2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kavuşma anına az kaldı yanii çok sevindim canımm....

İyi geceler kizlar bugun carsiyi gezdik pijama gecelik falan baktim bebis arabasi uyku seti falan baktim acayip yoruldum ama hic bisey almadim.

Hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun allah acil sifalar versin

bademcim besigin gelmis hayirli olsun

Chnb ;CNm sen bugun Ekim anneleri üzgün die bişeylerbyazmışsın ya down lütfu bebekte varmış aralarında demişsin nasıl olmuş CNm Dr anlayamamış mı farkedilmemiş mi acaba ?(

esracım sağol tatlım,Kraft'ın pr001 modeli,bej renkli olanını aldık..
Nesrincim gözünaydın canım yaa,ne güzel bir kavuşma zamanı daha
serpilcim cicileriniz çok tatlı,bayıldımm
candost tatlım Allah sabır versin ne diyim,keşke eşine gitmeyelim deseydin,sonuçta hamilesin sen..

Serpilcim masallah oglusuna sende mi foto alamadin
allahim saglikli dogum versin. cicilerinide gule gule giysin

sağol tatlım..daha güzelleri sizin olsun..

merhabalar kızlar,

napıyosunuz, bebeğini gören arkadaşlar gözünüz aydın,güzel haberlerle dönmeniz ne güzel,hepsine kocamaaaannn bi maşallah

teşekkür ederim kızlar bu arada geçmişolsun dilekleriniz için,umarım bi daha yaşamam bu sorunu,çok korktum çünkü,Allah' ım bizleri de miniklerimizi de korusun inş..

Geçmiş olsun canım hiçbirimiz kötü şeyler yaşamadan yavrularımızı alalım kucağmıza

Selam güzel annisler ve onların nurtopusu bebisleri ,

Merakettigimbir konu var bu park yatakları icine ekstra bir yatak daha almak gerekiyorum ..gerektirmeyecek ürünler var mı ? Durmadan liste yapıyorum hep bı eksiks bı gedik oyyyy oyyyy:)

Bu arada olabildiğince eğlenmeye ve güzel. Haberlere kanalize olun lütfen ,negatif insanlarla. Görüşmeyin hissettiğimiz tüm duygular bebislerimize geçiyor biliyorsunuz ,hepinize kocaman öpücükler ve iyi geceler

evet almak gerekiyor en azından biz aldık canım..yatak olmuyor içinde...visco yatak aldık..

Mrb kızlar yorgunluktan ölüyorum. saat 2den 6ya kadar dışardaydık. belim çok ağrıyor. gün geçtikçe ağırlaşıyoruz galiba ((

canım kıyamam erken başlamış bel ağrın benimki 34. haftada başladı gerçekten çok kötü allah yardımcımız olsun

bitmiyor canım eksikler malesef 2 aydır alışveriş yapıyorum hala eksiklerim var
bebek bezi
bebek maması eksik
sepet beşik eksik
kendimde ise::
atlet
emzirme sütyeni
lohusa bezi eksik

kızlar lohusa bezi nekadar yada ne önerirsiniz kullanmak için.....kimileri en büyük bebek bezi olur dio kimileri hasta bezi olur dio kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…