2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

evet canım kesinlikle etkileniyorlar
allah rahmet etsin canım yakınlarına sabır versin
o gece uyanmasını bende bilirim geçen anlatmıştım ya gece 2,30 da uykudan uyandırdılar beni neredeyse bayılacaktım insan çok kötü oluyor.
çok şükür canım şimdi oynuyor gece bir buçuk saat tık etmedi ama tatlı yeyince oynamaya başladı
kabus gibi bi geceydi hareket edince sanki bende yeniden doğdum,allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın

herkese günaydıııııııııııınnnnnnnn. kızımla biz kanımızı verdik işe geldik . 16.45 te buluşmak üzere sözleştik:) henüz geçmişi okumadım herkes iidir umarım

yasemin günaydın canım... niye kan verdin canım?

günaydın kızlar bu hafta eşim evde işe gitmiyo ben pek giremicem foruma bu gece rüyamda doğum yaptım kızlar hastanedeyim ama doktor olmadan kendi kendime doğurdum ama hiç bişeyim hazır değilmiş çantam felan açıkta kalmıştık oğluşumla((

chnb beraber olmanıza çok sevindim canım.Ama bir şeyi merak ettim,belki önceden yazdın ama ben kaçırdım.Eşin-oğlunla niye farklı ilde yaşıyorsunuz?

herkese günaydıııııııııııınnnnnnnn. kızımla biz kanımızı verdik işe geldik . 16.45 te buluşmak üzere sözleştik:) henüz geçmişi okumadım herkes iidir umarım
geçmiş olsun canım inş güzel sonuçlar alırsın

güzel rüya aslında keşke o kadar kolay doğursak

hepsi çok güzeller güle güle kullanın oğluşunlar tatlım

chnb beraber olmanıza çok sevindim canım.Ama bir şeyi merak ettim,belki önceden yazdın ama ben kaçırdım.Eşin-oğlunla niye farklı ilde yaşıyorsunuz?

başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun

evet hasta canım,sağol.Vitamin nasıl ağrı yapıyormuş ki eklemlerinde?

vitaminsizlikmiş canım eksik yazmışım b vitaminine başladım ağrım sancım birşeyim kalmadı yataktan kalkamıyordum 10 dk ayakta dursam yürüyemiyordum

ela deniz çok güzel bence tatlım

ayy ben getirdmiştim sana orda birseyler ama sen uykudan uyandın şekerim :))))))))))))

başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun

evet hasta canım,sağol.Vitamin nasıl ağrı yapıyormuş ki eklemlerinde?

hepsi çok güzel güzel günlerde giyin hepsini

Aras güzelmiş. Ediz i de severim ben. aralık anneleri isim listesi fikir vereblir...

Eşimin babaannesi öldü...

başın sağ olsun canım...

gözün aydın çok sevindim tatlım. yaa peki bu kasılma nasıl oluyo ablacım yaa

canım karnın ya taş gibi oluyor ya da genelde sağ ya da sol bölgesi bebeğin poposu başı gibi yumru oluyor...sert oluyor...

doğum sancısı ise adet sancısı gibi başlayıp biraz daha şiddetleniyor... sıklaşıyor. sen böbrek sancısı çekmişsin bu acı daha hafiftir...

canım acil çantamız olsun artık... görümcemin ilk çocuğu 15 gün kadar erken geldi kıyafetlerişni de burdan almış götüreceklerdi. hastaneden istemişler kıyafet yok. sonra oradan giydirmişler. gerçi senin her şeyin var ama hazırda olsun...

yasemin günaydın canım... niye kan verdin canım?

günaydın cnm. dr m son bi kez açlık şekerine tiroidine filan tekrar bakalım dedi. üç tüp kan verdim bi dünya tetkik istedi. inş. bişey çıkmaz akşam da muayenem var nst ye de gircem.kızımı görcem inş. belki doğumdan filan bahseder, en son normal gözüküyordu

benim eşimde kimde uslu durucağını biliyo diyo tatlım ama insan sinir oluyo yaa adam bi dokunuyo çocuk duruyo

canım aslında işimiz nedeniyle hepimiz hatayda yaşıyoruz. ama benim gebeliğim baştan beri riskli...

13 artı 4 te istanbulda riskli gebelik dr si rahim ağzıma dikiş attı o zamandan beri geri dönemedim. tatil bitince de onlar döndü ben kaldım burada...

geçmiş olsun canım inş güzel sonuçlar alırsın

güzel rüya aslında keşke o kadar kolay doğursak

keşke yavrusum yaaa vala ne sancı ne bişey pıtt diye doğuruuverdim
dün akşam kayınvalidemlere gittik kapıdan girer girmez kayınvalidem doğurdunmu kız dedi bende güldüm doğursam yanımda çocukla gelirim dedim oda belki evde bırakmışsındır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…