- doktor Kontrol Listemiz
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... Giderayak bana kitledi:)))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
serpilurhan 20 Ekim cts saat: 11.00 gulayaydogmus 20 Ekim cts saat: ???? vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00 emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30 esraumut 20 Ekim cts saat: ???? rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00 istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ???? fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40 ozgezngn 29 ekim pzt saat: ???? bsygn 30 ekim salı saat: 09:20 pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30 ceza83 30 ekim salı saat: ???? chnb 31 ekim çarş saat: ???? Sonesinti 1 kasım Prş saat : ???? burcu_gen 3 kasım Cts saat : ???? ecrin46 5 kasım pzt saat: ???? fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00 mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30 eczreyrey 8 kasım cts saat: Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00 cereyan 9 kasım cuma saat:???? meoww 9 Kasım cts saat: badem30 10 Kasım cts saat:
günaydın cicis, şeker, tatlı minnak bebişlerin anneleri dün meraklandırmışım sizi gece yazdım ama tabi geç oldu herkes dağılmış
dün baya bi kalabalıktı, bekledik baya neyse görümcem olunca yanımda baya lafladık, millet kimisi yorgun kimisi hasta gibi görünüyo maşallah ben şakıyorum bülbül gibi espriler gırla nazar değdircem kendime doktorda iyi gördüm seni dedi.bebişim maşallah iyi kilosu 1834 haftasına göre maşallah bebişi iyi beslemişim tombik kızım benim. boyu hakkında bişey demiyor doktorum pek sağlıklı olmuyo boy ölçümleri dedi. şu an kafa yukarda ayaklar aşağıda 34 haftalığa kadar döner dedi ondan sonra dönmesi zorlaşır yeri daralıcak dedi bende zaten durmadan dönüp duruyo dedim. doktor gezdirdikçe aleti nereye koyduysa oraya kızım vurdu durdu ayaklar eller havada. ilk elleri yüzündeydi sanırım uykusu vardı sonra çekti ellerini yan profilden eller ayaklar yukarda poz verdi baya bi baktık herşey normal dedi bolbol hasret giderdik kızımla 1 hafta geç gitmenin acısı çıktı. tahmini ne zaman doğar diye sordum kız bebek durumuda gayet iyi 14-17 aralık gibi doğabilir dedi. 12sinde olabilir mi ki dedim sen istersen olur dedi hani sezeryan düşünürsem gibilerinden. daha normal sezeryan hakkında konuşmadık sanırım 34. haftada durum belli olacak bebeğin durumuna pozisyonuna göre. geçenki kalçamdaki bacağımdaki kasılmayı anlattım magnorm verdi ara sıra içebilirsin dedi. miğdem çok yanıyor bazende çok kötü oluyor çok rahatsız ediyor talcid falan alsam dedim gaviscon verdi kullananlar memnun sende çok yandığı zamanlar rahatsız ettiği zaman kullanabilirsin dedi.
tekrar bir durulama daha yaparsan daha iyi olur canım bazen bizim çamaşırlara bile gerekiyor fazla deterjan koyunca.
Oğlumu görmeme dört buçuk saat kaldııııııııııı
Selam herkese kızlar. Herkes iyidir umarım :)
şimdiden hayırlı yolculuklar tatlımmm
hmm arada fırsatın olursa telden de yazmaya çalış tatlım. bu arada bazı arkadaşlarla birbirimize tlfn larımızı verdik bişey olursa haberleşiriz diye . kendine bebişlerine çok iyi bak
ohh az kalmış tatlım biz iyiyiz sende iyisindir oğluşunu görmeye gidiceksin
Canım sen de güzel haberlerle gelmişsin. Çok sevindim senin adına. Maşallah minik kuzucuğuna :)
bizim telefondan yazılmıyor yorum sadece sessiz sedasız takipcininzim sizin bu arada 33.haftamn kızım da1,865kg burdaki arkadasların hepsine bol bol selamlar dogum tarihimizde kasım25ten sona aralık 6sı arasında bi gün oluvercek heraldesizin minnikleri öpüyoruz oglum kızımla
ooooh ne mutlu sana canımhayırlı haberlerle gel inşallah..
iyiyiz biz,yavrusun kızına isim seçtik ve çok beğendiklezginka yoğurtlu makarna yapacakmış,canımı çektirtti,çok fena aşeriyorum şu an
Sağol canım benim, ben de iyiyim. Gece heyecandan uyuyamadım. En son saatin sabah 6 olduğunu hatırlıyorum, hala uyanıktım :)))
Biraz önce canım sıkıldı. Salı günü evlilik yıldönümümüz. Gece hepsiburada.com'dan eşime deri cüzdan aldım hediye olarak. Sonra mail gönderip ne zaman teslim edilebileceğini sordum. Ortalama 7 iş günü içinde diye cevap vermişlerAma benim Salı günü elimde olması gerekiyor İnşallah erken gelir.
Sağol canım benim, ben de iyiyim. Gece heyecandan uyuyamadım. En son saatin sabah 6 olduğunu hatırlıyorum, hala uyanıktım :)))
Biraz önce canım sıkıldı. Salı günü evlilik yıldönümümüz. Gece hepsiburada.com'dan eşime deri cüzdan aldım hediye olarak. Sonra mail gönderip ne zaman teslim edilebileceğini sordum. Ortalama 7 iş günü içinde diye cevap vermişlerAma benim Salı günü elimde olması gerekiyor İnşallah erken gelir.
gözünaydın canım hayırlısıyla git, gel inşallah
evet tatlım,gerçekten ince bir isim,çok yakışacak kızına
lezginka şekerim saçlarını yolacam bak şimdicanımı çektirttin ya kız yoğurtlu makarna,ben de mi yapsam acaba
İnşallah tatlım benim
Yavrusun kızı Zeynep Ela değil miydi ki? Değişti mi? Ne oldu şimdi prensesin adı :))
Yoğurtlu makarna yapmakta ne var, sen de yap kendine
gelir canım yaa merak etme,benim sipariş 2 günde gelmişti,seninki de gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?