kayınvalidem diyo o adam dediği zamanda getirmez diyo bakalım tatlım. bende nasıl gidiyo hamilelik diyenler hep iyi gidiyo Allaha çok şükür bi sıkıntım yok diyorumbide oram ağrıyo buram ağrıyo diye düşünürsek ve dersen o ağrılar hiç geçmiyo
ya kızlar eşim kızımızın ismine illada zeynep selcen olsun diyor sizce çokmu kötü selcen ismi
hmm 32den sonra giriliyo ozaman
heheheh evet tatlımbahaneye gerek yok gerçi,özel doktor olunca her zaman müsait oluyo doktorcum,ultrasona gireyim diyince alıyo hemen,ama şikayet olmayınca da gitmek istemiyorum,sonra takıntı olmaya başlıyo ben de,gittikçe gidesim geliyo ben en çok nst'yi merak ediyorum,bi girseydim oyyy tombul kızımı yerim ben yerim
selcen değişik ama sanki zeyneple uymamış ve çok uzun olmuş canım yaa,ela daha güzeldi bence
Günaydın kızlar..
Ben birkaç gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi. (ama belim çok ağrıyor birazcık ayakta kalınca,onu saymazsak iyiyim)
Sizler nasılsınız,moraller nasıl?
ya kızlar eşim kızımızın ismine illada zeynep selcen olsun diyor sizce çokmu kötü selcen ismi
tatlım selcen değişik ama zeyneple uyumlu değil bence
bende öyle diyorum ama tutturdu selcen diye peki zeynep selcen yerine selcen ela nasıl
bende öyle diyorum ama tutturdu selcen diye peki zeynep selcen yerine selcen ela nasıl
inşallah getirir tatlım.. evet ne kadar sık hastayım dersen o kadar hasta oluyosun kesinlikle,mesela tombul kızım duymasınşeyimle kalçamın birleştiği yerler,sırtım,belim nasıl ağrıyor anlatamam,bi de halsizlik cabası..ama olsun kızım için hepsi diyorum ve susuyorum..
bence selcen güzel isim:))) selcen ela zeynep selcenden daha hoş geliyo kulağa bence:))) hem gönlünü de kırma istiyosa koy selcen ben eşim istedi diye bulut koyuyorum mesela...
kızlar, 15.00 da hastanedeydim Arda bey normal doğuma gitti. 2 saat sonra geldi... nil hanımla baktılar yine...
r.a. uzunluğu 2. 4 ya da 6 ydı ...unuttum 2 üzeri süper dedi...
bakalım adaşım ne yapıyor dedi Arda bey:)) bebek yine çok iri 3 kilo olmuş... maşallah dediler...
uzun boyluymuş uzun saçlıymış... muayene fazla uzun sürmedi eliyle yüzünü kapamış göremedik yüzünü...
sonra odasına geçtik ilaçlar aynı. cleksanı sordum doğum sonrası kullanacak mıyım? senin çok ciddi değil değil ama o zaman gelsin konuşuruz değerlendiririz dedi...
bayramda olmaz gibi görünüyor... olursa da sanırım ankarada olacakmış. nil hanım ve arzu hanım nöbetçiymiş onlar da yapabilirmiş...
ferplex fol günde 1 tane, proluton 34 ten sonra kesilecek...
down sendromlu bebekler az hareket edermiş anne karnında var mı böyle bir şey dedim yok dedi hem senin oğlan kımıl kımı dedi. hareketi iyiymiş...
benden haberler böyle...
31 ekime yeni randevum...
canım ya selceni ilk defa duydummya kızlar eşim kızımızın ismine illada zeynep selcen olsun diyor sizce çokmu kötü selcen ismi
canım selcen ela nasıl
Cennetteki kuş ve çiçek ismi;
Ruhu güçlü, kuvvetli olan
1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslanın eşinin adı. "
anlamı buymuş canım aslında anlamı çok güzel
hamileliğin vermiş olduğu bazı sıkıntılara katlancaz mecburen tatlım güzel sıkıntılar beişilerimiz için değer bence onlar sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.
ela ismi çok güzel selcen de fena değil bence. ben tek bebek düşündüğümden eşimin de beğenmesini çok istiyorum. adamcağızın da içinde kalmasın yazık ... biz de daha isim bulamadık. muhtemelen doğum anında bulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?