2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim eşimde kimde uslu durucağını biliyo diyo tatlım ama insan sinir oluyo yaa adam bi dokunuyo çocuk duruyo

her evde aynı muhabbetler var cnm yaaaaaaa çok hoş:) benimki de tekmelediğini karşıdan görüyor tam elini koyuyo bebiş de tık yok. tabi benim ki bu fırsatı kaçırır mı hemen lafı yapıştırıyo '' eee ne de olsa kız çocuğu babasından çekinecek tabi , saygıdan saygıdan'' diyo. gıcık oluyorum:)

cnm benim ben de bilmiyordum ailenden uzakta olduğunu böyle zamanlarda daha hassas oluyo insan ki seni bu durum daha da hassaslaştırmıştır. rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. çoğu gitti azı kaldı çok şükür

bu tarif ettiğin şeye göre bu ara benim çok kasılmam oluyo ablacım yaaa( günde 4-5 kere olduğu oluyo dün çok oldu mesela((bökrek sancısımı daha hafif doğum sancısımı ablacım. evet herşeyi var ama çantayı hazırlamadım daha benim eksiklerim ver pijamam felan yok en iyisi bi an önce alıp hazırda bulundurmak

benim eşimde öyle diyo tatlım yaa uyuz ediyo beni. ben mesela eşimde hissetsin hareketlerini tekmesini istiyorum oğlumun en azgın oldğu anda elini koyduruyorum çocuk bi anda duruyo

Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese...
ben hala hafta sonu geçmişini tam olarak bitiremedim, cumartesi kontrole gidenlere ve bebişlerine maşallah
rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...
alışveriş yapanlara da hayırlı olsun, güle güle kullanın diyorum :)))
atladıklarım varsa da kusura bakmayın diyorum

ayy gerçektenmi vitaminim yaa tüh hemen uyanasaydım giyicektik cicilerimizi demekçok saol tatlım yaa

yaa evet neysee artık canımm
bende sanıyordum ki tek bende oluyooo
karnım deprem gibi nerden sallandıgı belli değil hemen eşlimi çagırıyorumm elini kouyyoo tık yok
oda bazen sinirleniyoo gelmiyoo :)))
yada vzgeçiyo elini çekiyo yaa hemen başlıyoooo yine harekete
neden öyle yapıyorlar hakksaten yaaa
enr-teresannn

bşrde bazen artık yüzüyomu içerde anlamıyorumm çok feci birsy oluyoo nereye tekme atıyo napıyo hiç anlamıyorumm benn :))
karnım heryerden sag sol yapıyoo
bir iki gün çok hareketli oluyo bir iki günde duruyoo yoruluyoo garibim:))

sitesine girdim şimdi canım adı ne aldığın odanın...

mermaid canım bebishroomdaki odalarda çok güzelmiş. ne kadara aldınız acaba?

canım aldığımız takımın adı Bremen oda takımı ancak yeni kolleksiyon olduğu için henüz internet sitesinde fotosu yok, biz mağazada kendimiz çekmiştik fotosunu ancak foruma ekleyemiyorum çünkü kapasitesi büyük diyor... canım oda takımı, yatağı, uyku seti ve lambasını 3600 TL ye aldık, normalde sadece oda takımı vadeli olarak 4200 TL idi ancak biz peşin olarak pazarlık yaptık ve en son bu fiyata anlaştık.

öylesinede olsa hazırda bir çanta osla iyi olur ne olur ne olmaz aniden doğuma giriyorsun deseler ne gelecek o neredeydi diye düşünmezsin

aynen canım elini çektiği an yeniden başlıyo benim sıpamda. ben çözemedi bu çocuğu ne yalan söylim. aynen dediklerini yapıyo benim oğlumda heleki sola yattıysam daha da artıyo o öyle hareket ederken felan çok merak ediyorum acaba ne yapıyo diye görmek istiyorum ben yaaa

kızlar şu sultan lokumunu yaptım dün fena değil tadı ben tatlı sevmediğim için kaayınvalidemlere de götürdü o güzel olmuş dedi

GÜnaydın güzel anneler. geçmişi okumadım varmı bir gelişme nasılsınız umarım herkes iyidir

merveciğim günaydın haftasonu alışveriş, kontrol ve şikayetlerimiz dışında değişiklik yok...

Amin canım yeter ki sağ salim kavuşalım bebişlerimize...

canım normal olması hepimizin oluyor. saatte 4 ü geçmesin diyor dr ler... ben 28. haftadan sonra ufak da olsa acil çantası lazım diyorum... aslında hep bir tane lazım ben acil yatmıştım 2 sene önce eşim gecelikleri gidip migrostan almıştı...

güle güle kullansın canımmm..

haha keşkeee saydam olsa karnımızz dimiiii :))
ama öylede herşeyi görüncek iyimi kötü mü olur bilemiyorummm :))
amaa böyle annelere özell saglık ocaklarında hani kalp atısını dinletiyorlar yaa onun görüntülüsü olsaaa orda görebilsekk bebşimiziii

Günaydın kızlar
herkese selamlar. arada yazdıklarınıza göz atıyorum. bari bir de selam vereyim dedim.
Bizde hafta sonu isim olayını çözdük çok şükür
ATA HAKAN olacak ismimiz. Ata diye seslencem inşallaahhh...

normalse endişelenmeme gerek yok ozaman ablacım saol

ayy bende perşembe kan vermiştim saglık ocagınaaa onun sonucunu bir alayımdaa göstereyim doktouma
hadii öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…