2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım aslında o yaştaki çocuğun sizinle yatması sağlıklı değil
ama mecburiyetten alışmışsa bi süre idare eder sonrada kardeşin çok ağlıyor seni uyutmuyor deyip ikna edebilirsiniz belki

canım senin doğum kasımın ortasındamıydı

öyle canım ben anlatsam roman olur. oğlan doğduktan sonra eşim doktoroya başka şehre gitti 3.5 sene ayrıydık eşim haftasonu geldi. o yüzden alışık. şimdi de böyle oldu babayla yattı. artık okulu bahane edip odasına göndeririz...aslında kışın odasındaydı ne güzel...

benim belli değil canım 34 artı 4 te randevum var ne diyecek. son gittiğimde rahim boyum kısalmamıştı...38 i görmez de demişti iri bebek diye bakalım kasım ortasına bekler mi?

:26::26::26::26:ayyy çoook kötü

yaw şuna bak o kadar uğraş hemen babacı olsunlar

ALlah yardımcın olsun abla

sağ ol tatlım... çok kıskanç değildir umarım çok sorun olmaz...

of ya hergün akşama ne yemek yapcam diye düşünmektende yemek yapmaktanda sıkıldım

kızlar bu ne biçim iştir ya uyumadan duramıyorum ,o kadarki uyandığımda evde olduğumu bile hatırlamadım uyku manyağı oldum sizdede varmı böyle bişey

bende her sabah düzenli olarak 10:00 uyuyup öğlen 1yada 2 gibi kalkıyorum. uyumak istemediğim halde tatlı tatlı uykuya dalıyorum

Merhaba güzel bayanlaaar! Hastaneden geldim. Bebişim de ben de çok iyiymişiz. Doktorumuz vitaminimizi kesti. Çok şişko olmuşuz da. Neyse geçmişten bi 20 sayfa okudum 3974'teyim ama eşim evde ve yemek bekliyor garibim. O yüzden birkaç iletiye cevap yazıp çıkıcam. Akşam üzeri tekrar gelirim.

Canım eline sağlık. Benim evimin önünde benzinlik altında da kebapçı var,bir de anacadde üzerindeyiz. Benim camlar da leş ötesiydi. Dün ben de senin gibi temizlik yaptım. Ama eşim kaytardı sağolsun. Sadece tüllerimi ve perdelerimi astı. Ben koslanın tül temizliyicisiyle parlatıcısını kullandım. Ütüye gerek kalmadı.Kalıp gibi duruyor resmen tüller. Ama ben işlerin bir kısmını bugüne bıraktım. Çok yorulmamak lazım. Sen de çok yorma kendini.

Bebişlerimizin battaniyeleri aynııııııııııııı. Sadece ben pembesini almıştım. Havuzluhan'dan yaptım ben de alışverişlerimi. 3 body 10 tl'den aldım ben de. Birtek sebamedin ürünlerini görmemiştim orada. Çok iyi fiyata almışsın canım yaaa...

Bir de bebişim için küvet almamıştım oradan. Herşeyi içinde 30 tl idi orada. Geçen gün viaport'ta baktım sadece küvet 69 tl idi... Belki yine giderim Eminönü'ne bayramdan sonra.
Bilemedim ki. Çok ucuza buldum biraz onun gazına geldim. NBB'nin sütyeni. Tanesini 10 tl'den aldım Eminönü'nden. Ya yürüyünce o gaz sancısı azalıyor biliyor musun? İlk başta zorlanıyor insan ama sonra çok rahatlıyorsun bak.

Çok uyması şart değil zıbınlar filan içte kalıyor zaten. Ben uzun kollu-yarım kollu ve kolsuz zıbınlarla patikli altları takım yapıp aldım. 3tanesi 10 tl'den alınca bol bol aldım. Aynı desende hem alt hem üst satıyorlardı. 0-3 ay,3-6 aldım daha çok. Sonra kipa'da çok harika üst ve altlar vardı. Onlardan da aldım.

