günaydın kızlar nasılsınız ben dün çok kötüydüm çok sancım oldu
sanki karnımın içine 100 kilo yük konmuş gibi baskı oldu heralde doğuruyorum dedim ama çok şükür geçti
sanırım benim bebiş 2,500 kiloyu buldu artık ağırlaştı heralde normaldir bunlar
bu ağrılardan sonra birde korku sardı beni ,
doğum sancısının nasıl bişey olduğu hakkında hiç bir fikrim yok herkesinde suyu gelmezmiş ben nasıl anlıcam çektiğim acının doğum sancısı olduğunu
kızlar ben bu oğlumu anlayamadım hala yaa geceleri beni uyutmuyo hareketlrinden dolayı sonra ben oflayıp puflamaya başlıyorum eşim ne oldu uyutmuyomu diyo evet diyorum o elini koyduğu anda duruyo hareket etmeyi bırakıyo yaa bana bi garezimi var acaba bu çocuğun anlamadım gitti
dün bütün gün kasılma takibi yaptım doktorum erken doğumdan çok korkuyorben de şaşırdım kaldım yani hiç beklemiyordum öyle bi sıkıntı yaşamayı. bir de hamileliğin en başından beri düşük tehlikesi ile yaşayan arkadaşları çok iyi anladım şimdi. aman ne fena bir endişeymiş bu doktor da sürekli arayıp soruyor bir sıkıntı yok değil mi diye ...
inşallah küveze falan girmeye ihtiyaç duyulmayacak şekilde zamanında doğsun yavrularımız. amin
bakalım canım benim de yarın tekrar kontrolüm var. o kasılmalar bir türlü bitmedi. ben bebiş poposunu dayıyor zannediyordum
meğer o rahmin kasılma hareketiymiş
çok dua ettim allah ım sen beni boş yerlere kestirip biçtirme diye
normal doğum yapabilecekken sırf doktorun evhamı ve öyle işine geldiği için sezaryen olmak istemiyorum açıkçası....
Oğlumun oda takımını aldıııkkkkkkkkkkk
evet canım son zamanlarda biraz sıkıntı çekiyorumcanım seninde zor geçiyoo bellii sen cok yormadan kendini dinlenmeye calışş.
aman dikkatli ol..
oy oyy oyy çok güzelmişşş benim eşimde askerde denizciymişo görse cıldırırr hiç göstermiyorum ben böyle denizcii şeylerini ztn kızzz.birde orjinal beşiktaş hastane cıkısı almış kızı dişi holigan yapcakk denizcide yaparsam yandımm :)) kız kız olmaktan cıkcak erkek fatma olcakkk
canımm güle güğle iyi günlerde kullansın beişinnn çok güzell
herkese günaydıın benmi erkenciyim yoksa neden kimse yok
uykusuz bir gecenin sabahından günaydın kızlar genel sancılarla gaz sancıları birleşinnce kabus gibi bir geceydi
ben varım
geçmiş olsun canım,ben de tuhafım bugün.Dün oğlumun kustuğu halıyı yıkadım gecenin 10'unda,su da buz gibiydi.Şuan midem çok kötü.Hasta mı olacağım anlamadım.Zaten sırt ağrılarım feci,bir de bu.
offff çok üşendim geçmiş çok uzun en iyisi direkt konuya dalayım :))))
ooo Gökçe gelmiş, nasılsın canım, malum mekana da gitmişsin ve hatta Ymd de gitmiş, hımmm nasıldı beğendiniz mi bari, memnun kaldınız mı :))))
ben varım
geçmiş olsun canım,ben de tuhafım bugün.Dün oğlumun kustuğu halıyı yıkadım gecenin 10'unda,su da buz gibiydi.Şuan midem çok kötü.Hasta mı olacağım anlamadım.Zaten sırt ağrılarım feci,bir de bu.
Eşimin babaannesi öldü...
gökçe gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
evet canım son zamanlarda biraz sıkıntı çekiyorum
zaten istesemde kalkamıyorum sürekli uykum geliyor bide, gözlerim acıyor artık uyumaktan
bende galatasaraylıyım eşim fenaaaa holigan yaniii ilk hediyesi birde nası araştırmış almışş kıyamam birde erkekler bilmiyo yaa diyokii valla bak üstüne kussa leke yapmıyormuş,%100 organik ipliklerii bebegin cildine dostt,ayy neleri awaştırmış bana anlatıyoo nasıı kıyarım benn demii :)) varsın giysin dedimm ztn dayısı ve amcasıı var onlarda koyu gs lii onlarda alcaz diyolarr :)Çok teşekkür ederim canım.
Takım kıyafetleri işine biz hiç girmiyoruz. Çünkü ben koyu bir Galatasaraylıyım eşim ise Fenerbahçeli :)
günaydın canım...
Ymd ne güzel tarif etmiş malum yeri :))
gitmezsen çok şey kaybetmezsin ama enim gibi uzaktan gelipte herşeyi bi günde alayım dersen iyi biyer...
