güle güle kullansın canımmm..
haha keşkeee saydam olsa karnımızz dimiiii :))
ama öylede herşeyi görüncek iyimi kötü mü olur bilemiyorummm :))
amaa böyle annelere özell saglık ocaklarında hani kalp atısını dinletiyorlar yaa onun görüntülüsü olsaaa orda görebilsekk bebşimiziii
Günaydın kızlar
herkese selamlar. arada yazdıklarınıza göz atıyorum. bari bir de selam vereyim dedim.
Bizde hafta sonu isim olayını çözdük çok şükür
ATA HAKAN olacak ismimiz. Ata diye seslencem inşallaahhh...
Günaydın kızlar
herkese selamlar. arada yazdıklarınıza göz atıyorum. bari bir de selam vereyim dedim.
Bizde hafta sonu isim olayını çözdük çok şükür
ATA HAKAN olacak ismimiz. Ata diye seslencem inşallaahhh...
normalse endişelenmeme gerek yok ozaman ablacım saol
iyi geceler kızlar ben çok kötüydüm uykudan uyandım kızım hareket etmiyordu o kadar uyardım nafile yine hareket yok
sonra duş aldım güzel allahıma yalvardım yaklaşık bir saat hiç hareket etmedi
allahıma şükür şimdi başladı hareket etmeye allaha binlerce şükür olsun o bir saat bana cehennem oldu
ayy bende perşembe kan vermiştim saglık ocagınaaa onun sonucunu bir alayımdaa göstereyim doktouma
hadii öpüldünüz
ayy bende perşembe kan vermiştim saglık ocagınaaa onun sonucunu bir alayımdaa göstereyim doktouma
hadii öpüldünüz
Ben bu iki ismi de severim. Tek başlarına da güzel olur, ikisi birleşince de (iki isim konulacaksa "Ela Deniz" değil de "Deniz Ela" daha iyi duruyor) Ama şu soyadı meselesini söylemişsiniz, o konuda haklısınız. Kendi soyadını da kullanmak isterse pek iyi olmaz. "Deniz Ela Yılmaz Demir" mesela :))
kabus gibi aynısını bende yaşamıştım,moralmen bitiyor insan bıcırıklar arasıra bize naz yapıyolar galibaiyi geceler kızlar ben çok kötüydüm uykudan uyandım kızım hareket etmiyordu o kadar uyardım nafile yine hareket yok
allahıma şükür şimdi başladı hareket etmeye allaha binlerce şükür olsun o bir saat bana cehennem oldu
günaydın arkadaşlar nasılsınız?bebişlerde iyidir umarım,benim doktorum geçen gün dediki hareket hissetmezsen eğer sağa ve ya sola yan yat bir müddet dedi ozman hareketleniyor gerçekten mesela ben gece sağa veya sol yanıma yattığımda uyuyamıyorum çünkü hiç durmuyor.biliyorsunuzdur belki ama ben hatırlatayım dedim kızlar öpüldünüz
kabus gibi aynısını bende yaşamıştım,moralmen bitiyor insan bıcırıklar arasıra bize naz yapıyolar galiba
ayy evet sağa yada sola yatınca çok hareket ediolar ,,nerdeyse beni sallıo kızım
GÜNAYDIN KIZLAR ,bugun 34+0 oldum, 6 haftam var doğuma bi aksilik olmazssa
iyi geceler kızlar ben çok kötüydüm uykudan uyandım kızım hareket etmiyordu o kadar uyardım nafile yine hareket yok
günaydınnnnnnnn tontiş annişler :) ay bugün çok şükür ağrım yok işe yarıyo heralde sola yatmalar:) inşallah geçer şu böbrek büyümesi kıslar dün kocişle sinemaya gittik çanakkale filmine ayy ikimizde nasıl ağladık:) çok güzel flm di tavsiye ederim izlemelisiniz. bu arada guguşumun deterjanını aldım hem makina için hem elde yıkama için hacışakir sabun tozunu aldım yumuşatıcı almadım dalinin vardı bitek kokusunu begenmedim kullanmasakta olur heralde demi :) bu arad benim dr guguş için çok kilolu olması iyi değil doğum zor olur dedi ya ama buradaki günlüğe göre kilosu düşük bile daha guguşum 1.570 gr cık yahu çokmu sanki benim dr kiloya çok takıntılı ya yanakları etli tombik bebişler zor çıkıyo dio benimkininde yanakları tombik aynı bana benziyo elmacık kemiği var heralde :)
kabus gibi aynısını bende yaşamıştım,moralmen bitiyor insan bıcırıklar arasıra bize naz yapıyolar galiba
ayy evet sağa yada sola yatınca çok hareket ediolar ,,nerdeyse beni sallıo kızım
GÜNAYDIN KIZLAR ,bugun 34+0 oldum, 6 haftam var doğuma bi aksilik olmazssa
günaydınnnnnnnn tontiş annişler :) ay bugün çok şükür ağrım yok işe yarıyo heralde sola yatmalar:) inşallah geçer şu böbrek büyümesi kıslar dün kocişle sinemaya gittik çanakkale filmine ayy ikimizde nasıl ağladık:) çok güzel flm di tavsiye ederim izlemelisiniz. bu arada guguşumun deterjanını aldım hem makina için hem elde yıkama için hacışakir sabun tozunu aldım yumuşatıcı almadım dalinin vardı bitek kokusunu begenmedim kullanmasakta olur heralde demi :) bu arad benim dr guguş için çok kilolu olması iyi değil doğum zor olur dedi ya ama buradaki günlüğe göre kilosu düşük bile daha guguşum 1.570 gr cık yahu çokmu sanki benim dr kiloya çok takıntılı ya yanakları etli tombik bebişler zor çıkıyo dio benimkininde yanakları tombik aynı bana benziyo elmacık kemiği var heralde :)
GÜNAYDIN arkadaşlarım ve güzel bebişleri... sonunda taşınma maceram bitti ama bende bittim. şuan yeni evimize yerleştik çok şükür. kızımı kreşe gönderdim bir bakıyım dedim burada neler var diye , onlarca yüzlerce geçmiş sayfası birikmiş hepsini okuyamadım. bugun itibariyle tam 30 günüm kaldı arkadaşlar. 30 dan geriye saymaya başlıyorum. 22 kasım sezaryan tarihimdi tekrar yazıyım. hem heyecan hem korku var. :26:
Çok teşekkür ederim canım.
Takım kıyafetleri işine biz hiç girmiyoruz. Çünkü ben koyu bir Galatasaraylıyım eşim ise Fenerbahçeli :)
günaydın canım...
Ymd ne güzel tarif etmiş malum yeri :))
gitmezsen çok şey kaybetmezsin ama enim gibi uzaktan gelipte herşeyi bi günde alayım dersen iyi biyer...
çok kalabalık ve neyi nerden ne kadara aldım inan kafam karıştı benim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?