canped in 30 luk hasta bezi 33 tl yazıo internette uygun gibi galiba
soramadım ama 5 kasımda randevum var nsty alacak beni o zaman sorarım,,birde herdafasında sorayım diyorum kadın çok ciddi tırsıyorum ondan ben,,çevrenin baskısıyla iyi dr diye ona gittim ama iletişim çok az zaten kadın çok yoğun randevu dışında ulaşmak mümkün deyilecrin46 sen doktorunla görüştün mü normal doğum olursa girecekmi doğuma birde üniversalda doğum yaptığında yanına herkes giremiyormuş doğum evi yada balcalı gibi o kadar para verecen gelenler seni göremiyecek hepsini sor bence
herkese selam kızlar dün kontrolden sonra nete giremedim kuzenimin düğünü vardı. düğünde de 9.30 a kadar durabildim maalesef bebişin tepikleri beni bayaa yordu. kontrole gelelim:) çok güzel geçti. suyu yeterliymiş haftasıyla uyumlu gidiyormuş. erken doğum riski görmüyorum dedi dr. 2 kilo olmuş cimcime. rahim uzunluğu 50 civarı dedi hiç aşağı inmeye niyeti yok dedi. galiba sezeryan yolları bana da göründü. raporumu da aldım artık hzuurlu ve evdeyim
merhaba kızlar bugün doktora gittik 32 haftamız doldu.çok şükür herşey yolunda oğlumun gelişimi çok iyi. doktor çok iyi dedi 2100 kilosu boyuda 42 cm miş tosunum..ayrıca başı aşağıda pozisyonda normal doğum için engel gözükmüyor.bende 9 kilo almışım doktorum örnek bir hamilelik geçiriyosun dedi.37 ye kadar çalişabilir raporumuda aldım.bidahaki randevumuz bayramdan sonraya..
kızlar iyi akşamlar;
bugün doktor kontrölümüz vardı bizimde erkenden gittik... Bebeğim gayet iyiymiş. 1.980 kilo olmuş ben 1 ayda 1.4 kilo olmuşum böylece toplamda aldığım kilo 7 oldu...
bulutcuk çok hareketliydi resim alamadı doktorumuz ama burnu için hokka burunlu bu dedi:)))) bebeğim ters dönmüş normal doğum için bir sorun görünmüyo dedi...32 hafta raporumuda aldım.5 hafta daha çalımşamay devam(( oğluşa bugün babamızla yeni cicilerde aldık resimleri çekip eklicem bakarsınız...
doğum kontrol listesini de güncelliyorum... yeni tarihler için mail atarsanız sevinirim...
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun..
Dr kontrolüne gidenler gözünüz aydın..
Geçmişi çok okuyamadım.ayy ölüyorum yorgunluktan...
Bayram için eşimin memleketine gidecez salı yada çarşamba. orda nasıl rahat edicem bilmiyorum... artık uzun süre oturamıyorum bile, uzanma isteği duyuyorum belimin ağrısından.. üstelik kaynımlar da olacak..çocukları falan... bi de yaramaz...gürültü, curcuna...
bide söylemesi ayıp, ben artık alaturka tuvalete gidemiyorum. kolum yetişmiyoorda napcam bilemiyorum....offf...
şu bayram gelmese hiç...
herkese selam kızlar dün kontrolden sonra nete giremedim kuzenimin düğünü vardı. düğünde de 9.30 a kadar durabildim maalesef bebişin tepikleri beni bayaa yordu. kontrole gelelim:) çok güzel geçti. suyu yeterliymiş haftasıyla uyumlu gidiyormuş. erken doğum riski görmüyorum dedi dr. 2 kilo olmuş cimcime. rahim uzunluğu 50 civarı dedi hiç aşağı inmeye niyeti yok dedi. galiba sezeryan yolları bana da göründü. raporumu da aldım artık hzuurlu ve evdeyim
soramadım ama 5 kasımda randevum var nsty alacak beni o zaman sorarım,,birde herdafasında sorayım diyorum kadın çok ciddi tırsıyorum ondan ben,,çevrenin baskısıyla iyi dr diye ona gittim ama iletişim çok az zaten kadın çok yoğun randevu dışında ulaşmak mümkün deyil
selam canım ..ohh ne güzel bebişin sağlıklı olsunda boşver doğum şeklini..maşşlh kuzucuğuna
kızlar ya ben mangal kokusundan tiksindim et yiyebiliyorum ama o koku beni öldürüyor napacam ben bayramda
günaydın kızlar emzirme sütyeni ben almadım atletini aldım oda sütyen görevini görüyor giydim oldu.hasta bezi konusunda bende kararsızım mesane pedi var oda bayağı büyük duruyor işimizi görmezmi?
kızlar bugüm maskoya gidicez açıksa beşik yastık yorgan nevresim bakıcam..
kızlar ya ben mangal kokusundan tiksindim et yiyebiliyorum ama o koku beni öldürüyor napacam ben bayramda
cnm ya sağol bu katater acıtıyomuki ya korkuyom inşallah geçerde gerek kalmaz
merhaba kızlar bugün doktora gittik 32 haftamız doldu.çok şükür herşey yolunda oğlumun gelişimi çok iyi. doktor çok iyi dedi 2100 kilosu boyuda 42 cm miş tosunum..ayrıca başı aşağıda pozisyonda normal doğum için engel gözükmüyor.bende 9 kilo almışım doktorum örnek bir hamilelik geçiriyosun dedi.37 ye kadar çalişabilir raporumuda aldım.bidahaki randevumuz bayramdan sonraya..
