2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar hepinizi çok öpüyoruz oğluşumla özellikle lezginkanın kızını öpüyoo oğulcum:)))) hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın:))) yarın görüşmek üzere...

heyyyy öpmek yok öpmek yok gerçi bende küçük bi kızla oğlan kavga ettimi özür dilettirip birbirlerinin yanaklarından öptürüyorum çok şeker oluyolar neyse yanağından masumcuk olabilir. nasılsa daha bebeişler onlar. iyi akşamlar canım.

selam canım hoşgeldin, bebişlerimizin boyu ve kilosu aynı görünüyor maşallah size :))) bugün senin kaçıncı günün, benim 31+5

31+3 teyim canım.Normalde 17 aralık doğum tarihi ama 2.sezaryen olacağı için 10 gün önce alırız dedi dr.Ben de 1 hafta olsun dedim,anlaştık gibi :))

hoş geliniz canım maşallah bebişin 2 kilo olmuş nerdeyse, iyi olduğuna sevindim maşallah sana ve bebeğine

sağol canım,chnb sen de sağol.İnşallah herkes iyi haberlerle döner.

uuuuuuuuuuuuuuu dezenfektan olsun diyemii yoksa güzelleştirici etkisimi varmış sirkeninn
ya orasıda deforme oluyor ya gün geçtikçe büyüyormus öyle diyorlardııı

ay ne güldüm kız allah iyiliğini vermesin heeee pambık gibi oluyomuş

bak söylüyorum: yoğurt çorbası, pilavi karnıbahar, pırasa(yemiycem onu), yoğurt

afiyet olsun canım yarasın bebeğine. ay pırasa deyince aklıma bugün tvnin verdiği tarif aklıma geldi çok merakettim nasılsa pırasa var. parmak uzunluğunda kesti pırasaları haşladı sonra una bulayıp kızarttı çook merakettim nasıl oldu acaba üstüne sarımsaklı yoğurt döktü bide

dezenfekte olsun diye canım,oramı güzelleştirmek gibi bi çabam yok şimdilik

ay ne güldüm kız allah iyiliğini vermesin heeee pambık gibi oluyomuş

niye kızzzzzzzz oranın günahı neeeeeeeeeeeeeeee :)) suçu nee ora olmak mı :))))))))))))))))))))))))))
Ama bak sirkeyi ben saça sürünce güzel oluyordu parlatıyorduuuuu ve yumusak yapıyorduuuu yanii pammıkk gibiiiiiiiiiiiiii..
oralarımızın durumuda su sıralar içler acısı oldugundannnnnn :)))))))))))))))
iyi gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şap şapp yapmayı unutmayın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…