2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

he, he, he... miden baskıdan dolayı mı fena? bazen bana da oluyor...

ay sorma tatlım yaa,3 gündür nefes alamıyorum,kızımın kafası sanki midemde,döndü mü naptı,2 hafta önce normal doğum pozisyonundaydı halbuki,midem çok yanıyo ve bu yanma midemi bulandırıyo bi yandan,olsun ama yaa son 55 gün ne de olsa

Âmin inşallah ancak 30un da görüp doktora sorabilecegim kendisi burda yok dediğin gibi inşallah zamanında gelir minislerimiz

Benimde randevum 30 ekimde iyi haberler duyarz inşallah göbek deliğim ve etrafı çok tatlı kaşınıo ya tabi delik die bişey kalmadı dümdùz oldu

Kızlar öpüyorum sizleri. İyi geceler, tatlı rüyalar :)

ymd canım başın sağolsun geçmişi okumadım ya sana baş sağlığı dileyenleri gördüm ???

iyi geceler kızlar kendinize ve bebeklerinize dikkat edin

Kizlar cok fenayimmmmm
Dn gece surekli karin agrisiyla uyandim.
Sabah ne yediysem cikti hepsi.
Dun aksam balik yemistim.yatmadan oncede suda eriyen calsiyum icmistim

Ondanmi oldu diye dusundum.bugn birsz daha iyiydim.
Yarin temizlik var alisveris varr herkese hayirli arefeler
İyi gecelerrrr

belki nete giremeyebilirim yoğun bir gün olacak...

HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN,RABBİM TEKRARINI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Son düzenleme:
günaydın kızlruyanın bakalım uykucular bugün arefegece uyurken birden istifra edicek gibi oldum yediklerm ağzıma geldi geri gitti

vala bilmiyorum ablacım ama. çok saol

saol canım zaten bişey yapmam daha dün annem sağolsun pazarıma felan çıktı sigortada bi sorun varmış onu halletmeye gitti çok yoruldu canım annem bugünde gelir o biliyorum temizlik felan yapmaya yemekte yapıcak korkuttu sen
n damat anasını

günaydınnnn

mide bulantısı bu aralar herkeste var sanırım,benim de bulanıyor (

ben de şimdiden bayramınızı kutlayayım,herkese iyi bayramlar.Ailenizle güzel güzel vakit geçirirsiniz inş.

çok saol tatlım dikkat ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…