uuuuuuuuuuuuuuu dezenfektan olsun diyemii yoksa güzelleştirici etkisimi varmış sirkeninn
ya orasıda deforme oluyor ya gün geçtikçe büyüyormus öyle diyorlardııı
afiyet olsun canım yarasın bebeğine. ay pırasa deyince aklıma bugün tvnin verdiği tarif aklıma geldi çok merakettim nasılsa pırasa var. parmak uzunluğunda kesti pırasaları haşladı sonra una bulayıp kızarttı çook merakettim nasıl oldu acaba üstüne sarımsaklı yoğurt döktü bide
afiyet olsun canım yarasın bebeğine. ay pırasa deyince aklıma bugün tvnin verdiği tarif aklıma geldi çok merakettim nasılsa pırasa var. parmak uzunluğunda kesti pırasaları haşladı sonra una bulayıp kızarttı çook merakettim nasıl oldu acaba üstüne sarımsaklı yoğurt döktü bide
niye kızzzzzzzz oranın günahı neeeeeeeeeeeeeeee :)) suçu nee ora olmak mı :))))))))))))))))))))))))))
Ama bak sirkeyi ben saça sürünce güzel oluyordu parlatıyorduuuuu ve yumusak yapıyorduuuu yanii pammıkk gibiiiiiiiiiiiiii..
oralarımızın durumuda su sıralar içler acısı oldugundannnnnn :)))))))))))))))
iyi gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şap şapp yapmayı unutmayın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
niye kızzzzzzzz oranın günahı neeeeeeeeeeeeeeee :)) suçu nee ora olmak mı :))))))))))))))))))))))))))
Ama bak sirkeyi ben saça sürünce güzel oluyordu parlatıyorduuuuu ve yumusak yapıyorduuuu yanii pammıkk gibiiiiiiiiiiiiii..
canım bende izledim o programı zaten ben yeşillikleri yıkarken kullanıyordum muhakkak ay artık gülmeyelim kız göbeğim ağrıdı valla hamile olmasam yerlere yatacaktım gülmekten