2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

saol tatlım düne göre iyi gibiyim bakalım tatlım

çok saol tatlım vala kızlar hepiniz dikkat edin hiç bi iş yapmadığım halde kanamam oldu aman bişey yapayım demeyin dinlenmeye çalışın

günaydınnnn

mide bulantısı bu aralar herkeste var sanırım,benim de bulanıyor (

ben de şimdiden bayramınızı kutlayayım,herkese iyi bayramlar.Ailenizle güzel güzel vakit geçirirsiniz inş.

Benim mide bulantım olmadı çok şükür olmasında ya seninde bayramın şimdiden kutlu olsun i bayramlar canım

günaydın kızlar bişeyler atıştırıyorum birazdan iğnemin ilk dozunu olmaya gidicem akşamda ddiğerini vurulcam ve bitmiş olucak kanamam devam ediyo umarım çoğalmaz doktorum çoğalırsa hemen gel dedi. ara ara ağrılarım oluyo benden bu kadar size habr vermek için girdim şimdiden hepinize hayırlı bayramlarrrr kendinize ve minnaklarınıza iyi bayın

çok saol canım Allah razı olsun

Benim mide bulantım olmadı çok şükür olmasında ya seninde bayramın şimdiden kutlu olsun i bayramlar canım

inş bulantın olmaz canım,şanslısın.

inş çoğalmaz canım.Ağrıların da biran önce geçer umarım.

Sana da iyi bayramlar canım dikkat et kendine ve bebişine

saol canım benim. bu arada benim randevu saatim değişti13 kasım saat13,30

çok saol tatlım vala teyzesi sürekli diyorum oğlum sakın erken gelmeye kalkma zamanında gel diye ama bakalım dinlicekmi annesinin sözüünü

günaydın canım, geçmişi okuyamadım ama sanırım kanaman var ve iğne oluyorsun, acaba bebişin ciğerleri için de iğne verdiler mi? Allah seni ve bebeğini korusun. umarım sağ salim sıhhatli bir şekilde vaktinde doğar oğluşun. çok geçmiş olsun

eminim canım seviyordur onada yaparım ben ama merak etmesin
selam kızlarr. duvar kağıdının yapımı saat 5 te başladı az önce bitti, taze taze çektim size:) oda hala yerleşmedi ama idare edin:))
çok şirin olmuş canım ellerine sağlık

kurban olsunlar buna ya çok şeker maşallah öpüyorum pamuk yanaklarından bu şekerin
canım ya çok geçmiş olsun bende böyle bişey yaşadım az daha ölüyodum hemşire müdahale etmeseydi halada arada takılırım öyle korkudan yemeden içmeden kesilirim
eşin sırtına felan vurmadımı
çok güzel tatlım hayırlı olsun cicine,ciciler
Canım ben bugün birisini çağırdım. 50 artı yol parası 10 TL alıyor. Yani 60. Kadın Pendik'te oturuyormuş.
çok iyiymiş ya bana neden denk gelmiyor böylesi ben üsküdardayım yoksa ev temizleme fiyatıdamı şehir merkezine doğru pahalanıyor:)
belki nete giremeyebilirim yoğun bir gün olacak...

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN,RABBİM TEKRARINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
saninde bayramın kutlu olsun tatlım iyi tatiller
canım ya senin için dua ediyorum inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına

Son düzenleme:
günaydın kızlar arefeniz mübarek olsun allah bu günde edilen duaları geri çevirmezmiş bebişlerimiz için dua edelim

Kızlar bebek doğunca göbeğini temizliyor muyduk bir şeyle? ben unuttum bilginiz var mı? bir de göbek düşmeden yıkayacak mısınız?

ay kızlar sabah sabah ağlattınız beni.az ya da çok hepimiz ne zorluklar yaşıyoruz hepsi bebişlerimiz için.tecrübeleri paylaşmak o kadar güzel ki iyi ki varsınız.bebişlerimiz bizi ne kadar zorlasalar da doktorumuzun diyeceği güne kadar bizimle kalırlar inşaallah.

bu arada canım sözde göbeğe cevap verecektim.kusura bakma.ben oğlumu sanırım %70 saf alkolle temizlemiştim göbeği düşene kadar ve yıkamamıştım.ama bu alkol orayı beslediği için göbek kuru kalanlara göre biraz geç düşüyor. bizim14. gün düşmüştü.ama enfeksiyon kapmasından da 3- gün geç düşmesi daha iyi.

saol canım iğneyi bebeğin ciğerleri gelişsin diye verdi zaten tatlım amin canım Allahım hepimizin bebeklerini korusun

çok saol yavrusum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…