öğleden sonraydı randevum ama 12 de muayneye girdim eşimin iş yoğunluğundan dolayı erken gittik.
oğluşum 1.950 gr olmuş,vücut ölçülerinden iri bebek dedi, yanakları biraz tombiş ultrasonda hemen dikkat çekiyo,ben iri kemikli olduğum için galiba bana çekmiş kuzum,ben de kendime çok kızıyordum yemek fazla yiyemiyorum diye...
sezeryan günümde allahtan ozmana kadar acil bir durum olmazsa 10 aralık olarak belirledik, konuşurken heyecan bastı beni muaynede tuhaf oldum.
öğleden sonraydı randevum ama 12 de muayneye girdim eşimin iş yoğunluğundan dolayı erken gittik.
oğluşum 1.950 gr olmuş,vücut ölçülerinden iri bebek dedi, yanakları biraz tombiş ultrasonda hemen dikkat çekiyo,ben iri kemikli olduğum için galiba bana çekmiş kuzum,ben de kendime çok kızıyordum yemek fazla yiyemiyorum diye...
sezeryan günümde allahtan ozmana kadar acil bir durum olmazsa 10 aralık olarak belirledik, konuşurken heyecan bastı beni muaynede tuhaf oldum.
merhaba kızlar nasılsınız,
ben hiç iyi değilim bugün,gece 02:00 den beri ağrım vardı,sabaha kadar uyuyamadım,sonra da sabah acile gittik.akşama çıktık,döndük eve. şimdi de ateşim 38,5 ta. ne yapcağımı şaşırdım,biraz kafam dağılsın diye bakmak istedim buraya ama kalamıcam.
çok şükür bebeğim iyiydi,1810 gr. olmuş, erken doğumdan şüphelenmiştik ama değilmiş,bu arada çatı muayenesine de girdim,açılma yokmuş,hala şokundayım,bi tuhaf hissettim kendimi..
sonra karın ultrasonunda sağ böbrekte genişleme çıktı,bebeğin de büyümesiyle beraber organlara baskı da arttığından oluyormuş ağrılar,yine olursa hemen gel dediler. gece boyunca da uykusuzluk da gelince üzerine hepten bi halsizim anlıcağınız..
Allah' ım hepimize sağ sağlim sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi nasip etsin inş..
bu arad yine kansızlık çıktı,iğneler hiçbi işe yaramamış,enfeksiyon deseniz o da öyle,antibiyotiğe devam
selam kızlar,beşiğimiz geldi bu akşam,kurduk ve sonra tekrar topladık,foto çekemedim,hastalıktan uğraşamadım fotoyla falan,zaten size gösterdiğimin tıpatıp aynısı,ama beğendiğimiz kadar varmış,çok kullanışlı,almayanlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum..
geçmiş olsun canım dikkat etde kötüye gitmeden biran önce iyleş inşallahslmmm hamileliğimin sıkıntılarının arttığı bugünlerde birde üstüne :2:grip oldum fenalardayım...
değilmi ya insan kötü oluyor istemeyipte bide benim gibi sezaryenden korkuncacanım dün ben de kontrole gittim bebeğin eşi aşağıdaymış doktor bu sezaryene gider dedi çok canım sıkıldı.
valla yavruş sana "üzülme hayırlısı sezaryen ise ne yaparsın" demesi kolaymış ben de damdan düşünce senin keyfinin nasıl kaçtığını şimdi çok daha iyi anladım. felaket tellalı gibi daha bir dk baktı bakmadı hemen sezaryen dedi
sonra kasılma oldu doktor panik yaptı sana yatış vericem ilaç alman lazım dedi. dün bütün günüm hastanede geçtihala hafif hafif kasılmalarım var. diyecektim bu kasılma sen pat diye kezin sezaryen deyince oldu diye
maşallah tontiş guguşuna annesigünaydın kıslarrrrrrr şimdi hastaneden geldim dün gece gene çok ağrım oldu dr muayenede sağ böbrekte büyüme olmuş dedi baskıdan idrar tahlili istedi hep sola yat dedi bide bi hareket gösterdi hergün yap dedi bide sıcak tutucakmışım geçmezse dahada büyüme olursa bişey takıcaklarmış böbreğimebu arada guguşum tontiş olmuş 1.570gr olmuş öyle tontişki yanakları kafası yukarıdaymış dönmemiş yaramaz :)
yeni kontrol tarihim 3 kasım saat:10 da
inşallah atlatırsın canım dikkat et kendineselam kızlar,nasılsınız diyecem ama okuduğum kadarıyla herkeste bir şikayet,bir rahatsızlık var,,Allah zamanında sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin hepimize inşallah..
miskokulum,yavrusum,candost sağolun tontişler,beşiğimize kavuştuk sonunda,daha güzelleri sizin olsun..
funtunn,gecedicle,zeytin,fd01 geçmiş olsun tontişler,ben de rahatsızım,grip yolları görünüyo,inşallah atlatırım hemen..
