2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah kızına canım. öp yerimize oğluşunu doğuncada kızını öpüverirsin teyzelerinin yerine. hayırlı ve kolay doğum nasip etsin Allahım

allah razı olsun tatlım cümlemize öpmezmiyim heemde kocaman öperim ben sizin yerinize sizde bizim yerimize öpün bebişlerini duanızda unutmayın bu arada sezaryen le dogum yapacagım ilkimde sezaryen lendinize cok iyi bakın rabbime emanet ediyorum sizi ve meleklerinizi bizi unutmayın emi herkese cok selam

Selcen Ela oldu,eşi çok istiyormuş Selcen'i,biz de kırma eşini dedik biri gelsin de yapsın diye bekliyorum,eşimin gelmesine az kaldı zaten

Üşengeç yaaa. Tam bi nazlı üşengeç hatun bu kız

hayırlısı olsun tatlım sende Allah emanet ol canım

eşim selcen deyip durdu bende selcen ela olsun diyorum

Selcen'i nereden bulmuş Allahaşkına :) Ne demekmiş Selcen.
Baba öyle istiyorsa yapacak bir şey yok tabii :)) Hayırlı uğurlu olsun yeni ismi canım.

(Zeynep olsun diye kandırmaya çalışşşş )

seastirem bizim telefon biraz milattan kalma tatlım ondan herkese selam öpt:2::2::2:

benim kadar üşengeç biri olamaz ymd cim . ben şuana kadar görmedim

Senin neren üşengeç yaaa. Arı gibisin. Bi annendesin, bi kayınvalidende, bi pazarda, bi fatura ödemede, bi temizlik, bi yemek, bi hastane vs.vs.vs.

günaydınnnnnnnnn tontişlerrrrrrrrrrrr :) ay sabah 8 den beri temizlik yapıyom daha yeni bitirdim şimdikte kahvaltı yapıyomm guguşum acıktı :) eeeee sizler neler yaptınız ne dedikodular ettinizzzzzz bakiiim

heheheh dün çok yorulduk ama biz kızımla,o yüzden bugün böyleyiz,şimdi sizi utandırıp gidip yapacaz makarnayı kızımla görürsünüz

Sayemde bebiş makarna yiyecek.
Teyzeyi çok sev e mi Gülce'cimmm

günaydınnnnnnnnn tontişlerrrrrrrrrrrr :) ay sabah 8 den beri temizlik yapıyom daha yeni bitirdim şimdikte kahvaltı yapıyomm guguşum acıktı :) eeeee sizler neler yaptınız ne dedikodular ettinizzzzzz bakiiim

Hoşgeldin canım. Ohh mis gibi olmuştur şimdi ev. Bi kahve yap kendine :)))

hoş geldin canım kız sabahtan beri bişey yemedin mi bebişin acıkmıştır tabi

Kızlar şimdilik görüşürüz. Kendinize iyi bakın. Öpüyorum siziiii.

Senin neren üşengeç yaaa. Arı gibisin. Bi annendesin, bi kayınvalidende, bi pazarda, bi fatura ödemede, bi temizlik, bi yemek, bi hastane vs.vs.vs.

ahh ahh öyle göründüğüme bakma tatlım yaa kız ne temizliği evime bi gelsen yüzüme tükürürsün vala bu ne pislik diye:))) yakında eşim evden atıcak beni:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…