evet almak gerekiyor en azından biz aldık canım..yatak olmuyor içinde...visco yatak aldık..
Sagol canım listeye bir eksik safha eklicem belli oldu . Tekrar teşekkürler iyi geceler
bitmiyor canım eksikler malesef 2 aydır alışveriş yapıyorum hala eksiklerim var
bebek bezi
bebek maması eksik
sepet beşik eksik
kendimde ise::
atlet
emzirme sütyeni
lohusa bezi eksik
kızlar lohusa bezi nekadar yada ne önerirsiniz kullanmak için.....kimileri en büyük bebek bezi olur dio kimileri hasta bezi olur dio kafam karıştı
bebek bezi
bebek maması eksik
sepet beşik eksik
atlet
emzirme sütyeni
lohusa bezi eksik
kızlar lohusa bezi nekadar yada ne önerirsiniz kullanmak için.....kimileri en büyük bebek bezi olur dio kimileri hasta bezi olur dio kafam karıştı
gözün aydın canım şimdi senden mutlusu yok:))
Chnb ;CNm sen bugun Ekim anneleri üzgün die bişeylerbyazmışsın ya down lütfu bebekte varmış aralarında demişsin nasıl olmuş CNm Dr anlayamamış mı farkedilmemiş mi acaba ?(
esracım sağol tatlım,Kraft'ın pr001 modeli,bej renkli olanını aldık..
Nesrincim gözünaydın canım yaa,ne güzel bir kavuşma zamanı daha
serpilcim cicileriniz çok tatlı,bayıldımm
candost tatlım Allah sabır versin ne diyim,keşke eşine gitmeyelim deseydin,sonuçta hamilesin sen..
bebek bezi
bebek maması eksik
sepet beşik eksik
atlet
emzirme sütyeni
lohusa bezi eksik
önemli değil canım nedemek...iyi geceler...
ecrin46 senin demek istediğin tek kullanımlık kilotlar oluyor onlar mı..arkadaşlarım hasta bezi değilde bu kilotları tavsiye ettiler..aynı işlevi görüyorlardır herhade..pakette 6 tane oluyo marketlerde var 15 tl gibiydi fiyatı ben almadım daha...benimde eksiklerim var...
sağ ol canım... evet bekliyorum henüz gelmediler...
canım ayrıntyı bilmiyorum test filan neydi... ama doğduktan 3 gün sonra dr şüphelenmiş boyun kısmı kısaymış( genetik kan testinde çıkmış... çok üzüldüm... 2 bebek de kaybedilmiş ona da üzüldüm... mutlu olayım diye doğum hikayesi okuyayım dedim çok üzüldüm:))
sağ ol tatlım... canım ben de senin rüyan gibi gördüm dün gece ben erkekmişim candan erçetinle dudağından öpüyordum:))
ben emzirme atleti aldım emzirme sütyeni aldım. pijama dünyasından 20 tl artı 20 tl... çok kaliteli...
ben tek kullanımlık lohusa külotu aldım . bez de bebek bezi kullanmayı düşünüyorum...
önemli değil canım nedemek...iyi geceler...
ecrin46 senin demek istediğin tek kullanımlık kilotlar oluyor onlar mı..arkadaşlarım hasta bezi değilde bu kilotları tavsiye ettiler..aynı işlevi görüyorlardır herhade..pakette 6 tane oluyo marketlerde var 15 tl gibiydi fiyatı ben almadım daha...benimde eksiklerim var...
bebek maması alınacak mıııı?
bu bebek bezi en büyyük olanı deyil mi soracak biride yok ne alacağımıda blmiyorum
Nesrincim koptum canım rüyanaevet daha saçma rüyalar bekliyoruz kızlar
iyi geceler tontişler,yarın görüşürüz,hoşçakalın
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun..
Dr kontrolüne gidenler gözünüz aydın..
Geçmişi çok okuyamadım.ayy ölüyorum yorgunluktan...
Bayram için eşimin memleketine gidecez salı yada çarşamba. orda nasıl rahat edicem bilmiyorum... artık uzun süre oturamıyorum bile, uzanma isteği duyuyorum belimin ağrısından.. üstelik kaynımlar da olacak..çocukları falan... bi de yaramaz...gürültü, curcuna...
bide söylemesi ayıp, ben artık alaturka tuvalete gidemiyorum. kolum yetişmiyoorda napcam bilemiyorum....offf...
şu bayram gelmese hiç...
bebek maması alınacak mıııı?
maşallah canım şirinen tosuncuk olmuş
canım doktorun ilaç verdiyse mutlaka kullan enfeksiyon her yönden tehlikeli çünkü bebeğin açısındanda zararlı
maşallah kızçene tatlım bi tosun bebeğimiz daha var desene
ilahi güldürdün beni canım kaplumbağa gibi mi aynen öyleyim bende güzel benzetme,yanma bu hafta başladı randevuma daha çok var doktora 5 kasımda gitcem yani
yan dönüşler yataktan kalkmalar zor oluyor valla
kızlar iyi akşamlar;
bugün doktor kontrölümüz vardı bizimde erkenden gittik... Bebeğim gayet iyiymiş. 1.980 kilo olmuş ben 1 ayda 1.4 kilo olmuşum böylece toplamda aldığım kilo 7 oldu...
bulutcuk çok hareketliydi resim alamadı doktorumuz ama burnu için hokka burunlu bu dedi:)))) bebeğim ters dönmüş normal doğum için bir sorun görünmüyo dedi...32 hafta raporumuda aldım.5 hafta daha çalımşamay devam(( oğluşa bugün babamızla yeni cicilerde aldık resimleri çekip eklicem bakarsınız...
doğum kontrol listesini de güncelliyorum... yeni tarihler için mail atarsanız sevinirim...
