2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sagolun kizlar dikkat etmeye calisiyorum bu arada kayinvalidemde ayni sehirde ona da gidip kalmak gerekir mi esim bi konuda hasas.napmaliyim sizce

bayramda gidip kalabilirsin eşin de olur iyi olur eşin de memnun olur...

bayramda gidip kalabilirsin eşin de olur iyi olur eşin de memnun olur...
Esim gelemiyo canim malesef izni yok gidersem ben tek gidicem ama soylede bi durum var annem ameliyat oldu 3 hafta once onun yanina gelmistim ben hastanelik ben oldum. Simdi bayramda annemde mu olmaliyim kayinvalidemde mi kaldim arada bi de kendi durumum var cik isin icinden

sonuçta seyahat engelin var ve anlayışlı olması lazım herkesin bence riske atma

kızlarrrrrrr yaklaşık bir saat sonra 10 günlük bayram iznime çıkmış olucam çok heycanlıyım sanki yıllardır izin yapmıyomuş gibiyim sizleri evden takip ederim artık yarında kontrlüm var çok özledim oğlumu çooooooookkkkk tekne kazıntım benimmmmmmmmm

Sagolun kizlar dikkat etmeye calisiyorum bu arada kayinvalidemde ayni sehirde ona da gidip kalmak gerekir mi esim bi konuda hasas.napmaliyim sizce

çok geçmiş olsun tatlım nerde rahat ediyorsan orda kal derim ben önemli olan bebekle senin sağlık durumunuz...

slm kızlar nasılsınız bende geceleri uyuyamıyorum gece uyanıyorum devamlı midem kazınıyor dünde azcık uyuyordum gece bi baktımki kızımın ateşi 38 çıkmış ateş düşürücü verdim sabaha kadar bekledim az öncede doktora gittik soğuk algınlığı işte bunada şükür allah çaresiz dert vermesin

ay bu durum çok karışık ikisine de gidemez misin önce kayınvalidene sonra annene gidersin

çok geçmiş olsun canım allahım çaresiz dert vermesin kızın ufak galiba dimi. ben de uyuyamıyorum ama koca göbeğimden hiç bir yana dönemiyorum ki sırt üstü yatınca da bir yayılıyo karnıma sabah karnım kocaman oluyo

saol canım kızım 8 yaşında sorma canım ben yattığım yerden kalkmak için bayağı bi düşünüyorum sonra karar verince eyleme geçiyorum giriş_gelişme=sonuç :))

ii dinlenmeler canım bende gidip kaşlarımdan ve pala bıyıklarımdan kurtulcam hafifliycem anlıycan:)
ben de o işi cumartesi yaptım kızlar kuşunuzu alabiliyor musunuz ben onu da kuaföre aldırıyorum da çok rahatsız oluyorum eğilemiyorum önümüde göremiyorum napıyım sizler nasıl hallediyorsunuz o işi

Son düzenleme:
Dün akşam eşime bebek şekerlerini gösterdim. sabah da eşime port bebe setini gösterdim benim 8 yaşında oğlan kardeşe çok düşkün göründüğü halde küstü ne çok şey almışsınız bana yok mu bir şey dedi... biz de oğlum bebekken hepsinden sana da almıştık dedik biraz ikna oldu... ya da öyle göründü...

kardeş kıskançlığı normal aslında belki seyretmişsinizdir televizyonda bir dr, bir gün eşiniz gelse canım eşim ben seni çok seviyorum biliyorsun ama eve senin gibi bir tane daha alacağım ve eşit seveceğim sizi dese ne hissederseniz çocuk da öyle hissediyor demişti.

geçmiş olsun canım,biz de az öce dr'dan geldik,oğlum hasta.Bu aralar büyük küçük herkes hasta sanki

Tesekkuler canim nerden cikti hic anlamadim bu kanama kendim farketmedim bile annem farketti doktor rahim agzi kapali sorun yok dedi dinlenecekmisim

geçmiş olsun canım

ben o işimi jiletle ve aynayla hallediyorum ağda son zamanlarda tehlikeli erken doğuma nedne olabilirmiş aynada olmasa zaten kuşumla hiç karşılaşamıycaz:)

ben de kuaföre aldırıyorum,hamilelik geçsin ilk işim lazere gitmek olacak orası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…