Bence de Ela ismi güzel. Hatta eltimin kızının adı Ela olmasa ben de Ela koyardım.

Yeni evin hayırlı olsun. Bir de ben taşınsam doğumdan önce çok mutlu olacağım ama olacak gibi gözükmüyor.
Tarihinin belli olması da güzel bişi. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Eşimin babaannesi öldü...

Başınız sağolsun canım...

Gecemiz gündümüz doğum merakıyla geçince rüyalarda doğuruyoruz. Ben de doğurup duruyorum rüyalarımda. Uyguladığım otohipnoz tekniğinin de bunda etkisi çok sanırım...

Merhaba annişler ve tatlı bebişleri,
Benim doktor kontrolüm vardı cumartesi günü. Çok şükür doktorun söyledikleri güzeldi. Su fazlalığım vardı ve oğluşum biraz iriydi. Bu nedenle 2 haftadır diyet uyguluyodum 1.200 gr kg verdim. Yemek yiyemiyorum diye çok mutsuzdum, bir de oğlum iri olmasın diye minicik mi kalıcak diye çok korkuyodum... Doktora dedim oğlum almamıştır ben bile kg verdim dedim. Daha bakmadan bak görüceksin o almıştır senden ihtiyacı olanı dedi.

Bir baktık ki oğluşumun yanakları tombiş tombiş. Ve 2 haftada yaklaşık 700 gr almış, 2.200 gr olmuş . Boyu 42 cm civarında. Sezeryen olcak muhtemelen, eşimin doğduğu günde istiyodum 07.12.12 olmasında sakınca gözükmüyo şuanda dedi doktorum. Çok mutlu oldum...

Kızlar benim aklıma yine bişey takıldı. Nst de sancı çıkınca 1 gün içinde doğuruluyor mu?

hadi gözünüz aydın kızlar maşallah bebeişlerinize

maşallah tontiş bir bebek olacak canım .Ama 22'si gözüküyor doğum tarihin,7'si çok erken olmaz mı sezaryen için? Doğum tarihlerinin aynı olması güzel olur tabii ama 2 hafta öncesi de fazla sanki,naçizane fikrim,yanlış anlama lütfen.

biz geri geldik Gülcemle

yavrusum kalktım canım,zaten uyuyamadım,eşim geldi uyandırdı sağolsun ben çok uyuyamıyorum zaten canım benim,gündüz uykusunu hiç sevmem normalde,sersem gibi olurum,maaşallah sen güzel uyuyorsun

ymd başınız sağolsun tatlım..

annemler bi sürü ciciler almışlar bugün kızıma ,şeker de almışlar,emzikli olanlardan aldık,çok beğendik babanla dedi,iyi yapmışsınız dedim,canlarım yaa onlar beğensin de gerisi önemli değil,çok mutlu oldum kızlar

cnm gözün aydın dr güzel şeyler sölemiş. rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
buarada dr sadece bebeğin kilosu nedeniyle mi sezaryen diye karar verdi. yoksa başka nedenlerde mi var. benim bebiş de 32 hftalıkken 2200 dü de o yüzden soruyorum cnm. bugün de 16. 45 de randevum var hayırlısı bakalım

emi,metalelf gözünüzaydın kızlar,çok sevindim sizin ve bebeklerinizin sağlıklı olmasına,Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah

kızlar ben süt hiç içmiyorum yoğurt ve peynir tüketiyorum süt yerine...ama yine korkuyorum kızım gelişmezse diye

kızlar ben süt hiç içmiyorum yoğurt ve peynir tüketiyorum süt yerine...ama yine korkuyorum kızım gelişmezse diye

canım ben de tecrübesiz annelerdenim,ama merve gibi düşünüyorum,nst'de sancı bile çıksa günler,haftalar sonra doğuranlar var biliyorum,açılma da önemli tabi..

ikinize de teşekkür ederim canım. iğnelerle falan sancı durdurulabiliyor sanırım. Şimdi anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…