sagol canım hem tosuncuk hemde yarmagül olursa yandııkkk ben ztn 1.50 boydayım ufagım ezer geçer beni vallaaaaaaaa
aynenn canım aynenn inş değişmezz kilosu korkarım zayıf olursa elimde kalcakk diyee
yaa o dönmelerde kalkmalarda eşimi hep uyandırıyormusum yatagım çöktü valla garç gurç diye sesler cıkıyoo yan komşumda bişey oluyoo sancak diye ödüm kopuyoooo :)))))))))))))))))))))))))
canım masallahh bebişinee
canım sen niye gidiyorsun kiiii
suan hamileliğinin son aylarındasın ve yolculuk yapmak bile yasakkkk
yanii kaynanalarla geçirceğin bir bayram ve stres mi daha önemli yoksa bebeğin mii
ben gitmedim vallaaa
eşimde gitcektii onada dedim Allah göstermesin sancım tutuar dogum yaparsam bir gün sonra görürüsün bebegini dedimmm
oda gitmedii vazgeçtyiii
bence tavrını koyyyy
yolda fln Allah göstermesinn yanii
ne acelesii varki köyünnn gıcık oluyorum yaa bende atlattıgım için
Allah tan benmkiler anlayışlı birsey demiyorlar,biraz sesinizi çıkartın nlurr kızlar yaa valla ben hiç sevmiyom böyle diretmelerii duyuncada tepem atıyooo
candostt canımmm bakk sen kesin tavrını koy eşinee ben gelmiyorum deee,gereklirse benim gibi yapp.benmkide gitcekti ben annemlerle kalcaktımm.bırak cok istiyorsa kendisi gitsinnnnnnnnnn
yaa kızlarr birsey sorcamda tamam aramızda ilk dogumu olmyan arkadaslar var tecrübeliler vardaa..ben bu hasta bezi olayınaa cok tepkiliyim..Allahım moralim bozuluyoo kendimi yatalak gibi hissediyorummm..ayrıca yapamam dda zaten
gece boyuu uzun pedlerden alıp kullansanızz olmuyormu??? birsürü insan gelcekk hastane sıcak ortam pişik olurum ben kullanamamm
kanamada sankii kan revan mı olcakk??
sorum suu
normal uzun gece pedleriyle günü geçiremezmiyiz??
ben etrafımda hiç böyle duymadımdfa ondan bana tuhaf geldi??
yavruşum günaydın iyi dileklerin için sağol.geçmiş olsun sanada..
az kaldı artık bunların olması normal canım bendede aşağı baskı oluyo kasığım ağrıyo bazen bide bel ağrısı çok oluyo bazaen ama doğum sancısı adet sancısı gibi oluyomuş diyorlar
herkese selam kızlar dün kontrolden sonra nete giremedim kuzenimin düğünü vardı. düğünde de 9.30 a kadar durabildim maalesef bebişin tepikleri beni bayaa yordu. kontrole gelelim:) çok güzel geçti. suyu yeterliymiş haftasıyla uyumlu gidiyormuş. erken doğum riski görmüyorum dedi dr. 2 kilo olmuş cimcime. rahim uzunluğu 50 civarı dedi hiç aşağı inmeye niyeti yok dedi. galiba sezeryan yolları bana da göründü. raporumu da aldım artık hzuurlu ve evdeyim
sende sağol canım günaydın,evet canım normal tabi
ama dediğim gibi benim sıkıntım bilmediğim bi acıya hazır olmamak
sezaryenle doğum yapacak olsam bile daha erkende başlayabilir doğum nasıl anlıcam diye korkuyorum
seninde dediğin gibi herkes adet sancısına benziyor diyor inşallah bi sorun çıkmaz
günaydın kızlar nasılsınız ben dün çok kötüydüm çok sancım oldu
sanki karnımın içine 100 kilo yük konmuş gibi baskı oldu heralde doğuruyorum dedim ama çok şükür geçti
sanırım benim bebiş 2,500 kiloyu buldu artık ağırlaştı heralde normaldir bunlar
bu ağrılardan sonra birde korku sardı beni ,
doğum sancısının nasıl bişey olduğu hakkında hiç bir fikrim yok herkesinde suyu gelmezmiş ben nasıl anlıcam çektiğim acının doğum sancısı olduğunu
aynen bendede var o korrku aslında şimdi bide ben 37 ye kadar çalişabilir raporu aldım dün erken doğurursam düşünsene okulda dersteyken suyum geliyomuş aman allah korusun 38..haftadan önce olmasın.
geçmiş olsun yavrusum ya bende onu düşünüp duruyorum tecrübelilere sorucam bu konuyu bizi aydınlatsınklar
Ne oldu tatlım yaz bakalım öğrenelim kim neden niçin bozmuş bu annişin moralini tencere tava dayanalım kapılarına
ne oldu canım hayırdır yardımcı olabileceğim bişey varsa olurum...
