2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sağol canım benim...kimseye anlatamıyorum derdimi.çok bunalıyorum tavırlarından...
canım benim allah sabır versin takma o kadar

eline sağlık canım güzel bişee benziyor aldım ben tarifi sağol sizede afiyet olsun

Son düzenleme:
canım benim allah sabır versin takma o kadar

eline sağlık canım güzel bişee benziyor aldım ben tarifi sağol sizede afiyet olsun

kız bende yapmadım topikte gördüm herkes bi övüyo bi övüyo merak ettim yapayım bari dedi sizinlede paylaştım bugün denemeye çalışıcam

Sağol canım benim...kimseye anlatamıyorum derdimi.çok bunalıyorum tavırlarından...

aslında eşlerimiz çok benziyor.benim ki de ailesi deyince akan sular durur.ama ben iyi zamanlarını kollayıp ikna etmeye çalışıyorum.9 yıllık evliyiz bunu da 3- 4 senedir az az yapabiliyorum.düşün oğluma doğum yapmıştım 1 ay dolmadan kışın ortasında sezeryanlı halimle 13 saatlik yola bayrama götürecekti beni.ben de olmaz dedim doktor izin vermiyor ki doktorum 40 ın çıkana kadar herşeye çok dikkat uzun yolculuk da dahil demişti.canım zamanla sen de kavga etmeden ikna etmeye çalışırsın.napalım bizimkiler de böyle.

kız bende yapmadım topikte gördüm herkes bi övüyo bi övüyo merak ettim yapayım bari dedi sizinlede paylaştım bugün denemeye çalışıcam

anladım canım sağol ben sütlü tatlıları çok severim eşim baklava almış o bitsin bende denicem

artık böyle olacaz sanırım aynı şeyler banada oluyor canım normalmiş galiba...bide kızım çok canım acıtyor karnım yırtılacak sanıyorum dizleriyle öyle bir ittiriyorki hafif tekmeleri daha sempatikti,kızım resmen beni dövüyor

canım eşin çok ısrarcı ise bu konuda kendini allaha emanet et git..rabbimkorusun bizi

bende bu aralar canım tatlı çektiğinde keşkül yada kazandibi alıp yiyorum ..hımmmm şu lokumuda deneyebilirim

kızlar ben bu oğlumu anlayamadım hala yaa geceleri beni uyutmuyo hareketlrinden dolayı sonra ben oflayıp puflamaya başlıyorum eşim ne oldu uyutmuyomu diyo evet diyorum o elini koyduğu anda duruyo hareket etmeyi bırakıyo yaa bana bi garezimi var acaba bu çocuğun anlamadım gitti

öyle bi anlatmışki bendeçok merak ettim denicem vala:)))aşerdirdiler bana inş yapabilirim

yapımı çok kolay zaten ben bunu yapıp kaselere koyup üzerine antep fıstığı ezmesi döküp tatlı kaşığı ile yerdim..ama senin verdiğin tarifte tek fark ceviz büyüklüğünde yuvarlamak sanırım birde hindistan cevizi o şekildede hoş olur yap ye çok güzel oluyor tadı..şimdi canım irmik helvası çekti..konuştukça bu konudan herşeyi canım çekecek gibi görünüyor

kızlar ben markete gidiyorum gidip malzemeleri alıp deneyeyim bakalım nasıl olucak şu lokum

adı lokum olduğu için yuvarlamışlar tatlım istersen yine öyle yapabilirsin sen

benim kız gece benle beraber uyuyor zaten herşeyi bana endeksli,uyanıyorum sesimizi duynca oda uyanıyor,benimkide gündüz çok hareketli canımı yakıyor...senioğluşunda hep geceleri hareketli galiba her zaman böyle anlatıyordunn

gündüzleride hareketli am geceleri çok zor oluyo tatlım uyumaya çalışıyosun o hareketleri öyle hızlıki uyumak mümkün olmuyo karnımı bi görsen deprem oluyo gibi sallanıyo inş doğduğundada geceleri uyanık olmak bu sıpa:)))bide adının özelliğini taşıyo sanırım şimdiden güçlü kuvvetli çünkü hareketleri

candost17 seni çoook iyi anlıyorum canım...çünkü o eşlerden bir tane de bende var:)çook düşkün ailesine..ben 6 yıllık evliyim inat etmemeyi öğrendim amaaa yapacağımdan geri kalmam benim tek şansım aileler yakın yani onlara gidince bizede gidiyoruz...ben senin yerinde olsam şöyle yaparım küs kırgın gidip bayram zehir olacağına güleryüzlü git ama çok rahatsızım de çekil bi odaya uzan..sancım var der hizmet etmezsin..ama tuvalet işi malesef kötü..ben gittiğimde şaka ile karışık lafımı söylerim...çocuk olunca asıl ailelerinin değiştiğini anlayacaklardır diye umut ediyorum..umarım doğumdan sonra önceliği sen ve bebeğin olur canım..

varya yavrusum çok güzel tarifler veriyolar resimli arada açıyorum canım çok çekiyo
aman canın istemişken yapta ye ,zaten herşeyi yiyemiyosun

maşallah kızlar bebişlerinize çok güzel acılar bunlar

arkadaşlar aranızda izmirde oturan var mı bilmiyorum ama ben salı günü izmire gideceğim. oradan beşik-ana kucağı-puset v.s. komple bebeğimin ihtiyaçlarını almayı düşünüyorum. önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…