Dün akşam eşime bebek şekerlerini gösterdim. sabah da eşime port bebe setini gösterdim benim 8 yaşında oğlan kardeşe çok düşkün göründüğü halde küstü ne çok şey almışsınız bana yok mu bir şey dedi... biz de oğlum bebekken hepsinden sana da almıştık dedik biraz ikna oldu... ya da öyle göründü...
kardeş kıskançlığı normal aslında belki seyretmişsinizdir televizyonda bir dr, bir gün eşiniz gelse canım eşim ben seni çok seviyorum biliyorsun ama eve senin gibi bir tane daha alacağım ve eşit seveceğim sizi dese ne hissederseniz çocuk da öyle hissediyor demişti.
geçmiş olsun canım,biz de az öce dr'dan geldik,oğlum hasta.Bu aralar büyük küçük herkes hasta sanki
geçmiş olsun canım
Neyse açmayın.bitmiş..
ne vardı özetle madem...
badem uyan uyan doğunca zorlancan yoksa...
benimde hayalim hep öyle kolay doğurmaktır ama nerdeee, terslikler hep beni bulur ya bunadada buldu neyse artık hayırlısıkeşke yavrusum yaaa vala ne sancı ne bişey pıtt diye doğuruuverdim
dün akşam kayınvalidemlere gittik kapıdan girer girmez kayınvalidem doğurdunmu kız dedi bende güldüm doğursam yanımda çocukla gelirim dedim oda belki evde bırakmışsındır dedi
öncelikle geçmiş olsun canım kayınvaliden o kadar yakınsa bence git bir günde olsa kal gönlü olsun
Kizlar selam gecen hafta pazar biraz kanamam oldu acil hastaneye gittik sancim filan olmadi bi gece hastanede kaldik ciktik doktorum fazla yorulma dedi cok ayakta kalamiyorum kizim kasiklarima agri yapiyo(( yolculuga da cikamiyorum annemlerdeyim simdi esimin yanina gidemiyorum daha dogrusu esimde goturmek istemiyo doguda ilcede oldugunuz icin en yakin hastane 80 km esimden ayri kalmak da zor ((
ohhh ne güzel gözünaydın canım bol ,bol dinlenir bebişinle vakit geçirirsin artıkkızlarrrrrrr yaklaşık bir saat sonra 10 günlük bayram iznime çıkmış olucam çok heycanlıyım sanki yıllardır izin yapmıyomuş gibiyimsizleri evden takip ederim artık yarında kontrlüm var çok özledim oğlumu çooooooookkkkk tekne kazıntım benimmmmmmmmm
sagra canım çok geçmiş olsun kızına ya üzüldümsaol canım kızım 8 yaşında sorma canım ben yattığım yerden kalkmak için bayağı bi düşünüyorum sonra karar verince eyleme geçiyorum giriş_gelişme=sonuç :))
Dün akşam eşime bebek şekerlerini gösterdim. sabah da eşime port bebe setini gösterdim benim 8 yaşında oğlan kardeşe çok düşkün göründüğü halde küstü ne çok şey almışsınız bana yok mu bir şey dedi... biz de oğlum bebekken hepsinden sana da almıştık dedik biraz ikna oldu... ya da öyle göründü...
kardeş kıskançlığı normal aslında belki seyretmişsinizdir televizyonda bir dr, bir gün eşiniz gelse canım eşim ben seni çok seviyorum biliyorsun ama eve senin gibi bir tane daha alacağım ve eşit seveceğim sizi dese ne hissederseniz çocuk da öyle hissediyor demişti.
Ben de yeni açmıştım zaten yeni geldim eve canım. bebek masajından falan bahsediyordu... Sadece şunu duydum: "Anne, bebek ağladığında susturamıyorsa, babasının kucağına versin, baba bebeği göğsüne yatırsın. erkeklerin kalp atışı daha hızlı olduğundan, bebek o kalp atışlarını duyar sakinleşir". gerçek mi acaba? 2 ayımız kaldı. deneyelim görelim
benimde hayalim hep öyle kolay doğurmaktır ama nerdeee, terslikler hep beni bulur ya bunadada buldu neyse artık hayırlısı
öncelikle geçmiş olsun canım kayınvaliden o kadar yakınsa bence git bir günde olsa kal gönlü olsun
sonuçta çok yakınmışsın gitmesen kırılabilir doğal olarak
ohhh ne güzel gözünaydın canım bol ,bol dinlenir bebişinle vakit geçirirsin artık
sagra canım çok geçmiş olsun kızına ya üzüldüm
ya bak birde oda süslemekten bahsediyodun
kıskanıyorlar canım sen ne kadar eşit davranmaya çalışırsan, çalış
kızlar bu ne biçim iştir ya uyumadan duramıyorum ,o kadarki uyandığımda evde olduğumu bile hatırlamadım uyku manyağı oldum sizdede varmı böyle bişey
kapı süsü filan almam zaten canım... zaten odası da olmayacak bebeğin.işin kötü yanı oğlan aylardır babasıyla yatıyor ben de hataya gidince ne olacak halimiz onu odadan da çıkaramayız bebek geldi attılar beni odadan der bakalım ne olacak halimiz...
kızlar bu ne biçim iştir ya uyumadan duramıyorum ,o kadarki uyandığımda evde olduğumu bile hatırlamadım uyku manyağı oldum sizdede varmı böyle bişey
Ben de yeni açmıştım zaten yeni geldim eve canım. bebek masajından falan bahsediyordu... Sadece şunu duydum: "Anne, bebek ağladığında susturamıyorsa, babasının kucağına versin, baba bebeği göğsüne yatırsın. erkeklerin kalp atışı daha hızlı olduğundan, bebek o kalp atışlarını duyar sakinleşir". gerçek mi acaba? 2 ayımız kaldı. deneyelim görelim
kapı süsü filan almam zaten canım... zaten odası da olmayacak bebeğin.işin kötü yanı oğlan aylardır babasıyla yatıyor ben de hataya gidince ne olacak halimiz onu odadan da çıkaramayız bebek geldi attılar beni odadan der bakalım ne olacak halimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?