2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

uykusuz bir gecenin sabahından günaydın kızlar genel sancılarla gaz sancıları birleşinnce kabus gibi bir geceydi

canım seninde zor geçiyoo bellii sen cok yormadan kendini dinlenmeye calışş.
aman dikkatli ol..

şekerim o sundan kaynaklanırmışş beyin olrak geceleri bizler dinlenmye geçtiğimiz için daha şiddetli hissedermişizz her hareketini
ama o dediğin şey bende de oluyoo..
eşim dokunuyoo duruyooo,oda diyoki seni parmagında oynatıcak ama bende uslu durcak yandın diyooo :))))))))

canım geçmiş olsun inşş küveze ihtiyaç kalmazzz vallaa

Oğlumun oda takımını aldıııkkkkkkkkkkk

oy oyy oyy çok güzelmişşş benim eşimde askerde denizciymişo görse cıldırırr hiç göstermiyorum ben böyle denizcii şeylerini ztn kızzz.birde orjinal beşiktaş hastane cıkısı almış kızı dişi holigan yapcakk denizcide yaparsam yandımm :)) kız kız olmaktan cıkcak erkek fatma olcakkk

canımm güle güğle iyi günlerde kullansın beişinnn çok güzell

canım seninde zor geçiyoo bellii sen cok yormadan kendini dinlenmeye calışş.
aman dikkatli ol..
evet canım son zamanlarda biraz sıkıntı çekiyorum
zaten istesemde kalkamıyorum sürekli uykum geliyor bide, gözlerim acıyor artık uyumaktan

Çok teşekkür ederim canım.
Takım kıyafetleri işine biz hiç girmiyoruz. Çünkü ben koyu bir Galatasaraylıyım eşim ise Fenerbahçeli :)

herkese günaydıın benmi erkenciyim yoksa neden kimse yok

ben varım

uykusuz bir gecenin sabahından günaydın kızlar genel sancılarla gaz sancıları birleşinnce kabus gibi bir geceydi

geçmiş olsun canım,ben de tuhafım bugün.Dün oğlumun kustuğu halıyı yıkadım gecenin 10'unda,su da buz gibiydi.Şuan midem çok kötü.Hasta mı olacağım anlamadım.Zaten sırt ağrılarım feci,bir de bu.

günaydın canım...
Ymd ne güzel tarif etmiş malum yeri :))
gitmezsen çok şey kaybetmezsin ama enim gibi uzaktan gelipte herşeyi bi günde alayım dersen iyi biyer...
çok kalabalık ve neyi nerden ne kadara aldım inan kafam karıştı benim :))))

bel ağrılarım benimde fena
birde kasığımdan bacağıma eklem yerlerimi ağrıtan bir ağrım vardı vitamin den miş geççirdim onu
kusma en zzor temizlenen şey hastamıydı sende dikkat et sıcak tut ayaklarını

Eşimin babaannesi öldü...

başınız saolsun canım...

gökçe gelmiş hoşgeldin canım nasılsın

saol yavruşum, iyiyim sen nasılsın canım.. gece korkmuşsun bebiş kımıldamadı diye.. üzme kendini uzun süre takip et bence, hemen panikeme...
bizimde sabaha karşı babamın tlf çaldı bi ark.ın babası ölmüş onu haber verdiler.. gece tlf sesiyle uyanmak çok korkunç yaa.. nasıl kalbim güm güm uyandım.. bebeğimde korktu galiba zıplayıp durdu onu sevip sakinleştirip öyle uyudum

evet canım son zamanlarda biraz sıkıntı çekiyorum
zaten istesemde kalkamıyorum sürekli uykum geliyor bide, gözlerim acıyor artık uyumaktan

Allah senii ne güzel işte sen iyice uykunu depolaaa 1-2 ay snraya kadarr saklaaa amaaa ozmn harcarsın :))))))))

Çok teşekkür ederim canım.
Takım kıyafetleri işine biz hiç girmiyoruz. Çünkü ben koyu bir Galatasaraylıyım eşim ise Fenerbahçeli :)
bende galatasaraylıyım eşim fenaaaa holigan yaniii ilk hediyesi birde nası araştırmış almışş kıyamam birde erkekler bilmiyo yaa diyokii valla bak üstüne kussa leke yapmıyormuş,%100 organik ipliklerii bebegin cildine dostt,ayy neleri awaştırmış bana anlatıyoo nasıı kıyarım benn demii :)) varsın giysin dedimm ztn dayısı ve amcasıı var onlarda koyu gs lii onlarda alcaz diyolarr :)

ayy canımmm allah rahmet eylesin ((((((((

kızzz gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün kaçta gidiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende gitmek istiyordumda eşim kalkmıyoooooooooo halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gidip lohusa tacı ve şekerlere ekleme yapomak istiyorumm..
bak o hani ağaç aldım demiştim yaaaaaaaaaaaa
handan aldım agacı adı neydi unuttum ama bir yerde kalitelisi var dikkat ettttt digerleri tırtttttt 25 tll

ayy birde karşılaşırmısıszzzzzzzzzzzzzzzz
göbek tokuştururuz artık

başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun

evet hasta canım,sağol.Vitamin nasıl ağrı yapıyormuş ki eklemlerinde?

gözün aydın çok sevindim tatlım. yaa peki bu kasılma nasıl oluyo ablacım yaa

herkese günaydıııııııııııınnnnnnnn. kızımla biz kanımızı verdik işe geldik . 16.45 te buluşmak üzere sözleştik:) henüz geçmişi okumadım herkes iidir umarım

Canım adam önce 50 TL dedi, almadan çıkıyoruz diye sonuç 30 oldu :)))))))
Ben de bu şekerleri aldığım yerde böyle sepet içinde bi sürü halde gördüm. Çok tatlı duruyorlardı :)

çok iyi canım nette uçmuş fiyatlar...

evet canım çok da uçurumlar yok fiyat konusunda. demiştim benim görümce sever pahalı şeyleri... 3 body 30, başka 3 body 24 tl. civilin sitesinde daha uygun. neymiş çok kaliteliymiş.... 10 luklar modelli de 8 likler dümdüz body... evet gecelikler ve şekerler iyi olmuş çanta da...

canım ben de hala önceki sütyenlerimi kullanıyorum... benim de büyümedi. doğumdan sonra da bir beden büyümüştü. avantajı şu emzirme bitince hiç sarkmadı:)) bir no büyük al... ama atlet giy canım üşütürsen bebek gazlı olur... külot da valla pazardan al kullan at. bizim 3 tane 12 tl den 3 takım almış(

sen beni sevindirdin ya Allah ta seni misliyle sevindirsin inşallah canım benim,iyi geceler,oğluşuna ve kendine iyi bak

canım bence de çok çok özel bir yer değil...

sağ ol tatlım bugün güne gidecektin sanırım kayınvalidenle aran iyi...

canım kızlar demiş uyuyorlar...

şükür... güle güle otur umarım kendi evine çıkmışsındır... benim de muhtemelen 10 kasım civarı olur...

salgın galiba canım. mevsim geçişlerinde oluyor...

günaydın canım... artık şikayetler de arttı. hava serinledi 2 gündür daha rahat uyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…