2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

mermaid,yavrus,chnb ve mavi sağolun tontişler..
mermaid hayırlı olsun canım oğluşunun odası..
benim de annem gelseydi de hazırlıklara başlasaydık yaa,daha çooook var..

yok canım oturarak 15 dakika filan... çok şükür çok korkum yok artık bayramı da atlatsak tamamdır rahatlarım hepten...

sen de dinlennirsin annen gelince... sen tek kı mıydın?

tekim canım ya sorma çok zor oluyor son zamanlarda babamda bizde ev daha çok dağılıyor
hani geçenlerde bir akraba misafirliğe geldi demiştim ya bi insan bu kadar düşüncesiz olur çok uzak bi akrabada değil ama 2 günde ömrümü aldı
çocuklarıyla uğraşmakta cabası nefesimi tükettiler birinede dur yapma demedi
temizliğe onu çağıracaktım hem bayram üstü çocuklarınada yardım olur bayramlık felan alır diye ama vazgeçtim çağırmıcam varsın kirli kalsın ne yapayım
canım sıkılıyor zaten bide onlarla uğraşamam

amanın bademim senmi geldin iyiyim canım sağol ayakta uyuyorum sadece
sen nasıl oldun, ikimizde tekiz üstüne bide gidecek yerimizde yok şu anacıklar gelsede bizde rahat etsek ya

daha iyiyim sanki canım,eşim evi süpürdü sildi,ben de birazdan toz alacam,akşama belki misafir gelecekmiş,browni ve börek yapacam,hazır olsun da gelirlerse zorlanmıyım dedim,eşim boşver alırım ben hazır bişeyler dedi ama bakalım,halim olmazsa aldırırım artık..sorma canım yaa annesi yanında olanlar ne şanslı yaa kıskanıyorum valla..Allah'tan eşim her işi yapıyo,yoksa kafayı yerdim burda heralde..

hadi görüşürüz yavrusum,kalkayım da yapayım işleri,hiç istemiyo canım ama napalım,el mahkum..öptüm seni de kızını da

canım ya ne uğraşıyosun eşin doğru söylemiş browni değilmi alır olur biter
börek yerinede tuzlu pasta felan alabilir yada börek satılıyosa ondan alır
bende bugün kalan ütülerimi bitirdim 2 saat kadar uyudum şimdide buraya takılıyorum işte
dedim ya başkaları gibi gidip bikaç gün kalıp rahat edeceğim yerde yok eşimde işte herzamanki gibi sıkıntıdan patlıyorum

çok geçmiş olsun canım, dinlenmeye devam et.

bebişine maşallah sana da geçmiş olsun canım...

maşallah canım , tombik bir bebek daha :)

mermarid ,hayırlı olsun canım yeni odanız güle güle kullanın insan seviniyo her bir şeyini alırken değilmi?

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişin

mermaid oda sipariş etmişsin hayırlı olsun canım...

mermaid,yavrus,chnb ve mavi sağolun tontişler..
mermaid hayırlı olsun canım oğluşunun odası..
benim de annem gelseydi de hazırlıklara başlasaydık yaa,daha çooook var..

çok teşekkürler kızlar, en güzelleri sizlerin olsun,bu kadar zaman yattıktan sonra hem dışarı çıkmış olmak hem de oda siparişi vermek çok iyi geldi bana, çok mutlu oldum :)

mermaid ben o mutluluğu dr ye giderken yaşıyorum 7 aydır hayatımın en sosyal olayı...

yavrus biz de 2 kızız başka yok. ama onun 3 çocuğu var uzak bize... sağ olsun bizim görümceler yapıyorlar ...

mermaid ben o mutluluğu dr ye giderken yaşıyorum 7 aydır hayatımın en sosyal olayı...

yavrus biz de 2 kızız başka yok. ama onun 3 çocuğu var uzak bize... sağ olsun bizim görümceler yapıyorlar ...

canım çok iyi anlıyorum seni, neyseki artık sonuna geldik çok az zamanımız kaldı :)))

offf kızlar ekim annelerinin hikayelerini okuyayım dedim çok canım sıkıldı... lütfen bebek hareketlerimize, geçmeyen sancılara, gelen sıvılara çok dikkat edelim hemen gidelim dr ye... 2 bebek kaybı, bir sorun yaşayan bebek, bir downlu bebek... çok üzüldüm...

mavi 58 maşallah kuzuna keşke 12.12 yapsaydı sezaryeni...

canım 12.12 de istedik doktorumda öyle yapalım dedi ama o gün ameliyat listesi çok dolu ve istediğim odada dolu olunca vazgeçtik,yoğun gün olmasın dedik.10.12.12 de saat 09:00 da randevum yazıldı listeye....

geçmiş olsun canım,bir daha bu korkuyu yaşamazsın umarım.

slmmm hamileliğimin sıkıntılarının arttığı bugünlerde birde üstüne :2:grip oldum fenalardayım...

geçmiş olsun canım

canını sıkma bunun için,hayırlısı olsun.Bebiş ve sen iyi ol da gerisi boş

geçmiş olsun canım,inşallah daha da büyümez böbreğin.Bebişine de maşallah.

bebişlerimizin kilosu da sezaryen tarihimiz de aynı canım,maşallah bebişine

selam kızlar, nasılsınız? ben çok mutluyum çünkü bugün dışarı çıktım ve bebişimin odasının siparişini verdik :))))

hayırlı olsun canım,bebişin mışıl mışıl uyusun inş odasında

üzüldüm ya,çok korkuyorum böyle şeylerden.Allahım kimseye yaşatmasın

göbeklim sana da geçmiş olsun.Böbrek sorunu yaygın galiba. (

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla geçmişe bakamdımmmmmmmmm
ayy cok yoruldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

doktora gittikkkkkkkkkkkkkkkk

hersey normalmiş öncelikleeee 30 hafta 5 günlükmüş minnoşummm

FL si 5,93 cıktı bunu 7 ile çarpınca ortalam boyu belli olurmuşş kızlarr bileniniz var mı??(bunu doktor demedi ama yanlış anlaşılmasın)

neyse
dogum tarihi vermek için henüz erken ama 2-3 hafta sonra belli olur dedii fakat ortalama 20 ve 30 aralık gibi düşün o civarda olur dediii..

akşamları ikinizde elinizi koyun karnınaaa ve konusun bebeğinizle o size muahkkak tepkii vericekitr dedii ama nasıı tatlı benim doktorumm yaa

kilosuda 1.600 olmuşşş tosunumaa maasallahhhhhhhhhhhhh benimmmmmmmmmmmm

zaten biryerini göremedim kii ben benim doktorum bebişin tipinden cok organlarıyla fln daha cok ilgileniyooo göstermiyo yüzünü fln
ondan resim 1 tane var orda ne opldugunu -hiiiiiççççç anlamdıkk
süpriz olsunn kızımmmmm sağlıklı olsunda önemli değillll

yaa işte havadisleerimizz böylee kızlarr

vitaminciğim çok güzel haberler bunlar çok mutlu oldum maşallah... varsın iyi olsun olmasın resmi çekeriz sonra bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…