kızlar merhaba benim de eşim ve oğlum geldi beraber uyuduk...
yavrusum canım bence de başka dr ye de danışmakta fayda var sezaryen işini...
seasstre canım kızlar da yazmış sancı düzenli aralıklarla geliyor. benim nişan gelmişti gece 3 te 6 da 10 dakikada bire indi...
etnographer canım geçmiş olsun bol su iç... ilaç vermedi mi?
Benim de sanırım idrar yolu enfeksiyonum ilerledi sık gidiyorum wc ye. eşime dedim bana monural şase al. eşimde olmaz dr ye soracağım dedi mesaj çekti... Arda bey de monural şase demiş. eşim şokta dr gibi olmuşsun diyor...
kızlar merhaba benim de eşim ve oğlum geldi beraber uyuduk...
yavrusum canım bence de başka dr ye de danışmakta fayda var sezaryen işini...
seasstre canım kızlar da yazmış sancı düzenli aralıklarla geliyor. benim nişan gelmişti gece 3 te 6 da 10 dakikada bire indi...
etnographer canım geçmiş olsun bol su iç... ilaç vermedi mi?
Benim de sanırım idrar yolu enfeksiyonum ilerledi sık gidiyorum wc ye. eşime dedim bana monural şase al. eşimde olmaz dr ye soracağım dedi mesaj çekti... Arda bey de monural şase demiş. eşim şokta dr gibi olmuşsun diyor...
Merhaba kızlar;
Aranıza benide kabul edermisiniz :) Şuan 33 haftalık gebeyim.Bir oglum olucak :) İlk göz agrım olucak Allah izin verirse ; o yüzden eşimle çok heyecanlıyız.Oğlumun maşallahı var öle çok üzmüyor beni ,şimdiden ismini biliyor , konuşmalara tepki veriyor ve babasını tanıyor:) Dun kontrolumuz vardı.Artık 2 haftada bir gidicez. Ben Pendik bölge hastanesi Dr.Yeliz Akçelik'e gidiyorum.Bölge hastanesine gideniniz varmı acaba? Birde epidural normal yada epidural sezeryan dogum yapanınız ?
Merhaba kızlar;
Aranıza benide kabul edermisiniz :) Şuan 33 haftalık gebeyim.Bir oglum olucak :) İlk göz agrım olucak Allah izin verirse ; o yüzden eşimle çok heyecanlıyız.Oğlumun maşallahı var öle çok üzmüyor beni ,şimdiden ismini biliyor , konuşmalara tepki veriyor ve babasını tanıyor:) Dun kontrolumuz vardı.Artık 2 haftada bir gidicez. Ben Pendik bölge hastanesi Dr.Yeliz Akçelik'e gidiyorum.Bölge hastanesine gideniniz varmı acaba? Birde epidural normal yada epidural sezeryan dogum yapanınız ?
lezginka nasılsın tatlım nasıl gidiyor tatilin
Evde yalniz durmaktan cok daha iyi :) 2 gundur carsiyi geziyoruz acayip yoruluyorum ama sonra uzanip dinleniyorum gorumcemde kaliyorum aksam yemeklerini kayinvalidemde yiyoruz. yarin gorumcemin akadasinda gun varmis orya gidicez her gunumuz dolu :) sizleri yakip etmeye calisiyorum canim arada
Oğlumun oda takımını aldıııkkkkkkkkkkk
canım gözünaydın eşin ve oğlun gelmiş
evet canım öyle yapcam yoksa içim rahat etmez
Merhaba kızlar;
Evde yalniz durmaktan cok daha iyi :) 2 gundur carsiyi geziyoruz acayip yoruluyorum ama sonra uzanip dinleniyorum gorumcemde kaliyorum aksam yemeklerini kayinvalidemde yiyoruz. yarin gorumcemin akadasinda gun varmis orya gidicez her gunumuz dolu :) sizleri yakip etmeye calisiyorum canim arada
Oğlumun oda takımını aldıııkkkkkkkkkkk
ecrin,yavrus,nesrin sağolun tontişler,hava gerçekten soğuk,aman dikkat edin kendinize,üşütmeyin sakın,ben evden çıkmıyorum üşütecem diye,eşim yardım ediyo sağolsun her işe,ben birtek bulaşık yıkıyorumdün banyoyu bile temizledi üşürüm diye benim tombilim, Allah razı olsun ondan
Çok teşekkür ederiz kızlar :)
Mobilyayı daha önce göstermiştim aslında. Denizcilikle ilgili. Gecedicle ile ortak zevkimiz :)))
Eki Görüntüle 537331
En geç 15 gün sonra teslim edileceğini söylediler. Yani henüz eve gelmiş değil. Bugün aldık :)
sağ canım...
çok haklısın canım z. kamil normal doğum taraftarı fikir almak doğru olur...
hoş geldin canım... maşallah oğluna...
ben de epidural sezaryen düşünüyorum...
oh, oh gez... kış bebişiyle gezmek zor...
Allah razı olsun eşinden kıymet biliyor. benimki de yapar şanslıyız...
güle güle kullan isabet olmuş hem eşin yokken babasını da sık sık anlatmak hatırlatmak için bahane olur...netten mi aldın?
Çok teşekkür ederiz kızlar :)
Mobilyayı daha önce göstermiştim aslında. Denizcilikle ilgili. Gecedicle ile ortak zevkimiz :)))
Eki Görüntüle 537331
En geç 15 gün sonra teslim edileceğini söylediler. Yani henüz eve gelmiş değil. Bugün aldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?