım oluyo ama olacak o kadar,son 61 günüm kaldıannem gelmeden doğurmazsam iyidir
Belli mi olur belki erken falan gelir? nasıl olsa belli bi haftadan sonrası tehlikeli değil...benim en son doğum göründüğü için bi değişiklik yok bende heyecan felan:)))
Bi değişiklik olmazsa 2 gün arkandayım canım :) sen hastaneden çıkarken ben girerim...öyle ya sorma 34 haftaya girdim bende inanamıyorum bu ay bitince9. ayıma girmiş olacam
günaydın tontişler,nasılmış bugün herkes bakalım
mermaid hayırlı haberlerle gel tatlım..merakla bekliyorum..
yavrusum Dalin'in yumuşatıcısını aldım ben de..
Lezginka canım maaşallah bebişine de sana da,kekler işe yaramış
hala çok yorgunum,dün bitmişim resmen iş yapmaktan..erken kalkayım da geçmişi kaçırmayım dedim ama maaşallah doldurmuşsunuz yine,anca bitirdim..
serpilcim atmışsın beni kontrol listesinin en sonuna yahu,ben niye bu kadar geç gidiyorum acaba yaa doktoru arayayım da erken gideyim en iyisi
bende annem gelmeden doğurmak istemiyorumannemin de ehliyet alacağı tuttu oofff
Belli mi olur belki erken falan gelir? nasıl olsa belli bi haftadan sonrası tehlikeli değil...
Bi değişiklik olmazsa 2 gün arkandayım canım :) sen hastaneden çıkarken ben girerim...
günaydın bademim geldimi beşiğiniz tatlım . benim hala gelmedi pazartesi dediler gelmedi salı günü sordum perşemde gelicek dediler bakalım getirceklermi bgün
Bunları bana yazdın galiba? kalp atış tarihini falan hiç hatırlamıyorum ama o zamanki doktorum hem tıbbi cihaz olarak hem de uzmanlık olarak çok güvendiğim bir yerdi. sorun olacağını düşünmedim.gerçekte bu ama 4 hafta önden gidiyor benim baştan beri de hep öndendi... ilk ultrasonlar önemliymiş birde. ben büyük oğlumda hastanede yatmıştım zeynep kamilde 29. haftada. o zaman edirneden eşime ilk ultrason resimlerini getirtmişlerdi. ilerleyen dönemdekiler de yapısal olabiliyor önden geriden meselesi...
10 şubata göre olsa kesen erken görünmeli kalp atışı erken olmalıydı...
sen yine hazırlığını yap...
bende öyle düşünüyorum canım baktım bişey alerji yapıyor (bebe yağı, şampuan, bez, deterjan, vb)kendime kullanırım sonuçta yetişkine kullanılmaz diye bi şart yokdaha gelmedi canım beşikimiz,akşama gelecek,kurunca çekerim resminiben baya pahalıya almıştım,deterjanıyla birlikte,ama olsun çok az da olsa kullanacam,kullanmadan alerji yapıp yapmadığını bilemem ki,yaparsa kullanmam bi daha,kendimize kullanırız..
bende annem gelmeden doğurmak istemiyorumannemin de ehliyet alacağı tuttu oofff
Belli mi olur belki erken falan gelir? nasıl olsa belli bi haftadan sonrası tehlikeli değil...
Bi değişiklik olmazsa 2 gün arkandayım canım :) sen hastaneden çıkarken ben girerim...
- doktor Kontrol Listemiz
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... Giderayak bana kitledi:)))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
serpilurhan 20 Ekim cts saat: 11.00 gulayaydogmus 20 Ekim cts saat: ???? vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00 emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30 esraumut 20 Ekim cts saat: ???? rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00 istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ???? fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40 ozgezngn 29 ekim pzt saat: ???? bsygn 30 ekim salı saat: 09:20 pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30 ceza83 30 ekim salı saat: ???? chnb 31 ekim çarş saat: ???? Sonesinti 1 kasım Prş saat : ???? burcu_gen 3 kasım Cts saat : ???? ecrin46 5 kasım pzt saat: ???? fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00 mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30 eczreyrey 8 kasım cts saat: Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00 cereyan 9 kasım cuma saat:???? meoww 9 Kasım cts saat: badem30 10 Kasım cts saat:
günaydın tatlım,gelmedi,akşama gelecekinşallah sizinki de gelir artık,ben de sizin beşiği merak ediyorum,gece yatakta seastirenin beşiği niye gelmedi acaba yaa diye düşünüyodum kendi kendime
yavrusum kalça ağrım falan var da onları saymıyorum şikayet olarak,kızım gücenir sonra bana,herşey çok iyi herşey çok güzel diyorum hep kendi kendime
günaydın tatlım,gelmedi,akşama gelecekinşallah sizinki de gelir artık,ben de sizin beşiği merak ediyorum,gece yatakta seastirenin beşiği niye gelmedi acaba yaa diye düşünüyodum kendi kendime
yavrusum kalça ağrım falan var da onları saymıyorum şikayet olarak,kızım gücenir sonra bana,herşey çok iyi herşey çok güzel diyorum hep kendi kendime
günaydın tatlım;
bencede bir bahane bul git erkenden:))) hem tombul gülceyi görürsün...
Günaydın kızlar..
Ben birkaç gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi. (ama belim çok ağrıyor birazcık ayakta kalınca,onu saymazsak iyiyim)
Sizler nasılsınız,moraller nasıl?
Günaydın kızlar..
Ben birkaç gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi. (ama belim çok ağrıyor birazcık ayakta kalınca,onu saymazsak iyiyim)
Sizler nasılsınız,moraller nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?