2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun tatlım geçmezse katater takıcaklar((( doktor banada demişti taş düşürdüğüm için ama şükürler olsun geçti benim inş seninde geçer tatlım

cnm ya sağol bu katater acıtıyomuki ya korkuyom inşallah geçerde gerek kalmaz

merhaba kızlar bugün doktora gittik 32 haftamız doldu.çok şükür herşey yolunda oğlumun gelişimi çok iyi. doktor çok iyi dedi 2100 kilosu boyuda 42 cm miş tosunum..ayrıca başı aşağıda pozisyonda normal doğum için engel gözükmüyor.bende 9 kilo almışım doktorum örnek bir hamilelik geçiriyosun dedi.37 ye kadar çalişabilir raporumuda aldım.bidahaki randevumuz bayramdan sonraya..

Benimki biraz anormal galiba vitamini kesti doktor fazla almasın diye. bende kiloluyum biraz aynı zamanda evdeyim pek hareket yok. bebeğe yarayan meyve sebze gibi gıdalar yiyorum.. inş. zamanında kolay doğum nasip etsin rabbim..

Merhaba kızlar, birkaç gün arayla girince herşeyi kaçırıyorum. Arada paylaşamadığım anılarınız için özür dilerim. Bütün yazılanları okumak istiyorum ama maşallah her gişimde 400 küsür sayfa birikmiş oluyor. Az yazın az. Neyse geçmişte birkaç sayfaya bakabildim.

Çok teşekkürler. Beşiğimiz de geldi kuruldu odamızın baş köşesine. İyice heyecan sardı bizi.
Bu açıdan düşününce ben de alayım bari bi' tane ihtiyaten. Herkes avent önermiş bi bakarım ben de...
Bebek bezi konusunda kara cahilim. Aslında her konuda kara cahilim çünkü ilk bebeğim. Sizler de olmasanız rezil olacağım valla. Demek göbek oyuntulu bez var öyle miii?

çok canım ya... eminönünde benzerleri daha uygundur bence...

ymd görümcem havuzluhandan almış. 2.5 en fazlaydı diyor...

Eminönü'ne iki hafta kadar önce gittim. Gerçekten de en pahalısı 2,5 tl idi. 1,15 tl ye o kadar tatlı modeller vardı ki... Sadece bazen çok kalitesiz ürünleri 2 tl den kalitelileri 1,5 tl den satıyorlar. Ürünlerin hiçbirini elinize alıp incelemeden almayın. Havuzluhan'da Pelin bebe vardı mesela. Orada yapım ürünleri filan da var. Ama bi hesap yaptım sen yapsan 1 tl hazırını alsan 1,25 tl... Bi arkadaş da demiş ama benimki de ek olsun 200'den fazla almayacaksan çok önemli değil bu durum. Onda bile çok fark etmiyor. Ben de kararsızım ne yapacağım bilmiyorum henüz.

Maşallah maşallah. Allah seni de bebişini de korusun. İnişallah sağlıkla alırsın kucağına. Ben de p.tesi gideceğim kızımı görmeye. Çok heyecanlıyım.

kızlar iyi akşamlar;

bugün doktor kontrölümüz vardı bizimde erkenden gittik... Bebeğim gayet iyiymiş. 1.980 kilo olmuş ben 1 ayda 1.4 kilo olmuşum böylece toplamda aldığım kilo 7 oldu...

bulutcuk çok hareketliydi resim alamadı doktorumuz ama burnu için hokka burunlu bu dedi:)))) bebeğim ters dönmüş normal doğum için bir sorun görünmüyo dedi...32 hafta raporumuda aldım.5 hafta daha çalımşamay devam(( oğluşa bugün babamızla yeni cicilerde aldık resimleri çekip eklicem bakarsınız...
doğum kontrol listesini de güncelliyorum... yeni tarihler için mail atarsanız sevinirim...

Bu arada geçmişi okudum aklımda kalanlar ;
meoww çok geçmiş olsun tatlım ama bir sorun yokmuş çok şükür rahatladım...
göbeklim; çok geçmiş olsun canım benim...
ethnographer; canım senin ve bebeğin içinde hayırlısı olsun... sezeryan evet korkutucu ama herşey bebeklerimiz için
gecedicle; çok geçmiş olsun canım umarım böbrek büyümesi devem etmezde gerek kalmaz müdahaleye
mavi_58 sende doktor kontolünden gelmişsin bebişide büyütmüşsün maşallah size
vitaminc ve esraaumutt güzel haberler getirmişsiniz bize çok sevindim.... size de
gulayaydogmus canım çok geçmiş olsun

bademcim sanada ve eşine de çok geçmişler olsun... beşikte gelmiş gözünaydın

lezginka gitmiş başlatmışsın tatili...güle güle gel tatlım...

Mrb kızlar yorgunluktan ölüyorum. saat 2den 6ya kadar dışardaydık. belim çok ağrıyor. gün geçtikçe ağırlaşıyoruz galiba ((

hoşgeldin tatlım,ne güzel haberlerle gelmişsin,çok sevindim teşekkür ederim bu arada,bugün daha iyiyiz,temizlik bile yaptık evet beşiğimiz de geldi,eksikler azalıyoooor cicilere bakacam şimdi,ekledin demi?

Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun..
Dr kontrolüne gidenler gözünüz aydın..
Geçmişi çok okuyamadım.ayy ölüyorum yorgunluktan...

Bayram için eşimin memleketine gidecez salı yada çarşamba. orda nasıl rahat edicem bilmiyorum... artık uzun süre oturamıyorum bile, uzanma isteği duyuyorum belimin ağrısından.. üstelik kaynımlar da olacak..çocukları falan... bi de yaramaz...gürültü, curcuna...
bide söylemesi ayıp, ben artık alaturka tuvalete gidemiyorum. kolum yetişmiyo orda napcam bilemiyorum....offf...
şu bayram gelmese hiç...

hoşgeldin tatlım,ne güzel haberlerle gelmişsin,çok sevindim teşekkür ederim bu arada,bugün daha iyiyiz,temizlik bile yaptık evet beşiğimiz de geldi,eksikler azalıyoooor cicilere bakacam şimdi,ekledin demi?

tatlımcım şu anda resimleri çekiyorum birazdan kelmiş olurum:))) bu arada iyi olmanıza çok sevindim ama genede hemen ayaklanmayın ikinizde dinlenin biraz

Hiç anlayışlı da değiller.. bunalıyorum düşündükçe.. oraya her gitmemde eşimle bi şekilde aramız açılıyo.. ya ben stresimi ona yansıtıyorum ya da o dolduruşa geliyo bilmiyorum...

tekrar güle güle kullan... valla tecrübe önemli canım... benim 1 tl den almışlar şekeri ...

maşallah canım...

wc sorunu çok kötü gerçekten ben bir iki zorunda kaldım ayaktaymış gibi yaptım... canım çok mu kalacaksın? ben 6 aydır 3 görümce(45 yaş üstü bekar) kayınvalidemle yaşıyorum eşim de yok 2 aydır yanımda... haftasonları evliler de geliyor... çocuklarla. beterin beteri var...

ymd ne yaptın kuzum?:44:

benim de eşim ve oğlum uçakta şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…