2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sagol canım listeye bir eksik safha eklicem belli oldu . Tekrar teşekkürler iyi geceler

önemli değil canım nedemek...iyi geceler...

ecrin46 senin demek istediğin tek kullanımlık kilotlar oluyor onlar mı..arkadaşlarım hasta bezi değilde bu kilotları tavsiye ettiler..aynı işlevi görüyorlardır herhade..pakette 6 tane oluyo marketlerde var 15 tl gibiydi fiyatı ben almadım daha...benimde eksiklerim var...

Son düzenleme:

Offf delircem ben adet döneminde kullandimiz ultra yogun gecelerden aldım hasta bezi almadim
Emzirme sutyeni var ama atletleri daha kullanisliymis onlardan alıcım
Bebek bezinde şimdilik 1 paket aldım panco da indirimdeydi bu arada huggies 21 tl idi
Park yatak icin yatak
Büyüyen beşik icin yatak
Park yatak
Offffff varda var...

Son düzenleme:

bebek maması alınacak mıııı?

gözün aydın canım şimdi senden mutlusu yok:))

sağ ol canım... evet bekliyorum henüz gelmediler...

Chnb ;CNm sen bugun Ekim anneleri üzgün die bişeylerbyazmışsın ya down lütfu bebekte varmış aralarında demişsin nasıl olmuş CNm Dr anlayamamış mı farkedilmemiş mi acaba ?(

canım ayrıntyı bilmiyorum test filan neydi... ama doğduktan 3 gün sonra dr şüphelenmiş boyun kısmı kısaymış( genetik kan testinde çıkmış... çok üzüldüm... 2 bebek de kaybedilmiş ona da üzüldüm... mutlu olayım diye doğum hikayesi okuyayım dedim çok üzüldüm:))

sağ ol tatlım... canım ben de senin rüyan gibi gördüm dün gece ben erkekmişim candan erçetinle dudağından öpüyordum:))

ben emzirme atleti aldım emzirme sütyeni aldım. pijama dünyasından 20 tl artı 20 tl... çok kaliteli...

ben tek kullanımlık lohusa külotu aldım . bez de bebek bezi kullanmayı düşünüyorum...

6 tane yeterli olmaz sanırım pek bilmıyorum ama araştırayım bebek ürünlerini satan yerlerde de olur herhalde

bu bebek bezi en büyyük olanı deyil mi soracak biride yok ne alacağımıda blmiyorum

canım 3 tanesi 12 tl den 9 tane almış 3 paket görümcem. pahalıymış. keşke pazardan büyük normal külot alsaydım yine kullanıp atardım...

mama almadım sütüm gelmezse düşünürüm...

bu bebek bezi en büyyük olanı deyil mi soracak biride yok ne alacağımıda blmiyorum

valla canım şöyle deyim ben hastanede yattığımda hasta bezine küçük tuvaletimi yapıyordum çok pahalıya geldi sonra uyduruk marka bez aldırdım wc için elimde kaldı. ilk gü
n yoğun olur diye ondan koyacağım gece pedi de alacağım...

Nesrincim koptum canım rüyana evet daha saçma rüyalar bekliyoruz kızlar

iyi geceler tontişler,yarın görüşürüz,hoşçakalın

tatlım gitmeme şansın var mı?mesela artık son aylardayız doktor izin vermiyor desen eşine.çünkü hem yol hem bayram telaşı bi de ortam uygun değilmiş. bebişinde sen de üzülmemiş olurdunuz.

