2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızzlar bir sorum olacak sizlere sonuçta aynı haftalardayız.. ben kasılmaların erken doğum riski olduğunu duydum fakat aynı zamanda birde doğuma alıştırma kasılmaları warmış ara ara gelen düzensiz olan.. benim zaman zaman karnımda bebeğim bir tarafı şişiriyor tümsek oluyor orası hafif o hareketten dolayı sancı gibi bişiy oluyor ama hemen geçiyor, yani hareket ettiğinden dolayımı o an ağrı gibi bişiy hissediyorum yoksa bu bir kasılma olabilirmi??? çünkü kasılmanın tarifini bilmiyorum nasıl bişiy... benim gibi sizlerde de oluyormu bu şekilde bir de ben aşağıda taşıyorum aynı zamanda makat pozisyonunda oturur waziyetteymiş oğluşum bundan da kaynaklanabilirmi sizce???

canım kasılmada karnın taş gibi olur sadece bi tarafı şişmez yani onlar kasılma değildir ağırlaştığı için bebekler artık bize baskı yapıyor ondan biraz ağrı olması normal ben ayakta fazla kalamıyorum hemen kasıklarıma baskı yapıyor ve ağrıyor kasıklarım

Canım artık bebişlerimz hızla büyüyor bunların olması normal bazen benimde öyle bi tümsek oluyo bi kaç saniye sonra normale dönüyor kontrole gittğnde doktoruna söyle tabi en doğru açıklama onlara ait

İyi geceler kızlar bu aksam misafirim var o yüzden takip etmekte zorlanıyorum (
Ama buralardayim gerilerden gelerek okuyorum ..

çok sağolun kızlarrr panik yapıyorum işte napim boş boş oturmaktan kafaya takıcak bişiy arıyorum.. sıvı azalması olmuştu 22haftamda doktor hareketi yasakladı sınırdaydı sonra biraz düzeldi ama tedbir amaçlı fazla kalkmamam gerekmiş,33haftamdayım o gün bugün ewdeyim sokak yokkkk (( sadece doktora gidiyorum birde binnnnde bir arabayla bi tur okadar boğuldum resmen. annem o yüzden bende kalıyor bana bakıyor tamamen yorulmak yasak bana.. ewde rahat ayaklarımı uzatıp dinlendiğimden bebek karnımda rahata alıştı, eşim arada arabayla bir dolaştırıyor beni sık olmamak şartıyla, çünkü dediğim gibi zaten çıkınca karnımda şekilden şekile giriyor canım acıyor acaba korkuyor mu ne?ozamanda karnımı tırmalıyor resmen hafif sallasa araba :)) zor ama yinede şikayet etmiyorum sağlıkla kawuşmak unutturur herşeyi bana..

Bana da erken gelebilir dediği icin her ağrıda her harekette endişeleniyorum zamanında gelsin diye dua ediyorum durmadan..
Benim de göbeğimin bir tarafı şişkinlik oluyo kızım hareket ediyor sonra düzeliyor karnımda bazen sertlesiyor ama yatıp dinlenince
Yumusuyor tekrar , bende bu girip çıkan sancılar ile kasilmalari karistirmAm umarım anlayamicam diye endişeleniyorum ((

işte bende çağıracaktım ama annem bayramdan sonra gelecek ne kaldıki şurda o yüzden boşa para vermiyim dedim canım
enaz 100 tl alıyor çünkü ne gerek var

Canım ben bugün birisini çağırdım. 50 artı yol parası 10 TL alıyor. Yani 60. Kadın Pendik'te oturuyormuş.

canım merhaba...

ben de son 10 15 gündür aynısını yaşıyorum hatta son kontrolde doktor ultrasonla bakarken sağ tarafım tümsek oldu. doktor panik oldu hemen bitirdi ultrasonu. hemen nstye yolladı 20 baremini azbuçuk geçen kasılmalarım varmış. bebeğin eşi aşağıda ve kanalı tamamen tıkadığı için doktor çok endişelendi. ama sonra bir kaç takipten sonra 60 baremini geçmediği müddetçe sıkıntı yok. ama kasılman olursa hemen gel kontrol edelim dedi. benim kasılmalarım da aynı senin tarif ettiğin gibi bir de benim kızçem de makat pozisyonunda

bence doktorunla paylaşmalısın.

ymd başınız sağolsun. Allah cennette cem eylesin, rahmetlinin tahsiratını affetsin.

bunun dışında geçmişi okuyamadım kızlar ama bayram yoğunluğu oldu yazışmalarınızı da takip edemedim :) bir sürü kaynatmışsınız yine maşallah

