maşallah kızçene tatlım bi tosun bebeğimiz daha var desenekızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla geçmişe bakamdımmmmmmmmm
ayy cok yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doktora gittikkkkkkkkkkkkkkkk
hersey normalmiş öncelikleeee 30 hafta 5 günlükmüş minnoşummm
FL si 5,93 cıktı bunu 7 ile çarpınca ortalam boyu belli olurmuşş kızlarr bileniniz var mı??(bunu doktor demedi ama yanlış anlaşılmasın)
neyse
dogum tarihi vermek için henüz erken ama 2-3 hafta sonra belli olur dedii fakat ortalama 20 ve 30 aralık gibi düşün o civarda olur dediii..
akşamları ikinizde elinizi koyun karnınaaa ve konusun bebeğinizle o size muahkkak tepkii vericekitr dedii ama nasıı tatlı benim doktorumm yaa
kilosuda 1.600 olmuşşş tosunumaa maasallahhhhhhhhhhhhh benimmmmmmmmmmmm
zaten biryerini göremedim kii ben benim doktorum bebişin tipinden cok organlarıyla fln daha cok ilgileniyooo göstermiyo yüzünü fln
ondan resim 1 tane var orda ne opldugunu -hiiiiiççççç anlamdıkk
süpriz olsunn kızımmmmm sağlıklı olsunda önemli değillll
yaa işte havadisleerimizz böylee kızlarr
Kızlar doktora gittim bugün. 34. haftam bitti.. bebeğim 2,640 gr.
Yürürken batmalarım oluyordu.Tathlilde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı Sefaleksin antibiyotik 1 g ve Pimafucin Vajianal tablet verdi doktor.Kullananınız var mı? Antibiyotik zarar verir diye korkuyorum..
Birde bol bol yürü dedi bu ağırlıkla nasıl yürüyeceğim allahımmmm...
slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım bayadırda gelemıodum net e..
bari kendimden haber veriym
geceleri yatamıyorum bel ağrısı uyuşma var
sağa yatıyorum sağım uyuşuyo,sola yatıyorum solum uyuşuyor..gecede kaç defa uyanıyorum.
artık çokta yürüyemiyorum ağırlaştım valla
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım nasılsın
benim kociş gelmedi hala beklemedeyim yine
hoşgeldin canım nerelerdesin ya gözlerim seni arıyo vala
midem çok yanıyo onun dışında iyiyim tatlım benimkide yattı uyudu zorla benide yatırdı ama ben uyuyamadım:)
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmmmmmm
memelekete gittim geldim ailemin yanına bende özledim ney alan söyleyeyim
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmmmmmm
memelekete gittim geldim ailemin yanına bende özledim ney alan söyleyeyim
offf çok kötü ya ben talcit aldım şimdi bişeyim yok ama gece taş gibi oturuyor mideme inşallah seninkide geçer
Masallah. Bende de olmustu enfeksiyor 2 tane antibiyotik verdi doktor. B aska markalardi ama kullandim ben, tedavi edilmezse daha buyuk sorunlara yok acabiliyor.Kızlar doktora gittim bugün. 34. haftam bitti.. bebeğim 2,640 gr.
Yürürken batmalarım oluyordu.Tathlilde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı Sefaleksin antibiyotik 1 g ve Pimafucin Vajianal tablet verdi doktor.Kullananınız var mı? Antibiyotik zarar verir diye korkuyorum..
slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım bayadırda gelemıodum net e..
bari kendimden haber veriym
geceleri yatamıyorum bel ağrısı uyuşma var
sağa yatıyorum sağım uyuşuyo,sola yatıyorum solum uyuşuyor..gecede kaç defa uyanıyorum.
artık çokta yürüyemiyorum ağırlaştım valla
offf çok kötü ya ben talcit aldım şimdi bişeyim yok ama gece taş gibi oturuyor mideme inşallah seninkide geçer
Masallah. Bende de olmustu enfeksiyor 2 tane antibiyotik verdi doktor. B aska markalardi ama kullandim ben, tedavi edilmezse daha buyuk sorunlara yok acabiliyor.
Benimde bazen cok agriyor ama normal sanirim. Doktor bir de soluna donup yatmaya calis dedi daha da zor oluyor tek tarafa yatmak.
Ya bana gaviscon diye bir surup verdi. Eskiden rennie'nin surubunu vermisti amaartik bu yetmez bebek mideni sikistirir dedi gaviscon verdi. Ne farklari var bilmiyorum acikcasi. Ne kadar faydasi var onu da bilmiyorum. Bazen cok yaniyor ilac aliyorum gecmiyor sonra bir bakiyorum bir anda gecmis. Bence ufaklik mideden uzaklasinca hersey duzeliyor ilacla alakasi yok ama bilemiyorum.
oh ne güzel yapmışsın böyle bi yerlere gidince zaman çabuk geçiyor
keşke bende gidebilsem
canım sola yatmak ta aynı sabah yataktan kalakmıorum uyuşmuş ,kitlenmiş vaziyette kalkıyorum,bide bende el ve ayakta yanma var,resmen yanıyorum,zaten 1 buçuk ay kaldı doğuma allhm yardım etsin
ohh özlem giderip geldin yani ne güzel tatlım
Yanmalar icin birsey dedi mi doktor normal miymis?
Bazen esim dalga geciyor kendimi sirt ustu donmus kaplumbaga gibi hissediyorum, yataktan dogrulmak icin o kadar cok caba sarfetmem gerekiyor ki
Kızlar doktora gittim bugün. 34. haftam bitti.. bebeğim 2,640 gr.
hasret giderddim geldim valla 8 aylık hamileyim demedim düştüm yollara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?