2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine şimdi nasılsın iyimisin

slm ercin46 nasılsın canım az önce eklediğim elbiseleri optimumdan aldım pofidik'ten 80 tlde 16.50 düşmüş fiyatlar bir bak istersen çok güzel şeyler var

bademcim nasılsın şimdi tatlım iyi misin

Caniiiiim ay cok gecmis olsun , cok kötü oluyo insan basıma geldi bir kere benimde gözlerden yas akmıştı valla...

Iyi aksamlar kizlar. Bugun canim cikti iste, son gunumdu tum kalan isleri toplamaya calistim. Doktorum bayramdan sonra calismayacaksin dedi, o yuzden biraz yoruldum bugun ve tabi bilgisayarimi ajandami vs. herseyi toparladim geldim eve. Kendi isimiz oldugu icin benim icin tam bir dogum izni olmayacak tabi ama en azindan evimde olacagim. Zaten isten donerken de canim cikti 4,5 kilometrelik yolun 3 kilometresini 50 dakikada aldim ve daha cok vardi, ara sokaklara girdim baktim heryer tikali ben de tek basima gittim bir lokantaya yemek yedim :) yoksa acliktan olecektim yolda. ne olduysa hic bu kadar tikali olmazdi yol. Oldum yorgunluktan ama neyse evimdeyim cok sukur. Bayramda da buradayiz, herhangi biryere gitmeye izin yok. Zaten gecen hafta enistemi kaybettik bayramin 2. Gunu 7 si olacak ailecek halamdayiz.
Neyse bayramda burada olmayacaklara simdiden iyi yolculuklar ve iyi bayramlar.

Gecmis olsun insallah tekrarlamaz.
hurc gibi birseye yikayip koysan hazir olur. Yer bulunca da yerlestirirsin boylece olur da erken gelmeye karar verirse bebis elin ayagina dolasmaz.

Gule gule kullanin, anneler olmasa...

badem ben de bilerek ve isteyerek pembe aldım gecelik sabahlık pijama takımı da ayrıca pembe...
tatlim yarin veya haftaya pijama dunyasina gidecegim istedigin birsey varsa soyle :)

Benim de hic sorunum yokken tahlilde cikti, ilaclari duzenli icmedigin icin etkisi azalmis olabilir. Ayrica ben normalde 2,5 l iciyorum enfeksiyon varken 4 l falan iciyordum ona gore sen de arttir suyu.

Kizlar sabah birsuru okudum ama cevap verecek vaktim yoktu, kusura bakmayin. Bundan sonra daha sik buradayim.

Son düzenleme:

Çok tatlııı Allah analı babalı büyütsün...

Çok tatlılaar, iyi günerde giysin inşallah...

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

kızlar şirkette internette sorun olduğundan gündüzleri giremiyorum ama akşamları tek tek bütün yazdıklarınızı okuyorum...

ymd başın sağolsun ccanım allah sabırlar versin... bu arada yıldönümünüzü de kutluyorum tatlım... Bir dahakine
birlikea olursunuz canım aldırış etme lütfen

funntunn çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm ... umarım hatasını anlamış ve akıllanmıştır.

yasmin_tokat maşallah annesi sana da kuzuna da

candost17 iyi yolculuklar canım hiçbirşeye canını sıkma tadını çıkar tatilin olduğu kadar
seastire aklım çıktı... Kendine çok dikkat et lütfen bol bol dinlen sakın iş yapma

gece_dicle ve mervegkc hayırlı yolculuklar canlarım çok yormayın kendinizi
biftekcim duvar kağıdına bayıldım... pembe pembe süper olmuş...

yasmin_tokat şimdiden iyi bayramlar sanada tatlım...

kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... :))))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye

mdrcnn 24 ekim çarş. saat ????
fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
ozgezngn 29 ekim pzt saat: 10:00
BOYOZ 29 ekim pzt. saat 10:30
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
biftek 3 Kasım ctesi saat 10:30
yasmin_tokat 3 kasım ctesi saat ????
miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????

funntunn 8 kasım cts saat 15:00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:
badem30 10 Kasım cts saat:????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????

Ymd basiniz sagolsun.
Funtunn gecmis olsun.
Arada hasta olanlar, sikintilari olanlar vardi isimleri unuttum kusura bakmayin o kadar cok sayfa var ki, gecmis olsun.
Bademcim gecmis Olsun.

Son düzenleme:

Bir defa erken doğumu yaşayan herkese yapılması gerekiyormuş cnm diğer gebeliklerdede. Önlem amaçlı, riske atmamak adına. inş vaktinde gelirler bu kez.

selam tatlım,hoşgeldin deme kız öyle su mu,içim bi hoş oluyo,daha zaman var Allah'ın izniyle

mayaaaaaaaaaaaaaa nasılsın? yoksun ortalarda??

a.s canım hoşgeldin doğuran yokta geçmişte baya bişey var

hoşgeldin mayacım yok daha doğuran falan dur daha erken şu bayramı bir atlatalım
hoş bulduk kızlar iyiyiz çok şükür cumartesiden beri eşim hastaydı onunla ilgilendim sürekli ıhlamur içir çorba içir terlet terleyince üstünü değiştir valla bu erkekler aynı çocuk gibi ee tabi bu kadar ilgiden sonra bana da bulaştı 2 günden beri bende ölü gibi yatıyorum evde başım kalkmıyor zorla bişeyler yiyorum iştahım falan kapandı bugün biraz iyi hissediyorum kendimi :2:
aman maşallah diyelim o zaman bize zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah
yavrus ne var kız geçmişte :44:
Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?

canım ben günde 3 kere baticonla temizlemiştim 6.günde düştü sakın zeytinyağı falanda sürme göbeğe göbeği besliyormuş zeytinyağ ve geç düşüyo göbeği bana çevremdekiler hep sür dedi ben sürmedim düştükten sonra sürdüm
göbeği düşmeden yıkamıştım hastaneden eve gelince(devlet hastanesinde pek temizlemiyolar bebeği) kanlı kanlı ne kadar silsende çıkmıyordu bende yıkadım kıyamadım kızıma ama göbeğe su dökmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…