2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah kızçene tatlım bi tosun bebeğimiz daha var desene

maşallah bebişine 2,5 litrelik kolayı geçmiş

hoşgeldin canım nerelerdesin ya gözlerim seni arıyo vala

Masallah. Bende de olmustu enfeksiyor 2 tane antibiyotik verdi doktor. B aska markalardi ama kullandim ben, tedavi edilmezse daha buyuk sorunlara yok acabiliyor.

Benimde bazen cok agriyor ama normal sanirim. Doktor bir de soluna donup yatmaya calis dedi daha da zor oluyor tek tarafa yatmak.

offf çok kötü ya ben talcit aldım şimdi bişeyim yok ama gece taş gibi oturuyor mideme inşallah seninkide geçer

Ya bana gaviscon diye bir surup verdi. Eskiden rennie'nin surubunu vermisti amaartik bu yetmez bebek mideni sikistirir dedi gaviscon verdi. Ne farklari var bilmiyorum acikcasi. Ne kadar faydasi var onu da bilmiyorum. Bazen cok yaniyor ilac aliyorum gecmiyor sonra bir bakiyorum bir anda gecmis. Bence ufaklik mideden uzaklasinca hersey duzeliyor ilacla alakasi yok ama bilemiyorum.

canım sola yatmak ta aynı sabah yataktan kalakmıorum uyuşmuş ,kitlenmiş vaziyette kalkıyorum,bide bende el ve ayakta yanma var,resmen yanıyorum,zaten 1 buçuk ay kaldı doğuma allhm yardım etsin

oh ne güzel yapmışsın böyle bi yerlere gidince zaman çabuk geçiyor
keşke bende gidebilsem

evet canım..rabbim gününde doğurmamıza yardımcı olsun ama ben beklemekten sıkılıyorum daha doğrusu sabırsızlanıyorumyolda gördüğüm bütün bebekleri inceliyorum gözüm kalıo çok şekerler maşşlhhh

canım sola yatmak ta aynı sabah yataktan kalakmıorum uyuşmuş ,kitlenmiş vaziyette kalkıyorum,bide bende el ve ayakta yanma var,resmen yanıyorum,zaten 1 buçuk ay kaldı doğuma allhm yardım etsin

Yanmalar icin birsey dedi mi doktor normal miymis?
Bazen esim dalga geciyor kendimi sirt ustu donmus kaplumbaga gibi hissediyorum, yataktan dogrulmak icin o kadar cok caba sarfetmem gerekiyor ki

Yanmalar icin birsey dedi mi doktor normal miymis?
Bazen esim dalga geciyor kendimi sirt ustu donmus kaplumbaga gibi hissediyorum, yataktan dogrulmak icin o kadar cok caba sarfetmem gerekiyor ki

ilahi güldürdün beni canım kaplumbağa gibi miaynen öyleyim bende güzel benzetme,yanma bu hafta başladı randevuma daha çok var doktora 5 kasımda gitcem yani
yan dönüşler yataktan kalkmalar zor oluyor valla

maşallah bebeğine.bebişlerin doğum tarihleri aynı görünüyor ama benim bebeğim galiba zayıf.iki gün önce 2029 gr dı.galiba yediklerim ancak bana yetiyor hala çalışıyorum öğretmenim ve sürekli ayaktayım.doktor normal desede insan ister istemez kıyaslıyor.inş izne çıkınca bebeğim biraz kilo alır.tabi sağlıklı olması daha önemli ama ele avuca biraz sığsın demi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…