kıs biz dayanıyozya acıya onlarda dayansın korkarım falan dese tamamda tamam girerim dio
kısssss bebek nerde
miskokulum ve ymd güzel haberlerle gelmişsiniz çok sevindim:)))allah sizi de bebişlerinizi de nazarlardan korusun...
kzlar dün akşam eskiden çalştığm devlet hastanesinin aciline gittik.
annemle babama anlatınca durumu panik oldular,sağolsunlar götürdüler hemen.
önce kırmızı alanda 4 tüp kan verdim bir de idrar tahlili.
derken kadın doğuma yönlendirildim,orada soruları cevapladım.
dr nstye bağladı,rapor iyi çktı.
ultrasonla baktı,aksi bişi görmediğini söyledi.
derken sıra geldi alttan muayeneye.
kırk takla attm yaptrmamak için,dr bana göre hava hoş dedi ama boşuna gelmş olursun dedi.
daha yeni vajinismusu atlattığımı söylememe rağmen canımı çok yaktı.
bağırdım o kadar..
önce kürek gibi bişi soktu,akntın çok dedi.
daha sonra elini sokarak açlma var mı diye baktı,açlma da yok dedi.
o bakmaya çalışırken çok kaba davrandı,olanca gücüyle bastırdı,o kadar cnm yandı ki hala içim acıyor.
kimseyi korkutmak istemem ama böyle şeylerde özele gtmek şartmş,emnim oradakiler daha bi kibardırlar.
suyum neden geliyor diye sordum,bilmiyorum dedi
altıma bi ped verdi,bunu koy suyun gelirse 2 saat sonra geri gel dedi.
tabiki de yine aynı şikayetlerm olmasına rağmen bir daha gidemedm.
biliyosunuz ailemn yanındaydm,hemen eşimi aradm.
evime gitmek istedim çünkü,evimize döndük.
4 gecedir ayrıydık,o da birlkte olmak istedi.
bişi diyemedim,üstesnden gelirim diye düşündüm.
malesef başaramadm,yattk uyuduk öylece.
o da çok üzgün.
ama gitmeseydm,keşke gitseydm dicektm.
alttan baktırmasaydm,içimde kalıcaktı.
piskolojim o kadar kötü ki,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
bebek ve hamilelikle,kadınlıkla ilgili herşeyden soğudum.
maşallah canım kocaman olmuş bebişin
ne güzel hem bebeğini kucağına alıp hemde miyomdan kurtulacaksın
kızlar bu arada kızıma dün araba aldık 265 tl pusetiyle birlikte
Çift yönlü kullanabilme özelliği
Üç farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
360 derece dönebilen ön tekerlekler
Ergonomik hafif gövde
Beş noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilen ayak dayanağı
Tam kapanabilen tente özelliği
Kullanışlı file sepet sizce nasıl fiyatı
Eki Görüntüle 535970 bunun pembe girisi
Eki Görüntüle 536118
şimdi çektim kızlar:)) üstümdeki göbeğimi kapatmıyo yarısı açık:))) aşağı doğru çektim kapadım göbüşümü öyle çektim
güzelim ya bende kararsızım dün bir karar verdim ama eşim olmaz dedi yani selcenin yanına ela,dan başka bi isim bulmam lazım
kıvanç eşinin dediği gibi uymuş canım bence güzel
canımm çok sevindim iyi olduğunuza maşallahve ameliyatta miyomdanda kurtulacağına bende genel anestezi istemeyi düşünüyorum çünkü bende panik var sanırım uyanık duramam ama yinede belli olmaz canım sende üzülme vardır bundada bir hayır yeterki siz iyi olun
" Cennetteki kuş ve çiçek ismi;
Ruhu güçlü, kuvvetli olan
1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslanın eşinin adı. "
anlamı bu canım ama eşim yanında ela olmasın diyor başka isim arıyorum bende
önerilere açığım bu arada hiç fikir yürütemiyorum
kızlar dün eşime ben nasıl ağda yapcam düşünüp duruyorum dedim ben yapayım dedi
sen nasıl yapacaksın dedim başka kim yapacak ayıp bunu ancak ben yaparım bennnnn diyor çok güldüm tavrına
bende gözünü kapatıp yaparsın dedim tamam dedi çok rahatladım ama nasıl olacak diye düşünüp duruyordum bende
38. haftada yapmayı düşünüyorum inşallah
heheh kızlar çok hoşsunuz:) ağda konusunda bende çok dertliyim maalesef kimseye açamıyorum ağdaya da gidemiyorum.evde makineyle kendim alırken bile çok kasardım kendimi artık makineyle de alamıyorum göbüş büyüdüğü içinjilete kaldım maalesef yarım yamalak bişiler yapıyorum işte:)
biz bugün beşik bakmaya gitcez park yatağı öneriyorlar genelde ama o da çok hışırdıyor ya hışırdamayanı var mı ki park yatak düşünen var mı aranızda?
günaydın kıslar ay ben çok kötü oldum kıslar akşam hiç uyuyamadım ağrıdan çok sancım var bugün yatıcam bakıyım geçer inşallah yarın sabah randevum var dua edin de gene açılmam falan olmasın yakeşke dün temizlik yapmasaydım allahtan guguşum hareket ediyo, kıpırdasam sancı giriyo ya valla annesi yakınında olanlar şükredin halinize benim anacım da yok yanımda hiç kimsem yokk
çok tatlı çıkmış cnm. ben öyle yan dönüp foto çeksem yarım dünya gibi gözükürüm:) karnıma top koymuş gibiyim sadece göbüşten kilo aldım hem de koskoca 8 kilo:)
ay cnm koltukta uzandım laptopta yanımda resmen koltuk sarsıldı nasıl korktum ya fırladım yerimden ister istemez dış kapı benim hep kilitli duruyo yalnızım die onu açtım hemen
istanbul cnm kaç şiddeti bilmiyom ama koltuk sarsıldı resmen şimdi eşimde aradı deprem oldu korkma die bidaha olursa dışarı çıkma terasa çık dioo
Canım çok geçmiş olsun. Ama böyle açıklık vs. riski varken kendini yorma işte. Bırak temizlik memizlik işlerini. Tamam o da önemli ama sonuçta bebekten daha önemli değil ki. Çok geçmiş olsun tekrar.
yarusum biz bu adamlara isim beğendiremiyoruz bir türlü kuzenim gülfem (gül dudaklı, gül ağızlı) ismini koydu ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti isim düşünenler için bir öneri olabilir.
bende kızıma o kadar baktım Begüm (saygı duyulan kadın, kadın hükümdar, hanımhanımcık anlamını çok beğeniyorum) dedemiz ve ananemiz bu ismi beğendi , Sinem (söylemesi hoşuma gidiyor çok güzel bir arkadaşım vardı) ve Rüya isimlerini yakıştırdım ama babamız beğenemiyo daha değişik şeyler olsun istiyomuş anca araştırıyo daha beğenemedi her isimle dalga geçiyor ayda ismini söylüyorum yok uzayda diyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?