hayır olsun canım inşallah galiba sürekli bbeklerimizi düşündüğümüz için sık sık onları görüyoruz rüyamızda
evet yaa çok merak ediyorum acaba ne yapıyo diye hareket ederken felan acaba şu neresi diye düşünüyorum sessizkende ne yapıyo acaba uyuyomu diyorum keşke herkesin evinde ultrason cihazı olmuş olsa görese bebeklerini
keşke o teknoloji bizden sonrakilere denk gelir heraldebenim kızın pozisyonu sabit olduğu için biliyorum sağ tarafımda ayakları var oraya vurup duruyor
keşke o teknoloji bizden sonrakilere denk gelir heraldebenim kızın pozisyonu sabit olduğu için biliyorum sağ tarafımda ayakları var oraya vurup duruyor
canım aklıma şu bilgi de geldi drm 20 haftadan sonraki gerilik ve ilerilikler yapısaldır demişti. 20 haftalarda nasıldı?
benimki artık iyice yukarlarda. ne zaman aşağıya inecek çok merak ediyorum. Canım benim göğsümün altında yatıyo resmen. Midemi rahatsız ediyo ama olsun napim
Sizin. 24 dördüncü haftadan sonra ekstradan farklı bir işlem yapıldımı ? Dün cok sancım vardı ağlaya ağlaya doktora gittim Allah'a şükür bişey yokmuş ama doktorum Cumartesi gel sabah dedi bi işlem yapıcam galiba tlf da gel dedi bana biraz pahalıya patlıcak ama dedi erken doğuma karşı yapıcam dedi dün beni korkuttun diyor bana neolucak Cumartesi bilmiyorum kafam karıştı
Ben pazartesi gittigimde 33. Haftadaydim doktor gerek gormedi. Bir dahaki kontrol 35. Haftada belki o zaman alacak.hmm 32den sonra giriliyo ozaman
kızlar siz bebişlerin cicilerine yumuşatıcı kullandınız mı?
inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım
yumuşatıcı kullanmayışın çok farkettimi canım nasıl çıktı çamaşırlar
aman canım ya çok kötü bişey kıymık batması elini biyerede süremezsin çok kötü batar iyiki çıkmış
merak etme canım bayram tatilinde yaparsın hem ne kaldı şurda 1 hafta sonra bayram
canım nasıl memnun kaldınmı ya bide bimde diada felan varmı bu yumuşatıcıdan bugün alayım
KIZLAR ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUM VAR. Bİ DK BENİ DİNLEYİN...
Şimdi benim son adet tarihim 10 şubat ama dr bana ilk muayenede sat uyumsuzluğu nedeniyle 2 mart diye bi adet tarihi belirleyip 7 aralık tahmini doğum tarihi verdi. Şimdi içime bi kurt düştü ya hata yaptıysa? çünkü bebeğin gelişimi de son zamanlarda önde gitmeye başladı. Ben kasım ortasında doğururmuyum sizce? ne düşünüyorsunuz?
Guzel haberlerle gel insallah.herkese günaydın kızlar... bugün saat 12.00 de benim de doktor kontrolüm vaaaarrrrr :)))) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum, çok özledim oğlumu :))))
Muayene saatim 14:40 canim.
- doktor Kontrol Listemiz
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... Giderayak bana kitledi:)))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
serpilurhan 20 Ekim cts saat: 11.00 gulayaydogmus 20 Ekim cts saat: ???? vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00 emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30 esraumut 20 Ekim cts saat: ???? rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00 istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ???? fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40 ozgezngn 29 ekim pzt saat: ???? bsygn 30 ekim salı saat: 09:20 pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30 ceza83 30 ekim salı saat: ???? chnb 31 ekim çarş saat: ???? Sonesinti 1 kasım Prş saat : ???? burcu_gen 3 kasım Cts saat : ???? ecrin46 5 kasım pzt saat: ???? fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00 mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30 eczreyrey 8 kasım cts saat: Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00 cereyan 9 kasım cuma saat:???? meoww 9 Kasım cts saat: badem30 10 Kasım cts saat:
Ben sonuna kadar gitmeye niyetliydim ama doktor izin vermedi. Aslinda oyle ciddi bir sorunum yok ama bebek buyuk oldugu icin evde dinlenmem lazimmis. Bayramdan sonra gitmeyeceksin dedi.günaydın herkese.
sabah sabah uyumak vardı şimdi, bende 5 hafta daha çalışıp ayrılcam.
