2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Wc sonrası şeyimizi en son sirkeli suyla yıkayıp durulamadan çıkıyoruz canım

uuuuuuuuuuuuuuu dezenfektan olsun diyemii yoksa güzelleştirici etkisimi varmış sirkeninn
ya orasıda deforme oluyor ya gün geçtikçe büyüyormus öyle diyorlardııı

dezenfekte olsun diye canım,oramı güzelleştirmek gibi bi çabam yok şimdilik

ay ne güldüm kız allah iyiliğini vermesin heeee pambık gibi oluyomuş

ay çatlayacam gülmekten yaaaa, süper bir muhabbet çoooookkkkkk güldüm, çok yaşayın emi

ayy onu bende gördüm ömrümde pırasayı agzıma koymadımm
acaba bu seklde yermiyim diyede düşünmeden edemedim
ama eşimde yemiyooo pırasa çöpe gider diye almadım markettennn
acaba nasıı oluyordur tadııı

B'nde izledim onuu:)))

hee birde sirke saçı dökmüyorduuuu
amannın bu etkisi oraya teers tepsinde döksün pouhaaaaaaaaaaaaaaaa

ne şapp şapı kız sirkeli suyu sürerkenmi şaplatçaz koptum yaaa yeeteer çatlıciiim

yaa öff şeyini çıkardın diceksiniz amaaa
geçem tvde bebeklerin odasını su ve sirke ile temizleyin dedi,bakteri üretimini engellemesi için.örnekte verdii turşulara sirke koyup 1 yıl bekletince biel birsey olmuyoo dedii bakteri üretmiyoo dedii..

şimdi malum yerde dee bakteri üremezzz hemide miss gibinnn sirke kokar ama elmalı alın bari kızlar elma gibi koksun

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
çatladım gülmektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oooo mönü süpermiş,afiyet olsun canım nasıl tarif etmişim yaa öyle kahkahayla gülüyorum ben de

canım uygulama hatası yapıyorsun.... en son sirkeli suyla... demişsin ben baştan sona sirkeli suyla yıkıyorum...

bende eskiden pek yemezdim sonra alıştım özellikle ıspanaklı börekte olunca pırasa çok tatlı oluyo. ama denicem bu tarifi bir gün.

yalnız muhabbete bak ya bi yandan yemek muahbbeti bi yandan ora muhabbeti kilitlendik.

yaa aynenn bence o yüzden yemek muhabbetini kapatalımm hem canımız birsyler cekip durmazzzzzzz

hee birde aklıma geldiiiiii dee
senii gidii gidiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen oraya ne sürerkenn şap şapp yapıyonda
güzelim tertemizz sirkeli suyumuzu begenmiyonda şaplatmıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy sinirlerim bozuldu gözlerimden yaş geliyor şuan ne edepsizleştik biz böyle kız annesi olucam bide

yaa bana ne demelii size şurda aylardır terbiyeli terbiyeli cevağlar yazıyordummmm
asıl yüzüm çıktı ortayaaaaaaaaaaaa
puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne şapp şapı kız sirkeli suyu sürerkenmi şaplatçaz koptum yaaa yeeteer çatlıciiim

bunu öğrendiğim iyi oldu boyna orayımı yıkıcaz

Ayyy kızlar ya siz rahat gülersiniz benim yanımda görümce ve kaynanam var belli etmiyorum güldüğümü kalp krizi geçireceğim....

canım bende izledim o programı zaten ben yeşillikleri yıkarken kullanıyordum muhakkak ay artık gülmeyelim kız göbeğim ağrıdı valla hamile olmasam yerlere yatacaktım gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…