2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Çok güzelmiş canım cidden çok beğendim.

Biberona gelince, yeter ki gerek olmasın ben verdiğim paranın boşa gitmesine razıyım :))

sağ ol canım... sen de eminim çok güzel alırsın.
sağ ol resmi de koydun... bana uzun gelecek diye korkuyordum kızların boyu benim kadarmış demek bu kadar oldu... ben 1.60 ım..

gitsin giden para olsun di mi...

kızlar eşim yoldaymış gelirse aniden çıkmam gerekebilir size şimdiden iyi akşamlar diyeyim ben

sağ ol canım... sen de eminim çok güzel alırsın.
sağ ol resmi de koydun... bana uzun gelecek diye korkuyordum kızların boyu benim kadarmış demek bu kadar oldu... ben 1.60 ım..

gitsin giden para olsun di mi...

Ben aynısını alırsam kesin çok seksi bir geceliğim olur o zaman.

:)))))) aynen öyle canım. Hiç sevmem başkalarının yanında öyle davranan tipleri. Allahtan öyle değil. Onun çocukluğu bana :))))

tamamen katılıyorum canım, mesela benim eşim görüntü olarak biraz sert gibi durur ve genelde tanımayan insanlar eşin çok sert görünüşlü tam bir ağır abi derler ama bilmezler ki o görüntünün altında çok tatlı bir çocuk tarafı da vardır :)))

kızlar eşim yoldaymış gelirse aniden çıkmam gerekebilir size şimdiden iyi akşamlar diyeyim ben

İyi akşamlar canım, kendine iyi bak.

Ben de çıkayım biraz. Öpüyorum hepinizi. Görüşmek üzere.

Slm kızlar nasılasınız bügünde arkadas geldı bıseyler hazırladım acele g ıremedım hıc isteye herkes iyidir umarım
Bebeişlerin kiloları yazılmış benimki epey minik yahu üzüldüm(
12.12.de doğuracak olan var mı acaba B'nde dogurabılır mıyım sezeryan ya benimki 09.09.09 da evlenmiştik kızımın da ayrıcalığı olur

yavrusum canım keşke ben de gezebilseydim netten hayatta almazdım bir şey... kargolar yüznden sinir hastası olacağım... hem dediğin gibi pazarlık yaparsın...

mermaid canım sağ ol...

ymd canım o siteden alma en uzunu buydu... hastanede wawwww der her gören seni...

ayyyyyyyyyy biz geldikkkkkkkkkkkkkk
bir fenayımmmmmmmmmmmmm yoruldumm sokaklardaa gezmektennnnnnnnn

agzıma bir acı tatla su geliyo öfff midemdennnn
bogazımda acıyoooooooo

napanziler siziiiiiiii

canım doktorun normal dediyse kilosuna düşünme azmı, çokmu diye boşa strese sokma kendini

üzülme canım vardır bundada bir hayır memnun kaldıysan aldığından gerisi hiç önemli değil

Valla waawwww mı derler yoksa bu uzun ve şişko dev de kim böyleeeee diye Gargamel'den kaçışan Şirinler gibi etrafa mı saçılırlar bilemiyorum artık

Dün doktorumla aramda geçen diyalog:

Dr: Nasılsınız ymd hanım?
Ben: Şişkoyum

Eşimi de doktoru da bir gülme aldı :))))))))

Yavrus, boyum 1,72 canım. Benden çok daha uzunları vardır kesin ama yani standardın üstünde yine de :))

canım bence 12.12.2012 erken olur bence... sen 01.01-2013 dene bence ya da 03. 01*2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…