çok kalabalık ve neyi nerden ne kadara aldım inan kafam karıştı benim :))))
bel ağrılarım benimde fena
birde kasığımdan bacağıma eklem yerlerimi ağrıtan bir ağrım vardı vitamin den miş geççirdim onu
kusma en zzor temizlenen şey hastamıydı sende dikkat et sıcak tut ayaklarını
kızlar merhaba benim de eşim ve oğlum geldi beraber uyuduk...
yavrusum canım bence de başka dr ye de danışmakta fayda var sezaryen işini...
seasstre canım kızlar da yazmış sancı düzenli aralıklarla geliyor. benim nişan gelmişti gece 3 te 6 da 10 dakikada bire indi...
etnographer canım geçmiş olsun bol su iç... ilaç vermedi mi?
Benim de sanırım idrar yolu enfeksiyonum ilerledi sık gidiyorum wc ye. eşime dedim bana monural şase al. eşimde olmaz dr ye soracağım dedi mesaj çekti... Arda bey de monural şase demiş. eşim şokta dr gibi olmuşsun diyor...
Canım adam önce 50 TL dedi, almadan çıkıyoruz diye sonuç 30 oldu :)))))))
Ben de bu şekerleri aldığım yerde böyle sepet içinde bi sürü halde gördüm. Çok tatlı duruyorlardı :)
Açıkçası insanı şaşkınlık içinde bırakacak bir ortam yok Eminönü'nde :) Yani orada gördüğüm hemen her şeyi nette de görmüştüm. Bir şeyin fiyatını sorduğunda ilk söylenen fiyat inan her yerde olan fiyat zaten. Sonra nakit vereceğini söylediğinde bazı ürünlerde ciddi indirimler yapabiliyorlar. Benim pijama - gecelik - sabahlık takımlarındaki indirimim kayda değer bir indirim oldu. Bir de bazı ürünler var ki cidden daha ucuz. Mesela internette kaliteli bodyler neredeyse tanesi 10 TL'ye satılıyor. Ben orada 10 TL'ye 3 body aldım. Kalın ve kaliteli ürünlerdi. Ama hani gidilmezse çok şey kaybedilir mi? Kesinlikle hayır :) Hiçbir şey kaybedilmez.
İşte almadığım şeylerden birisi o :))) O kadar yorulmuştum ki onları evin oradan alırım dedim ve almadım canım :)
Kullan-at külotlardan almayı düşünmüyorum. Normal külot alıp, kullanıp atacağım :))))) Çünkü fiyatı ya daha ucuz ya da aynıya geliyor. Emzirme sütyeni ve atlet konusunda çekincelerim var. Benim göğüslerim büyük değil. Ben hala hamile kalmadan önceki sütyenlerimi rahatlıkla kullanıyorum. Ve hayatımda hiçbir zaman (yaz ya da kış) atlet giyinmedim :)) Atlet giyme alışkanlığım hiç yoktur.
sen beni sevindirdin ya Allah ta seni misliyle sevindirsin inşallah canım benim,iyi geceler,oğluşuna ve kendine iyi bak
İyi geceler kizlar
ymd bebegin oda takimi cok guzel canim hayirli olsun bebegin ve senin cicilerinde cok guzel. bende sebamed urunlerini almayi dusunuyorum onuda ayrica begendim. gule gule kullanin.
Chnb tatlim gozun aydin cok sevindim ailene kavusmana. Allah uzun sure ayirmasin bir daha.
Keyifler nasil kizlar iyi sanirim genelde.
iyi geceler kızlar ben çok kötüydüm uykudan uyandım kızım hareket etmiyordu o kadar uyardım nafile yine hareket yok
sonra duş aldım güzel allahıma yalvardım yaklaşık bir saat hiç hareket etmedi
allahıma şükür şimdi başladı hareket etmeye allaha binlerce şükür olsun o bir saat bana cehennem oldu
GÜNAYDIN arkadaşlarım ve güzel bebişleri... sonunda taşınma maceram bitti ama bende bittim. şuan yeni evimize yerleştik çok şükür. kızımı kreşe gönderdim bir bakıyım dedim burada neler var diye , onlarca yüzlerce geçmiş sayfası birikmiş hepsini okuyamadım. bugun itibariyle tam 30 günüm kaldı arkadaşlar. 30 dan geriye saymaya başlıyorum. 22 kasım sezaryan tarihimdi tekrar yazıyım. hem heyecan hem korku var. :26:
günaydın kızlar...
zeynocum ne güzel 1 ayın kalmış,darısı bize inş.Şuan tarihi belli olup da en erken doğuracak sensin sanırım.Heyecanlandım valla
bugün okula gidemedim ,oğlum hasta malesef.Kreş mi mikrop yuvası mı anlamadım,çocuk 3 haftadır rahatsız.Düzelemedi.
uykusuz bir gecenin sabahından günaydın kızlar genel sancılarla gaz sancıları birleşinnce kabus gibi bir geceydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?