2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canim benim seninle dogum zamanlarimiz ayni bende 3 saatlik yola geldim kayin validemlere esim olmadan arefe gunu gelecek esim esimde duskundur ailesine sever yegenlerinide bizde yegen 4 tane 2 gorumce ev tam bir curcuna olacak bayramda ama ben firsat buldukca uzanacam simdi oldugu gibi sende dinlenmeyi ihmal etme agrin oldugunda muhakkak biraz uzan sıkma kendini keyfine bak

dün bütün gün kasılma takibi yaptım doktorum erken doğumdan çok korkuyor ben de şaşırdım kaldım yani hiç beklemiyordum öyle bi sıkıntı yaşamayı. bir de hamileliğin en başından beri düşük tehlikesi ile yaşayan arkadaşları çok iyi anladım şimdi. aman ne fena bir endişeymiş bu doktor da sürekli arayıp soruyor bir sıkıntı yok değil mi diye ...

inşallah küveze falan girmeye ihtiyaç duyulmayacak şekilde zamanında doğsun yavrularımız. amin

değilmi ya insan kötü oluyor istemeyipte bide benim gibi sezaryenden korkunca
benim doktorum kesin bişey demedi ama büyük ihtimalle sezaryen dedi eh bidahakinede kesin söyler heralde

bakalım canım benim de yarın tekrar kontrolüm var. o kasılmalar bir türlü bitmedi. ben bebiş poposunu dayıyor zannediyordum
meğer o rahmin kasılma hareketiymiş

çok dua ettim allah ım sen beni boş yerlere kestirip biçtirme diye

normal doğum yapabilecekken sırf doktorun evhamı ve öyle işine geldiği için sezaryen olmak istemiyorum açıkçası....

slm kızlarsizlere birşey sormak istiyorum.Kan hapım bitti almalımıyım en son doktorum hap konusunda bişey demedı bende sormayı unuttm sizler hala kullanıyomusnz?

selam tontişler,nasılsınız? Burası çok soğuk,ne de olsa balkanlardayız biz,hani şu soğukların geldiği meşhur balkanlar..
birazdan eşimle kışlıkları çıkaracaz,yazlıkları kaldıracaz,artık yazlıklara gerek kalmadı,görüşürüz,öptük hepinizi kızımla

Viskoleks resmen sunger diyo esim ve pek alma taraftari degil netten baktim nirmal yayli yataklarda var onlardan alsak ne olur
bende baktım güzelim terletmiyor ,antstres özelliği felan var diyor ama bilmiyorum yerinde görmek lazım bence
inşallah öyle bir durum yaşamazsın canım bende randevu aldım zeynep kamile gitcem annem geldikten sonra
bu doktor sezaryen olursun dedi ama ben başka doktorada danışmak istiyorum dediğin gibi boş yere ameliyat olamk istemiyorum
araştırmadan bu doktora tamam dersem neden başka doktora gitmedim diye pişman olurum o yüzden gitmekte fayda var bence bakalım o ne diyecek
slm kızlarsizlere birşey sormak istiyorum.Kan hapım bitti almalımıyım en son doktorum hap konusunda bişey demedı bende sormayı unuttm sizler hala kullanıyomusnz?
bence ihmal etme sor canım çünkü gebelikte kansızlık önemli bir sorun herşey olabilir allah korusun kanaman felan bunların üzerine birde kansızlığın olursa hiç iyi olmaz
biz tedbirli olalım değilmi ,enazından doktorunu ara telefonda sor içme diyeceğini zannetmiyorum

Son düzenleme:

burasıda soğuk canım benim ayaklarım hiç ısınmıyor ama dışarıyı bilmiyorum
görüşürüz canım bizde sizi öptüüük

selam canım
oo kış gelmiş bile size,ne güzel eşin her konuda yardımcı
bize daha kış gelmedi canım hala kolu kısalar şortlarla geziyoruz,halı bile sermedim daha

Ben en iyisi alıp devam edeym canım zararı olmaz faydası olur bidahaki kontrolümde sorarm

Ben en iyisi alıp devam edeym canım zararı olmaz faydası olur bidahaki kontrolümde sorarm

iyi yaparsın canım dediğin gibi faydası olur zararı olmaz
hem benim doktorumda kanım sınırın iki değer üzerinde diye normal ama ilacını ihmal etme demişti

pınarcığım benim 10.9 sınır gibiydi dr m doğuma kadar kan depolarını dolduralım dedi. ferplex fol küçük şişede pekmez gibi onu verdi 1 tane bence iç...

kızlar merhaba benim de eşim ve oğlum geldi beraber uyuduk...

yavrusum canım bence de başka dr ye de danışmakta fayda var sezaryen işini...

seasstre canım kızlar da yazmış sancı düzenli aralıklarla geliyor. benim nişan gelmişti gece 3 te 6 da 10 dakikada bire indi...

etnographer canım geçmiş olsun bol su iç... ilaç vermedi mi?

Benim de sanırım idrar yolu enfeksiyonum ilerledi sık gidiyorum wc ye. eşime dedim bana monural şase al. eşimde olmaz dr ye soracağım dedi mesaj çekti... Arda bey de monural şase demiş. eşim şokta dr gibi olmuşsun diyor...

bademmm burada da soğudu havalar oralar kadar olmasa da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…