2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

telefon görüşmem ancak bitti

lezginka çok tatlı bebişiiiiin,yerim onu ben

yavrusum Selcen Ela olsun,1 saattir söyleyip duruyorum içimden,pek hoşuma gitti yahu

ayyyy canım çok sağol demek beğendineşime diycem akşam selcen ela olacak kızımın adı valla sizin yorumlarınızdan sonra benimde hoşuma gitmeye başladı

canım büyük değilde kemerli görünüyor ondan sordum demekki babasına benzeyecek

hoşgeldin tatlım maşalllah kızçenle sana adıyla yaşasın çok güzel ismi canım . artık buralardamısın giricekmisin topiğe

ismiyle yaşasın tatlım allahım sağlıkla kavuştursun

ayyyy canım çok sağol demek beğendineşime diycem akşam selcen ela olacak kızımın adı valla sizin yorumlarınızdan sonra benimde hoşuma gitmeye başladı

beğendim valla,içinden söyle bak sen de,daha bi hoşuna gidiyo o zaman insanın,hem farklı bir ismi olacak kızının,hem de eşini kırmamış olacaksın,bir isimle iki kuş

beğendim valla,içinden söyle bak sen de,daha bi hoşuna gidiyo o zaman insanın,hem farklı bir ismi olacak kızının,hem de eşini kırmamış olacaksın,bir isimle iki kuş

bir isimle iki kuş he iyi tespit evet canım ya selcen ince bi isim gibi geliyor öyle tekrarlayınca

kızlar siz bebişlerin cicilerine yumuşatıcı kullandınız mı?

canım bence yumuşatıcı kullanma.çünkü bildiğim kadarıyla durulama suyundan sonra alıyo makine.o da çamaşırların üstünde kalıyor.bebişine dokunmasın

kzlar bnm gibi akıntıları artan ve regl ağrıları başlayanlar var mı?
bu 2 si de doğumun yaklaştığının habercisiymiş

kızlar bana yarın yolculuk var bugünden bavulu hazırlıcam sabahtan kıyafetleri çıkardım eşiminde kendiminkini de ama daha bavula yerleştirmedim yoruldum onda bile. ütü yapacağım daha. acıktım ben bi makarna koyayım ocağa sonra bolcağa yoğurtluyayım ohh miss

şimdiden hayırlı yolculuklar tatlımmm

hoşgeldin tatlım maşalllah kızçenle sana adıyla yaşasın çok güzel ismi canım . artık buralardamısın giricekmisin topiğe

amin ecm. canım hayır bi arkadastayım heralde doguma kadar daha girermem ama ben telden sizi hep takip ediyorum yanlız yorum yazamıyorum hep sizleyim yani

bir isimle iki kuş he iyi tespit evet canım ya selcen ince bi isim gibi geliyor öyle tekrarlayınca

evet tatlım,gerçekten ince bir isim,çok yakışacak kızına

lezginka şekerim saçlarını yolacam bak şimdi canımı çektirttin ya kız yoğurtlu makarna,ben de mi yapsam acaba

oh gez canım bizim yerimizede gez özletme kendini canım hayırlı yolculuklar

amin ecm. canım hayır bi arkadastayım heralde doguma kadar daha girermem ama ben telden sizi hep takip ediyorum yanlız yorum yazamıyorum hep sizleyim yani

hmm arada fırsatın olursa telden de yazmaya çalış tatlım. bu arada bazı arkadaşlarla birbirimize tlfn larımızı verdik bişey olursa haberleşiriz diye . kendine bebişlerine çok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…