sağol teyzesi burnu bana kocaman geldi eşime diyom senin gibi koca burunlu olacak gerçi elleri ve ayakları da tombik geliyo bana ayağını nasıl tutmuş baksanıza
sağol teyzesi burnu bana kocaman geldi eşime diyom senin gibi koca burunlu olacak gerçi elleri ve ayakları da tombik geliyo bana ayağını nasıl tutmuş baksanıza
oy ,oy, oy ısırmalık yanaklara bak ya burnuna bak çok şekeeeer maşallah herşeyide belli
teşekkür ederiz yavrus teyzesi selcen ismi canım evet değişikmiş ben s ile başlayan isimleri seviyorum söylemesi hoşuma gidiyo bizim daha bebişin ismi yook
yok kız değiliz babaya çok benziyo bebişimiz eşimin yüzü küçüktür ama burnu azcık büyüktür azcık kemerli ama çok değil nedense bebişin burnu kocaman çıkıyo fotoğraflarda çok merak ediyorum bakalım doğunca nasıl olacak
slm kızlar ben geldim kızım 33.haftasında dogumumuza cok az kaldı hersey cok iyi gidiyor cok şükür sizleri sormalı hepiniizi kocaman öpyoruz kızımn adı da hatice erva olcak inşaallah oglumda bende cok heyecanlıyız