Bu arada geçmişi okudum aklımda kalanlar ;
meoww çok geçmiş olsun tatlım ama bir sorun yokmuş çok şükür rahatladım...
göbeklim; çok geçmiş olsun canım benim...
ethnographer; canım senin ve bebeğin içinde hayırlısı olsun... sezeryan evet korkutucu ama herşey bebeklerimiz için
gecedicle; çok geçmiş olsun canım umarım böbrek büyümesi devem etmezde gerek kalmaz müdahaleye
mavi_58 sende doktor kontolünden gelmişsin bebişide büyütmüşsün maşallah size
vitaminc ve esraaumutt güzel haberler getirmişsiniz bize çok sevindim....size de
gulayaydogmus canım çok geçmiş olsun
bademcim sanada ve eşine de çok geçmişler olsun... beşikte gelmiş gözünaydın
lezginka gitmiş başlatmışsın tatili...güle güle gel tatlım...
Mrb kızlar yorgunluktan ölüyorum. saat 2den 6ya kadar dışardaydık. belim çok ağrıyor. gün geçtikçe ağırlaşıyoruz galiba((
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun..
Dr kontrolüne gidenler gözünüz aydın..
Geçmişi çok okuyamadım.ayy ölüyorum yorgunluktan...
Bayram için eşimin memleketine gidecez salı yada çarşamba. orda nasıl rahat edicem bilmiyorum... artık uzun süre oturamıyorum bile, uzanma isteği duyuyorum belimin ağrısından.. üstelik kaynımlar da olacak..çocukları falan... bi de yaramaz...gürültü, curcuna...
bide söylemesi ayıp, ben artık alaturka tuvalete gidemiyorum. kolum yetişmiyoorda napcam bilemiyorum....offf...
şu bayram gelmese hiç...
canped in 30 luk hasta bezi 33 tl yazıo internette uygun gibi galiba
canım dün ben de kontrole gittim bebeğin eşi aşağıdaymış doktor bu sezaryene gider dedi çok canım sıkıldı.
valla yavruş sana "üzülme hayırlısı sezaryen ise ne yaparsın" demesi kolaymış ben de damdan düşünce senin keyfinin nasıl kaçtığını şimdi çok daha iyi anladım. felaket tellalı gibi daha bir dk baktı bakmadı hemen sezaryen dedi
sonra kasılma oldu doktor panik yaptı sana yatış vericem ilaç alman lazım dedi. dün bütün günüm hastanede geçtihala hafif hafif kasılmalarım var. diyecektim bu kasılma sen pat diye kezin sezaryen deyince oldu diye
sagol canım hem tosuncuk hemde yarmagül olursa yandııkkk ben ztn 1.50 boydayım ufagım ezer geçer beni vallaaaaaaaa
aynenn canım aynenn inş değişmezz kilosu korkarım zayıf olursa elimde kalcakk diyee
yaa o dönmelerde kalkmalarda eşimi hep uyandırıyormusum yatagım çöktü valla garç gurç diye sesler cıkıyoo yan komşumda bişey oluyoo sancak diye ödüm kopuyoooo :)))))))))))))))))))))))))
canım masallahh bebişinee
canım sen niye gidiyorsun kiiii
suan hamileliğinin son aylarındasın ve yolculuk yapmak bile yasakkkk
yanii kaynanalarla geçirceğin bir bayram ve stres mi daha önemli yoksa bebeğin mii
ben gitmedim vallaaa
eşimde gitcektii onada dedim Allah göstermesin sancım tutuar dogum yaparsam bir gün sonra görürüsün bebegini dedimmm
oda gitmedii vazgeçtyiii
bence tavrını koyyyy
yolda fln Allah göstermesinn yanii
ne acelesii varki köyünnn gıcık oluyorum yaa bende atlattıgım için
Allah tan benmkiler anlayışlı birsey demiyorlar,biraz sesinizi çıkartın nlurr kızlar yaa valla ben hiç sevmiyom böyle diretmelerii duyuncada tepem atıyooo
candostt canımmm bakk sen kesin tavrını koy eşinee ben gelmiyorum deee,gereklirse benim gibi yapp.benmkide gitcekti ben annemlerle kalcaktımm.bırak cok istiyorsa kendisi gitsinnnnnnnnnn
yaa kızlarr birsey sorcamda tamam aramızda ilk dogumu olmyan arkadaslar var tecrübeliler vardaa..ben bu hasta bezi olayınaa cok tepkiliyim..Allahım moralim bozuluyoo kendimi yatalak gibi hissediyorummm..ayrıca yapamam dda zaten
gece boyuu uzun pedlerden alıp kullansanızz olmuyormu??? birsürü insan gelcekk hastane sıcak ortam pişik olurum ben kullanamamm
kanamada sankii kan revan mı olcakk??
sorum suu
normal uzun gece pedleriyle günü geçiremezmiyiz??
ben etrafımda hiç böyle duymadımdfa ondan bana tuhaf geldi??
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?