öyle tabi katlanıyoruz mecbur ama ben şimdiden tehdit ediyorum benimkini oğluşum bi gel bak anne nasıl ısıracak heryerini diye:))) hele bide şöyle tombul falan olursa yandı zaten:))
ela ismi çok güzel selcen de fena değil bence. ben tek bebek düşündüğümden eşimin de beğenmesini çok istiyorum. adamcağızın da içinde kalmasın yazık ... biz de daha isim bulamadık. muhtemelen doğum anında bulcaz
Cennetteki kuş ve çiçek ismi;
Ruhu güçlü, kuvvetli olan
1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslanın eşinin adı. "
anlamı buymuş canım aslında anlamı çok güzel
kızlar sizde benim gibi mesela dışardayken yürüyoken acayip bir bel ağrısı yaşıyormusunuzzz
mahvediyoo beni yaaaaaaaaaaa
birde kanrım büyüdükçee daha kötü oldummm
hadii ohh ne güzel haberlerini almışın tatlım bebişin...
canım ya selceni ilk defa duydumm
bir tuhaf geldi valla ne yalan diyim
selcen ela daha güzel uyuyo ama zeyneptenn
biraz sakin bırak eşinii belkii oda anlarr uymadıgını üstüne gitme cokk
olmazsa bir ismini sen verirsin bir ismini o verir..kızınızda hangisin iistiyorsa onu kullanırr
tatlım bence eşini kırma heves etmiş selcen ela koyun her ikinizinde istediği isimler olmuş olur
tamam canım sen karar verdiğinde bildir bana beklicemevet anlamı güzelmiş yavrusum..eşini kırma bence de,selcen ela güzel,ama ben biraz daha düşünme hakkımı kullanacam ve sana fikrimi belirtecem sonrazeynep herkeste var,selcen farklı olacak,o açıdan da düşün
kızlar sizde benim gibi mesela dışardayken yürüyoken acayip bir bel ağrısı yaşıyormusunuzzz
ya yürüken değilde bulaşık yıkayana çamaşır asana kadar ölüyorum belimin ağrısından
tamam canım sen karar verdiğinde bildir bana beklicem
aslında doğru diyosun zeynep çok kişide var selcen değişik bi isim kökenide türkçeymiş
kızlar eşim başından beri sorduğumda sadece bu ismi söylüyor hayır demeye kıyamıyorum eğer selcen ela olursa ikimizinde istediği olacak
selcen güzel isim manasıda güzel elayla da daha fazla uyumlu olmuş bencede eşini kırma bende öyle yaptım eşim eftelya ismini koydu bende irem en azından ikimizde severek sesleneceğiz ve farklı bir isim herkeste olmayan
ozmanlarda oluyoo evet canımm:))
gecen alışveriş için çıktık 2 gün kendime gelemedim yaaa berbat oldum
uzun süre ayakta kalıp iş yapınca mahvediyoo vallaaaaaaaaaaaaa
kızlar bennn bi uyumayı denicemm vallaaa
gözlerim sızlıyo inşş uyurummmmmmmmmmmmmmmmmm
yavrusum bak herkes eşlerinin istediği isimlerin yanına başka isimler eklemiş her iki tarafında gönlü olmuş:))) selcen ela bence güzel ve katılıyorum bademe değişik:)) hem benim lise de selcen diye arkadaşım vardı... Ve bir bayan olarak söylemesi zor ama çok güzel bi kızdı yahuuu:))) kıskandım bak gene:)))
selcen güzel isim manasıda güzel elayla da daha fazla uyumlu olmuş bencede eşini kırma bende öyle yaptım eşim eftelya ismini koydu bende irem en azından ikimizde severek sesleneceğiz ve farklı bir isim herkeste olmayan
kızlar bu gece yine bebişimi gördüm ama bu sefer karnımdaydı üzerimdekini açıp karnıma bakıyorum ve bebeğim elini uzatmış karnımddan çıkıcak gibiydi karnımın içinde görüyodum elini çok güzeldi sonra hareket ettikçe bi yere toplanıyodu ve görüyodum onu
ya sorma ben artık hergün görmeye başladım bugünde gördüm yeni aldıklarımı giydiriyordum fıstığıma çok şirindi yaaa
senin rüyanda çok ilginçmiş canım çok güzel keşke öyle görebilsek içimizde ne yaptıklarını
ya kızlar eşim kızımızın ismine illada zeynep selcen olsun diyor sizce çokmu kötü selcen ismi
kızlar bu gece yine bebişimi gördüm ama bu sefer karnımdaydı üzerimdekini açıp karnıma bakıyorum ve bebeğim elini uzatmış karnımddan çıkıcak gibiydi karnımın içinde görüyodum elini çok güzeldi sonra hareket ettikçe bi yere toplanıyodu ve görüyodum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?