bende önceden nasıl yiyorsam şimdi de öyleyim artma yada azalma olmadı iştahımda, o yüzden önceden nasıl sabit kiloda kaldığıma şaşırıyorum . ama en çok baskülde 61 kiloyu görünce şaşırdım o ayrı tabi:)
kiloma şaşırmadım tatlım çünkü evlenmeden önceki kilomdayım şuan55. sadece aldığım 7 kiloya şaşırdım3 senelik evliyim 3 seneden beri kilo almaya çalışıyorum 49u geçememiştim:)
kiloma şaşırmadım tatlım çünkü evlenmeden önceki kilomdayım şuan55. sadece aldığım 7 kiloya şaşırdım3 senelik evliyim 3 seneden beri kilo almaya çalışıyorum 49u geçememiştim:)
Sebamed ürünlerini alan arkadaşlara bir sorum olacak. Netten aldıysanız eğer hangi siteden aldınız? Ben bugün hepsini almayı düşünüyorum. Sebamedim.com diye bir site buldum. Oradan alsam mı? Bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim.
selam tontişler,nasılsınız? eşim hasta yatıyo hala,ben de ayakta durmaya çalışıyorum,hasta olmayaydım iyiydi
ağda işine girmedim ben hiç,jilete devam diyorum,doğuma giderken eşim yapacak..
bebek arabası çok güzelmiş,güle güle kullanın canım..(unuttum canım kim olduğunu)
park yatak aldık canım biz de,Kraft'ın pr001 modeli,bej rengi..(unuttum canım kim olduğunu)
gecedicle geçmiş olsun tatlım,dikkat et..
Sebamed ürünlerini alan arkadaşlara bir sorum olacak. Netten aldıysanız eğer hangi siteden aldınız? Ben bugün hepsini almayı düşünüyorum. Sebamedim.com diye bir site buldum. Oradan alsam mı? Bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim.
zaten erkeklere birileri bakamıyo musun yoksa falan deyince hepten coşuyorlar cnm.ben de 170 im cnm aramızda pek fark yok 53 kiloyum diye demedikleri kalmıyordu sağolsunlar galiba bizimkiler şöyle biraz toplu seviyo:) eşimde diyo doğumda hepsi gitmesin şöyle biraz kalsın diye gıcık ediyo beni. kendisi kilo aldıkça bana da aldırmaya çalışıyor:)
Bende sebamed ürünlerini aldım canım E-bebek mağazasından aldım Forum istanbul avm içinden biraz indirimliydi fiyatları sanırım. ama İnternet sitesindede aynıdır heralde fiyatları..
selam tontişler,nasılsınız? eşim hasta yatıyo hala,ben de ayakta durmaya çalışıyorum,hasta olmayaydım iyiydi
ağda işine girmedim ben hiç,jilete devam diyorum,doğuma giderken eşim yapacak..
bebek arabası çok güzelmiş,güle güle kullanın canım..(unuttum canım kim olduğunu)
park yatak aldık canım biz de,Kraft'ın pr001 modeli,bej rengi..(unuttum canım kim olduğunu)
gecedicle geçmiş olsun tatlım,dikkat et..
bu arada kızlar bebeişin hareketleri çok aşırı kuvvetlendi. göbek deliği nerdeyse çeyrek parmak kadar havaya kaldırıyor. çok zorluyor beni yaramaz. sizin de böyle mi?
çok ilginç benim ilk gebeliğimde bu kadar tekme yememiştim sizin yazdıklarınıza bakınca hemen hemen herkes kuvvetli tekmeler yiyor:)) bence aralık bebekleri farklı olacak çünkü benimde bebeğime yan yatıyor daha pozisyonu almamış normalmi tesadüfmü anlamadım.
kızlar maaşallah göbüşlerinize,ama Berk nerde anlamadım gitti geçen gün bayramda giyeceğim triko elbisemi giydim denemek için,elbisenin ön tarafında bir basket topu gördüm adeta
zaten erkeklere birileri bakamıyo musun yoksa falan deyince hepten coşuyorlar cnm.ben de 170 im cnm aramızda pek fark yok 53 kiloyum diye demedikleri kalmıyordu sağolsunlar galiba bizimkiler şöyle biraz toplu seviyo:) eşimde diyo doğumda hepsi gitmesin şöyle biraz kalsın diye gıcık ediyo beni. kendisi kilo aldıkça bana da aldırmaya çalışıyor:)
kimse demedi ama öyle dicekler diyodu:) bana kilo al dedikçe ben sen kendine bak sanki sen çok kilolsun sende zayıfsın diyodum:) bende doğumda hepsi gitsin istemiyorum tatlım en fazla 55 kiloda kalsam yeter bana
kızlar maaşallah göbüşlerinize,ama Berk nerde anlamadım gitti geçen gün bayramda giyeceğim triko elbisemi giydim denemek için,elbisenin ön tarafında bir basket topu gördüm adeta
sorma teyzesi berk in nerde olduğunu bende anlamış değilim halazırda ben hala aynı kıyafetlerimi giyebiliyorum sadece pantalonlarımı giyemiyorum popodan dolayı