Yazmıştım ama görmediniz heralde..ne oldu canım benim hayırdır
6 günlük tatilin hepsi orda geçecek canım. eşim ne 1 gün sonra gider, ne de 1 gün önce gelir. annesine,abisine,yeğenine aşırı düşkün. abisi de oraya şehir dışından gelecek. onlar gelmeden biz orda oluruz hep. onlardan 1 sn.bile geç gitmeyiz..wc sorunu çok kötü gerçekten ben bir iki zorunda kaldım ayaktaymış gibi yaptım...canım çok mu kalacaksın? ben 6 aydır 3 görümce(45 yaş üstü bekar) kayınvalidemle yaşıyorum eşim de yok 2 aydır yanımda... haftasonları evliler de geliyor... çocuklarla. beterin beteri var...
Gitmeyelim deme gibi bi şansım yok canım malesef.hem mesafe kısa 1,5 saat. eşim aile konusunda çok katıdır ayrıca.(yetişme tarzı)...candost tatlım Allah sabır versin ne diyim,keşke eşine gitmeyelim deseydin,sonuçta hamilesin sen..
Sağol canım evet 2 haftadır var. biraz ayakta kalınca ayrılıyor sanki...ama dün en kötüsüydü,resmen kemiklerim birbirine geçti.öyle sızladıki yürüyemediğim anlar bile oldu.canım kıyamam erken başlamış bel ağrın benimki 34. haftada başladı gerçekten çok kötü allah yardımcımız olsun
Malesef canımtatlım gitmeme şansın var mı?mesela artık son aylardayız doktor izin vermiyor desen eşine.çünkü hem yol hem bayram telaşı bi de ortam uygun değilmiş. bebişinde sen de üzülmemiş olurdunuz.
Canım senin dediğini yaptım zamanında,ama hiçbirşeyi değiştiremedim..güzellikle de söyledim, kesin tavır koyarak da.. ailesine aşırı düşkün. onlar hep bir adım önde. eşim beni hiç anlamıyor bu konuda. benim yaşadığım zorlukları görmezden geliyor.zamanında az kavga etmedik bu konular yüzünden. ailesi söz konusu olduğu zaman hiçbir şeyi gözü görmez..onlar %100 haksızken bile onları savunur. şimdi de üstüne gitsem kesin kavga ederiz ben o zaman daha çok yıpranırım...canım sen niye gidiyorsun kiiii
yanii kaynanalarla geçirceğin bir bayram ve stres mi daha önemli yoksa bebeğin mii
ben gitmedim vallaaa
eşimde gitcektii onada dedim Allah göstermesin sancım tutuar dogum yaparsam bir gün sonra görürüsün bebegini dedimmm
oda gitmedii vazgeçtyiii
bence tavrını koyyyy
Allah tan benmkiler anlayışlı birsey demiyorlar,biraz sesinizi çıkartın nlurr kızlar yaa valla ben hiç sevmiyom böyle diretmelerii duyuncada tepem atıyooo
candostt canımmm bakk sen kesin tavrını koy eşinee ben gelmiyorum deee,gereklirse benim gibi yapp.benmkide gitcekti ben annemlerle kalcaktımm.bırak cok istiyorsa kendisi gitsinnnnnnnnnn
Benimki anlayışlı değil malesef. bana kendince yapacağı en büyük iyilik salı akşamı değil de çarşamba sabahı gitmek olur sadece.off ya,aynı dert bende de var.Bayramlar,tatiller hep sıkıntılı oluyor.Eşin anlayışlıysa sorun olmaz gerçi.Benimki rahat edemediğimi bildiği için uzun kalmayız şükür.
