2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Gozun aydin canim gelmisler sonunda.

sağ ol burcucuğum....

biftek yazdım mı hatırlamadım dr kontrolün iyiymiş. maşallah rahim boyun süper... inşallah sağlıkla olsun da doğum şekli önemli değil...

evet canım öyle yapcam yoksa içim rahat etmez

Merhaba kızlar;

Aranıza benide kabul edermisiniz :) Şuan 33 haftalık gebeyim.Bir oglum olucak :) İlk göz agrım olucak Allah izin verirse ; o yüzden eşimle çok heyecanlıyız.Oğlumun maşallahı var öle çok üzmüyor beni ,şimdiden ismini biliyor , konuşmalara tepki veriyor ve babasını tanıyor:) Dun kontrolumuz vardı.Artık 2 haftada bir gidicez. Ben Pendik bölge hastanesi Dr.Yeliz Akçelik'e gidiyorum.Bölge hastanesine gideniniz varmı acaba? Birde epidural normal yada epidural sezeryan dogum yapanınız ?

Hosgeldin canim oglunda hayirlisi ile dunyaya gelir insallah..

aramıza hoşgeldin güzelim allah sağlıkla kavuştursun bebeğine
bende istanbuldayım oralara uzağım biraz ama bi yakınım pendik devlet hastanesinde doğum yapmıştı çokta memnundu doktor ve hemşireler çok ilgiliymiş

lezginka nasılsın tatlım nasıl gidiyor tatilin

Evde yalniz durmaktan cok daha iyi :) 2 gundur carsiyi geziyoruz acayip yoruluyorum ama sonra uzanip dinleniyorum gorumcemde kaliyorum aksam yemeklerini kayinvalidemde yiyoruz. yarin gorumcemin akadasinda gun varmis orya gidicez her gunumuz dolu :) sizleri yakip etmeye calisiyorum canim arada

ne güzel ya bol,bol geziyosun tadını çıkar canım
olmayanlarda var bizim gibi

Oğlumun oda takımını aldıııkkkkkkkkkkk

ecrin,yavrus,nesrin sağolun tontişler,hava gerçekten soğuk,aman dikkat edin kendinize,üşütmeyin sakın,ben evden çıkmıyorum üşütecem diye,eşim yardım ediyo sağolsun her işe,ben birtek bulaşık yıkıyorum dün banyoyu bile temizledi üşürüm diye benim tombilim, Allah razı olsun ondan

canım gözünaydın eşin ve oğlun gelmiş

sağ canım...

evet canım öyle yapcam yoksa içim rahat etmez

çok haklısın canım z. kamil normal doğum taraftarı fikir almak doğru olur...

hoş geldin canım... maşallah oğluna...

ben de epidural sezaryen düşünüyorum...

Oğlumun oda takımını aldıııkkkkkkkkkkk

oh, oh gez... kış bebişiyle gezmek zor...

Allah razı olsun eşinden kıymet biliyor. benimki de yapar şanslıyız...

Çok teşekkür ederiz kızlar :)
Mobilyayı daha önce göstermiştim aslında. Denizcilikle ilgili. Gecedicle ile ortak zevkimiz :)))

En geç 15 gün sonra teslim edileceğini söylediler. Yani henüz eve gelmiş değil. Bugün aldık :)

ymd canım nereden aldın kaça? resmi göremedik...

güle güle kullan isabet olmuş hem eşin yokken babasını da sık sık anlatmak hatırlatmak için bahane olur... netten mi aldın?

şanslıyım canım evet,gözünaydın senin de,eşin-oğluşun gelmiş ,çok sevindim senin adına

güle güle kullan isabet olmuş hem eşin yokken babasını da sık sık anlatmak hatırlatmak için bahane olur... netten mi aldın?

Sağol canım, evet tam babaya uygun bir oda oldu :))))) O yüzden özellikle istedim zaten. Gemide gelmişti bebişim. Nereden geldiğini unutmasın
Netten almadım, Belis ürünleri satılan bir mağazadan aldık. Yatağı da dahil 2.135 TL'ye aldık.

çok güzel canım,çok beğenmiştim zaten,isabetli bir karar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…