2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kıs biz dayanıyozya acıya onlarda dayansın korkarım falan dese tamamda tamam girerim dio

kısssss bebek nerde

vala bende bilmiyorum bebek nerde tatlım.:)) dün akşam düşünüyorum bu çocuk nerde acaba bide boyu felanda uzun içersi nasıl ki göbüşüm böyle küçük diye:)))

geçmiş olsun tatlım kötü bi deneyım olmuş ama hep böyle olcak diye bişey yok korkularını yen lütfen stres yapma hem kendıne bebeğe

maşallah canım kocaman olmuş bebişin

ne güzel hem bebeğini kucağına alıp hemde miyomdan kurtulacaksın

Sağol canım, evet değerli miyomumdan ayrılacağım nihayet. Eksikliğini hissedeceğim kendisinin

dün yaşadklarm eşimle aramızı düzeltti.
durumumuz pek iyi değildi,ben ona kötü davranıyordum o bnden soğumuştu falan.
dün tüm gece onun kollarında uyudum,az önce konuştuk ağladım yine telf.da
gözüm saatte,akşam gelicek dışarı çıkıcaz inş.
dedim yemek bile yapma istemiyor cnm,hiçbişi yapmadım ev darmadağın.bnde öyleym.
sürekli onu öpmek,ona sarılmak istiyorum.
akıntım,suyum yok bugün.bebek de hareketli.
ama ben ara ara titriyorum,nasl korktuysam nasl canım yandıysa artk.
eşime bundan sonra çok iyi davranıcam,onu üzmiycem artk.
kıymetini anladm.

Çok güzel canım, güle güle gezinsin içinde tatlı bebişin :)

heheh kızlar çok hoşsunuz:) ağda konusunda bende çok dertliyim maalesef kimseye açamıyorum ağdaya da gidemiyorum.evde makineyle kendim alırken bile çok kasardım kendimi artık makineyle de alamıyorum göbüş büyüdüğü için jilete kaldım maalesef yarım yamalak bişiler yapıyorum işte:)
biz bugün beşik bakmaya gitcez park yatağı öneriyorlar genelde ama o da çok hışırdıyor ya hışırdamayanı var mı ki park yatak düşünen var mı aranızda?

Eki Görüntüle 536118
şimdi çektim kızlar:)) üstümdeki göbeğimi kapatmıyo yarısı açık:))) aşağı doğru çektim kapadım göbüşümü öyle çektim

çok tatlı çıkmış cnm. ben öyle yan dönüp foto çeksem yarım dünya gibi gözükürüm:) karnıma top koymuş gibiyim sadece göbüşten kilo aldım hem de koskoca 8 kilo:)

çok sağolun kzlar,hepiniz bnm için endişe ettiniz.
anlattığımda tek tek yorum yaptınız,teşk.ederim.
bir daha çok çok ağrım ya da aşırı bi suyum gelmeden dr.a falan gitmycem

Ben uyanık durabilirdim sanırım. Hep hani şu bebek çıkar çıkmaz anneye gösteriyorlar ya. O kare vardı gözümün önünde ama olamayacak maalesef. Neyse artık hayırlısı olsun ne diyeyim...

Bu arada ismin anlamı çok güzelmiş. Eğer soyadınız uzun değilse, Zeynep'i düşün istersen canım.

Ne ben eşime yaptırabilirim böyle bir şeyi, ne de benim becerikli (!) eşim böyle bir şeyi becerebilir. Yapıştırır bir daha da çıkaramayız kalırım öyle hahaha

neredeyse çoğumuz park yatak aldık ve alıcaz tatlım bende aldım ama hala gelmedi sinir oldum

Canım çok geçmiş olsun. Ama böyle açıklık vs. riski varken kendini yorma işte. Bırak temizlik memizlik işlerini. Tamam o da önemli ama sonuçta bebekten daha önemli değil ki. Çok geçmiş olsun tekrar.

çok tatlı çıkmış cnm. ben öyle yan dönüp foto çeksem yarım dünya gibi gözükürüm:) karnıma top koymuş gibiyim sadece göbüşten kilo aldım hem de koskoca 8 kilo:)

saol tatlım:)) bende en son gittiğimde toplam 7 kilo almıştım ama hiç belli değil sadece popoma gitti sanırım aldığım kilo:)) normaldede öyleydim kilo aldığım zaman popom büyürdü:))

Ben hiçbir şey hissetmedim :44:

ay akşam eşimde kızdı zaten nie yapıyon annem yapar gelince dedi bidaha yapma dedi

Gülfem ismini ben de çok beğenirim.
Gülce ismi de çok sempatik.

şöyle baktım ağda konusu var:benim yarın kontrol randevum var sabah ilk işim hemen ağda yapmak olacak aynam saolsun çünkü başkasına aldıramıyorum

eşin doğuma girmesi:benim kendi fikrim bu eşimin doğuma girmesini istemem kesinlikle çünkü bazı eşlerde psikolojik çöküntü oluyor evliliğe yansıyor zaten genel olarak hastaneler eşi doğuma almıyorlar....o beni doğurmuş ameliyathanenin kapısından çıkarken görsün zaten o dayanamaz kan alınırken bile bana bakamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…