olmadım canım,yarı yarıya mi koysam acaba diye de düşünmüyo değilim hala
anam adım pisboğaza çıktı valla,ah kızım ananı ne hallere koydunsöyle nesrincim,çekmeyecek canım bu sefer,söz
sadece sen değil canım ben de pis boğazım, geçen akşam hatırlarsan ne yazdıysanız hepsinden canım çekmişti, artık çekse bile söylemiyorum burdan adım çıkmasın diye
ya siz sirkeli suyla nerenize sürüyonuzz neye iyi geliyoo ben kaçırmısım nolur anlatın yaaaaaaaaaaaaa
olmadım canım,yarı yarıya mi koysam acaba diye de düşünmüyo değilim hala
kızlar hepinizi çok öpüyoruz oğluşumla özellikle lezginkanın kızını öpüyoo oğulcum:)))) hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın:))) yarın görüşmek üzere...
selam canım hoşgeldin, bebişlerimizin boyu ve kilosu aynı görünüyor maşallah size :))) bugün senin kaçıncı günün, benim 31+5
hoş geliniz canım maşallah bebişin 2 kilo olmuş nerdeyse, iyi olduğuna sevindim maşallah sana ve bebeğine
sadece sen değil canım ben de pis boğazım, geçen akşam hatırlarsan ne yazdıysanız hepsinden canım çekmişti, artık çekse bile söylemiyorum burdan adım çıkmasın diye
hehehehseni bu yüzden çok seviyorum canım,yiyen insanı severim ben,ama yapanı bi başka severim
Wc sonrası şeyimizi en son sirkeli suyla yıkayıp durulamadan çıkıyoruz canım
anam adım pisboğaza çıktı valla,ah kızım ananı ne hallere koydunsöyle nesrincim,çekmeyecek canım bu sefer,söz
olsun çıksın kız bebekler için herşeye değer itiraf ediyorum benim canım neler neleeer çekiyooooo kendi kendime aklıma getiriyorum
biz tam anlayana kadar bebekler doğacak
Wc sonrası şeyimizi en son sirkeli suyla yıkayıp durulamadan çıkıyoruz canım
uuuuuuuuuuuuuuu dezenfektan olsun diyemii yoksa güzelleştirici etkisimi varmış sirkeninn
ya orasıda deforme oluyor ya gün geçtikçe büyüyormus öyle diyorlardııı
uuuuuuuuuuuuuuu dezenfektan olsun diyemii yoksa güzelleştirici etkisimi varmış sirkeninn
hehehehseni bu yüzden çok seviyorum canım,yiyen insanı severim ben,ama yapanı bi başka severim
ben yapmayı da yemeyi de çok severim, ama tabi hazıra konmayı daha da çok severimuzun zamandır annem bizde olduğu için sağolsun canım ne istese yapıyor :)
bak söylüyorum:yoğurt çorbası, pilavi karnıbahar, pırasa(yemiycem onu), yoğurt
ay ne güldüm kız allah iyiliğini vermesin heeee pambık gibi oluyomuş
bak söylüyorum:yoğurt çorbası, pilavi karnıbahar, pırasa(yemiycem onu), yoğurt
ben yapmayı da yemeyi de çok severim, ama tabi hazıra konmayı daha da çok severimuzun zamandır annem bizde olduğu için sağolsun canım ne istese yapıyor :)
heheheh aynenne güzel yaa,annem daha 1 ay sonra gelecek,o zamana kadar benim annem eşim
dezenfekte olsun diye canım,oramı güzelleştirmek gibi bi çabam yok şimdilik
ay ne güldüm kız allah iyiliğini vermesin heeee pambık gibi oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?