bende öyle canım sabırsızlık hat safhada ama korkuda var tabi inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruzevet canım..rabbim gününde doğurmamıza yardımcı olsun ama ben beklemekten sıkılıyorum daha doğrusu sabırsızlanıyorumyolda gördüğüm bütün bebekleri inceliyorum gözüm kalıo çok şekerler maşşlhhh
maşallah bebişişne canımmerhaba kızlar bugün doktora gittik 32 haftamız doldu.çok şükür herşey yolunda oğlumun gelişimi çok iyi. doktor çok iyi dedi 2100 kilosu boyuda 42 cm miş tosunum..ayrıca başı aşağıda pozisyonda normal doğum için engel gözükmüyor.bende 9 kilo almışım doktorum örnek bir hamilelik geçiriyosun dedi.37 ye kadar çalişabilir raporumuda aldım.bidahaki randevumuz bayramdan sonraya..
gözünaydın raporunu almışsın canım ,tombişinede maşallahkızlar iyi akşamlar;
bugün doktor kontrölümüz vardı bizimde erkenden gittik... Bebeğim gayet iyiymiş. 1.980 kilo olmuş ben 1 ayda 1.4 kilo olmuşum böylece toplamda aldığım kilo 7 oldu...
bulutcuk çok hareketliydi resim alamadı doktorumuz ama burnu için hokka burunlu bu dedi:)))) bebeğim ters dönmüş normal doğum için bir sorun görünmüyo dedi...32 hafta raporumuda aldım.5 hafta daha çalımşamay devam(( oğluşa bugün babamızla yeni cicilerde aldık resimleri çekip eklicem bakarsınız...
doğum kontrol listesini de güncelliyorum... yeni tarihler için mail atarsanız sevinirim...
Bu arada geçmişi okudum aklımda kalanlar ;
meoww çok geçmiş olsun tatlım ama bir sorun yokmuş çok şükür rahatladım...
göbeklim; çok geçmiş olsun canım benim...
ethnographer; canım senin ve bebeğin içinde hayırlısı olsun... sezeryan evet korkutucu ama herşey bebeklerimiz için
gecedicle; çok geçmiş olsun canım umarım böbrek büyümesi devem etmezde gerek kalmaz müdahaleye
mavi_58 sende doktor kontolünden gelmişsin bebişide büyütmüşsün maşallah size
vitaminc ve esraaumutt güzel haberler getirmişsiniz bize çok sevindim....size de
gulayaydogmus canım çok geçmiş olsun
bademcim sanada ve eşine de çok geçmişler olsun... beşikte gelmiş gözünaydın
lezginka gitmiş başlatmışsın tatili...güle güle gel tatlım...
canım sen uzun yola çıkamazsınki zaten allah korusun yolda doğum başlarsa ne yapcan dağ başlarında bence eşine bunu hatırlatBiraz morale ihtiyacım vardı...yine kimse beni görmüyor, kimse bişey yazmıyor... neden ama...
ah canım sendemi benim gibi sezaryenliler kervanına girdin hayırlısı artık maşallah bebişinde 2 kiloyu bulmuşherkese selam kızlar dün kontrolden sonra nete giremedim kuzenimin düğünü vardı. düğünde de 9.30 a kadar durabildim maalesef bebişin tepikleri beni bayaa yordu. kontrole gelelim:) çok güzel geçti. suyu yeterliymiş haftasıyla uyumlu gidiyormuş. erken doğum riski görmüyorum dedi dr. 2 kilo olmuş cimcime. rahim uzunluğu 50 civarı dedi hiç aşağı inmeye niyeti yok dedi. galiba sezeryan yolları bana da göründü. raporumu da aldım artık hzuurlu ve evdeyim
kızlar iyi akşamlar;
Bu arada geçmişi okudum aklımda kalanlar ;
meoww çok geçmiş olsun tatlım ama bir sorun yokmuş çok şükür rahatladım...
göbeklim; çok geçmiş olsun canım benim...
ethnographer; canım senin ve bebeğin içinde hayırlısı olsun... sezeryan evet korkutucu ama herşey bebeklerimiz için
gecedicle; çok geçmiş olsun canım umarım böbrek büyümesi devem etmezde gerek kalmaz müdahaleye
mavi_58 sende doktor kontolünden gelmişsin bebişide büyütmüşsün maşallah size
vitaminc ve esraaumutt güzel haberler getirmişsiniz bize çok sevindim....size de
gulayaydogmus canım çok geçmiş olsun
bademcim sanada ve eşine de çok geçmişler olsun... beşikte gelmiş gözünaydın
lezginka gitmiş başlatmışsın tatili...güle güle gel tatlım...
maşallah tosununa annesiherşeyin yolunda olmasına sevindim
günaydın kızlar nasılsınız ben dün çok kötüydüm çok sancım oldu
sanki karnımın içine 100 kilo yük konmuş gibi baskı oldu heralde doğuruyorum dedim ama çok şükür geçti
sanırım benim bebiş 2,500 kiloyu buldu artık ağırlaştı heralde normaldir bunlar
bu ağrılardan sonra birde korku sardı beni ,
doğum sancısının nasıl bişey olduğu hakkında hiç bir fikrim yok herkesinde suyu gelmezmiş ben nasıl anlıcam çektiğim acının doğum sancısı olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?