2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sirkeli su, c vitamini gibi şeyler gözüme çarptı demek. günde 4 tane ayrı ilaç kullanıyorum yarısı sabah akşam toplam 6 tane.. iyice hapçı olduk.

yavrusss canım badem domates çorbasını seviyordur kesin...

meow o şekilde düzeltmene sevindim. söylediklerimiz dua hükmüne geçermiş. ifade ederken aslında dikkat etmeliyiz. ben mesela sağlıklı shhatli, vakitlice doğum diliyorum...

eveeeeet bayılırıııımmmm aşermedim ama bu sefer zaten yemek de yiyemedim,midemde bi tuhaflık var ..

Son düzenleme:
selam kızlarr. duvar kağıdının yapımı saat 5 te başladı az önce bitti, taze taze çektim size:) oda hala yerleşmedi ama idare edin:))

Eklentiler

• $SAM_0520.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 22
eşime çok sinir oldum oturdm ağlyrmdışarı çıkcaktık ona kıyafet almak hem yemek yemek için ama işi uzamış akşamda öyle oldu yarın akşam gidelm dio çok yorulmuş ama ben umut etmiştm üstümü bile giymiştm tabi maç varya ondanda nazlanıo oda haklı yorgun ama ben çorba yapmdm hayal kırıklığı...arkadaşa gdrz belki maç izlemeye demişti bende gitmcm

canm ya cidden yorgundur ama sen de kendini üzme, bazen istediklerimiz olmuyo işte ama napalım.. sen moralini bozma.

slm kızlar bende ütü yapıyorum mola verdim,yarında tatlı yapcam biraz da kendime bakım yapcam artık kaç gündür evde temizlik falan derken paspal paspal geziniyodum

selam kızlar hayırlı akşamlar

kızlar ynlışlıkla iki sefer yollamışım mesajı gitmedi sandım da

Son düzenleme:
kızlar yemekten bahsetmişsiniz ben yemeği yedim üstüne kestane yedim şimdide ceviz yiyorum biri beni durdursum aşırı yiyorum galiba(

slm kızlarrr bende kısmetse aralığın ilk hftası doğum yapıcam.. allah sağlıkla bebişlerimize kawuşmayı nasip etsinnn

canm ya cidden yorgundur ama sen de kendini üzme, bazen istediklerimiz olmuyo işte ama napalım.. sen moralini bozma.

Evet canım yorgun ama işte bende umutlandım neyse moralim düzeldi oda iş yerine sinir olmuş daha yemek yemedm onu beklyrm neyse aradı geliomş

iyi akşamlar kızlar arkadaşım doğum yaptı maşallah fındık gibi bir kızı oldu dün görmeye gittim 3 günlüktü daha minicik bir görseniz annesinin memesiyle bir kavga edişi var doymuyor sanırım basıyor yaygarayı

Allah'ım kabus gibi,ölümden döndüm kızlar,eşim portakal suyu sıktı vitamin olsun diyerek,portakal parçaları boğazıma yapıştı,öksüre öksüre içim çıktı,nefesim kesildi,eşim panik oldu,gözüme bakıp duruyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…