2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

inşallah getirir tatlım.. evet ne kadar sık hastayım dersen o kadar hasta oluyosun kesinlikle,mesela tombul kızım duymasın şeyimle kalçamın birleştiği yerler,sırtım,belim nasıl ağrıyor anlatamam,bi de halsizlik cabası..ama olsun kızım için hepsi diyorum ve susuyorum..

git ozaman tatlım:)) nur cemalini bir gör gülcenin:))) bende merak ediyorum nst olayını bakalım ne zaman gireceğiz

Günaydın kızlar..
Ben birkaç gündür daha bir enerjik hissediyorum kendimi. (ama belim çok ağrıyor birazcık ayakta kalınca,onu saymazsak iyiyim)
Sizler nasılsınız,moraller nasıl?

günaydın canım,ne mutlu sana enerjiksin bel ağrııs çoğumuzda var boşver takma,yorgunluk dışında ben de çok iyiyim tatlım,hastayım dedikçe kızımın daha az hareket ettiğini farkettim,o yüzden ben bundan sonra hep iyiyim diyecem

bende öyle diyorum ama tutturdu selcen diye peki zeynep selcen yerine selcen ela nasıl

bence selcen güzel isim:))) selcen ela zeynep selcenden daha hoş geliyo kulağa bence:))) hem gönlünü de kırma istiyosa koy selcen ben eşim istedi diye bulut koyuyorum mesela...

hamileliğin vermiş olduğu bazı sıkıntılara katlancaz mecburen tatlım güzel sıkıntılar beişilerimiz için değer bence onlar sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.

Cennetteki kuş ve çiçek ismi;
Ruhu güçlü, kuvvetli olan
1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslanın eşinin adı. "
anlamı buymuş canım aslında anlamı çok güzel

ya kızlar eşim kızımızın ismine illada zeynep selcen olsun diyor sizce çokmu kötü selcen ismi

ela ismi çok güzel selcen de fena değil bence. ben tek bebek düşündüğümden eşimin de beğenmesini çok istiyorum. adamcağızın da içinde kalmasın yazık ... biz de daha isim bulamadık. muhtemelen doğum anında bulcaz

bence selcen güzel isim:))) selcen ela zeynep selcenden daha hoş geliyo kulağa bence:))) hem gönlünü de kırma istiyosa koy selcen ben eşim istedi diye bulut koyuyorum mesela...

evet canım ya adama ne desem yok demiyor bende onu kırmak istemiyorum sende kırmamakla iyi etmişsin canım

Son düzenleme:

hadii ohh ne güzel haberlerini almışın tatlım bebişin...

ya kızlar eşim kızımızın ismine illada zeynep selcen olsun diyor sizce çokmu kötü selcen ismi
canım ya selceni ilk defa duydumm
bir tuhaf geldi valla ne yalan diyim
selcen ela daha güzel uyuyo ama zeyneptenn
biraz sakin bırak eşinii belkii oda anlarr uymadıgını üstüne gitme cokk
olmazsa bir ismini sen verirsin bir ismini o verir..kızınızda hangisin iistiyorsa onu kullanırr

Cennetteki kuş ve çiçek ismi;
Ruhu güçlü, kuvvetli olan
1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslanın eşinin adı. "
anlamı buymuş canım aslında anlamı çok güzel

evet anlamı güzelmiş yavrusum..eşini kırma bence de,selcen ela güzel,ama ben biraz daha düşünme hakkımı kullanacam ve sana fikrimi belirtecem sonra zeynep herkeste var,selcen farklı olacak,o açıdan da düşün

hamileliğin vermiş olduğu bazı sıkıntılara katlancaz mecburen tatlım güzel sıkıntılar beişilerimiz için değer bence onlar sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.

öyle tabi katlanıyoruz mecbur ama ben şimdiden tehdit ediyorum benimkini oğluşum bi gel bak anne nasıl ısıracak heryerini diye:))) hele bide şöyle tombul falan olursa yandı zaten:))

sağol güzelim beğendiğine sevindim isim bulmak çok zor ben ela ismini çok seviyorum o yüzden zeynep ismini elemek istiyorum eşime söylicem eğer kabul ederse bidaha değiştirmicem

kızlar sizde benim gibi mesela dışardayken yürüyoken acayip bir bel ağrısı yaşıyormusunuzzz
mahvediyoo beni yaaaaaaaaaaa

birde kanrım büyüdükçee daha kötü oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…