2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi gezmeler tatlım

hoş geldiniizzzzz bende canım ortada olmasına rağmen sağımda hissediyorum tepikleri, dönmeleri. kollarını bacaklarını oynatıyor oralara denk geliyor. eğerki sağımda top şeklini alıyorsa orda koca bi hareketlenme oluyosa biliyorumki sağımda kafası veya poposu. ilk başlarda bende hiç anlamıyodum hareketleri bile hafifti sanırım büyüdükçe daha çok hissediliyor.

ayy nasıl bir yorgunluk çöktüüüü parmağımı kımıldatçak halim yok

hıh... ben yiyecek bir şey buldum:125: yapmazsan yapma...

:104: haftasonuna da balık aldırcammmm

canım al benden de o kadar tahminen herhalde şurasıdır diyorum...

oh sende gez bakalım kardeşin ve oğluşunla havada güzel baharın son günleri.

mrb kızlar

dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.

bademmmm kız pişik olmadın mıııı? ben bir kere çok koymuşum tahriş ettttiiiiiii

lezginka ben yarım litre suya 5-6 damla koyuyorum durulamıyorum...

serpilciğim iyi gezmeler...

kızlar hepinizi çok öpüyoruz oğluşumla özellikle lezginkanın kızını öpüyoo oğulcum:)))) hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın:))) yarın görüşmek üzere...

bademmmm kız pişik olmadın mıııı? ben bir kere çok koymuşum tahriş ettttiiiiiii

lezginka ben yarım litre suya 5-6 damla koyuyorum durulamıyorum...

serpilciğim iyi gezmeler...

olmadım canım,yarı yarıya mi koysam acaba diye de düşünmüyo değilim hala

hıh... ben yiyecek bir şey buldum:125: yapmazsan yapma...

:104: haftasonuna da balık aldırcammmm

canım al benden de o kadar tahminen herhalde şurasıdır diyorum...

bir an öncee anlayıp hissedip buluruz neresinin neresi oldugunuuu inşallahhh :))

mrb kızlar

dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.

hoş geliniz canım maşallah bebişin 2 kilo olmuş nerdeyse, iyi olduğuna sevindim maşallah sana ve bebeğine

mrb kızlar

selam canım hoşgeldin, bebişlerimizin boyu ve kilosu aynı görünüyor maşallah size :))) bugün senin kaçıncı günün, benim 31+5

Marmeid kesinlikle haklı canım acilen doktora gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…