2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın desem çok mu geç olur
kahvaltımızı yaptık geldik ama kimse yok burada herkes alışverişe gitti sanırım

çok saol tatlım vala kızlar hepiniz dikkat edin hiç bi iş yapmadığım halde kanamam oldu aman bişey yapayım demeyin dinlenmeye çalışın

canım geçmişi okumamıştım kanaman olduğunu şimdi gördüm aman dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun inşallah yanlış alarmdır doktor ne dedi
zamanında gelsin oğluna söyle korkutmasın bizi acelesi neymiş daha biz varız ablalarını abilerini beklesin

günaydın canım ewet kimse yok yaherkesin işi var galiba:44:

Günaydın kızlarr ,nasılsınız bebişler nasıl , benim kızım sürekli hıckırıyor , hatta o kadar çok hıçkırıyorki en sonunda kendide rahatsız oluyor başlıo tekmelemeye :))),karnım hoplaya zıplaya geziyoruz evde ,Dr.a sordum normalmiş hıçkırması ,sağlıklı oldugunun işaretiymiş çok şükür ... Bu arada bizde yakalandık gribe ,doğal yollarla atlatmaya çalışıyoruz ... hepinize tocaman öptükkk bissss kızımla ....

günaydın canım bizde iyiyz oğlumla çok şükür benim öyle oluo pıt pıt durmadan hıçkırık olduğunu duymuştum kıyamam kimler anıyosa onlarıbende gribi atlattım çok şükür doğal yollarla atlatamadm mecburen ilaç kullanmak zorunda kaldım geçmiş olsun dikkat et kendine bizde öpüyorz oğlumla sizi

iyim canım sen nasılsınöff çok sıkıcı bi gün ya erkende uyandım bugün geçmez bana

iyiyim bende canım
uyu canım tekrar sıkıcı günlerin tek çaresi ben çok sıkıldığımda hemen yatıp uyuyorum zaman daha çabuk geçiyor

geçmiş olsun canım,hıçkırık olayı bizde de var.Hareket etsin hissedeyim de nasıl olduğu önemli değil.

ne güzel uyuyorsunuz kızlar ya,çok büyük nimet.İkinci çocuk olunca istediğin zaman yatamıyorsun malesef.

Göbek bağı sorulmuş,düşene kadar yıkamamıştım ben ilkinde.7 günde düşmüştü,ama birşey sürmedim sanırım,ya da hatırlamıyorum.

Birazdan çarşıya çıkacağım,panço almıştım,tadilattaydı.Onu alayım,gezeyim biraz.

günayyydın :) hıçkırınca biraz ayağa kalkıp geziyorum daha kısa sürüyor o zaman , aklında olsun cnm ,ii ne güzel atlatmışsınız , bizde atlatırırz inş.sende çok dikkat et oğluşuna ve kendinee

Merhaba kızlar herkesin arefesi mübarek olsun.bazı arkadaşlarımız rahatsızlanmış onlara da çok geçmiş olsun şu son zamanları da sağlıkla,kolaylıkla atlatır bebişlerimizi kucağımıza sağlık ve sıhhatle alırız inşallah.Bu mübarek günlerde herkesin duası kabul olsun.Allah güzel yavrularımızla, sevdiklerimizle birlikte nice güzel bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah.

amin cnm teşekkürler...

merhaba canım seninde arefen mübarek olsun.Güzel dileklerin için saol amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…