canım aslında o yaştaki çocuğun sizinle yatması sağlıklı değil
ama mecburiyetten alışmışsa bi süre idare eder sonrada kardeşin çok ağlıyor seni uyutmuyor deyip ikna edebilirsiniz belki
canım senin doğum kasımın ortasındamıydı
:26::26::26::26:ayyy çoook kötü
yaw şuna bak o kadar uğraş hemen babacı olsunlar
ALlah yardımcın olsun abla
of ya hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmektende yemek yapmaktanda sıkıldım[
aynen bende bıktım hergün yemek düşünmekten.
of ya hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmektende yemek yapmaktanda sıkıldım[
aynen bende bıktım hergün yemek düşünmekten.
of ya hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmektende yemek yapmaktanda sıkıldım
kızlar bu ne biçim iştir ya uyumadan duramıyorum ,o kadarki uyandığımda evde olduğumu bile hatırlamadım uyku manyağı oldum sizdede varmı böyle bişey
yorgunluktan ölüyorum kzlaaar
bugün eşimle mükemmel bi kahvaltı (her pazar yaptığmz gibi)sonrası işe giriştik.
evin tüm camlarını sildik ve perdeleri tülleri yıkayıp astk.
ama evimiz çok büyük ve de şato gibi resmen o kadar çok ve gereksiz cam var ki :105:
bitanem elinden geldiğince yardm etti bana.
hatta bana hiç bi iş yaptırmadı,ben ona yardm ettm resmen :89:
bebikim için aldığım roxy sabun tozuyla yıkadm tüllerimi,bembeyaz oldu.
güneşlikleri de yıkayıp ütüledim.:129::128:
yan fonları yıkamaya üşünedm,hem simli simli,taşlı maşlı ütülenmez de.
ama ya çok kırışır elmde kalır diye de düşündüm.seneye bahar temzliğinde yaparm inş. :116:
mahallemzde çalşma vardı ve inanın her yer toz bulutu,camlar çamur resmen leşş :120:
evimiz 3.kat da,dışarıdan hortumla su tuttuk önce bi pisliğini akıttık.
sonra da ıslak bez ve de camsil ile hallettk.
eşim çook yoruldu ama gıkı çkmadı bebeğimin :109:
doğum ve bayram temizliği karışık başladık bakalım
Bilemedim ki. Çok ucuza buldum biraz onun gazına geldim.sağ ol canım. ben de kasılmaların 2 çeşitini de yaşadım şükür daha iyiyim şimdi olmuyor fazla... süyyeni2 alsaydın yeterdi bence...
ben 7. haftadan beri yattığım için kaslarım çok zayıf wc ye giderken zorlanıyorum... sezaryen sonrası nasıl yürüyeceğim bilmiyorum o gaz sancısı da çok zorluyor beni...
Kızlar size bişey soracam. siz aldığınız kıyafetleri alt üst takım mı alıyorsunuz hep? ben bugün aldıklarıma baktım da pek uymuyor alt ve üstler. ne yapcam?
Bi de 0-3, 3-6 aydan kaçar tane aldınız? ben genelde 3-6 ay almışım doğru mu yaptım? ama bebeğim doğduğunda giyecek pek bişeyi yokmuş gibi geliyo...
Selam kızlar herkese iyi geceler ,
Gecmisten geliyorum Cook uzun sürdü anca yazabiliyorum :)
Efendim alışverişler yapılmış yeni ciciler hayırlı uğurlu olsun
Muayenelerde güzel sonuçlarla dönülmüş masaallah güzel bebislere darısı biz sıradakilere inşallah
Ben de dogum sancısını merak ediyordum konuşulması acayip iyi oldu :)
Sıra geldi sizden istediğim yardıma
Biz kocikle nihayet isme karar verdik öncelikle ELA bu ismi rüyamda gormuştum sonrasında da DENİZ bu ismi ikimizde sevdik sormak istediğim ben 2ismi pek istemiyorum ama esim olmalı diyo
Ela Deniz nasıl sizce yoksa sade ELA ya da sade DENİZ ne dersiniz..
