yok canım oturarak 15 dakika filan... çok şükür çok korkum yok artık bayramı da atlatsak tamamdır rahatlarım hepten...
sen de dinlennirsin annen gelince... sen tek kı mıydın?
yavrus nasılsın tontişim?
amanın bademim senmi geldin iyiyim canım sağol ayakta uyuyorum sadece
sen nasıl oldun, ikimizde tekiz üstüne bide gidecek yerimizde yok şu anacıklar gelsede bizde rahat etsek ya
daha iyiyim sanki canım,eşim evi süpürdü sildi,ben de birazdan toz alacam,akşama belki misafir gelecekmiş,browni ve börek yapacam,hazır olsun da gelirlerse zorlanmıyım dedim,eşim boşver alırım ben hazır bişeyler dedi ama bakalım,halim olmazsa aldırırım artık..sorma canım yaa annesi yanında olanlar ne şanslı yaa kıskanıyorum valla..Allah'tan eşim her işi yapıyo,yoksa kafayı yerdim burda heralde..
hadi görüşürüz yavrusum,kalkayım da yapayım işleri,hiç istemiyo canım ama napalım,el mahkum..öptüm seni de kızını da
selam ben de kasım annesi olucam inşallah nasıl gidiyor hamilelik?slmlar bende aralık annesı adayıyım aralık 3 nasıp olursa
slm kızlar dün kanamam oldu ve apar topar hastaneye gittik çok korktumşuan iyiyim bebeğimde iyi bebeğin eşi aşağıda olduğu için arada 1-2 damla kanama olabilir dedi bu hafta pek giremedim hasta olanlara çok büyük geçmiş olsun diyorum hayırlısıyla şu günler hızlı bir şekilde geçsinde bebişlerimizi bir an önce kucağımıza alalım
günaydın kıslarrrrrrr şimdi hastaneden geldim dün gece gene çok ağrım oldu dr muayenede sağ böbrekte büyüme olmuş dedi baskıdan idrar tahlili istedi hep sola yat dedi bide bi hareket gösterdi hergün yap dedi bide sıcak tutucakmışım geçmezse dahada büyüme olursa bişey takıcaklarmış böbreğimebu arada guguşum tontiş olmuş 1.570gr olmuş öyle tontişki yanakları kafası yukarıdaymış dönmemiş yaramaz :)
yeni kontrol tarihim 3 kasım saat:10 da
öğleden sonraydı randevum ama 12 de muayneye girdim eşimin iş yoğunluğundan dolayı erken gittik.
oğluşum 1.950 gr olmuş,vücut ölçülerinden iri bebek dedi, yanakları biraz tombiş ultrasonda hemen dikkat çekiyo,ben iri kemikli olduğum için galiba bana çekmiş kuzum,ben de kendime çok kızıyordum yemek fazla yiyemiyorum diye...
sezeryan günümde allahtan ozmana kadar acil bir durum olmazsa 10 aralık olarak belirledik, konuşurken heyecan bastı beni muaynede tuhaf oldum.
mermarid ,hayırlı olsun canım yeni odanız güle güle kullanın insan seviniyo her bir şeyini alırken değilmi?
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişin
mermaid oda sipariş etmişsin hayırlı olsun canım...
mermaid,yavrus,chnb ve mavi sağolun tontişler..
mermaid hayırlı olsun canım oğluşunun odası..
benim de annem gelseydi de hazırlıklara başlasaydık yaa,daha çooook var..
mermaid ben o mutluluğu dr ye giderken yaşıyorum 7 aydır hayatımın en sosyal olayı...
yavrus biz de 2 kızız başka yok. ama onun 3 çocuğu var uzak bize... sağ olsun bizim görümceler yapıyorlar ...
mavi 58 maşallah kuzuna keşke 12.12 yapsaydı sezaryeni...
slm kızlar dün kanamam oldu ve apar topar hastaneye gittik çok korktumşuan iyiyim bebeğimde iyi bebeğin eşi aşağıda olduğu için arada 1-2 damla kanama olabilir dedi bu hafta pek giremedim hasta olanlara çok büyük geçmiş olsun diyorum hayırlısıyla şu günler hızlı bir şekilde geçsinde bebişlerimizi bir an önce kucağımıza alalım
slmmm hamileliğimin sıkıntılarının arttığı bugünlerde birde üstüne :2:grip oldum fenalardayım...
canım dün ben de kontrole gittim bebeğin eşi aşağıdaymış doktor bu sezaryene gider dedi çok canım sıkıldı.
valla yavruş sana "üzülme hayırlısı sezaryen ise ne yaparsın" demesi kolaymış ben de damdan düşünce senin keyfinin nasıl kaçtığını şimdi çok daha iyi anladım. felaket tellalı gibi daha bir dk baktı bakmadı hemen sezaryen dedi
sonra kasılma oldu doktor panik yaptı sana yatış vericem ilaç alman lazım dedi. dün bütün günüm hastanede geçtihala hafif hafif kasılmalarım var. diyecektim bu kasılma sen pat diye kezin sezaryen deyince oldu diye
günaydın kıslarrrrrrr şimdi hastaneden geldim dün gece gene çok ağrım oldu dr muayenede sağ böbrekte büyüme olmuş dedi baskıdan idrar tahlili istedi hep sola yat dedi bide bi hareket gösterdi hergün yap dedi bide sıcak tutucakmışım geçmezse dahada büyüme olursa bişey takıcaklarmış böbreğimebu arada guguşum tontiş olmuş 1.570gr olmuş öyle tontişki yanakları kafası yukarıdaymış dönmemiş yaramaz :)
yeni kontrol tarihim 3 kasım saat:10 da
öğleden sonraydı randevum ama 12 de muayneye girdim eşimin iş yoğunluğundan dolayı erken gittik.
oğluşum 1.950 gr olmuş,vücut ölçülerinden iri bebek dedi, yanakları biraz tombiş ultrasonda hemen dikkat çekiyo,ben iri kemikli olduğum için galiba bana çekmiş kuzum,ben de kendime çok kızıyordum yemek fazla yiyemiyorum diye...
sezeryan günümde allahtan ozmana kadar acil bir durum olmazsa 10 aralık olarak belirledik, konuşurken heyecan bastı beni muaynede tuhaf oldum.
selam kızlar, nasılsınız? ben çok mutluyum çünkü bugün dışarı çıktım ve bebişimin odasının siparişini verdik :))))
offf kızlar ekim annelerinin hikayelerini okuyayım dedim çok canım sıkıldı... lütfen bebek hareketlerimize, geçmeyen sancılara, gelen sıvılara çok dikkat edelim hemen gidelim dr ye... 2 bebek kaybı, bir sorun yaşayan bebek, bir downlu bebek... çok üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?