2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnnnnnnnn tontişlerrrrrrrrrrrr :) ay sabah 8 den beri temizlik yapıyom daha yeni bitirdim şimdikte kahvaltı yapıyomm guguşum acıktı :) eeeee sizler neler yaptınız ne dedikodular ettinizzzzzz bakiiim

ohh mis gibi olmuştur evin tatlım afiyet olsun bizde acıktık ama üşengeçlikten kalkıpta bişey hazırlamıyorum

ohh mis gibi olmuştur evin tatlım afiyet olsun bizde acıktık ama üşengeçlikten kalkıpta bişey hazırlamıyorum

evt cnm mis gibi olduda heryerim ağrıyo şimdi güya sadece üst katı temizlicektim bi başladım ay alt katın boynu bükük kalmasın dedim anaaa bi baktım saat saat 1 kahvaltı hazırlamayada üşendim çay demledim kendime bide valide sultan kahvaltılık salça yollamıştı ondan yedim sadece :) şimdi oturdum nasıldaaa uykum geldi yaa daha yemek yapıcam ama nasıl üşeniyorum :)

Merhaba tatlı annişler:) Herkesin keyfi yerindedir umarım...Ben de sabah biraz temizlik yaptım hemen yoruldum zorlanıyoruz artık ya.yarım yalak iş yapıyorum :) biri gelcekte evi kirli görcek diyede çekiniyorum.

cnm çok tatllı maşallah rabbim sağ salim kucağııza almayı nasip etsin...
benim cadı kızım fotoğraf vermio bize

sağol canım amiiin inşallah. benim kızda foto vermiyo uğraşıyo doktor almak için benim kız oğlak olcak inat ama doktorda oğlak inat

slmm kızlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedim anam ne çok yazmışsınız bende direk dalayım şimdiki zamana dedim
nasıl gidiyor bakimm

maşallah canım oğluna tosuncuk olacak aceleci davranmasın bayramda gelmesin sakın daha erken
dün giremedim aklım sendeydi hemen arama yaptım buldum mesajını çok şükür güzel haberler getirmişsin canım
bu rahim ağzı uzunluğu ne ki ?:44: benim hiç bakmıyo doktorum yada bakıyo bana söylemiyoo

sağol canım amiiin inşallah. benim kızda foto vermiyo uğraşıyo doktor almak için benim kız oğlak olcak inat ama doktorda oğlak inat

benim dr mda son muayene de çok inat etti bu sefer çekcem fotoyu diye, biraz fazla uğraştı sanırım benim cadı kızım bi tekme attı , yok bu benden de inatçı dedi dr gülerek:) ve sonuç yine aynı foto yok

hoşgeldin canım,biz iyiyiz kızımla,sen nasılsın?

Selcen'i nereden bulmuş Allahaşkına :) Ne demekmiş Selcen.
Baba öyle istiyorsa yapacak bir şey yok tabii :)) Hayırlı uğurlu olsun yeni ismi canım.

(Zeynep olsun diye kandırmaya çalışşşş )
canım zaten eşim zeynep selcen dedi ama ben elayı beğendiğim için eşimide kırmayayım diye selcen ela düşündüm
anlamınıda yazmıştım canım görmedinmi
slm kızlaroğlumun odası geldi kuruyorlar

hadi gözünaydın canım fotoları koyarsın

hoşgeldin canım benim dr geçen alttan ultuaronla bakarken rahim uzunluğunu ölçeceğim dedi ama ben sormadım nasıl diye

kızlar ben dalinin yumuşatıcısını bulamadım yumoş aldım olur değilmi zaten çok az koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…