GÜNAYDIN arkadaşlarım ve güzel bebişleri... sonunda taşınma maceram bitti ama bende bittim. şuan yeni evimize yerleştik çok şükür. kızımı kreşe gönderdim bir bakıyım dedim burada neler var diye , onlarca yüzlerce geçmiş sayfası birikmiş hepsini okuyamadım. bugun itibariyle tam 30 günüm kaldı arkadaşlar. 30 dan geriye saymaya başlıyorum. 22 kasım sezaryan tarihimdi tekrar yazıyım. hem heyecan hem korku var. :26:
Eşimin babaannesi öldü...
günaydın kızlar bu hafta eşim evde işe gitmiyo ben pek giremicem foruma bu gece rüyamda doğum yaptım kızlar hastanedeyim ama doktor olmadan kendi kendime doğurdum ama hiç bişeyim hazır değilmiş çantam felan açıkta kalmıştık oğluşumla((
Merhaba güzel bayanlaaar! Hastaneden geldim. Bebişim de ben de çok iyiymişiz. Doktorumuz vitaminimizi kesti. Çok şişko olmuşuz da.Neyse geçmişten bi 20 sayfa okudum 3974'teyim ama eşim evde ve yemek bekliyor garibim. O yüzden birkaç iletiye cevap yazıp çıkıcam. Akşam üzeri
. ..
Merhaba annişler ve tatlı bebişleri,
Benim doktor kontrolüm vardı cumartesi günü. Çok şükür doktorun söyledikleri güzeldi. Su fazlalığım vardı ve oğluşum biraz iriydi. Bu nedenle 2 haftadır diyet uyguluyodum 1.200 gr kg verdim. Yemek yiyemiyorum diye çok mutsuzdum, bir de oğlum iri olmasın diye minicik mi kalıcak diye çok korkuyodum... Doktora dedim oğlum almamıştır ben bile kg verdim dedim. Daha bakmadan bak görüceksin o almıştır senden ihtiyacı olanı dedi.
Bir baktık ki oğluşumun yanakları tombiş tombiş. Ve 2 haftada yaklaşık 700 gr almış, 2.200 gr olmuş. Boyu 42 cm civarında. Sezeryen olcak muhtemelen, eşimin doğduğu günde istiyodum 07.12.12 olmasında sakınca gözükmüyo şuanda dedi doktorum. Çok mutlu oldum...
Benim doktor kontrolüm vardı cumartesi günü. Çok şükür doktorun söyledikleri güzeldi. Su fazlalığım vardı ve oğluşum biraz iriydi. Bu nedenle 2 haftadır diyet uyguluyodum 1.200 gr kg verdim. Yemek yiyemiyorum diye çok mutsuzdum, bir de oğlum iri olmasın diye minicik mi kalıcak diye çok korkuyodum... Doktora dedim oğlum almamıştır ben bile kg verdim dedim. Daha bakmadan bak görüceksin o almıştır senden ihtiyacı olanı dedi.
Bir baktık ki oğluşumun yanakları tombiş tombiş. Ve 2 haftada yaklaşık 700 gr almış, 2.200 gr olmuş. Boyu 42 cm civarında. Sezeryen olcak muhtemelen, eşimin doğduğu günde istiyodum 07.12.12 olmasında sakınca gözükmüyo şuanda dedi doktorum. Çok mutlu oldum...
Kızlar benim aklıma yine bişey takıldı. Nst de sancı çıkınca 1 gün içinde doğuruluyor mu?
sancının şiddetine ve açılmana bağlı diye biliyorum
emi,metalelf gözünüzaydın kızlar,çok sevindim sizin ve bebeklerinizin sağlıklı olmasına,Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah
en fazla kaç gün sürer sence?
Tecrübeli anneler cevap vermedi
Merhaba güzel bayanlaaar! Hastaneden geldim. Bebişim de ben de çok iyiymişiz. Doktorumuz vitaminimizi kesti. Çok şişko olmuşuz da.Neyse geçmişten bi 20 sayfa okudum 3974'teyim ama eşim evde ve yemek bekliyor garibim. O yüzden birkaç iletiye cevap yazıp çıkıcam. Akşam üzeri tekrar gelirim.
maşlhh bebişine canım,güzel haberlerinizi duymak çok iyi gelıo valla
canım çok sevindim senin ve bebişinin iyi olmasına maşlhhhh ikinizede
canım ben de tecrübesiz annelerdenim,ama merve gibi düşünüyorum,nst'de sancı bile çıksa günler,haftalar sonra doğuranlar var biliyorum,açılma da önemli tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?