sağ ol canım... sen de eminim çok güzel alırsın.
sağ ol resmi de koydun... bana uzun gelecek diye korkuyordum kızların boyu benim kadarmış demek bu kadar oldu... ben 1.60 ım..
sağ ol canım... sen de eminim çok güzel alırsın.
sağ ol resmi de koydun... bana uzun gelecek diye korkuyordum kızların boyu benim kadarmış demek bu kadar oldu... ben 1.60 ım..
tamamen katılıyorum canım, mesela benim eşim görüntü olarak biraz sert gibi durur ve genelde tanımayan insanlar eşin çok sert görünüşlü tam bir ağır abi derler ama bilmezler ki o görüntünün altında çok tatlı bir çocuk tarafı da vardır :)))
Slm kızlar nasılasınız bügünde arkadas geldı bıseyler hazırladım acele g ıremedım hıc isteye herkes iyidir umarım
Bebeişlerin kiloları yazılmış benimki epey minik yahu üzüldüm(
12.12.de doğuracak olan var mı acaba B'nde dogurabılır mıyım sezeryan ya benimki 09.09.09 da evlenmiştik kızımın da ayrıcalığı olur
yavrusum canım keşke ben de gezebilseydim netten hayatta almazdım bir şey... kargolar yüznden sinir hastası olacağım... hem dediğin gibi pazarlık yaparsın...
mermaid canım sağ ol...
ymd canım o siteden alma en uzunu buydu... hastanede wawwww der her gören seni...
Slm kızlar nasılasınız bügünde arkadas geldı bıseyler hazırladım acele g ıremedım hıc isteye herkes iyidir umarım
Bebeişlerin kiloları yazılmış benimki epey minik yahu üzüldüm(
12.12.de doğuracak olan var mı acaba B'nde dogurabılır mıyım sezeryan ya benimki 09.09.09 da evlenmiştik kızımın da ayrıcalığı olur
yavrusum canım keşke ben de gezebilseydim netten hayatta almazdım bir şey... kargolar yüznden sinir hastası olacağım... hem dediğin gibi pazarlık yaparsın...
mermaid canım sağ ol...
ymd canım o siteden alma en uzunu buydu... hastanede wawwww der her gören seni...
mermaid canım sağ ol...
canım doktorun normal dediyse kilosuna düşünme azmı, çokmu diye boşa strese sokma kendini
Walla normal dıyo ıyı dıyo hatta ama burda görünce üzülüyor ınsan bn uzun bır süre hıc bısey yıyememıştım son 2aydır kılo almaya başladım hep aynaydı kılom süt fn hıc ıcemıyorum yavrumu besleeyemedım(galıba vıcdan yapıyorum