günaydın desem çok mu geç olur
kahvaltımızı yaptık geldik ama kimse yok buradaherkes alışverişe gitti sanırım
canım geçmişi okumamıştım kanaman olduğunu şimdi gördüm aman dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun inşallah yanlış alarmdır doktor ne dedi
zamanında gelsin oğluna söyle korkutmasın bizi acelesi neymiş daha biz varız ablalarını abilerini beklesin
çok saol tatlım vala teyzesi sürekli diyorum oğlum sakın erken gelmeye kalkma zamanında gel diye ama bakalım dinlicekmi annesinin sözüünü
seastre geçmiş olsun cnmmm inşallah vaktinde gelir ogluşun hiç bişicik olmadan kolayca atlatırsınızz
Canım çok geçmiş olsun, dün okudum çok üzüldümherşey yoluna gircek merak etme. Oğluşun zamanında gelicek inşallah...
ne olsun arkadaşım çalıştığımdan temizlik yapamamıştım temizlikçi aldım biliyorsundur belki 15 inde doğum öncei iznime ayrıldım çok şükür evdeyim artık
ev berbattı çünkü zaten bana yaptırmıyorlar annem kayınvalidem eşim misss gibi oldu evim
oğlumda maşallah kıpır kıpır herzamanki gibi istesemde yapamıyorum birşeyşimdi uyuyor sanırım sesi yok bu saatler uyku saatimiz çünkü uyanır birazdan
çamaşıra gelince yıkanır sanırım pekte bilmiyorum ama annene falan sor bakalım ne diycek onlar daha iyi bilir
BU ARADA SEASTREMMMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM BETERİNDEN SAKLASIN SİZİ DİKKAT ET KENDİNE DÜZELİR İNŞALLAH HERŞEY TEZ VAKİTTE
geçmiş olsun canım. erken doğum tehlikesi bende de var ama çok şükür kanamam yok hamdolsun... zamanlarını doldursun bebişlerimiz inşallah
benim başım ağrıyo bugün niyeyse,hasta mı olacam nedir anlamadım..yalnız değilim,eşim temizlik yaptı,evi sildi süpürdü,yemek yaptı,uyuyo şimdi de,yoruldu tontonum tabidaha kurban kesmeye gidecek,eşimin yıllar önce vefat eden babası için kurban kesilecek de..
Gecmis olsun birtanem icini ferah tut valla benim Dr.da her an gelebilir dediğinden beri ki8zima diyorum erken gelme vaktinde gel saglikla gel diye hepimiz icin dua ediyorum bebeklerimiz zamanında saglikla gelsin inşallah
Bir defa erken doğumu yaşayan herkese yapılması gerekiyormuş cnm diğer gebeliklerdede. Önlem amaçlı, riske atmamak adına. inş vaktinde gelirler bu kez.
Ayy kız ne güzel dökmüşsün içini. tavsiyelerine bayıldım.
Bizde ilk yıllar çok kavga ettik annesi yüzünden özellikle...sonra ben de anladım ki onun hatalarını söyledikçe savunmaya geçme gereği duyuyor,buda beni çok yıprattı.ben haklı olduğum halde bana cephe alıyordu çünkü eşim.. bende şikayet etmeyi bıraktım.şu an da umursamıyorum çoğu şeyi.ama yine de bir yerde tıkanıp kalıyorum,sabredemiyorum bazen. ve o insanlar senin umursamaz tavrını sessizlik saflık olarak görüp daha çok üstüne çıkıyorlar.o yüzden biraz sesimi çıkarmam lazım diye düşünüyorum. en azından kendimi ezdirmeyecek kadar...yapım gereği üslubum sert olamaz zaten istesem de...
Sağolun kızlar...
Başın sağ olsun canım. Yıldönümü ile ilgili önemli olan gönüller bir olsun. Yanında olup hatırlamayabilirdi. O daha kötü bence. Bu arada ben pazargünü BAkırköy'den hamilelik aldım. Bir tek Ebru giyiminkiler hoşuma gitti. Ama pahalı diye en son oraya girdim. Diğer mağzalar hem çok rüküş hem de daha ucuz değil. LCW olanları öpüp başına koyarsın o kadar kötü. Ebru giyimde bazı ürünlerde 1 alana1 bedava var geçen sezon ama güzel şeyler var. Kot olarak füme rengi vardı. Bir elbise aldım kot bedavaya geldi. Gömlekler de vardı. 2 tane aldım. Şu anda aldığım 4 parça eşya ile gardıdobumu yenilemiş gibi hissediyorum... :)
Amin canım, inşallah. Sağolasın.
Ben Maltepe'de oturuyorum. Trenle Bostancı, oradan deniz otobüsü ile Bakırköy'e geçebiliyorum. Yani trafik sorunu yok. Sadece deniz otobüsünün saatini tutturmam lazım.
Aslında ben de bugün hamile kıyafeti olmayan ama göğüs altından robalı denilen gömlek falan da aradım ama onu da bulamadım Pendik'te.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasıslınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu havada da neyle göbegimi kapatcam diye tırstım yaaa :)))
dün eminönüne gitik eşimleeeee
göğüs pedi aldım,bebişime patik gibi birsye aldım yavrusdada vardıı ondan beyazından.
birde eşimle bebişee oyuncak aldık :)))
diş kaşıma şeysini,çııngıraklı bir uzun birsey var süperr,birde kare,dikdörgen,üçgen fln koyuyorsun yaa zeka gelişimi için ondan aldık 3 tane şey 50 lira indirim yok ztn lisanslı ürünlermişmişşş bööööööööööööööö dedim adamaa :))))))))
minnak kızımııııııııııı çooooooooooooooookkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın bayanlar....
hava da çok kötü,zaten koca göbeğime bir şey olmuyor,iyice şaşırıyorum ne giyeceğimi
günaydın tatlım,biz çok iyiyiz kızımla
ben de düşünüyorum nasıl kapatacam göbeğimi diyealdı başını gitti yahu
güzel kızın güle güle oynasın cicileriyle inşallah ..
Slm kızlar azıcık geçmişe baktım ymd CNm basın sag olsun ;((
Iyı haberlerle gelen herkesın gözü Aydın olsun))
Gezmelere gidip keyif çatanların sefaları olsun :))ohh miss
Ama bnm gunüm kabus gıbıydı;((sabah Tlf ıle uyandım dayımın oğlu ıntıhar etmiş ilaç içmiş daha 24 yasında;((ne yapacağımızı bilemedık Allah'tan yogun bakımdaymış midesi fln yıkanmış bütün gün gebzedeydık hala yogun bakımda kana karışmış ilaçlar çünkü inş yarın odaya alacaklar;((
Günaydın meleklerin tatlı anneleri...
Bugün izinliyim işe gitmedim. sağlık ocağına kan verdim geldim.. b12 eksikliğim ve idrar yollarında iltihap devam ediyor mu ona baktırdım.
hastanelerde sıra bulamadım napıyım. bayram öncesi ya sağlık ocağı bile nasıl kalabalıktı...
Sizler nasılsınız?
Oflu uzun zamandır yoktun hoşgeldin.
funntunn geçmiş olsun.
Bugün sizle son günümakşama gidiyoruz.orda internet yok.çoooooooookkkk özliycem sizi...
merhaba kızlar, arefe günü olunca evlerde de malum yoğunluk oluyor, alışverişler vs... forum resmen bomboş kalmış...
ben bugünden iyi bayramlar dilemek istiyorum...
hepinize iyi bayramlar, bir sonraki bayramı kuzucuklarımızla birlikte karşılayacağız, Allah hepimize o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah...
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?