5 hafta nasl geçecek bakalm. şmdiden zor işe gelmesi.
Sizin. 24 dördüncü haftadan sonra ekstradan farklı bir işlem yapıldımı ? Dün cok sancım vardı ağlaya ağlaya doktora gittim Allah'a şükür bişey yokmuş ama doktorum Cumartesi gel sabah dedi bi işlem yapıcam galiba tlf da gel dedi bana biraz pahalıya patlıcak ama dedi erken doğuma karşı yapıcam dedi dün beni korkuttun diyor bana neolucak Cumartesi bilmiyorum kafam karıştı
Ya bu arada ben tlf fan takib ediyorum biraz zor oluyor yattığım içini
ya kızlar eşim kızımızın ismine illada zeynep selcen olsun diyor sizce çokmu kötü selcen ismi
düşünüyodur canım sabretkötü değil cnm neden kötü olsun, ama anlamını bilmiyorum tabi. biz de kızımızın adını zeynep koycaz inş. adaş olcak bizim kuzular. ama ikinci isim hala meçhul , zeynebi ben koydum diye ikinciyi de ben koycam dedi babamız:) ama hala ortada bişey yok ya da buldu da bana sölemiyo gıcık kocam:)
sende sağol canım evet yazın almıştım sanırım kalmamış ama hala güzel şeyler varYahu bu ne hız geçmişi okuyum derken almış başınızı gitmişsiniz
yavrus,seastire,badem sağolun kızlar..
yavrus aldıklarına bayıldım.ben de bakıyorum civile ama sanırım burdaki mağazada biraz farklı şeyler var. özellikle o uğurböcekli zıbına bayılıyorum.ben de istiyorum ondan. heralde sen onu yazın almıştın demi?
Bu arada ben de dalinin yumuşatıcısını kullanmayı düşünüyorum.
Ela ismi zaten çok güzel de, selcen de güzel bence. selcen ela olabilir isim. bende ela ismini çok seviyorum ama eşim sıcak bakmadığı için eda olsun diye ortak karar aldıkonunda gönlü olsun benim de..
fatmacann bence mutlaka sor dr'una ve hazırlıklı ol sen yine de.
vitaminc benim de belim acayip ağrımaya başladı. sanırım vücudumuz kendini doğuma hazırlıyo.
serpilurhan yeni görevin hayırlı olsunben de 19 ekim akşamı gidecem dr. kontrolüne,eklersen sevinirim.
biftek bebek şekerleri ve sepeti çok güzel ve farklı. çok beğendim..
chnb ve lezginka dr. kontrolleriniz iyi geçmiş.sevindim.darısı bize..
Daha başka cevap yazacağım arkadaşlar vardı ama unuttum okuduklarımı
yasmintokat canım sakın kayınvalidenin ismini koymasın adı ne?
ayyyy yerim ben onu ya benim kızda artık dokununca tepki veriyor çok hoşuma gidiyor ya beni anlamı elimi koyr koymaz başlıyor kıpırdamayaben bilemiyorum malesef( sabah yine erkenden uyandım bende karnımı açtım elimi karnıma koydum oğluşum soldaydı elime biyeri geldi ama bilemiyorum poposumu yooksa başımıydı :)) biraz elimi bastırır gibi yapınca hereket etmeye başladı çekince durdu bidaha yaptım bidaha tepki verdi anneee yeter uğraşma uyuyorum dedi sanırım
benimkide öyle midemi bulandırıyor bazen çok oynayınca doktorumun dediğine göre dönmezmiş öyle kalacakbenimki artık iyice yukarlarda. ne zaman aşağıya inecek çok merak ediyorum. Canım benim göğsümün altında yatıyo resmen. Midemi rahatsız ediyo ama olsun napim
Cennetteki kuş ve çiçek ismi;***selcen ismi mi anlamı neymıs
yavrus çok beğendim selcen elayı ben canım değişikmiş hem de...
vitamin sağ ol canım...
ay allah korusun şakası bile kötü:) cavide adı... zeynep cavide çok fena:) yapamaz cnm ikincisini koymasını kabul ettim ama o kadar uzun boylu değil :) yaşasın kötülük:) buarada yanlış anlaşılmasın kayınvalidemle aram ii çok şükür ama isim koyma konusuna hayır, benim de annem var sonuçta di mi ama:) hiçbirisinin adını koymam yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?