geçmiş olsun tatlım geçmezse katater takıcaklar((( doktor banada demişti taş düşürdüğüm için ama şükürler olsun geçti benim inş seninde geçer tatlım
maşallah bebeğine.bebişlerin doğum tarihleri aynı görünüyor ama benim bebeğim galiba zayıf.iki gün önce 2029 gr dı.galiba yediklerim ancak bana yetiyor hala çalışıyorum öğretmenim ve sürekli ayaktayım.doktor normal desede insan ister istemez kıyaslıyor.inş izne çıkınca bebeğim biraz kilo alır.tabi sağlıklı olması daha önemli ama ele avuca biraz sığsın demi:)
çok güzellermiş güle güle kullansın. benim hastanede de kullandırmıyor ama bir sorun olursa mama veriliyormuş veee biberon 80 tl imişç gerek olursa kendi biberonumu veririm. bir de çalışmaya başlayınca da lazım. büyük oğlumda 7. ayda meyve suyu filan veriyordum. çok komik ama 5 yaşına dek gece sütünü biberonda içti hiç sorun olmadı... içip uyurdu gece...
yap yap... bezi de ilk göbek oyuntulu alacağım molfix sonra göbek düşünce prima...
çok canım ya... eminönünde benzerleri daha uygundur bence...
ymd görümcem havuzluhandan almış. 2.5 en fazlaydı diyor...
merhaba kızlar bugün doktora gittik 32 haftamız doldu.çok şükür herşey yolunda oğlumun gelişimi çok iyi. doktor çok iyi dedi 2100 kilosu boyuda 42 cm miş tosunum..ayrıca başı aşağıda pozisyonda normal doğum için engel gözükmüyor.bende 9 kilo almışım doktorum örnek bir hamilelik geçiriyosun dedi.37 ye kadar çalişabilir raporumuda aldım.bidahaki randevumuz bayramdan sonraya..
kızlar iyi akşamlar;
bugün doktor kontrölümüz vardı bizimde erkenden gittik... Bebeğim gayet iyiymiş. 1.980 kilo olmuş ben 1 ayda 1.4 kilo olmuşum böylece toplamda aldığım kilo 7 oldu...
bulutcuk çok hareketliydi resim alamadı doktorumuz ama burnu için hokka burunlu bu dedi:)))) bebeğim ters dönmüş normal doğum için bir sorun görünmüyo dedi...32 hafta raporumuda aldım.5 hafta daha çalımşamay devam(( oğluşa bugün babamızla yeni cicilerde aldık resimleri çekip eklicem bakarsınız...
doğum kontrol listesini de güncelliyorum... yeni tarihler için mail atarsanız sevinirim...
Bu arada geçmişi okudum aklımda kalanlar ;
meoww çok geçmiş olsun tatlım ama bir sorun yokmuş çok şükür rahatladım...
göbeklim; çok geçmiş olsun canım benim...
ethnographer; canım senin ve bebeğin içinde hayırlısı olsun... sezeryan evet korkutucu ama herşey bebeklerimiz için
gecedicle; çok geçmiş olsun canım umarım böbrek büyümesi devem etmezde gerek kalmaz müdahaleye
mavi_58 sende doktor kontolünden gelmişsin bebişide büyütmüşsün maşallah size
vitaminc ve esraaumutt güzel haberler getirmişsiniz bize çok sevindim....size de
gulayaydogmus canım çok geçmiş olsun
bademcim sanada ve eşine de çok geçmişler olsun... beşikte gelmiş gözünaydın
lezginka gitmiş başlatmışsın tatili...güle güle gel tatlım...
hoşgeldin tatlım,ne güzel haberlerle gelmişsin,çok sevindimteşekkür ederim bu arada,bugün daha iyiyiz,temizlik bile yaptık evet beşiğimiz de geldi,eksikler azalıyoooor cicilere bakacam şimdi,ekledin demi?
tatlımcım şu anda resimleri çekiyorum birazdan kelmiş olurum:))) bu arada iyi olmanıza çok sevindim ama genede hemen ayaklanmayın ikinizde dinlenin biraz
doktor Kontrol Listemiz
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... Giderayak bana kitledi:)))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00
istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ????
yasmin_tokat 22 Ekim Pzt saat 16:45
fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
ozgezngn 29 ekim pzt saat: 10:00
BOYOZ 29 ekim pzt. saat 10:30
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:
badem30 10 Kasım cts saat:????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
sağol düşünceli tontişim benimbekliyorum cicileri
Biraz morale ihtiyacım vardı...yine kimse beni görmüyor, kimse bişey yazmıyor... neden ama...
