2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ben uykuya gidiyorum kıslar göz kapakları düştü düşecek sonra da arkadaşımla buluşacağım sizleri öpüyorum aksam görüşürüz

kolay gelsin canım , iyi alışverişler :)

bende çıkıyorum kızlar gidip eşimin yanına yatayım uyanana kadar görüşürüzz kendinize iyi bakın

gözün aydın canım iyi olmana sevindim bebişine de maşallah

geçmiş olsun canım dikkat et kendine eşin haklı sonuçta son zamanlarımız ve bebişlerimiz aceleci davranabilir şunun şurasında ne kadar kaldı sabredeceğiz

bu arada ben bu gecede uyuyamadım artık uyuyamıyorum yaaaa evim çok sıcak sırt üstü yatmaya alışkınım ve sırt üstü döner dönmez uyanıyorum hafta sonu gündüz de uyuyamadım

çok geçmiş olsun canım, sakın yolculuk yapma zaten ve bol bol dinlen... bundan sonra riskli haftalar başladı bizim için çok dikkatli olmamız lazım.

bende uyuyamıyorum pek bu gece bi ağırlık çöktü üstüme sanki fil yatmış üstüme gibi o ağırlıkla uyandım (

çok sağol canım :) ben de geceleri çok zor yatıyorum sabaha kadar defalarca uyanıp debeleniyorum yatakta.

çok sağol canım :) ben de geceleri çok zor yatıyorum sabaha kadar defalarca uyanıp debeleniyorum yatakta.

evet benm de sola yatmaktan sırtım ağrıdı. ama doktorum artık sırtüsdtü dümdüz yatmamalısın dedi. sağa da yatılmazmış giden kanı engellermiş. hep sol (

geçmiş olsun şükür sorun yokmuş.... bence de ailenle kal...

hayırlı alışverişler canım ...

allah kabul etsin canım...

kızlar ben de havalar serinledi 2 gecedir rahat uyuyyorum. sabah so tarafa yatınca sabah parmaklarım şişiyor...

Sagolun kizlar dikkat etmeye calisiyorum bu arada kayinvalidemde ayni sehirde ona da gidip kalmak gerekir mi esim bi konuda hasas.napmaliyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…