2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar gökçe mesaj atmış geldim istanbula iyiyiz diyo kongreye gidicekmiş -slmı var hepinize

selam kizlar nasilsiniz
bugun yine kontrolumuz var bizim
kasilmalarim vaar ara ara bakaalim ne diycek dr buyuk ihtimal cati muayeneeside yapicak

bu arada sanirim kizimin ismi zeynep eda olacak :)))

selam kizlar nasilsiniz
kasilmalarim vaar ara ara bakaalim ne diycek dr buyuk ihtimal cati muayeneeside yapicak

inş bi sorun yoktur tatlım ismiyle yaşasın kızın canım

serpil,yavrus, chnb,badem, candost, merve, seatire ve sayamadığım diğer tatlı annelere çok teşekkür ederiz kızımla

kızlar tombik bebeğimin fotoğrafını eklemeye çalıştım

kızlar gökçe mesaj atmış geldim istanbula iyiyiz diyo kongreye gidicekmiş -slmı var hepinize
a.s canım çok şükür bizdende slm söyleseydin
ben de baba hanesinden onun adını sildiririm işte o zaman:)
hahay alemsin valla
selam kizlar nasilsiniz

güzelmiş canım prensesinin ismi
inşallah güzel haberler alırsın
anammmm ben öyle birşey yapsa fururum hiç acımam

aynen bende

Son düzenleme:
yaseminciğim haklısın ben de koymadım...

alt tarafı 2 çocuk yapacağız ne gerek var...

oy ,oy, oy ısırmalık yanaklara bak ya burnuna bak çok şekeeeer maşallah herşeyide belli
yine masaj atarım bende kızlarında sana slmı var diye tatlım

oldu canım sağol bol , bol gezsin bebişide yeriimize öpsün

oyyyy yerim ben onu maşallah profilden nasıl tatlı çıkmış burna bak minnacık

sağol teyzesi burnu bana kocaman geldi eşime diyom senin gibi koca burunlu olacak gerçi elleri ve ayakları da tombik geliyo bana ayağını nasıl tutmuş baksanıza

sağol teyzesi burnu bana kocaman geldi eşime diyom senin gibi koca burunlu olacak gerçi elleri ve ayakları da tombik geliyo bana ayağını nasıl tutmuş baksanıza

neresi büyük kız minnacık baksana. benim oğlumun ayaklarıda büyük gibi geldi bana ee boyu uzun olunca ayaklarda haliyle büyük oluyo

yaa maşallah işte bak herşeyi belli canım siz karadenizlimiydiniz sanki burnu öyle duruyor

telefon görüşmem ancak bitti

lezginka çok tatlı bebişiiiiin,yerim onu ben

yavrusum Selcen Ela olsun,1 saattir söyleyip duruyorum içimden,pek hoşuma gitti yahu

yaa maşallah işte bak herşeyi belli canım siz karadenizlimiydiniz sanki burnu öyle duruyor

yok kız değiliz babaya çok benziyo bebişimiz eşimin yüzü küçüktür ama burnu azcık büyüktür azcık kemerli ama çok değil nedense bebişin burnu kocaman çıkıyo fotoğraflarda çok merak ediyorum bakalım doğunca nasıl olacak

slm kızlar ben geldim kızım 33.haftasında dogumumuza cok az kaldı hersey cok iyi gidiyor cok şükür sizleri sormalı hepiniizi kocaman öpyoruz kızımn adı da hatice erva olcak inşaallah oglumda bende cok heyecanlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…