Biraz morale ihtiyacım vardı...yine kimse beni görmüyor, kimse bişey yazmıyor... neden ama...
Merhaba kızlar, birkaç gün arayla girince herşeyi kaçırıyorum. Arada paylaşamadığım anılarınız için özür dilerim. Bütün yazılanları okumak istiyorum ama maşallah her gişimde 400 küsür sayfa birikmiş oluyor. Az yazın az.Neyse geçmişte birkaç sayfaya bakabildim.
Çok teşekkürler. Beşiğimiz de geldi kuruldu odamızın baş köşesine. İyice heyecan sardı bizi.
Bu açıdan düşününce ben de alayım bari bi' tane ihtiyaten. Herkes avent önermiş bi bakarım ben de...
Bebek bezi konusunda kara cahilim. Aslında her konuda kara cahilim çünkü ilk bebeğim.Sizler de olmasanız rezil olacağım valla. Demek göbek oyuntulu bez var öyle miii?
Eminönü'ne iki hafta kadar önce gittim. Gerçekten de en pahalısı 2,5 tl idi. 1,15 tl ye o kadar tatlı modeller vardı ki... Sadece bazen çok kalitesiz ürünleri 2 tl den kalitelileri 1,5 tl den satıyorlar. Ürünlerin hiçbirini elinize alıp incelemeden almayın. Havuzluhan'da Pelin bebe vardı mesela. Orada yapım ürünleri filan da var. Ama bi hesap yaptım sen yapsan 1 tl hazırını alsan 1,25 tl... Bi arkadaş da demiş ama benimki de ek olsun 200'den fazla almayacaksan çok önemli değil bu durum. Onda bile çok fark etmiyor. Ben de kararsızım ne yapacağım bilmiyorum henüz.
Maşallah maşallah.Allah seni de bebişini de korusun. İnişallah sağlıkla alırsın kucağına. Ben de p.tesi gideceğim kızımı görmeye. Çok heyecanlıyım.
kızlar iyi akşamlar;
bugün doktor kontrölümüz vardı bizimde erkenden gittik... Bebeğim gayet iyiymiş. 1.980 kilo olmuş ben 1 ayda 1.4 kilo olmuşum böylece toplamda aldığım kilo 7 oldu...
bulutcuk çok hareketliydi resim alamadı doktorumuz ama burnu için hokka burunlu bu dedi:)))) bebeğim ters dönmüş normal doğum için bir sorun görünmüyo dedi...32 hafta raporumuda aldım.5 hafta daha çalımşamay devam(( oğluşa bugün babamızla yeni cicilerde aldık resimleri çekip eklicem bakarsınız...
doğum kontrol listesini de güncelliyorum... yeni tarihler için mail atarsanız sevinirim...
Bu arada geçmişi okudum aklımda kalanlar ;
meoww çok geçmiş olsun tatlım ama bir sorun yokmuş çok şükür rahatladım...
göbeklim; çok geçmiş olsun canım benim...
ethnographer; canım senin ve bebeğin içinde hayırlısı olsun... sezeryan evet korkutucu ama herşey bebeklerimiz için
gecedicle; çok geçmiş olsun canım umarım böbrek büyümesi devem etmezde gerek kalmaz müdahaleye
mavi_58 sende doktor kontolünden gelmişsin bebişide büyütmüşsün maşallah size
vitaminc ve esraaumutt güzel haberler getirmişsiniz bize çok sevindim....size de
gulayaydogmus canım çok geçmiş olsun
bademcim sanada ve eşine de çok geçmişler olsun... beşikte gelmiş gözünaydın
lezginka gitmiş başlatmışsın tatili...güle güle gel tatlım...
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun..
Dr kontrolüne gidenler gözünüz aydın..
Geçmişi çok okuyamadım.ayy ölüyorum yorgunluktan...
Bayram için eşimin memleketine gidecez salı yada çarşamba. orda nasıl rahat edicem bilmiyorum... artık uzun süre oturamıyorum bile, uzanma isteği duyuyorum belimin ağrısından.. üstelik kaynımlar da olacak..çocukları falan... bi de yaramaz...gürültü, curcuna...
bide söylemesi ayıp, ben artık alaturka tuvalete gidemiyorum. kolum yetişmiyoorda napcam bilemiyorum....offf...
şu bayram gelmese hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?