kızzlar bir sorum olacak sizlere sonuçta aynı haftalardayız.. ben kasılmaların erken doğum riski olduğunu duydum fakat aynı zamanda birde doğuma alıştırma kasılmaları warmış ara ara gelen düzensiz olan.. benim zaman zaman karnımda bebeğim bir tarafı şişiriyor tümsek oluyor orası hafif o hareketten dolayı sancı gibi bişiy oluyor ama hemen geçiyor, yani hareket ettiğinden dolayımı o an ağrı gibi bişiy hissediyorum yoksa bu bir kasılma olabilirmi??? çünkü kasılmanın tarifini bilmiyorum nasıl bişiy... benim gibi sizlerde de oluyormu bu şekilde bir de ben aşağıda taşıyorum aynı zamanda makat pozisyonunda oturur waziyetteymiş oğluşum bundan da kaynaklanabilirmi sizce???
kızzlar bir sorum olacak sizlere sonuçta aynı haftalardayız.. ben kasılmaların erken doğum riski olduğunu duydum fakat aynı zamanda birde doğuma alıştırma kasılmaları warmış ara ara gelen düzensiz olan.. benim zaman zaman karnımda bebeğim bir tarafı şişiriyor tümsek oluyor orası hafif o hareketten dolayı sancı gibi bişiy oluyor ama hemen geçiyor, yani hareket ettiğinden dolayımı o an ağrı gibi bişiy hissediyorum yoksa bu bir kasılma olabilirmi??? çünkü kasılmanın tarifini bilmiyorum nasıl bişiy... benim gibi sizlerde de oluyormu bu şekilde bir de ben aşağıda taşıyorum aynı zamanda makat pozisyonunda oturur waziyetteymiş oğluşum bundan da kaynaklanabilirmi sizce???
Canım artık bebişlerimz hızla büyüyor bunların olması normal bazen benimde öyle bi tümsek oluyo bi kaç saniye sonra normale dönüyor kontrole gittğnde doktoruna söyle tabi en doğru açıklama onlara ait
işte bende çağıracaktım ama annem bayramdan sonra gelecek ne kaldıki şurda o yüzden boşa para vermiyim dedim canım
enaz 100 tl alıyor çünkü ne gerek var
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
Bana da erken gelebilir dediği icin her ağrıda her harekette endişeleniyorum zamanında gelsin diye dua ediyorum durmadan..
Benim de göbeğimin bir tarafı şişkinlik oluyo kızım hareket ediyor sonra düzeliyor karnımda bazen sertlesiyor ama yatıp dinlenince
Yumusuyor tekrar , bende bu girip çıkan sancılar ile kasilmalari karistirmAm umarım anlayamicam diye endişeleniyorum((
Bir defa erken doğumu yaşayan herkese yapılması gerekiyormuş cnm diğer gebeliklerdede. Önlem amaçlı, riske atmamak adına. inş vaktinde gelirler bu kez.