canım sen uzun yola çıkamazsınki zaten allah korusun yolda doğum başlarsa ne yapcan dağ başlarında bence eşine bunu hatırlat
bi bayramda gitmeyiversen ne olacak sanki
Sağolun kızlar.. yol uzun değil malesef.onu bahane edemem.candost canım eşine gitmeyelim deseydin keşke bu helde araba yolculuğunun zor olucağını söyleseydin tatlım
sağol canım
değilmi ama tecrübesizlik çok kötü ben eşime kendimi ne zaman kesileceğini bilmeyen, hiç bişeyin farkında olmayan kurbanlık koyun gibi hissediyorum diyorum gülüyor bana
ama öyle değilmi doğuracağız ama nasıl ne yaşıcağımızı hiç bilmiyoruz çokta az kaldı hayırlısı olsun ne diyim
sagol canım hem tosuncuk hemde yarmagül olursa yandııkkk ben ztn 1.50 boydayım ufagım ezer geçer beni vallaaaaaaaa
aynenn canım aynenn inş değişmezz kilosu korkarım zayıf olursa elimde kalcakk diyee
yaa o dönmelerde kalkmalarda eşimi hep uyandırıyormusum yatagım çöktü valla garç gurç diye sesler cıkıyoo yan komşumda bişey oluyoo sancak diye ödüm kopuyoooo :)))))))))))))))))))))))))
canım masallahh bebişinee
canım sen niye gidiyorsun kiiii
ben gitmedim vallaaa
oda gitmedii vazgeçtyiii
bence tavrını koyyyy
yaa kızlarr birsey sorcamda tamam aramızda ilk dogumu olmyan arkadaslar var tecrübeliler vardaa..ben bu hasta bezi olayınaa cok tepkiliyim..Allahım moralim bozuluyoo kendimi yatalak gibi hissediyorummm..ayrıca yapamam dda zaten
gece boyuu uzun pedlerden alıp kullansanızz olmuyormu??? birsürü insan gelcekk hastane sıcak ortam pişik olurum ben kullanamamm
kanamada sankii kan revan mı olcakk??
sorum suu
normal uzun gece pedleriyle günü geçiremezmiyiz??
ben etrafımda hiç böyle duymadımdfa ondan bana tuhaf geldi??
Benimki anlayışlı değil malesef. bana kendince yapacağı en büyük iyilik salı akşamı değil de çarşamba sabahı gitmek olur sadece.
vala hep bu kasılmalar nasıl sancı nasıl suyun geldiğini nasıl anlarım diye düşünüp duruyorum bu ara bazen su bi anda gelmiyomuş çünkü( bide sezeryanlılar daha şanlılar günlerini biliyolar sonuçta o gün geldiğinde herşeyleri hazır olmuş olucak ve gidip bebeklerini kucağına alıcaklar ama normal doğum yapacakların günü felan belli değil bi anda düşünsene yolun ortasında sancın tuttuğunu felan ne zorr
Kızlar doğum sancısı konusunda korkmayın.ben tecrübeli arkadaşlarıma sormuştum. sancılar öyle bir anda çoğalmıyormuş. yavaş yavaş başlayıp, mesela 10dk.aralıklarla geliyormuş önce..sonra sıklaşıyormuş. bayağı zamanımız vardır heralde...ben herkesten şunu duydum: "sancım başlar başlamaz gittim hastaneye ama çok pişmanım. 12 saat hastanede sancı çektim. bi dahaki doğumumda sıklaşana kadar evde beklerim...." sıklaşma aralığını sanırım drlar söylüyor. mesela atıyorum 3 dk.ya inince gel falan gibi şeyler söylüyorlar...siz de sorarsınız ne zaman geleyim diye... Tabi suyu önceden gelenler de var. suyumuz gelirse hemen koşmamız gerekir hastaneye...
günaydın canım eşinin huyu gerçekten iyi değilmiş
bende hiç anlamam böyle bir insan bişeyi istemediğini açıkca söylemesine rağmen ısrar edilmesini ,zorla yapılan işten ne hayır gelirki
hem sen çocukmusunda zorla takıyor senide peşine çok düşkünse kendisi gitsin ne yaparsa yapsın
neyse canım madem yapacak bişey yok sabırlı olmaya çalış strese girdiğine deymeyecek insanlar çünkü
bazen insanın elinde olmuyor sabretmek ama sen ekstradan çaba göster çünkü hamilesin ve üzülmemen gerek
bu konuyu doktorla konuşmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?