Gunaydin tonton gobekli anneler ve sirin bebisleri yine kac defa uyanislar ve ruyalar sonucu sabah oldu. bugunde saglikli ve agrisiz gecer insallah. dun kontrole giden arkadaslarimiza ve bebeklerine kocamaan bi madallah bebisler tontislesmeye baslamis masallah durumlarida iyimis. hep guzel haberler alalum insallah. rahatsiz olan butun arkadaslarimiz da bugun iyilesir insallah. bayram bitsede zaman gecmis olsa eksiklerimi tamamlasam.

maşallah canım şirinen tosuncuk olmuş

canım doktorun ilaç verdiyse mutlaka kullan enfeksiyon her yönden tehlikeli çünkü bebeğin açısındanda zararlı

sagol canım hem tosuncuk hemde yarmagül olursa yandııkkk ben ztn 1.50 boydayım ufagım ezer geçer beni vallaaaaaaaa

maşallah kızçene tatlım bi tosun bebeğimiz daha var desene

aynenn canım aynenn inş değişmezz kilosu korkarım zayıf olursa elimde kalcakk diyee

ilahi güldürdün beni canım kaplumbağa gibi miaynen öyleyim bende güzel benzetme,yanma bu hafta başladı randevuma daha çok var doktora 5 kasımda gitcem yani
yan dönüşler yataktan kalkmalar zor oluyor valla

yaa o dönmelerde kalkmalarda eşimi hep uyandırıyormusum yatagım çöktü valla garç gurç diye sesler cıkıyoo yan komşumda bişey oluyoo sancak diye ödüm kopuyoooo :)))))))))))))))))))))))))

canım masallahh bebişinee

Mrb kızlar yorgunluktan ölüyorum. saat 2den 6ya kadar dışardaydık. belim çok ağrıyor. gün geçtikçe ağırlaşıyoruz galiba ((

canım sen niye gidiyorsun kiiii
suan hamileliğinin son aylarındasın ve yolculuk yapmak bile yasakkkk
yanii kaynanalarla geçirceğin bir bayram ve stres mi daha önemli yoksa bebeğin mii
ben gitmedim vallaaa
eşimde gitcektii onada dedim Allah göstermesin sancım tutuar dogum yaparsam bir gün sonra görürüsün bebegini dedimmm
oda gitmedii vazgeçtyiii
bence tavrını koyyyy
yolda fln Allah göstermesinn yanii
ne acelesii varki köyünnn gıcık oluyorum yaa bende atlattıgım için
Allah tan benmkiler anlayışlı birsey demiyorlar,biraz sesinizi çıkartın nlurr kızlar yaa valla ben hiç sevmiyom böyle diretmelerii duyuncada tepem atıyooo
candostt canımmm bakk sen kesin tavrını koy eşinee ben gelmiyorum deee,gereklirse benim gibi yapp.benmkide gitcekti ben annemlerle kalcaktımm.bırak cok istiyorsa kendisi gitsinnnnnnnnnn

canped in 30 luk hasta bezi 33 tl yazıo internette uygun gibi galiba

yaa kızlarr birsey sorcamda tamam aramızda ilk dogumu olmyan arkadaslar var tecrübeliler vardaa..ben bu hasta bezi olayınaa cok tepkiliyim..Allahım moralim bozuluyoo kendimi yatalak gibi hissediyorummm..ayrıca yapamam dda zaten
gece boyuu uzun pedlerden alıp kullansanızz olmuyormu??? birsürü insan gelcekk hastane sıcak ortam pişik olurum ben kullanamamm
kanamada sankii kan revan mı olcakk??
sorum suu
normal uzun gece pedleriyle günü geçiremezmiyiz??
ben etrafımda hiç böyle duymadımdfa ondan bana tuhaf geldi??

ben sürekli dinleniyorum canım yürüyüş yasak iş yapmak yasak doktorun mutlaka söylemiştir ama bir damla bile leke görürsen hemen hastaneye git mutlaka eş aşağıda olduğu için çok tehlikeli hayırlısı olsun kanama olmasın zamanında sağlıklı bir şekilde olsunda varsın sezaryen olsun
çok büyük geçmiş olsunnn

günaydın kızlar

hasta bezimi ,uzun ped mi hangisi bende bilemedim,öğrenmeye çalışıyorum.ama teyzemin lohusa döneminde kanaması az olmuş ped kullanmış,yoğun olursa ne yaparız ,,canım bende araştırıyorum evet tecrübeli anneler yardımcı olsada bizde ona göre ped yada bez alırız

GÜNAYDIN FD01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…