2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben de inanamıyorum tatlım..7,5 aylık oldum ben de şaka maka,yorulmazsam çok iyiyim genelde,arada ağrılarım oluyo ama olacak o kadar,son 61 günüm kaldı annem gelmeden doğurmazsam iyidir

canım bende 2 hafta önce öyle diyodum sıkıntım yok felan diye ama 8. aya girdiğim gibi başladı sıkıntılar

Son düzenleme:
canım aklıma şu bilgi de geldi drm 20 haftadan sonraki gerilik ve ilerilikler yapısaldır demişti. 20 haftalarda nasıldı?

gerçekte bu ama 4 hafta önden gidiyor benim baştan beri de hep öndendi... ilk ultrasonlar önemliymiş birde. ben büyük oğlumda hastanede yatmıştım zeynep kamilde 29. haftada. o zaman edirneden eşime ilk ultrason resimlerini getirtmişlerdi. ilerleyen dönemdekiler de yapısal olabiliyor önden geriden meselesi...

10 şubata göre olsa kesen erken görünmeli kalp atışı erken olmalıydı...

sen yine hazırlığını yap...

günaydın bademim geldimi beşiğiniz tatlım . benim hala gelmedi pazartesi dediler gelmedi salı günü sordum perşemde gelicek dediler bakalım getirceklermi bgün

öyle ya sorma 34 haftaya girdim bende inanamıyorum bu ay bitince9. ayıma girmiş olacam

günaydın canım kurdunmu beşiği göstersene resmini
bende dalin alcam canım fiyatıda uygunmuş hem

daha gelmedi canım beşikimiz,akşama gelecek,kurunca çekerim resmini ben baya pahalıya almıştım,deterjanıyla birlikte,ama olsun çok az da olsa kullanacam,kullanmadan alerji yapıp yapmadığını bilemem ki,yaparsa kullanmam bi daha,kendimize kullanırız..

ben de inanamıyorum tatlım..7,5 aylık oldum ben de şaka maka,yorulmazsam çok iyiyim genelde,arada ağrılarım oluyo ama olacak o kadar,son 61 günüm kaldı annem gelmeden doğurmazsam iyidir
bende annem gelmeden doğurmak istemiyorum annemin de ehliyet alacağı tuttu oofff

benim en son doğum göründüğü için bi değişiklik yok bende heyecan felan:)))
Belli mi olur belki erken falan gelir? nasıl olsa belli bi haftadan sonrası tehlikeli değil...

öyle ya sorma 34 haftaya girdim bende inanamıyorum bu ay bitince9. ayıma girmiş olacam
Bi değişiklik olmazsa 2 gün arkandayım canım :) sen hastaneden çıkarken ben girerim...

günaydın tatlım;

bencede bir bahane bul git erkenden:))) hem tombul gülceyi görürsün...

tabiki orası belli olmaz tatlım ama erken doğururmuyum diyip sitrese girmek istemiyorum zamaında gelicekmiş gibi düşünüyorum ben hep hayırlısı olsun bakalım

günaydın bademim geldimi beşiğiniz tatlım . benim hala gelmedi pazartesi dediler gelmedi salı günü sordum perşemde gelicek dediler bakalım getirceklermi bgün

günaydın tatlım,gelmedi,akşama gelecek inşallah sizinki de gelir artık,ben de sizin beşiği merak ediyorum,gece yatakta seastirenin beşiği niye gelmedi acaba yaa diye düşünüyodum kendi kendime

yavrusum kalça ağrım falan var da onları saymıyorum şikayet olarak,kızım gücenir sonra bana,herşey çok iyi herşey çok güzel diyorum hep kendi kendime

Bunları bana yazdın galiba? kalp atış tarihini falan hiç hatırlamıyorum ama o zamanki doktorum hem tıbbi cihaz olarak hem de uzmanlık olarak çok güvendiğim bir yerdi. sorun olacağını düşünmedim.

bende öyle düşünüyorum canım baktım bişey alerji yapıyor (bebe yağı, şampuan, bez, deterjan, vb)kendime kullanırım sonuçta yetişkine kullanılmaz diye bi şart yok
burada 3 liraymış canım yumuşatıcı

evet ya doğumu benimle yakın baya bi arkadaş var artık hergün birimiz doğururuz ne güzel

5 kasım, 12 kasım ve 19 kasım randevu tarihlerim :) 29 ekimden sonra her hafta nst ve kontrol var..saatleri şuan belli değil.. 29 ekimdeki randevum saat 10.00 da..

Günaydın kızlar..
Ben birkaç gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi. (ama belim çok ağrıyor birazcık ayakta kalınca,onu saymazsak iyiyim)
Sizler nasılsınız,moraller nasıl?

benim en büyük sıkıntımda bel ağrısı canım ya bacağıma vuruyor zor yürüyorum birde mide yanmasıyla halsizlik var çokta ağırlaştım

kayınvalidem diyo o adam dediği zamanda getirmez diyo bakalım tatlım. bende nasıl gidiyo hamilelik diyenler hep iyi gidiyo Allaha çok şükür bi sıkıntım yok diyorumbide oram ağrıyo buram ağrıyo diye düşünürsek ve dersen o ağrılar hiç geçmiyo

günaydın tatlım;

bencede bir bahane bul git erkenden:))) hem tombul gülceyi görürsün...

heheheh evet tatlım bahaneye gerek yok gerçi,özel doktor olunca her zaman müsait oluyo doktorcum,ultrasona gireyim diyince alıyo hemen,ama şikayet olmayınca da gitmek istemiyorum,sonra takıntı olmaya başlıyo ben de,gittikçe gidesim geliyo ben en çok nst'yi merak ediyorum,bi girseydim oyyy tombul kızımı yerim ben yerim

Günaydın kızlar..
Ben birkaç gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi. (ama belim çok ağrıyor birazcık ayakta kalınca,onu saymazsak iyiyim)

günaydın canım hoşgeldin nerelrdesin böyle özledik seni

Günaydın kızlar..

günaydın tatlım hoşgeldin ne gzel enerjik olman hep böyle ol

ya kızlar eşim kızımızın ismine illada zeynep selcen olsun diyor sizce çokmu kötü selcen ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…