selam kızlar, seastirecim çok üzüldüm okuyunca, çok geçmiş olsun ama şimdi iyisin değişl mi?? bol bol uzan dinlen, bayramda da yorma kendini bebişten önemli değil hiç bişey. arada yaz ama buraya merak ederiz.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?seastre geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. diğer arkadaşlarda dikkat edelim artık en zor zamanlarımız 35i bi geçelim alalhın izniyle sonra gelsin bebişler.
iki saat dersten sonra eve geldim ve bugünden itibaren 6 gün tatile girdim yaşasın:)))))))
günaydınnnn
mide bulantısı bu aralar herkeste var sanırım,benim de bulanıyor(
ben de şimdiden bayramınızı kutlayayım,herkese iyi bayramlar.Ailenizle güzel güzel vakit geçirirsiniz inş.
canım sana şimdiden iyi yolculuklar ve iyi bayramlar...
canım ben de bu iğneyi erken doğum ihtimalimden dolayı 26. haftamda yaptırmıştım, iğnenin en sık görülen yan etkisi ciltte kızarıklık ve bebiş hareketlerinde azalma, tedirgin olmana gerek yok...
seastirecim çok üzüldüm canım büyük geçmiş olsun, kendine dikkat et ve bol bol dinlen, dualarımız seninle...
canım sana da şimdiden iyi bayramlar...
bademim bizim de oda takımımız henüz gelmediği için çamaşırları yıkayıp hurçlara koydu annem, daha sonra yerleştireceğiz, sen de bu şekilde yapabilirsin.
hepsi çok güzeller canım, güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah.
çok haklısın Nesrin'cim hem de çok, ne gibi sıkıntılar olabileceğini yaşayan bilir ancak... uzaktan konuşması ne kadar rahat bazı insanlar için...
Benim mide bulantım olmadı çok şükür olmasında ya seninde bayramın şimdiden kutlu olsun i bayramlar canım
günaydın kızlar bişeyler atıştırıyorum birazdan iğnemin ilk dozunu olmaya gidicem akşamda ddiğerini vurulcam ve bitmiş olucak kanamam devam ediyo umarım çoğalmaz doktorum çoğalırsa hemen gel dedi. ara ara ağrılarım oluyo benden bu kadar size habr vermek için girdim şimdiden hepinize hayırlı bayramlarrrr kendinize ve minnaklarınıza iyi bayın
inş bulantın olmaz canım,şanslısın.
inş çoğalmaz canım.Ağrıların da biran önce geçer umarım.
günaydın kızlar bişeyler atıştırıyorum birazdan iğnemin ilk dozunu olmaya gidicem akşamda ddiğerini vurulcam ve bitmiş olucak kanamam devam ediyo umarım çoğalmaz doktorum çoğalırsa hemen gel dedi. ara ara ağrılarım oluyo benden bu kadar size habr vermek için girdim şimdiden hepinize hayırlı bayramlarrrr kendinize ve minnaklarınıza iyi bayın
kızlar şirkette internette sorun olduğundan gündüzleri giremiyorum ama akşamları tek tek bütün yazdıklarınızı okuyorum...
ymd başın sağolsun ccanım allah sabırlar versin... bu arada yıldönümünüzü de kutluyorum tatlım... Bir dahakine
birlikea olursunuz canım aldırış etme lütfen
funntunn çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm ... umarım hatasını anlamış ve akıllanmıştır.
yasmin_tokat maşallah annesi sana da kuzuna da
candost17 iyi yolculuklar canım hiçbirşeye canını sıkma tadını çıkar tatilin olduğu kadar
seastire aklım çıktı... Kendine çok dikkat et lütfen bol bol dinlen sakın iş yapma
gece_dicle ve mervegkc hayırlı yolculuklar canlarım çok yormayın kendinizi
biftekcim duvar kağıdına bayıldım... pembe pembe süper olmuş...
yasmin_tokat şimdiden iyi bayramlar sanada tatlım...
