ilaç vermedi demedim ki ben..
iyi okumamışsın sen yazdıklarımı anlaşılan :)
bundan 15 gün nce 1 haftalık antibiyotik ve tek kullanımlık saşe kullandım.
geçmeyince ilaç değişikliği yaptık
idrar yolu antiseptiği kullanıyorum şuan
size de geçmiş olsun
meow o şekilde düzeltmene sevindim. söylediklerimiz dua hükmüne geçermiş. ifade ederken aslında dikkat etmeliyiz. ben mesela sağlıklı shhatli, vakitlice doğum diliyorum...
meow o şekilde düzeltmene sevindim. söylediklerimiz dua hükmüne geçermiş. ifade ederken aslında dikkat etmeliyiz. ben mesela sağlıklı shhatli, vakitlice doğum diliyorum...
Ahh kızlar benim koca hep 11lerde eve geliyo.. İlk yılımızda hep beklerdim onu beklerdim birlikte yemek yiyelim diye aldım 10 kg birden.. Şimdi hiçççç işim olmaz yer yemeğimi oturur beklerim.
eşime çok sinir oldum oturdm ağlyrmdışarı çıkcaktık ona kıyafet almak hem yemek yemek için ama işi uzamış akşamda öyle oldu yarın akşam gidelm dio çok yorulmuş ama ben umut etmiştm üstümü bile giymiştm tabi maç varya ondanda nazlanıo oda haklı yorgun ama ben çorba yapmdm hayal kırıklığı...arkadaşa gdrz belki maç izlemeye demişti bende gitmcm
eşime çok sinir oldum oturdm ağlyrmdışarı çıkcaktık ona kıyafet almak hem yemek yemek için ama işi uzamış akşamda öyle oldu yarın akşam gidelm dio çok yorulmuş ama ben umut etmiştm üstümü bile giymiştm tabi maç varya ondanda nazlanıo oda haklı yorgun ama ben çorba yapmdm hayal kırıklığı...arkadaşa gdrz belki maç izlemeye demişti bende gitmcm
slm kızlar bende ütü yapıyorum mola verdim,yarında tatlı yapcam biraz da kendime bakım yapcam artık kaç gündür evde temizlik falan derken paspal paspal geziniyodum
iyi akşamlar kızlar arkadaşım doğum yaptı maşallah fındık gibi bir kızı oldu dün görmeye gittim 3 günlüktü daha minicik bir görseniz annesinin memesiyle bir kavga edişi var doymuyor sanırım basıyor yaygarayı