2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar doktora gittim bugün. 34. haftam bitti.. bebeğim 2,640 gr.

Yürürken batmalarım oluyordu.Tathlilde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı Sefaleksin antibiyotik 1 g ve Pimafucin Vajianal tablet verdi doktor.Kullananınız var mı? Antibiyotik zarar verir diye korkuyorum..

Birde bol bol yürü dedi bu ağırlıkla nasıl yürüyeceğim allahımmmm...

miskokulum sorma canım ben de üzülüyorum ... inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza...

canım kullan ilacı bence enfeksiyonlar erken doğuma da neden oluyor...

maşallah bebişine...

vitaminciğim çok güzel haberler bunlar çok mutlu oldum maşallah... varsın iyi olsun olmasın resmi çekeriz sonra bol bol..

sagol canım çok tesekkr ederimm valla bende aynı senin gibi dedim:))
birde dogumda fotografcı ayarlaayı düşünyormusunuzz
fiyatları uygunmudur acabaaben bir tanesinden fiyat aldımm normal 350-400 poz 200 tl dedi ama güzel fotolar çekiyoo kızzz
diğerlerinide bir araştırmak lzım

maasallah cnaımm bnm brlgim yok ama idrar yolu enfeksiyonu çok önemliymiş erken doguma neden oluyomuş ondan bencede kullann
aman ihmal etmee

gülayaydoğmuş maşallah bebişine,enfeksiyon için de geçmiş olsun.Chnb söylemiş zaten,erken doğum olabailir,sen kullan canım

vitamincim maşallah size de.Evet canım,7 ile çarpınca üç aşağı beş yukarı belli olur.Ben de öyle hesaplıyorum.

geçmiş olsun canım,akşama düzelirsin inşallah,olmadı gitmezsin.Senden önemli mi?
Saol tatlım yakın arkadasım olmasa hıc düşünmem eşim aramış sabh onları böle böle oldu funda hasta die hbrın olsun belkı gelemeyiz şimdiden mutluluklar die kız kuaförden arıyor 2dir sağolsun ne olur dınlen gel die([/QUOTE]

a adaşmışız ne güzel çok sevindim

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım bayadırda gelemıodum net e..
bari kendimden haber veriym
geceleri yatamıyorum bel ağrısı uyuşma var
sağa yatıyorum sağım uyuşuyo,sola yatıyorum solum uyuşuyor..gecede kaç defa uyanıyorum.
artık çokta yürüyemiyorum ağırlaştım valla

350-400 poz fiyat çok uygun canım kimmiş bu fotoğrafçı? bizim hastaneden 5 poz ücretsiz pakette var...

canım kullan ilacı bence enfeksiyonlar erken doğuma da neden oluyor...

maşallah bebişine...

Kızlar merhaba bugün bende doktordaydım bana diyormuş doktorum erken doğuma karşı ve gizli enfeksiyona karşı serklaj olduğu için 750tl ilk bir iğne yapalım istersen diyor ama şimdilik iyisin diyor olan varmı bu iğneden cevap bekliyorum lütfen yaptırsanız acaba eşim istemiyor

oh ohh 42 cm cik fln olmuş ozmzn benm melek kızımm ortalamaa

350-400 poz fiyat çok uygun canım kimmiş bu fotoğrafçı? bizim hastaneden 5 poz ücretsiz pakette var...

Paket 1:

Doğum Öncesi
Doğum Anı
Doğum sonrası
Müzikli doğum fotoğrafı slayt DVD si
Ortalama 350-400 Fotoğraftan oluşan Fotograflar Dvd ile işlenmiş bir Şekilde teslim edilir
200tl

Paket 2:

Doğum Öncesi
Doğum Anı
Doğum sonrası
Ortalama 350-400 Fotoğraftan oluşan Fotograflar Dvd ile işlenmiş bir Şekilde teslim edilir
1 ADET 50-60 ebatında poster fotoğraf
20 adet 10-15 ebatında işlenmıs fotograf
300tl

Paket 3:

Doğum Öncesi
Doğum Anı
Doğum sonrası
Ortalama 250-300 Fotoğraftan oluşan Fotograflar Dvd ile işlenmiş bir Şekilde teslim edilir
1 ADET 50-60 ebatında poster fotoğraf
1 Adet bebegınıze ozel panoromık album
2 adet cep albümü
450tl

,seçenekleri var cnm
facebooktan arama yap ..............diye bir kızz

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bu soruyu rahim ağzı yetmezliği topiğine sor.... adı ne iğnenin ben yaptırmadım bilmiyorum...

ay canım benim de adetim değil ama dün gece uykum kaçtı burda da kimse olmayınca bi göz atayım dedim.ay çok üzüldüm.o gece sanki kızım hiç hareket etmedi çok moralim bozuldu.çok doğru söylüyorsun en ufak bi şeyde gidelim doktorumuza, sorun yoksa çıkar geri geliriz.ama bebişlerimizin ve kendimizin sağlığını asla riske atmayalım annişler.

canım kesinlikle ihmale gelmez... :18:

maşallah canım şirinen tosuncuk olmuş

canım doktorun ilaç verdiyse mutlaka kullan enfeksiyon her yönden tehlikeli çünkü bebeğin açısındanda zararlı

Söyledi adını ama aklımda kalmadı iğneyi hastane getiriyormuş

canım serklaj sonrası aylık penisilin olanlar vardı o topikte ama geçmişteki kızlar şimdi olan var mı bilmiyorum.. ciddi takip yapılırsa gerek var mı? kani idrar tahlil ve kültürü, vajinal kültür...

geçmiş olsun tatlım geçmezse katater takıcaklar((( doktor banada demişti taş düşürdüğüm için ama şükürler olsun geçti benim inş seninde geçer tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…