tekrar güle güle kullan... valla tecrübe önemli canım... benim 1 tl den almışlar şekeri ...
maşallah canım...
wc sorunu çok kötü gerçekten ben bir iki zorunda kaldım ayaktaymış gibi yaptım... canım çok mu kalacaksın? ben 6 aydır 3 görümce(45 yaş üstü bekar) kayınvalidemle yaşıyorum eşim de yok 2 aydır yanımda... haftasonları evliler de geliyor... çocuklarla. beterin beteri var...
Chnb ;CNm sen bugun Ekim anneleri üzgün die bişeylerbyazmışsın ya down lütfu bebekte varmış aralarında demişsin nasıl olmuş CNm Dr anlayamamış mı farkedilmemiş mi acaba ?(
esracım sağol tatlım,Kraft'ın pr001 modeli,bej renkli olanını aldık..
Nesrincim gözünaydın canım yaa,ne güzel bir kavuşma zamanı daha
serpilcim cicileriniz çok tatlı,bayıldımm
candost tatlım Allah sabır versin ne diyim,keşke eşine gitmeyelim deseydin,sonuçta hamilesin sen..
napıyosunuz, bebeğini gören arkadaşlar gözünüz aydın,güzel haberlerle dönmeniz ne güzel,hepsine kocamaaaannn bi maşallah
teşekkür ederim kızlar bu arada geçmişolsun dilekleriniz için,umarım bi daha yaşamam bu sorunu,çok korktum çünkü,Allah' ım bizleri de miniklerimizi de korusun inş..
napıyosunuz, bebeğini gören arkadaşlar gözünüz aydın,güzel haberlerle dönmeniz ne güzel,hepsine kocamaaaannn bi maşallah
teşekkür ederim kızlar bu arada geçmişolsun dilekleriniz için,umarım bi daha yaşamam bu sorunu,çok korktum çünkü,Allah' ım bizleri de miniklerimizi de korusun inş..
Selam güzel annisler ve onların nurtopusu bebisleri ,
Merakettigimbir konu var bu park yatakları icine ekstra bir yatak daha almak gerekiyorum ..gerektirmeyecek ürünler var mı ? Durmadan liste yapıyorum hep bı eksiks bı gedik oyyyy oyyyy:)
Bu arada olabildiğince eğlenmeye ve güzel. Haberlere kanalize olun lütfen ,negatif insanlarla. Görüşmeyin hissettiğimiz tüm duygular bebislerimize geçiyor biliyorsunuz ,hepinize kocaman öpücükler ve iyi geceler
Merakettigimbir konu var bu park yatakları icine ekstra bir yatak daha almak gerekiyorum ..gerektirmeyecek ürünler var mı ? Durmadan liste yapıyorum hep bı eksiks bı gedik oyyyy oyyyy:)
Bu arada olabildiğince eğlenmeye ve güzel. Haberlere kanalize olun lütfen ,negatif insanlarla. Görüşmeyin hissettiğimiz tüm duygular bebislerimize geçiyor biliyorsunuz ,hepinize kocaman öpücükler ve iyi geceler