2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ecrin46 sen doktorunla görüştün mü normal doğum olursa girecekmi doğuma birde üniversalda doğum yaptığında yanına herkes giremiyormuş doğum evi yada balcalı gibi o kadar para verecen gelenler seni göremiyecek hepsini sor bence

herkese selam kızlar dün kontrolden sonra nete giremedim kuzenimin düğünü vardı. düğünde de 9.30 a kadar durabildim maalesef bebişin tepikleri beni bayaa yordu. kontrole gelelim:) çok güzel geçti. suyu yeterliymiş haftasıyla uyumlu gidiyormuş. erken doğum riski görmüyorum dedi dr. 2 kilo olmuş cimcime. rahim uzunluğu 50 civarı dedi hiç aşağı inmeye niyeti yok dedi. galiba sezeryan yolları bana da göründü. raporumu da aldım artık hzuurlu ve evdeyim

soramadım ama 5 kasımda randevum var nsty alacak beni o zaman sorarım,,birde herdafasında sorayım diyorum kadın çok ciddi tırsıyorum ondan ben,,çevrenin baskısıyla iyi dr diye ona gittim ama iletişim çok az zaten kadın çok yoğun randevu dışında ulaşmak mümkün deyil

selam canım ..ohh ne güzel bebişin sağlıklı olsunda boşver doğum şeklini..maşşlh kuzucuğuna

günaydınn........

gözünaydın canım,5 hafta daha çalışmaya devam

maşallah bebişine canım.3 kasım saat 9'da randevum

off ya,aynı dert bende de var.Bayramlar,tatiller hep sıkıntılı oluyor.Eşin anlayışlıysa sorun olmaz gerçi.Benimki rahat edemediğimi bildiği için uzun kalmayız şükür.

hasta bezi bir kaç tane yater kızlar.Sonra pede geçersiniz.Ben sabah ameliyat olmuştum,2 tane hasta bezi kullanmıştım.Akşam da ped koymuştum.Kanamanız fazla olabir belki,1-2 tane fazladan alırsınız.Hasta bezi rahat oluyor ilk etapta.

maşallah cimcimene,iyi haberler duyunca mutlu oluyor insan.Artık evdesin,oh dinlen bol bol.

banada çok iyi doktor dediler ama sonra doğuma girmediğini öğrenince vazgeçtim sor mutlaka sonra pratisyenlere kalma

kızlar ya ben mangal kokusundan tiksindim et yiyebiliyorum ama o koku beni öldürüyor napacam ben bayramda

günaydın kızlar emzirme sütyeni ben almadım atletini aldım oda sütyen görevini görüyor giydim oldu.hasta bezi konusunda bende kararsızım mesane pedi var oda bayağı büyük duruyor işimizi görmezmi?
kızlar bugüm maskoya gidicez açıksa beşik yastık yorgan nevresim bakıcam..

kızlar ya ben mangal kokusundan tiksindim et yiyebiliyorum ama o koku beni öldürüyor napacam ben bayramda

bayram epey zor geçer sana o zaman canım.Ben eti de kokusunu da çok severim.Eminim hergün mangal yapılacak ve yanında közlenmiş biberi-domatesi ve sumaklı soğanıyla afiyetle yiyeceğim.Yaşasın yemek yemek

Atlet daha rahat olur zaten canım.Evde sütyenle uğraşıp durmazsın.Zaten sürekli emecek bebişler.

maşallah canım bebişine bende dün gittim 15 aralıkk benim doğum tarihide.sezeryan için düşünme belki bebeğin döner daha bekle.benimkide aşağıda başı doktorum geri ters dönmesi zor dedi hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlarda ne yapalım:))

cnm ya sağol bu katater acıtıyomuki ya korkuyom inşallah geçerde gerek kalmaz

canım bende taktırmadım ama kadınlar kulübünde taktıran olmuş bununla ilgili forum açmış korkutmak istemem ama baya kötü olmuş takıldıktan sonra eve geldiğinde ağrı sandıdan duramamış acile felan kaldırılmış inş gerek kalmaz böyle şeylere

maşallah tosununa annesiherşeyin yolunda olmasına sevindim

bende öyle canım sabırsızlık hat safhada ama korkuda var tabi inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
maşallah bebişişne canım ne güzel şeyler söylemiş doktorun bende bunları duymayı o kadar çok isterdimki anlatamam
ne yapalım artık herşeyin hayırlısı
gözünaydın raporunu almışsın canım ,tombişinede maşallah ne güzel sanada normal doğum yolu görünüyor hayırlısıyla ne mutlu sana
Biraz morale ihtiyacım vardı...yine kimse beni görmüyor, kimse bişey yazmıyor... neden ama...
canım sen uzun yola çıkamazsınki zaten allah korusun yolda doğum başlarsa ne yapcan dağ başlarında bence eşine bunu hatırlat
bi bayramda gitmeyiversen ne olacak sanki
ah canım sendemi benim gibi sezaryenliler kervanına girdin hayırlısı artık maşallah bebişinde 2 kiloyu bulmuş

maşallah bulut beye oy onun hokka burnunu yerim ben

günaydın kızlar nasılsınız ben dün çok kötüydüm çok sancım oldu
sanki karnımın içine 100 kilo yük konmuş gibi baskı oldu heralde doğuruyorum dedim ama çok şükür geçti
sanırım benim bebiş 2,500 kiloyu buldu artık ağırlaştı heralde normaldir bunlar
bu ağrılardan sonra birde korku sardı beni ,
doğum sancısının nasıl bişey olduğu hakkında hiç bir fikrim yok herkesinde suyu gelmezmiş ben nasıl anlıcam çektiğim acının doğum sancısı olduğunu

candost canım eşine gitmeyelim deseydin keşke bu helde araba yolculuğunun zor olucağını söyleseydin tatlım

yavruşum günaydın iyi dileklerin için sağol.geçmiş olsun sanada..
az kaldı artık bunların olması normal canım bendede aşağı baskı oluyo kasığım ağrıyo bazen bide bel ağrısı çok oluyo bazaen ama doğum sancısı adet sancısı gibi oluyomuş diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…