Allah'ım kabus gibi,ölümden döndüm kızlar,eşim portakal suyu sıktı vitamin olsun diyerek,portakal parçaları boğazıma yapıştı,öksüre öksüre içim çıktı,nefesim kesildi,eşim panik oldu,gözüme bakıp duruyo..
Allah'ım kabus gibi,ölümden döndüm kızlar,eşim portakal suyu sıktı vitamin olsun diyerek,portakal parçaları boğazıma yapıştı,öksüre öksüre içim çıktı,nefesim kesildi,eşim panik oldu,gözüme bakıp duruyo..
buda prensesime aldığım son ciciler
Eki Görüntüle 539031 Eki Görüntüle 539032 Eki Görüntüle 539033 Eki Görüntüle 539034 Eki Görüntüle 539035
selam kızlarr. duvar kağıdının yapımı saat 5 te başladı az önce bitti, taze taze çektim size:) oda hala yerleşmedi ama idare edin:))
Eki Görüntüle 539031 Eki Görüntüle 539032 Eki Görüntüle 539033 Eki Görüntüle 539034 Eki Görüntüle 539035
slm kızlar doktordan geliyorum sabah lavaboya gittim ve kan geldi okadar çok korktumki elim ayağım birbirine karıştı resmen hemen doktora gittim nst ye felan bağladılar onda bişey çıkmadı sonra ultrasona girdim ondada bişey çıkmadı sonra alttan muayene etti doktorum enfeksiyon kapmışım bundan kaynaklanmış kanamam rahim ağzı uzunluğum felan iyiymiş tedbir amaçlı akciğer geliştirici iğne ve iltihap için ilaç yazdı çok korktum yaa ömrümden ömür giti resmen şu 32.haftayı bi atlatsaydım başka bişey istemiyorummm dua edin kızlar erkenden gelmesin benim yaramaz guguşşş
hurc gibi birseye yikayip koysan hazir olur. Yer bulunca da yerlestirirsin boylece olur da erken gelmeye karar verirse bebis elin ayagina dolasmaz.hehehe sağol tatlım,öyleyim galibaihmal değil de canım,yıkandıktan sonra nerde muhafaza edecem cicileri onu düşünüyorum,bebişimin ayrı bir dolabı yok,bizim kıyafetlerle aynı yerde olacak,hijyenik olur mu bilemedim :26: bi de hava günlerdir yağmurlu,hava açtığı anda başlayacam yıkamaya diyorum ama hijyen sorunu var işte,kafam karıştı :44: bunu da doktoruma sorsam mı acaba,mutlaka cevap verir buna da,tontoncum ne sorsam sabırla cevaplıyo sağolsun,heheheh
Gule gule kullanin, anneler olmasa...kızlar annemin ve babamın aldığı cicilerin bir kısmı bunlarmış bakın,canlarım yaa nasıl hevesle anlatıyolar şu vardı şunu aldık falan diye,bazı fotolar net değil ama olsun,şekeri daha farklı düşünmüştüm ama sonradan çok hoşuma gitti,zaten düşünmeleri yeter
sabah yine 2 saat konuştuk,daha çok eksik var,gelene kadar alacaz hepsini diyolar,bi sürü sipariş verdim ben de,kokoş muyum neyim
tatlim yarin veya haftaya pijama dunyasina gidecegim istedigin birsey varsa soyle :)badem ben de bilerek ve isteyerek pembe aldım gecelik sabahlık pijama takımı da ayrıca pembe...
off aman yaa en iyisi ben şu ilacımı içeyim bol bol su içeyim günde en az 2.5 litre su içmem lazım..
inşallah on güne kadar geçer.
bu arada bebeğim 34 hafta 4 günlük çıktı...
kilosu 2300 gr olmuş maşallahh...
doktor gayet iyi dedi.
sancılarımı söyledim.
nstye girdim güzel çıktı bir sorun yokmuşş
bi tek enfeksiyon canımı sıktı yaa o kadar zaman bu antibiyotikler yüzünden kan ilacımı kullanamadım yinede 12 çıkmışş..
tirodiim de normal çok şükür..
ama inat ettim ben bu enfeksiyonu yenicemmmmmm
Güle güle kullansın tatlım ,hepsi birbirinden güzeller
iyi akşamlar kızlar arkadaşım doğum yaptı maşallah fındık gibi bir kızı oldu dün görmeye gittim 3 günlüktü daha minicik bir görseniz annesinin memesiyle bir kavga edişi var doymuyor sanırım basıyor yaygarayı
Eki Görüntüle 539029
Eki Görüntüle 539030
Çok tatlııı Allah analı babalı büyütsün...
Çok tatlılaar, iyi günerde giysin inşallah...
AMİNNNNNN
canım bende kızımı 26 haftalık doğurmuştum o zaman banada vurulmuştu hatırlamıyorum öyle bir yan etki yaptığını şimdi yinemi erken doğum tehliken var bana hiç önermedi doktorum her doğum kendine özgüdür inşallah bu sefer vaktinde doğururuz
canım çok geçmiş olsun niye böyle olduki herşey yolundaymış çok şükür istirahat et düzelir inşallah
selam tatlım,hoşgeldindeme kız öyle su mu,içim bi hoş oluyo,daha zaman var Allah'ın izniyle
mayaaaaaaaaaaaaaa nasılsın? yoksun ortalarda??
a.s canım hoşgeldin doğuran yokta geçmişte baya bişey var
hoş bulduk kızlar iyiyiz çok şükür cumartesiden beri eşim hastaydı onunla ilgilendim sürekli ıhlamur içir çorba içir terlet terleyince üstünü değiştir valla bu erkekler aynı çocuk gibi ee tabi bu kadar ilgiden sonra bana da bulaştı 2 günden beri bende ölü gibi yatıyorum evde başım kalkmıyor zorla bişeyler yiyorum iştahım falan kapandı bugün biraz iyi hissediyorum kendimi :2:hoşgeldin mayacım yok daha doğuran falan dur daha erken şu bayramı bir atlatalım
Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?