hoş bulduk kızlar iyiyiz çok şükür cumartesiden beri eşim hastaydı onunla ilgilendim sürekli ıhlamur içir çorba içir terlet terleyince üstünü değiştir valla bu erkekler aynı çocuk gibi ee tabi bu kadar ilgiden sonra bana da bulaştı 2 günden beri bende ölü gibi yatıyorum evde başım kalkmıyor zorla bişeyler yiyorum iştahım falan kapandı bugün biraz iyi hissediyorum kendimi :2:
aman maşallah diyelim o zaman bize zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah
yavrus ne var kız geçmişte :44:
canım ben günde 3 kere baticonla temizlemiştim 6.günde düştü sakın zeytinyağı falanda sürme göbeğe göbeği besliyormuş zeytinyağ ve geç düşüyo göbeği bana çevremdekiler hep sür dedi ben sürmedim düştükten sonra sürdüm
göbeği düşmeden yıkamıştım hastaneden eve gelince(devlet hastanesinde pek temizlemiyolar bebeği) kanlı kanlı ne kadar silsende çıkmıyordu bende yıkadım kıyamadım kızıma ama göbeğe su dökmedim hiç
e...Iyi aksamlar kizlar. Bugun canim cikti iste, son gunumdu tum kalan isleri toplamaya calistim. Doktorum bayramdan sonra calismayacaksin dedi, o yuzden biraz yoruldum bugun ve tabi bilgisayarimi ajandami vs. herseyi toparladim geldim eve. Kendi isimiz oldugu icin benim icin tam bir dogum izni olmayacak tabi ama en azindan evimde olacagim. Zaten isten donerken de canim cikti 4,5 kilometrelik yolun 3 kilometresini 50 dakikada aldim ve daha cok vardi, ara sokaklara girdim baktim heryer tikali ben de tek basima gittim bir lokantaya yemek yedim :) yoksa acliktan olecektim yolda. ne olduysa hic bu kadar tikali olmazdi yol. Oldum yorgunluktan ama neyse evimdeyim cok sukur. Bayramda da buradayiz, herhangi biryere gitmeye izin yok. Zaten gecen hafta enistemi kaybettik bayramin 2. Gunu 7 si olacak ailecek halamdayiz.
Neyse bayramda burada olmayacaklara simdiden iyi yolculuklar ve iyi bayramlar.
Kizlar sabah birsuru okudum ama cevap verecek vaktim yoktu, kusura bakmayin. Bundan sonra daha sik buradayim.
Allah'ım kabus gibi,ölümden döndüm kızlar,eşim portakal suyu sıktı vitamin olsun diyerek,portakal parçaları boğazıma yapıştı,öksüre öksüre içim çıktı,nefesim kesildi,eşim panik oldu,gözüme bakıp duruyo..
slm ercin46 nasılsın canım az önce eklediğim elbiseleri optimumdan aldım pofidik'ten 80 tlde 16.50 düşmüş fiyatlar bir bak istersen çok güzel şeyler var
slm kızlarrr bende kısmetse aralığın ilk hftası doğum yapıcam.. allah sağlıkla bebişlerimize kawuşmayı nasip etsinnn
eveeeeet bayılırıııımmmm aşermedim ama bu sefer zaten yemek de yiyemedim,midemde bi tuhaflık var ..
eşime çok sinir oldum oturdm ağlyrmdışarı çıkcaktık ona kıyafet almak hem yemek yemek için ama işi uzamış akşamda öyle oldu yarın akşam gidelm dio çok yorulmuş ama ben umut etmiştm üstümü bile giymiştm tabi maç varya ondanda nazlanıo oda haklı yorgun ama ben çorba yapmdm hayal kırıklığı...arkadaşa gdrz belki maç izlemeye demişti bende gitmcm
ymd canım güle güle kirlensin burada acayip şimşek çakıyor yağmur yok camlarını sildi mi? fiyat da iyiymiş...
ymdcim yırtılan perde olsun boşver,senden kıymetli değil..
Âmin inşallah ancak 30un da görüp doktora sorabilecegim kendisi burda yok dediğin gibi inşallah zamanında gelir minislerimizHerkesin bebeği zamanında gelir inşallah benimde hareketleri bazen sert oluo ama sertleşme nasıl kasılma nasıl onu bende anlamyrum sadece hareket ettğni sanıyorm
tahmin etmemen mümkün mü Nesrincimher yiyeceği seviyorum ben ama bugün yiyemedim,midem fena..
nesrin,emi,bsygn sağolun tontişler,nefes alamamak berbat bişey..
Benden değerli değil ama yine de severdim kendisini canım yaa.
Yırtılmayaydı iyiydi
tahmin etmemen mümkün mü Nesrincimher yiyeceği seviyorum ben ama bugün yiyemedim,midem fena..
nesrin,emi,bsygn sağolun tontişler,nefes alamamak berbat bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?