2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canım çok geçmiş olsun, dün okudum çok üzüldüm herşey yoluna gircek merak etme. Oğluşun zamanında gelicek inşallah...

bizde sizi gördük daha iyi olduk canım bizde özledik 1 haftadır neler yaptın öyle

ne olsun arkadaşım çalıştığımdan temizlik yapamamıştım temizlikçi aldım biliyorsundur belki 15 inde doğum öncei iznime ayrıldım çok şükür evdeyim artık
ev berbattı çünkü zaten bana yaptırmıyorlar annem kayınvalidem eşim misss gibi oldu evim
oğlumda maşallah kıpır kıpır herzamanki gibi istesemde yapamıyorum birşey şimdi uyuyor sanırım sesi yok bu saatler uyku saatimiz çünkü uyanır birazdan
çamaşıra gelince yıkanır sanırım pekte bilmiyorum ama annene falan sor bakalım ne diycek onlar daha iyi bilir

BU ARADA SEASTREMMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM BETERİNDEN SAKLASIN SİZİ DİKKAT ET KENDİNE DÜZELİR İNŞALLAH HERŞEY TEZ VAKİTTE

ailelerde olmasa halimiz duman canım oh mis gibi otur bende bu hafta yapamadım eşimle pazar günü dışarı çıktık artık bayramdan sonra annemi çağırım o süpürür ben silerim süpüremiyorm belim ağrıyor onlarada kıyamıyorm ama napayım

slm kızlar nasılsınız ben dokuz buçukta yattım birde babam uyandırdı yoksa akşama kadar uyuyacaktım heralde
şimdide kalkıp evi toplıcam ve yine ne yemek yapsam diye başlıcam düşünmeye offf ya ne güzel akşam yemeğim vardı babamla yeyip bitirdik
temizlikten bahsetmişsiniz benim evin maşallahı var annemi bekliyor temizlik için ah gelse artık ya

allah yokluklarını göstermesin inşallah canım

amannnnn yarın 35. haftaya giriyorum bayramdı kontroldü derken doğum zamanı geliyor ayyyyyy

a.s canım iyiym çok şükür bugün bi temizlik şevki geldi evi sileyim dedim çok kirli yahu bayadır temizlemiyorum ya
sen nasılsın canım anlaşılan benim gibi yanlızsın sende

benim başım ağrıyo bugün niyeyse,hasta mı olacam nedir anlamadım..yalnız değilim,eşim temizlik yaptı,evi sildi süpürdü,yemek yaptı,uyuyo şimdi de,yoruldu tontonum tabi daha kurban kesmeye gidecek,eşimin yıllar önce vefat eden babası için kurban kesilecek de..

iyi bari canım yanlız değilmişsin oh ne güzel işinde yapılmış maşallah eşine
allah kabul etsin canım.
bende kalkayımda şu işleri bitireyim daha yemek yapcam çünkü
e bu arada canım geçmiş olsun bazen hormonların yükselmesine bağlı olarakta baş ağrıyabiliyor inşallah hasta olmazsın kendine dikkat et sıcak tut ayaklarını felan

sağol yavrusum,kolay gelsin sana da tatlım,öptüm.

Sorma canım ya benim göğüslerim resmen evrim geçirdisimsiyah oldu uçları ve etrafı iğrenç ötesiii afrikalı bacılar gibi

Daha henüz göğüslerimde bisi yok sadece 2 beden büyüdüler zaten büyüktüler daha da büyürler mı acaba dide korkmuyorum desem yalan olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…