Tatlım çok ama çok geçmiş olsun. Mesajın başını okurken inanılmaz gerildim. Ciddi bir şey olmadığını anlayınca çok sevindim inan. Oğluna söyle otursun oturduğu yerde. En son o gelecek. Bizim tahminlerimizi çürütmesin :)
Sana da iyi bayramlar canım dikkat et kendine ve bebişine
inş bulantın olmaz canım,şanslısın.
inş çoğalmaz canım.Ağrıların da biran önce geçer umarım.
eminim canım seviyordur onada yaparım ben ama merak etmesinyavrusss canım badem domates çorbasını seviyordur kesin...
meow o şekilde düzeltmene sevindim. söylediklerimiz dua hükmüne geçermiş. ifade ederken aslında dikkat etmeliyiz. ben mesela sağlıklı shhatli, vakitlice doğum diliyorum...
çok şirin olmuş canım ellerine sağlıkselam kızlarr. duvar kağıdının yapımı saat 5 te başladı az önce bitti, taze taze çektim size:) oda hala yerleşmedi ama idare edin:))
kurban olsunlar buna ya çok şeker maşallah öpüyorum pamuk yanaklarından bu şekeriniyi akşamlar kızlar arkadaşım doğum yaptı maşallah fındık gibi bir kızı oldu dün görmeye gittim 3 günlüktü daha minicik bir görseniz annesinin memesiyle bir kavga edişi var doymuyor sanırım basıyor yaygarayı
Eki Görüntüle 539029
Eki Görüntüle 539030
canım ya çok geçmiş olsun bende böyle bişey yaşadım az daha ölüyodum hemşire müdahale etmeseydi halada arada takılırım öyle korkudan yemeden içmeden kesilirimAllah'ım kabus gibi,ölümden döndüm kızlar,eşim portakal suyu sıktı vitamin olsun diyerek,portakal parçaları boğazıma yapıştı,öksüre öksüre içim çıktı,nefesim kesildi,eşim panik oldu,gözüme bakıp duruyo..
çok güzel tatlım hayırlı olsun cicine,cicilerbuda prensesime aldığım son ciciler
Eki Görüntüle 539031 Eki Görüntüle 539032 Eki Görüntüle 539033 Eki Görüntüle 539034 Eki Görüntüle 539035
çok iyiymiş ya bana neden denk gelmiyor böylesi ben üsküdardayım yoksa ev temizleme fiyatıdamı şehir merkezine doğru pahalanıyor:)Canım ben bugün birisini çağırdım. 50 artı yol parası 10 TL alıyor. Yani 60. Kadın Pendik'te oturuyormuş.
saninde bayramın kutlu olsun tatlım iyi tatillerbelki nete giremeyebilirim yoğun bir gün olacak...
HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN,RABBİM TEKRARINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
canım ya senin için dua ediyorum inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınasaol canım zaten bişey yapmam daha dün annem sağolsun pazarıma felan çıktı sigortada bi sorun varmış onu halletmeye gitti çok yoruldu canım annem bugünde gelir o biliyorum temizlik felan yapmaya yemekte yapıcak korkuttu sen
n damat anasını
Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?
ay kızlar sabah sabah ağlattınız beni.az ya da çok hepimiz ne zorluklar yaşıyoruz hepsi bebişlerimiz için.tecrübeleri paylaşmak o kadar güzel ki iyi ki varsınız.bebişlerimiz bizi ne kadar zorlasalar da doktorumuzun diyeceği güne kadar bizimle kalırlar inşaallah.
günaydın canım, geçmişi okuyamadım ama sanırım kanaman var ve iğne oluyorsun, acaba bebişin ciğerleri için de iğne verdiler mi? Allah seni ve bebeğini korusun. umarım sağ salim sıhhatli bir şekilde vaktinde doğar oğluşun. çok geçmiş olsun
eminim canım seviyordur onada yaparım ben ama merak etmesin
çok şirin olmuş canım ellerine sağlık
kurban olsunlar buna ya çok şeker maşallah öpüyorum pamuk yanaklarından bu şekerin
canım ya çok geçmiş olsun bende böyle bişey yaşadım az daha ölüyodum hemşire müdahale etmeseydi halada arada takılırım öyle korkudan yemeden içmeden kesilirim
eşin sırtına felan vurmadımı
çok güzel tatlım hayırlı olsun cicine,ciciler
çok iyiymiş ya bana neden denk gelmiyor böylesi ben üsküdardayım yoksa ev temizleme fiyatıdamı şehir merkezine doğru pahalanıyor:)
saninde bayramın kutlu olsun tatlım iyi tatiller
canım ya senin için dua ediyorum inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?