Tatlım çok ama çok geçmiş olsun. Mesajın başını okurken inanılmaz gerildim. Ciddi bir şey olmadığını anlayınca çok sevindim inan. Oğluna söyle otursun oturduğu yerde. En son o gelecek. Bizim tahminlerimizi çürütmesin :)

Herkesin bebeği zamanında gelir inşallah benimde hareketleri bazen sert oluo ama sertleşme nasıl kasılma nasıl onu bende anlamyrum sadece hareket ettğni sanıyorm

Başsağlığı dileyen ve evlilik yıldönümüzü kutlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim kızlar, çok sağolun.

Geçmişi okuyordum ama bir noktadan sonra dayanamadım. Oku oku bitmedi. İnşallah önemli bir durumu kaçırmamışımdır.

Bugün çok yorucu bir gündü. Temizlik günü... Tertemiz oldu ev çok şükür.

Bir de en kısa zamanda şu oda takımı gelse ve bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirsem içim rahat edecek. Birkaç eksik var onları da alsam hepten rahat olacağım. Bebeğimin odasına tül - güneşlik ve halı. Denizci temalı olsun istiyorum ama bakalım inşallah güzel ve uygun şeyler bulabilirim.

Bu arada bugün tüllerimi yıkarken makinede birisi yırtılmış. Nasıl olduğunu aklım almadı. Çok üzüldüm. Mutfağım camı tülsüz kaldı

Bir defa erken doğumu yaşayan herkese yapılması gerekiyormuş cnm diğer gebeliklerdede. Önlem amaçlı, riske atmamak adına. inş vaktinde gelirler bu kez.

canım belki erken doğum nedenine göre değişiyordur bu karar. ben bir kere 25 haftalık doğum yaptım onda vuruldu ama bunda sıkı takip var dr vurdurmadı...

geçmiş olsun canım.. bilgi için sağ ol...

e...

Canım başınız sağ olsun. yemek yemekle iyi yapmışsın ... canım sağ ol aldım ben oradan çok beğendim hem de çok iyiler ya geç gönderdiler haber verdiler hamile külodu koymuşlar hem de hediye...

aman dikkat canım...:18:

slm ercin46 nasılsın canım az önce eklediğim elbiseleri optimumdan aldım pofidik'ten 80 tlde 16.50 düşmüş fiyatlar bir bak istersen çok güzel şeyler var

çok güzellermiş..

slm kızlarrr bende kısmetse aralığın ilk hftası doğum yapıcam.. allah sağlıkla bebişlerimize kawuşmayı nasip etsinnn

bahsettiğin şişlikler kasılma... ya tamamen sertleşme ya da bahsettiğin gibi sert bir tümsek. saatte 4 ü geçmemeliymiş...

eveeeeet bayılırıııımmmm aşermedim ama bu sefer zaten yemek de yiyemedim,midemde bi tuhaflık var ..

canım tahmin etmiştim...

canım sıkma canını eşler yapıyor bazen böyle...

biftek canım güle güle kullan..

ymd canım güle güle kirlensin burada acayip şimşek çakıyor yağmur yok camlarını sildi mi? fiyat da iyiymiş...

ymd canım güle güle kirlensin burada acayip şimşek çakıyor yağmur yok camlarını sildi mi? fiyat da iyiymiş...

Zaten benim şansımdır. Ne zaman cam silsem hemen yağmur yağar Evet canım camları sildi. Kadın camları silerken hafif çiseledi, sonra durdu. Ama dediğin gibi burada da şimşek çakıyor ama yağmıyor şuan. İlginç bir durum.

tahmin etmemen mümkün mü Nesrincim her yiyeceği seviyorum ben ama bugün yiyemedim,midem fena..
ymdcim yırtılan perde olsun boşver,senden kıymetli değil..
nesrin,emi,bsygn sağolun tontişler,nefes alamamak berbat bişey..

Herkesin bebeği zamanında gelir inşallah benimde hareketleri bazen sert oluo ama sertleşme nasıl kasılma nasıl onu bende anlamyrum sadece hareket ettğni sanıyorm
Âmin inşallah ancak 30un da görüp doktora sorabilecegim kendisi burda yok dediğin gibi inşallah zamanında gelir minislerimiz

he, he, he... miden baskıdan dolayı mı fena? bazen bana da oluyor...

Hemde ne fena hele ki artık normal şartlarda bile nefesimiz tıkanırken bu ekstralar yoruyo insani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…