- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
benim eşimde kimde uslu durucağını biliyo diyo tatlım ama insan sinir oluyo yaa adam bi dokunuyo çocuk duruyo
ayy ben getirdmiştim sana orda birseyler ama sen uykudan uyandın şekerim :))))))))))))
canım aslında işimiz nedeniyle hepimiz hatayda yaşıyoruz. ama benim gebeliğim baştan beri riskli...
13 artı 4 te istanbulda riskli gebelik dr si rahim ağzıma dikiş attı o zamandan beri geri dönemedim. tatil bitince de onlar döndü ben kaldım burada...
Aras güzelmiş. Ediz i de severim ben. aralık anneleri isim listesi fikir vereblir...
başın sağ olsun canım...
canım karnın ya taş gibi oluyor ya da genelde sağ ya da sol bölgesi bebeğin poposu başı gibi yumru oluyor...sert oluyor...
doğum sancısı ise adet sancısı gibi başlayıp biraz daha şiddetleniyor... sıklaşıyor. sen böbrek sancısı çekmişsin bu acı daha hafiftir...
canım acil çantamız olsun artık... görümcemin ilk çocuğu 15 gün kadar erken geldi kıyafetlerişni de burdan almış götüreceklerdi. hastaneden istemişler kıyafet yok. sonra oradan giydirmişler. gerçi senin her şeyin var ama hazırda olsun...
her evde aynı muhabbetler var cnm yaaaaaaa çok hoş:) benimki de tekmelediğini karşıdan görüyor tam elini koyuyo bebiş de tık yok. tabi benim ki bu fırsatı kaçırır mı hemen lafı yapıştırıyo '' eee ne de olsa kız çocuğu babasından çekinecek tabi , saygıdan saygıdan'' diyo. gıcık oluyorum:)
ayy gerçektenmi vitaminim yaa tüh hemen uyanasaydım giyicektik cicilerimizi demekçok saol tatlım yaa
sitesine girdim şimdi canım adı ne aldığın odanın...
mermaid canım bebishroomdaki odalarda çok güzelmiş. ne kadara aldınız acaba?
bu tarif ettiğin şeye göre bu ara benim çok kasılmam oluyo ablacım yaaa( günde 4-5 kere olduğu oluyo dün çok oldu mesela ((bökrek sancısımı daha hafif doğum sancısımı ablacım. evet herşeyi var ama çantayı hazırlamadım daha benim eksiklerim ver pijamam felan yok en iyisi bi an önce alıp hazırda bulundurmak
yaa evet neysee artık canımm
bende sanıyordum ki tek bende oluyooo
karnım deprem gibi nerden sallandıgı belli değil hemen eşlimi çagırıyorumm elini kouyyoo tık yok
oda bazen sinirleniyoo gelmiyoo :)))
yada vzgeçiyo elini çekiyo yaa hemen başlıyoooo yine harekete
neden öyle yapıyorlar hakksaten yaaa
enr-teresannn
bşrde bazen artık yüzüyomu içerde anlamıyorumm çok feci birsy oluyoo nereye tekme atıyo napıyo hiç anlamıyorumm benn :))
karnım heryerden sag sol yapıyoo
bir iki gün çok hareketli oluyo bir iki günde duruyoo yoruluyoo garibim:))
öylesinede olsa hazırda bir çanta osla iyi olur ne olur ne olmaz aniden doğuma giriyorsun deseler ne gelecek o neredeydi diye düşünmezsin
GÜnaydın güzel anneler. geçmişi okumadım varmı bir gelişme nasılsınız umarım herkes iyidir
cnm benim ben de bilmiyordum ailenden uzakta olduğunu böyle zamanlarda daha hassas oluyo insan ki seni bu durum daha da hassaslaştırmıştır. rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. çoğu gitti azı kaldı çok şükür
bu tarif ettiğin şeye göre bu ara benim çok kasılmam oluyo ablacım yaaa( günde 4-5 kere olduğu oluyo dün çok oldu mesela ((bökrek sancısımı daha hafif doğum sancısımı ablacım. evet herşeyi var ama çantayı hazırlamadım daha benim eksiklerim ver pijamam felan yok en iyisi bi an önce alıp hazırda bulundurmak
Sizinki de hayırlı olsun canım. Güle güle kullansın bebişlerimiz. İnsan hemen gelip kursunlar istiyor. Sanki oda gelince bebek de gelecek gibi :))
canım aldığımız takımın adı Bremen oda takımı ancak yeni kolleksiyon olduğu için henüz internet sitesinde fotosu yok, biz mağazada kendimiz çekmiştik fotosunu ancak foruma ekleyemiyorum çünkü kapasitesi büyük diyor... canım oda takımı, yatağı, uyku seti ve lambasını 3600 TL ye aldık, normalde sadece oda takımı vadeli olarak 4200 TL idi ancak biz peşin olarak pazarlık yaptık ve en son bu fiyata anlaştık.
aynen canım elini çektiği an yeniden başlıyo benim sıpamda. ben çözemedi bu çocuğu ne yalan söylim. aynen dediklerini yapıyo benim oğlumda heleki sola yattıysam daha da artıyo o öyle hareket ederken felan çok merak ediyorum acaba ne yapıyo diye görmek istiyorum ben yaaa
merveciğim günaydın haftasonu alışveriş, kontrol ve şikayetlerimiz dışında değişiklik yok...
Amin canım yeter ki sağ salim kavuşalım bebişlerimize...
canım normal olması hepimizin oluyor. saatte 4 ü geçmesin diyor dr ler... ben 28. haftadan sonra ufak da olsa acil çantası lazım diyorum... aslında hep bir tane lazım ben acil yatmıştım 2 sene önce eşim gecelikleri gidip migrostan almıştı...
çok teşekkürler canım, sorma valla hemen kurulsa nasıl güzel olurdu bakar bakar sevinirdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?