başınız saolsun canım...
saol yavruşum, iyiyim sen nasılsın canım.. gece korkmuşsun bebiş kımıldamadı diye.. üzme kendini uzun süre takip et bence, hemen panikeme...
bizimde sabaha karşı babamın tlf çaldı bi ark.ın babası ölmüş onu haber verdiler.. gece tlf sesiyle uyanmak çok korkunç yaa.. nasıl kalbim güm güm uyandım.. bebeğimde korktu galiba zıplayıp durdu onu sevip sakinleştirip öyle uyudum
herkese günaydıııııııııııınnnnnnnn. kızımla biz kanımızı verdik işe geldik . 16.45 te buluşmak üzere sözleştik:) henüz geçmişi okumadım herkes iidir umarım
geçmiş olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınherkese günaydıııııııııııınnnnnnnn. kızımla biz kanımızı verdik işe geldik . 16.45 te buluşmak üzere sözleştik:) henüz geçmişi okumadım herkes iidir umarım
günaydın kızlar bu hafta eşim evde işe gitmiyo ben pek giremicem foruma bu gece rüyamda doğum yaptım kızlar hastanedeyim ama doktor olmadan kendi kendime doğurdum ama hiç bişeyim hazır değilmiş çantam felan açıkta kalmıştık oğluşumla((
Bebişimin peluş battaniyesi
Eki Görüntüle 537414
Ahşap bebek şekerleri (iki çeşit aldım, ikisinin de hem çubuğu hem de magneti var. İstenirse çubuk çıkartılıp magnetli kullanılıyor), sepeti ve ahşap kapı süsü (bunların tümü 200 TL tutuyordu, 185'e indirdiler)
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Hastane için gecelik/sabahlık ve pijama takımım. chnb'ciğim mümkün olduğunca ayrıntılarını gösterecek şekilde çekmeye çalıştım. Gecelik-sabahlık takımı 120 TL'ydi (geceliğin kumaş türünde sabahlık alsaydım 100 TL tutuyordu ama ben bu sabahlığı çoook daha fazla beğendim) 120 TL'yi pijama takımı da aldığım için nakit 80'e indirdi. Pijama takımı 80 TL'ydi nakit 60'a indirdi. İki takım birden 140'a geldi.
Eki Görüntüle 537421 Eki Görüntüle 537422
Bunlar daha günlük olan gecelik ve pijama takımım. Bu lila rengi geceliğe ve o etek kısmındaki kelebeklerine bayıldım :))) Gecelik 25 TL, pijama ise 15 TL. İkisi 40 oldu.
Eki Görüntüle 537423 Eki Görüntüle 537424
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Bu dışarı çıkarken kullanacağımız peluş takımımız. İç kısmı pofuduk pofuduk :)) Sıcacık tutacak bir şey :)
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Krem, şampuan, duş köpüğü vs.vs.vs.
Eki Görüntüle 537431
Body, pijama falan onların fotosunu çekmedim. Farklı renklerde düz body ve pijamalardı.
Eki Görüntüle 537414
Ahşap bebek şekerleri (iki çeşit aldım, ikisinin de hem çubuğu hem de magneti var. İstenirse çubuk çıkartılıp magnetli kullanılıyor), sepeti ve ahşap kapı süsü (bunların tümü 200 TL tutuyordu, 185'e indirdiler)
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Hastane için gecelik/sabahlık ve pijama takımım. chnb'ciğim mümkün olduğunca ayrıntılarını gösterecek şekilde çekmeye çalıştım. Gecelik-sabahlık takımı 120 TL'ydi (geceliğin kumaş türünde sabahlık alsaydım 100 TL tutuyordu ama ben bu sabahlığı çoook daha fazla beğendim) 120 TL'yi pijama takımı da aldığım için nakit 80'e indirdi. Pijama takımı 80 TL'ydi nakit 60'a indirdi. İki takım birden 140'a geldi.
Bunlar daha günlük olan gecelik ve pijama takımım. Bu lila rengi geceliğe ve o etek kısmındaki kelebeklerine bayıldım :))) Gecelik 25 TL, pijama ise 15 TL. İkisi 40 oldu.
