Günaydın herkese...
Yazmıştım ama görmediniz heralde..
6 günlük tatilin hepsi orda geçecek canım. eşim ne 1 gün sonra gider, ne de 1 gün önce gelir. annesine,abisine,yeğenine aşırı düşkün. abisi de oraya şehir dışından gelecek. onlar gelmeden biz orda oluruz hep. onlardan 1 sn.bile geç gitmeyiz..
Senin durumun da çok kötü.Allah sabır versin...
Gitmeyelim deme gibi bi şansım yok canım malesef.hem mesafe kısa 1,5 saat. eşim aile konusunda çok katıdır ayrıca.(yetişme tarzı)...
Sağol canım evet 2 haftadır var. biraz ayakta kalınca ayrılıyor sanki...ama dün en kötüsüydü,resmen kemiklerim birbirine geçti.öyle sızladıki yürüyemediğim anlar bile oldu.
Malesef canımyol kısa zaten. 1,5 saat. eşime kalsa okulun bittiği dk. çıkacak yola. salı akşamüstü yani. neymiş abisi de yola çıkıyomuş ondan önce orda olmalıymışız.yeğenini çok özlemişmiş...
Canım senin dediğini yaptım zamanında,ama hiçbirşeyi değiştiremedim..güzellikle de söyledim, kesin tavır koyarak da.. ailesine aşırı düşkün. onlar hep bir adım önde. eşim beni hiç anlamıyor bu konuda. benim yaşadığım zorlukları görmezden geliyor.zamanında az kavga etmedik bu konular yüzünden. ailesi söz konusu olduğu zaman hiçbir şeyi gözü görmez..onlar %100 haksızken bile onları savunur. şimdi de üstüne gitsem kesin kavga ederiz ben o zaman daha çok yıpranırım...
Benimki anlayışlı değil malesef. bana kendince yapacağı en büyük iyilik salı akşamı değil de çarşamba sabahı gitmek olur sadece.
Sağolun kızlar.. yol uzun değil malesef.onu bahane edemem.
Kizlar park yatafa viskoleks yatak degilde normal yayli yatak alsak olmaz mi
ya benim yatak konusunda hiçbir fikrim yok daha almadımda
değilmi ya insan kötü oluyor istemeyipte bide benim gibi sezaryenden korkunca
benim doktorum kesin bişey demedi ama büyük ihtimalle sezaryen dedi eh bidahakinede kesin söyler heralde
slm kızlarsizlere birşey sormak istiyorum.Kan hapım bitti almalımıyım en son doktorum hap konusunda bişey demedı bende sormayı unuttm sizler hala kullanıyomusnz?
bende baktım güzelim terletmiyor ,antstres özelliği felan var diyor ama bilmiyorum yerinde görmek lazım benceViskoleks resmen sunger diyo esim ve pek alma taraftari degil netten baktim nirmal yayli yataklarda var onlardan alsak ne olur
inşallah öyle bir durum yaşamazsın canım bende randevu aldım zeynep kamile gitcem annem geldikten sonradün bütün gün kasılma takibi yaptım doktorum erken doğumdan çok korkuyorben de şaşırdım kaldım yani hiç beklemiyordum öyle bi sıkıntı yaşamayı. bir de hamileliğin en başından beri düşük tehlikesi ile yaşayan arkadaşları çok iyi anladım şimdi. aman ne fena bir endişeymiş bu doktor da sürekli arayıp soruyor bir sıkıntı yok değil mi diye ...
inşallah küveze falan girmeye ihtiyaç duyulmayacak şekilde zamanında doğsun yavrularımız. amin
bakalım canım benim de yarın tekrar kontrolüm var. o kasılmalar bir türlü bitmedi. ben bebiş poposunu dayıyor zannediyordum
meğer o rahmin kasılma hareketiymiş
çok dua ettim allah ım sen beni boş yerlere kestirip biçtirme diye
normal doğum yapabilecekken sırf doktorun evhamı ve öyle işine geldiği için sezaryen olmak istemiyorum açıkçası....
bence ihmal etme sor canım çünkü gebelikte kansızlık önemli bir sorun herşey olabilir allah korusun kanaman felan bunların üzerine birde kansızlığın olursa hiç iyi olmazslm kızlarsizlere birşey sormak istiyorum.Kan hapım bitti almalımıyım en son doktorum hap konusunda bişey demedı bende sormayı unuttm sizler hala kullanıyomusnz?
selam tontişler,nasılsınız? Burası çok soğuk,ne de olsa balkanlardayız biz,hani şu soğukların geldiği meşhur balkanlar..
birazdan eşimle kışlıkları çıkaracaz,yazlıkları kaldıracaz,artık yazlıklara gerek kalmadı,görüşürüz,öptük hepinizi kızımla
selam canımselam tontişler,nasılsınız? Burası çok soğuk,ne de olsa balkanlardayız biz,hani şu soğukların geldiği meşhur balkanlar..
birazdan eşimle kışlıkları çıkaracaz,yazlıkları kaldıracaz,artık yazlıklara gerek kalmadı,görüşürüz,öptük hepinizi kızımla
canım kan değerlerini kontrol ettir ihtiyacın varsa kullan değilse boşyere alma bence
bende baktım güzelim terletmiyor ,antstres özelliği felan var diyor ama bilmiyorum yerinde görmek lazım bence
inşallah öyle bir durum yaşamazsın canım bende randevu aldım zeynep kamile gitcem annem geldikten sonra
bu doktor sezaryen olursun dedi ama ben başka doktorada danışmak istiyorum dediğin gibi boş yere ameliyat olamk istemiyorum
araştırmadan bu doktora tamam dersem neden başka doktora gitmedim diye pişman olurum o yüzden gitmekte fayda var bence bakalım o ne diyecek
bence ihmal etme sor canım çünkü gebelikte kansızlık önemli bir sorun herşey olabilir allah korusun kanaman felan bunların üzerine birde kansızlığın olursa hiç iyi olmaz
biz tedbirli olalım değilmi ,enazından doktorunu ara telefonda sor içme diyeceğini zannetmiyorum
Ben en iyisi alıp devam edeym canım zararı olmaz faydası olur bidahaki kontrolümde sorarm
pınarcığım benim 10.9 sınır gibiydi dr m doğuma kadar kan depolarını dolduralım dedi. ferplex fol küçük şişede pekmez gibi onu verdi 1 tane bence iç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?