kızlar;
nasılsınız öğleden sonra pek yazamadım size yoğundum ama yazdıklarınızı okudum:))) gezmeye gidececeklere şimdiden iyi eğlenceler...
meow a çok kızdım bende ve çok endişeliyim. umarım bir sorun olmaz.... az önce kardeşim aradı beni almaya gelicekmiş bizde gezmeye gidiyoruz yanii yeğenlerle...
amanınn da amanınnnnnnnn hiç uyuyamadım ve gölzeri okadar sızlıyor kii
otururken uyurum diyorum kafamı yastıga koyunca gram uyku kalmıyoooD
yaa siz bebişin neresinin nerenizde oldugunu nasıı anlıyorsunuz kızlar((((((((
bennn mal gibii hiç anlamıyorumm biryerimi tekmikliyor ahaa diyorum ayagıı ama kafasınıı anlayamıyorum nerde oldugunuuuu( çokmu küçük benim bebiş yoksaaaaaaa??
birde hep içeri dönük tekmeleri yogun oluyoo midemi komple deprem gibi sarsıyoo sağa solaa dötünü dısa dönüyoo ggalibaaa
birde sizz ne güzell rüyalarınızdaa görüyonuzz benn iyice bir oduna bağladımm galibaa rüyamda hiç bebek göremiyorum..
pöffffffffffffffff duygusala bağladım mı neeeeeeeeeeeee
ayy nasıl bir yorgunluk çöktüüüü parmağımı kımıldatçak halim yok
amanınn da amanınnnnnnnn hiç uyuyamadım ve gölzeri okadar sızlıyor kii
otururken uyurum diyorum kafamı yastıga koyunca gram uyku kalmıyoooD
yaa siz bebişin neresinin nerenizde oldugunu nasıı anlıyorsunuz kızlar((((((((
bennn mal gibii hiç anlamıyorumm biryerimi tekmikliyor ahaa diyorum ayagıı ama kafasınıı anlayamıyorum nerde oldugunuuuu( çokmu küçük benim bebiş yoksaaaaaaa??
birde hep içeri dönük tekmeleri yogun oluyoo midemi komple deprem gibi sarsıyoo sağa solaa dötünü dısa dönüyoo ggalibaaa
birde sizz ne güzell rüyalarınızdaa görüyonuzz benn iyice bir oduna bağladımm galibaa rüyamda hiç bebek göremiyorum..
pöffffffffffffffff duygusala bağladım mı neeeeeeeeeeeee
aa bi oram kaldı kullanmadığım nasıl kullanıyoruz sulandırıpta mı:44:
kızlar;
nasılsınız öğleden sonra pek yazamadım size yoğundum ama yazdıklarınızı okudum:))) gezmeye gidececeklere şimdiden iyi eğlenceler...
meow a çok kızdım bende ve çok endişeliyim. umarım bir sorun olmaz.... az önce kardeşim aradı beni almaya gelicekmiş bizde gezmeye gidiyoruz yanii yeğenlerle...
hıh... ben yiyecek bir şey buldum:125: yapmazsan yapma...
ne yiyon kıs merakettim ama neyse söyleme şimdi bademcimin canı çeker.
Sayemde bebiş makarna yiyecek.
Teyzeyi çok sev e mi Gülce'cimmm
evet canım,ben 1,5 litrelik su şişesini su doldurdum ve içine baya bi elma sirkesi damlattım,chnb daha az demişti sirkesini ama iyice dezenfekte etsin diye doldurdum ben
bademmmm kız pişik olmadın mıııı?ben bir kere çok koymuşum tahriş ettttiiiiiii
lezginka ben yarım litre suya 5-6 damla koyuyorum durulamıyorum...
serpilciğim iyi gezmeler...
hoş geldiniizzzzz bende canım ortada olmasına rağmen sağımda hissediyorum tepikleri, dönmeleri. kollarını bacaklarını oynatıyor oralara denk geliyor. eğerki sağımda top şeklini alıyorsa orda koca bi hareketlenme oluyosa biliyorumki sağımda kafası veya poposu. ilk başlarda bende hiç anlamıyodum hareketleri bile hafifti sanırım büyüdükçe daha çok hissediliyor.
:104: haftasonuna da balık aldırcammmm
canım al benden de o kadar tahminen herhalde şurasıdır diyorum...
mrb kızlar
dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.
mrb kızlar
dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.
söylememmm aslında klasik şeyler işte...
mrb kızlar
maşallah canım... çok şükür hastaneye giden güzel haberlerle geliyor...
offff diyorum sana başka da bişey diyemiyorum canım, günlerdir ağrım var, akıntım var, su geliyor vs...vs... birsürü şikayetim var diyorsun ama tüm bunlara karşılık yaptığın tek şey buradan ne dersiniz kızlar bişey olur mu, sizde de var mı gibi sorular sormak... gördüğüm kadarıyla da bir sürü kişi vakit kaybetmeden doktora git diyor günlerdir ama sen hala soru sorup duruyorsun... daha neyi beklediğini anlayamadım ki, en kötü ihtimal sana en yakın hastaneye gidip şikayetini söylersin ve nst ye falan girersin, burdan sorarak ve doktora gitmeyerek şikayetlerin azalmaz hayatım... keşke demek ve Alllah korusun üzülmek istemiyorsan vakit kaybetmeden DOKTORA GÖRÜN LÜTFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar hepinizi çok öpüyoruz oğluşumla özellikle lezginkanın kızını öpüyoo oğulcum:)))) hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın:))) yarın görüşmek üzere...
anam adım pisboğaza çıktı valla,ah kızım ananı ne hallere koydunsöyle nesrincim,çekmeyecek canım bu sefer,söz
bir an öncee anlayıp hissedip buluruz neresinin neresi oldugunuuu inşallahhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?