2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Yahu bu ne hız geçmişi okuyum derken almış başınızı gitmişsiniz

yavrus,seastire,badem sağolun kızlar..

yavrus aldıklarına bayıldım.ben de bakıyorum civile ama sanırım burdaki mağazada biraz farklı şeyler var. özellikle o uğurböcekli zıbına bayılıyorum.ben de istiyorum ondan. heralde sen onu yazın almıştın demi?
Bu arada ben de dalinin yumuşatıcısını kullanmayı düşünüyorum.
Ela ismi zaten çok güzel de, selcen de güzel bence. selcen ela olabilir isim. bende ela ismini çok seviyorum ama eşim sıcak bakmadığı için eda olsun diye ortak karar aldık onunda gönlü olsun benim de..

fatmacann bence mutlaka sor dr'una ve hazırlıklı ol sen yine de.

vitaminc benim de belim acayip ağrımaya başladı. sanırım vücudumuz kendini doğuma hazırlıyo.

serpilurhan yeni görevin hayırlı olsun ben de 19 ekim akşamı gidecem dr. kontrolüne,eklersen sevinirim.

biftek bebek şekerleri ve sepeti çok güzel ve farklı. çok beğendim..

chnb ve lezginka dr. kontrolleriniz iyi geçmiş.sevindim.darısı bize..

Daha başka cevap yazacağım arkadaşlar vardı ama unuttum okuduklarımı

Son düzenleme:

keşke o teknoloji bizden sonrakilere denk gelir heralde benim kızın pozisyonu sabit olduğu için biliyorum sağ tarafımda ayakları var oraya vurup duruyor

keşke o teknoloji bizden sonrakilere denk gelir heralde benim kızın pozisyonu sabit olduğu için biliyorum sağ tarafımda ayakları var oraya vurup duruyor

ben bilemiyorum malesef( sabah yine erkenden uyandım bende karnımı açtım elimi karnıma koydum oğluşum soldaydı elime biyeri geldi ama bilemiyorum poposumu yooksa başımıydı :)) biraz elimi bastırır gibi yapınca hereket etmeye başladı çekince durdu bidaha yaptım bidaha tepki verdi anneee yeter uğraşma uyuyorum dedi sanırım

benimki artık iyice yukarlarda. ne zaman aşağıya inecek çok merak ediyorum. Canım benim göğsümün altında yatıyo resmen. Midemi rahatsız ediyo ama olsun napim

canım aklıma şu bilgi de geldi drm 20 haftadan sonraki gerilik ve ilerilikler yapısaldır demişti. 20 haftalarda nasıldı?

Sizin. 24 dördüncü haftadan sonra ekstradan farklı bir işlem yapıldımı ? Dün cok sancım vardı ağlaya ağlaya doktora gittim Allah'a şükür bişey yokmuş ama doktorum Cumartesi gel sabah dedi bi işlem yapıcam galiba tlf da gel dedi bana biraz pahalıya patlıcak ama dedi erken doğuma karşı yapıcam dedi dün beni korkuttun diyor bana neolucak Cumartesi bilmiyorum kafam karıştı

benimki artık iyice yukarlarda. ne zaman aşağıya inecek çok merak ediyorum. Canım benim göğsümün altında yatıyo resmen. Midemi rahatsız ediyo ama olsun napim

benimkide sabah göğsünün altından başlıyodu sertlik aşağıya kadar devam ediyodu

Ya bu arada ben tlf fan takib ediyorum biraz zor oluyor yattığım içini

hmm 32den sonra giriliyo ozaman
Ben pazartesi gittigimde 33. Haftadaydim doktor gerek gormedi. Bir dahaki kontrol 35. Haftada belki o zaman alacak.
kızlar siz bebişlerin cicilerine yumuşatıcı kullandınız mı?

Abimler bana yumusatici kullanma dedi, yine de yumusacik cikiyormus. Ben almistim ama yikarken kullanmayacagim.

Valla hep dedikleri en basta belirledikleri hafta gecerli olur diye ama benim doktor ilk ultrasonlara hic bakmiyor sata bakiyor. En bastan beri benimki onde gidiyor ama sata gore gun verdi doktor.

herkese günaydın kızlar... bugün saat 12.00 de benim de doktor kontrolüm vaaaarrrrr :)))) çok heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum, çok özledim oğlumu :))))
Guzel haberlerle gel insallah.

Muayene saatim 14:40 canim.

günaydın herkese.
sabah sabah uyumak vardı şimdi, bende 5 hafta daha çalışıp ayrılcam.
5 hafta nasl geçecek bakalm. şmdiden zor işe gelmesi.
Ben sonuna kadar gitmeye niyetliydim ama doktor izin vermedi. Aslinda oyle ciddi bir sorunum yok ama bebek buyuk oldugu icin evde dinlenmem lazimmis. Bayramdan sonra gitmeyeceksin dedi.

Ya bu arada ben tlf fan takib ediyorum biraz zor oluyor yattığım içini

Ayşetalha sanırım rahimağzı topiğindesin cevabımı oraya yazayım...

düşünüyodur canım sabretanlaşılan herkes istediği ismi koymak için benim gibi iki isim düşünüyor bende kızımın seçeneği olsun istiyorum ,bu arada fikir verdiğin için sağol canım ya sizler kötü değil deyince daha çok içime sindi bu isim
sende sağol canım evet yazın almıştım sanırım kalmamış ama hala güzel şeyler var

Kızlar ben haftasonu yine eminönüne gidiyorum. Bu seferde gelecek misafirler için hazırlık yapcam. Kurukahve peçete falan almam lazım. Buradan da kola falan alcam.başka neler alayım bana fikir verin.
Bende sürekli bişeyler sorup duruyorum. Burada kimsem yok idare edin beni

Son düzenleme:
yavrus çok beğendim selcen elayı ben canım değişikmiş hem de...

vitamin sağ ol canım...

yasmintokat canım sakın kayınvalidenin ismini koymasın adı ne?

ay allah korusun şakası bile kötü:) cavide adı... zeynep cavide çok fena:) yapamaz cnm ikincisini koymasını kabul ettim ama o kadar uzun boylu değil :) yaşasın kötülük:) buarada yanlış anlaşılmasın kayınvalidemle aram ii çok şükür ama isim koyma konusuna hayır, benim de annem var sonuçta di mi ama:) hiçbirisinin adını koymam yani...

ayyyy yerim ben onu ya benim kızda artık dokununca tepki veriyor çok hoşuma gidiyor ya beni anlamı elimi koyr koymaz başlıyor kıpırdamaya
benimkinin başı kalbimin orada doktorda geçen baktığında öyle dedi değişmiyor benim kız hep öyle kalıyor
benimkide öyle midemi bulandırıyor bazen çok oynayınca doktorumun dediğine göre dönmezmiş öyle kalacak
selcen ismi mi anlamı neymıs
Cennetteki kuş ve çiçek ismi;***
Ruhu güçlü, kuvvetli olan***
1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslanın eşinin adı. "
anlamı bu canım
yavrus çok beğendim selcen elayı ben canım değişikmiş hem de...

vitamin sağ ol canım...

ayyy beğenmeniz içimi çok rahatlattı ya canım çok sağol

hehehe bakarsın süpriz yapar eşin bide bakmışsın kimlikte zeynep cavide yazıyor
yok ya zannetmem öyle bi isim düşüneceğini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…