2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım burada hep o tarz makina kullanıyorlar rollonlarda yarı olunca gönül rahatlığıyla gidiyorum :))
benimkide çıkmaz bende sana yardım ediyim diye

bencede evde harcadığım zamana yazık

Eki Görüntüle 536118
şimdi çektim kızlar:)) üstümdeki göbeğimi kapatmıyo yarısı açık:))) aşağı doğru çektim kapadım göbüşümü öyle çektim

canım çocuk nerde???? göbüş falan yok ortada ne güzel

çok sağolun kzlar,hepiniz bnm için endişe ettiniz.
anlattığımda tek tek yorum yaptınız,teşk.ederim.
bir daha çok çok ağrım ya da aşırı bi suyum gelmeden dr.a falan gitmycem

ya canım olurmu öyle şey aynı şeyin bir daha başına geleceği ne malum bebeğini ve kendini riske atma

saol tatlım:)) bende en son gittiğimde toplam 7 kilo almıştım ama hiç belli değil sadece popoma gitti sanırım aldığım kilo:)) normaldede öyleydim kilo aldığım zaman popom büyürdü:))

hmmm beni gören de hemen bebek erkek galiba dio :) hayır kız deyince şaşırıyorlar... aman hayırlısıyla doğsun bebişlerimizde kilolar nereye giderse gitsin hiç umrumda değil. normal de kiloya meyilli bi yapım olmadığı için rahatım sanırım. sende de pek bişey kalacağa benzemiyo tatlım maşallah:) yemeye devam:)

herkes öyle diyo yaa çocuk nerde diyo yada hemen bebeğin gelişimini soruyolar karnım küçük diye burda bakkalcının karısı var maşallah formunu nasıl koruyosun ne yiyip ne içiyosun bizede söyle bizde yapalım diyo:))) sonra karnım küçük diye hemen gelişimi nasıl diyo

maşallah çok şeker canım yaa sivri sivri erkek olduğu belli
hıh bizimi kıskandırıyosun sen şimdi

ayyyyyy kuzum ne kıskandırması daha 2 ay var bi düşünsene nasıl bişey olcam ben sen 2 ay sonra anca benim kadar olursun :) negüzel işte

benimde kiloyla takıntım pek yok ama 7 kilo aldığımı görünce baya şoke oldum :))ya yemiş olsam bu 7 kilo yu almışımdır dicemde yemek yediğim yokki nasıl aldım7 kiloyu anlamış değilim canım

cnm belki iç karnın geniştir bide normaldede zayıfsın zaten normal ama artık şişer yavaş yavaş

neredeyse çoğumuz park yatak aldık ve alıcaz tatlım bende aldım ama hala gelmedi sinir oldum

internetten mi aldın hangi markayı tercih ettin canım? gelir gelir endişe etme nasıl olsa daha var doğuma.ama insan bir an önce gelsin herşeyi tam olsun yerleşsin kıyefetleri falan istiyor düzenli bi şekilde.

kıssssssss bende 6 kilo aldım :)

canım bebeğin gelişimi iyyise sorun yok zaten senin avantajın.
buarada bir arkadaş var aramız 15 gün daha 3 kilo almış topu topu doktorumuz da aynı 7 kilo falan doğumda gider dahada fit olursun demiş

Çalıştığım için hep sohbeti kaçırıyorum. çok üzülüyorum

yavrusun ağdası günün konusu olmuş resmen

Meoww sana da çok üzüldüm ama keşke doktoruna o pedi gösterseydin. Test falan yaparlardı belki. Eşin de bi alemmiş o derdin içinde ilişki nerden aklına gelmiş nasıl içine sinmiş. Kınadım onu haberi olsun...

internetten mi aldın hangi markayı tercih ettin canım? gelir gelir endişe etme nasıl olsa daha var doğuma.ama insan bir an önce gelsin herşeyi tam olsun yerleşsin kıyefetleri falan istiyor düzenli bi şekilde.

yok canım internetten almadım burda bi dükkan var oraya sipariş verdim pazartesi getiticez dediler gelmediler sonra perşembe dediler yine yok kimbilir ne zaman gelir.

bende önceden nasıl yiyorsam şimdi de öyleyim artma yada azalma olmadı iştahımda, o yüzden önceden nasıl sabit kiloda kaldığıma şaşırıyorum . ama en çok baskülde 61 kiloyu görünce şaşırdım o ayrı tabi:)

canım bebeğin gelişimi iyyise sorun yok zaten senin avantajın.
buarada bir arkadaş var aramız 15 gün daha 3 kilo almış topu topu doktorumuz da aynı 7 kilo falan doğumda gider dahada fit olursun demiş

doktorum gelişimi gayet iyi diyo tatlım. ayy maşallah o arkadaşına canım yaa nasıl becermiş kilo almamayı acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…