2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim kızla yaşıt senin oğluşunda canım ben bebeğime ne alıyorsam kızımda aynı yerden mutlaka ufakta olsa bişey alıyorum çünkü onlarda minik zaten kıskançlık elbette olucak kocaman insanlar kıskanıyorlar küçük çocuklardan fazla bişey beklememek lazım geçen okulda toplantı vardı kızımın öğretmeni elif kardeşini çok seviyor dedi bende bişeymi dedim kullandığı cümlelerde hep kardeşinden bahsediyor ona nasıl bir abla olacağından bahsediyor dedi çok duygulandım minnoş kızım benim

neyse kızlar ben gidipte temizleneyim görüşürüz kendinize ii bakın bu son zamanlarda kendinizi çok yormayın:)

sağracığım biliyorsundur ben tıbbi nedenlerle eşimden ve oğlumdan ayrıydım 2 aydır. bebişe de netten biraz da görümceleri göndrdim aldırdım...
o yüzden oğlumla böyle diyalog olamadı. ona da alacağım bir doğsa sağ salim kardeşi... yarın da büyük oğlumun doğum günü... 2004, 23 ekim doğumlu.. senin kız çok hassas belli canım...

eczreyrey Allah iyiliğini versin kuş, kuaför muhabbeti olunca algılayamadım başta dedim kuşları da mı kuaföre götürülüyor? jeton geç düştü...

ben de gebelik boyunca jiletle aldım ama son gitmeden ağda istiyorum bakacağım artık...

İsmini unuttum canım... 3 sokak varsa git canım gönüllerini al anne durum bu siz ne dersiniz de fikrini al sevilen gelin olursun...

selam tontişlerr,nasılsınız? biz kızımla uyuyoruz durmadan,birazdan yine gidip yatacaz,şimdiden uyku manyağı yapayım da onu doğunca uyusun da büyüsün ninnisini çok söylemeye gerek kalmasın

yavrusum her zaman hareket etmiyo tatlım,korkutma kendini hemen,bişey olmayacak kızınaaa..
zeyynocum yeni evinizde güle güle oturun..
dünürüm iyi alışverişler sana..
gecediclecim ağrıların azalmış,çok sevindim..
kanaması olan arkadaş geçmiş olsun canım..zorlanmayacaksan kayınvalidene de git derim ben..

ne vardı özetle madem...

badem uyan uyan doğunca zorlancan yoksa...

Ben de yeni açmıştım zaten yeni geldim eve canım. bebek masajından falan bahsediyordu... Sadece şunu duydum: "Anne, bebek ağladığında susturamıyorsa, babasının kucağına versin, baba bebeği göğsüne yatırsın. erkeklerin kalp atışı daha hızlı olduğundan, bebek o kalp atışlarını duyar sakinleşir". gerçek mi acaba? 2 ayımız kaldı. deneyelim görelim

benimde hayalim hep öyle kolay doğurmaktır ama nerdeee, terslikler hep beni bulur ya bunadada buldu neyse artık hayırlısı

öncelikle geçmiş olsun canım kayınvaliden o kadar yakınsa bence git bir günde olsa kal gönlü olsun
sonuçta çok yakınmışsın gitmesen kırılabilir doğal olarak

ohhh ne güzel gözünaydın canım bol ,bol dinlenir bebişinle vakit geçirirsin artık
saol canım kızım 8 yaşında sorma canım ben yattığım yerden kalkmak için bayağı bi düşünüyorum sonra karar verince eyleme geçiyorum giriş_gelişme=sonuç :))
sagra canım çok geçmiş olsun kızına ya üzüldüm

ya bak birde oda süslemekten bahsediyodun
kıskanıyorlar canım sen ne kadar eşit davranmaya çalışırsan, çalış

Son düzenleme:

belki bazı bebeklerde işe yarar bilemiyorum...

kızlar bu ne biçim iştir ya uyumadan duramıyorum ,o kadarki uyandığımda evde olduğumu bile hatırlamadım uyku manyağı oldum sizdede varmı böyle bişey

kapı süsü filan almam zaten canım... zaten odası da olmayacak bebeğin.işin kötü yanı oğlan aylardır babasıyla yatıyor ben de hataya gidince ne olacak halimiz onu odadan da çıkaramayız bebek geldi attılar beni odadan der bakalım ne olacak halimiz...

kızlar bu ne biçim iştir ya uyumadan duramıyorum ,o kadarki uyandığımda evde olduğumu bile hatırlamadım uyku manyağı oldum sizdede varmı böyle bişey

bende yok canım uykum gelmiyor...

canım aslında o yaştaki çocuğun sizinle yatması sağlıklı değil
ama mecburiyetten alışmışsa bi süre idare eder sonrada kardeşin çok ağlıyor seni uyutmuyor deyip ikna edebilirsiniz belki

bende yok canım uykum gelmiyor...

of ya hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmektende yemek yapmaktanda sıkıldım

:26::26::26::26:ayyy çoook kötü

yaw şuna bak o kadar uğraş hemen babacı olsunlar

ALlah yardımcın olsun abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…