2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Oğlumu görmeme dört buçuk saat kaldııııııııııı

Selam herkese kızlar. Herkes iyidir umarım :)

Canım sen de güzel haberlerle gelmişsin. Çok sevindim senin adına. Maşallah minik kuzucuğuna :)

Oğlumu görmeme dört buçuk saat kaldııııııııııı

Selam herkese kızlar. Herkes iyidir umarım :)

ooooh ne mutlu sana canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
iyiyiz biz,yavrusun kızına isim seçtik ve çok beğendik lezginka yoğurtlu makarna yapacakmış,canımı çektirtti,çok fena aşeriyorum şu an

hmm arada fırsatın olursa telden de yazmaya çalış tatlım. bu arada bazı arkadaşlarla birbirimize tlfn larımızı verdik bişey olursa haberleşiriz diye . kendine bebişlerine çok iyi bak

bizim telefondan yazılmıyor yorum sadece sessiz sedasız takipcininzim sizin bu arada 33.haftamn kızım da1,865kg burdaki arkadasların hepsine bol bol selamlar dogum tarihimizde kasım25ten sona aralık 6sı arasında bi gün oluvercek heraldesizin minnikleri öpüyoruz oglum kızımla

ohh az kalmış tatlım biz iyiyiz sende iyisindir oğluşunu görmeye gidiceksin

Sağol canım benim, ben de iyiyim. Gece heyecandan uyuyamadım. En son saatin sabah 6 olduğunu hatırlıyorum, hala uyanıktım :)))

Biraz önce canım sıkıldı. Salı günü evlilik yıldönümümüz. Gece hepsiburada.com'dan eşime deri cüzdan aldım hediye olarak. Sonra mail gönderip ne zaman teslim edilebileceğini sordum. Ortalama 7 iş günü içinde diye cevap vermişler Ama benim Salı günü elimde olması gerekiyor İnşallah erken gelir.

maşallah kızına canım. öp yerimize oğluşunu doğuncada kızını öpüverirsin teyzelerinin yerine. hayırlı ve kolay doğum nasip etsin Allahım

İnşallah tatlım benim
Yavrusun kızı Zeynep Ela değil miydi ki? Değişti mi? Ne oldu şimdi prensesin adı :))
Yoğurtlu makarna yapmakta ne var, sen de yap kendine

gelir canım yaa merak etme,benim sipariş 2 günde gelmişti,seninki de gelir inşallah

inş salı gününe kadar elinde olur tatlım hediyen

evet tatlım,gerçekten ince bir isim,çok yakışacak kızına

lezginka şekerim saçlarını yolacam bak şimdi canımı çektirttin ya kız yoğurtlu makarna,ben de mi yapsam acaba

kız allah aşkına başka bişey dedim sanki altı üstü yoğurtlu makarna benim canım neler istiyor bi saysam salyaların çağlayan olur topiği sel basar kalk bi makarna suyu koy ocağa

İnşallah tatlım benim
Yavrusun kızı Zeynep Ela değil miydi ki? Değişti mi? Ne oldu şimdi prensesin adı :))
Yoğurtlu makarna yapmakta ne var, sen de yap kendine

Selcen Ela oldu,eşi çok istiyormuş Selcen'i,biz de kırma eşini dedik biri gelsin de yapsın diye bekliyorum,eşimin gelmesine az kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…