2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ya evet süper olurdu vala canım yaa:)))
ya benim sağlıkocağında hiç dinlemediler bebeğin kalp atışlarını niye acaba

günaydın canım adıyla yaşasın oğluşun inşallahh

ismiyle yaşasın...

normalse endişelenmeme gerek yok ozaman ablacım saol

canım böbrek ağrısına daha zor diyorlar ben yaşamadım gerçi...

o duyguyu biliyorum canım insanın içi içini yiyor, aslında hemen evham yapmamak lazım ama elimizde değil işte...

Sagol canım esim deniz ya da Zeynep istiyor benim kuzenim de Zeynep koydu kızının adını bu yüzden hiç istemiyorum ikisinden biri derse Deniz adini tercih ederim. ela adını da yıllar önce rüyamda gormuştum herkes mutlaka bı hayır vardır onu da koy diyor cok zormus bu isim olayı yarım kızım sever :))))

kabus gibi aynısını bende yaşamıştım,moralmen bitiyor insan bıcırıklar arasıra bize naz yapıyolar galiba

ayy evet sağa yada sola yatınca çok hareket ediolar ,,nerdeyse beni sallıo kızım

GÜNAYDIN KIZLAR ,bugun 34+0 oldum, 6 haftam var doğuma bi aksilik olmazssa

az kalmış tatlım yaaa ne güzel

günaydınnnnnnnn tontiş annişler :) ay bugün çok şükür ağrım yok işe yarıyo heralde sola yatmalar:) inşallah geçer şu böbrek büyümesi kıslar dün kocişle sinemaya gittik çanakkale filmine ayy ikimizde nasıl ağladık:) çok güzel flm di tavsiye ederim izlemelisiniz. bu arada guguşumun deterjanını aldım hem makina için hem elde yıkama için hacışakir sabun tozunu aldım yumuşatıcı almadım dalinin vardı bitek kokusunu begenmedim kullanmasakta olur heralde demi :) bu arad benim dr guguş için çok kilolu olması iyi değil doğum zor olur dedi ya ama buradaki günlüğe göre kilosu düşük bile daha guguşum 1.570 gr cık yahu çokmu sanki benim dr kiloya çok takıntılı ya yanakları etli tombik bebişler zor çıkıyo dio benimkininde yanakları tombik aynı bana benziyo elmacık kemiği var heralde :)

Ay gecmis olsun canım Allah bir daha yaşatmasın KISA süreli bana da oluyo odum kopuyo gercekten, vakitlerin de ve saglikla gelsinler inşallah....

bence tam haftasına göre kilosu gayet iyi,dr u boşver canım bebişin alsın kilosunu zayıf olmasında yerim tombik yanaklarını onun
benimki 32+0 da 1900 gramdı ,,benimde en büyük korkum bebişimin karnımda kilo alamaması oyüzden yiyorum habire faydalı şeyler

maşallah canım azalmış senin de...

sevindim canım ağrının olmamasına... dr n normal doğum için öyle düşünmüştür tabi zor olur iri bebek...

ben de yumuşatıcı kullanmadım hacı şakirle yıkandı....

Yeni evin hayırlı olsun Allah huzurla oturmayı nasip etsin. Bebisini de saglikla alırsın inşallah kucağına doğacağı gunü bilmek de güzel bı duygu . .

Çok teşekkür ederim canım.
Takım kıyafetleri işine biz hiç girmiyoruz. Çünkü ben koyu bir Galatasaraylıyım eşim ise Fenerbahçeli :)

biz Allah'tan eşimle Galatasaraylıyız, eşim fenerli olsa eminim çok kavga ederdik çünkü biraz fanatiklik var bende benim eşimin de bebişe ilk aldığı şey Galatasaray hastane çıkışı oldu :)

hayırlı olsun aldıkların, foto isteriz ama ona göre :))) iyi oldu gittiğin hiç değilse hemen herşeyini birarada bulup almışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…