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Bu dışarı çıkarken kullanacağımız peluş takımımız. İç kısmı pofuduk pofuduk :)) Sıcacık tutacak bir şey :)
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Eki Görüntüle 537431
Body, pijama falan onların fotosunu çekmedim. Farklı renklerde düz body ve pijamalardı.
başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun
evet hasta canım,sağol.Vitamin nasıl ağrı yapıyormuş ki eklemlerinde?
Eki Görüntüle 537414
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Eki Görüntüle 537431
Selam kızlar herkese iyi geceler ,
Gecmisten geliyorum Cook uzun sürdü anca yazabiliyorum :)
Efendim alışverişler yapılmış yeni ciciler hayırlı uğurlu olsun
Muayenelerde güzel sonuçlarla dönülmüş masaallah güzel bebislere darısı biz sıradakilere inşallah
Ben de dogum sancısını merak ediyordum konuşulması acayip iyi oldu :)
Sıra geldi sizden istediğim yardıma
Biz kocikle nihayet isme karar verdik öncelikle ELA bu ismi rüyamda gormuştum sonrasında da DENİZ bu ismi ikimizde sevdik sormak istediğim ben 2ismi pek istemiyorum ama esim olmalı diyo
Ela Deniz nasıl sizce yoksa sade ELA ya da sade DENİZ ne dersiniz..
günaydın kızlar bu hafta eşim evde işe gitmiyo ben pek giremicem foruma bu gece rüyamda doğum yaptım kızlar hastanedeyim ama doktor olmadan kendi kendime doğurdum ama hiç bişeyim hazır değilmiş çantam felan açıkta kalmıştık oğluşumla((
başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun
evet hasta canım,sağol.Vitamin nasıl ağrı yapıyormuş ki eklemlerinde?
Eki Görüntüle 537414
Eki Görüntüle 537416
Eki Görüntüle 537417
Eki Görüntüle 537418
Eki Görüntüle 537419
Eki Görüntüle 537420
Bu kundağımız
Eki Görüntüle 537425
Eki Görüntüle 537427
Çantamız
Eki Görüntüle 537428
Patiklerimiz
Eki Görüntüle 537430
Eki Görüntüle 537431
slm herkese bende aralık annesi adaylarındanım allah nasıp ederse 29 aralık doğum yaa kızlar ogluşuma isim bulamıorum aras düşünüyoruz guzel erkek ısımleri tavsıye edersenız cokk sevınırım allh butun anne adaylarına bebeklerını kucaklarına almayı nasıp etsın :)
Eşimin babaannesi öldü...
gözün aydın çok sevindim tatlım. yaa peki bu kasılma nasıl oluyo ablacım yaa
yasemin günaydın canım... niye kan verdin canım?
canım seninde zor geçiyoo bellii sen cok yormadan kendini dinlenmeye calışş.
aman dikkatli ol..
şekerim o sundan kaynaklanırmışş beyin olrak geceleri bizler dinlenmye geçtiğimiz için daha şiddetli hissedermişizz her hareketini
ama o dediğin şey bende de oluyoo..
eşim dokunuyoo duruyooo,oda diyoki seni parmagında oynatıcak ama bende uslu durcak yandın diyooo :))))))))
canım geçmiş olsun inşş küveze ihtiyaç kalmazzz vallaa
oy oyy oyy çok güzelmişşş benim eşimde askerde denizciymişo görse cıldırırr hiç göstermiyorum ben böyle denizcii şeylerini ztn kızzz.birde orjinal beşiktaş hastane cıkısı almış kızı dişi holigan yapcakk denizcide yaparsam yandımm :)) kız kız olmaktan cıkcak erkek fatma olcakkk
canımm güle güğle iyi günlerde kullansın beişinnn çok güzell
chnb beraber olmanıza çok sevindim canım.Ama bir şeyi merak ettim,belki önceden yazdın ama ben kaçırdım.Eşin-oğlunla niye farklı ilde yaşıyorsunuz?
geçmiş olsun canım inş güzel sonuçlar alırsın
güzel rüya aslında keşke o kadar kolay doğursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?