şekerler çok güzel kızlar,bayıldım,yastıklar da öyle..
canım ya çok geçmiş olsun tekrar allahtan eşlerimiz var allah onları başımızdan eksik etmesininşallah cnm çok sağol,neyseki bugün biraz daha iyi gibiyim..dün gece eşim beni bi duşa soktu ılık suyla,hayal meyal hatırlıyorum ateşten..sonrada kurutup yatırmış,iyi geldi sanırım..
gözünaydın canım hemde maşallah iyi beslemişsin bebişiöğleden sonraydı randevum ama 12 de muayneye girdim eşimin iş yoğunluğundan dolayı erken gittik.
selam kızlar, nasılsınız? ben çok mutluyum çünkü bugün dışarı çıktım ve bebişimin odasının siparişini verdik :))))
slm kzlar,rahatsz olanlar var sanırım geçmş olsun.
moralinizi bozmayn,acil şifalar diliyorum.
bnde biraz daha iyiyim,dün akşam bi ayakkabı aldm kendime maşallah üzüntü müzüntü kalmadı bnde
bugünde giyindim,süslendm kocişi bekliyorum.gelnce birer türk kahvesi içeriz,ardndna dışarı çıkarız ama hava kötü yahu :26:
yağmur ciseliyor şansıma
akşama maç var zaten,arkadaşlara gidicez
neyse o beni gezdirsin de maça da giderim fizana da
oh ne güzel gezin canım yoksa benim gibi bunalıma girersin zaman geçmiyor diye uyuyup durursun
ablam nasılsın ,ya beni sorma 2 saattir uyuyorum bıraksalar 24 saat uyuyacağım
oh ne güzel sende tamamlamak üzeresin hazıırlıklarıMiskokulum sağ ol canım bu gece kavuşacağız inşallah...
mermaid oda sipariş etmişsin hayırlı olsun canım...
mavi 58 maşallah kuzuna keşke 12.12 yapsaydı sezaryeni...
badem canım güle güle kullan canım...
ceza canım ilk torun altın takarlar... benim büyük oğlanda takmıştı çoğu bunda takmazlar takan da üstüne taksın di mi?
funtunn geçmiş olsun canım... senin nezdinde tüm hasta arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum...
yavrus ben de bebeğin çantasını hazırladım bez kaldı biraz kendimin ütülenecekleri var az kaldı...
tüm arkadaşları öptüm...
gece çalışmak çok zor helede tam alışmışken vardiya değiştirmek daha beter bende çalışırken geceye kalırdım ordan biliyorumeşim bi ara full mesaideydi,bnde o zamnlar hep uyuyordum.
şimdi de çalşma sistemi değişti,1 hafta gece 1 hafta gündüz..
bayramdna sonra hep böyle olucakmş o da isyanlarda
Allahtan kzıım gelicek yaknda,o oyalar beni gece gündüz
ama eşim için üzgünüm,4 yıl gece çalştı,eşim hamile ben o kadar çalştm diyor da kmse sallamıyor.
geceye işi bilenlerden biri lazmmış.eşimde çalışacak mecbur
iyiyim tatlım bakayım dedim 10 küsür sayfa vardı okudum... sen de ütü yapmışsın... ben de yavaştan bebişinkileri gizlice bitirdim.... herkes meşgul diye...
annen de gelince tamamlarsın eksiği gediği...
oh ne güzel sende tamamlamak üzeresin hazıırlıkları
bizde seni öptük cnm
gece çalışmak çok zor helede tam alışmışken vardiya değiştirmek daha beter bende çalışırken geceye kalırdım ordan biliyorum
allah onada kolaylık versin tatlım
aman dikkat etde bişey olmasın allah korusun
bende resmen gün sayıyorum annem gelecek diye of ya bide düğüne gitmeyi çıkardı ne vardı gelseydi
artık fazla iş yapamıyorum sürekli uyukluyorum
o gelsin yerimden kalkmıcam hiç bişey için
sağolasn cnm,vallaha dediğin gibi daha yeni alşmıştı gündüze.
1 sene oldu.
ama evliliğimizin başnda falan bi ara sabah 7 öğleden sonra 3 tü,inan hep uyuyordu eve gelip.
o zamanlar alışamamış şmdi anlıyorum.
kendimi bıraktm artk ona üzülüyorum,asgari ücretli 8-10 yıldır çalştığı bir fabrika.
hak mı adalet mi şimdi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?