2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

çok saol tatlım bende öyle dediö dur bakalım sıpa daha senden önce doğucak abla ve abilerin var acelen ne senin dedim:))
vala tatlım şu 1 hafta için doğum dorümnmüyo ama ondan sonrası için garanti veremem dedi dikkat etmem gerektiğini söyledi bakalım hayırlısı teyzesi

çok saol tatlım vala teyzesi sürekli diyorum oğlum sakın erken gelmeye kalkma zamanında gel diye ama bakalım dinlicekmi annesinin sözüünü

Gecmis olsun birtanem icini ferah tut valla benim Dr.da her an gelebilir dediğinden beri ki8zima diyorum erken gelme vaktinde gel saglikla gel diye hepimiz icin dua ediyorum bebeklerimiz zamanında saglikla gelsin inşallah

çok saol esinim benim

geçmiş olsun canım. erken doğum tehlikesi bende de var ama çok şükür kanamam yok hamdolsun... zamanlarını doldursun bebişlerimiz inşallah

aman olmasın kanama felan tatlım yaa ömrümden ömür gitti o kanı görünce bi fırladımki yerimden anlatamam elim ayağım tirtir titredi . amin canım inş hep zamanında gelsinler

geçmiş olsun bademem benim. Allah kabul etsin bu arada tatlım

Gecmis olsun birtanem icini ferah tut valla benim Dr.da her an gelebilir dediğinden beri ki8zima diyorum erken gelme vaktinde gel saglikla gel diye hepimiz icin dua ediyorum bebeklerimiz zamanında saglikla gelsin inşallah

çok saol bitanem benim inş hepsi zamanında gelsinler acele etmesinler

Bir defa erken doğumu yaşayan herkese yapılması gerekiyormuş cnm diğer gebeliklerdede. Önlem amaçlı, riske atmamak adına. inş vaktinde gelirler bu kez.

canım bana doktorum hiç bahsetmedi bende preeklemsi geçirmiştim bu gebeliğimde preeklemsi bulgusu yok inşallah vaktinde gelirler bebişlerimiz senin varmı şikayetlerin?

Selam kizlar bugun kontrole gittik kanamadan sonra hersey normal dedi suyum azalmisti yerine gelmis arada lekelenmelerim oluyodu fazla ayakta kalma yat dinlen dedi nts normal erken dogum suan yok dedi. Allahim hepimizin bebisleri zamaninda gelsin herkese hayirli bayramlar

merhaba kızlar, arefe günü olunca evlerde de malum yoğunluk oluyor, alışverişler vs... forum resmen bomboş kalmış...
ben bugünden iyi bayramlar dilemek istiyorum...
hepinize iyi bayramlar, bir sonraki bayramı kuzucuklarımızla birlikte karşılayacağız, Allah hepimize o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah...
hepinizi öpüyorum

selam kızlarr ben de anneme gittim baklava yapıyordu yardm edemedm tabi. eve geldik şimdi eşimle. annelerine gideceğiz bu akşam da giremem heralde bi daha. şimdiden herkese ve tatlı bebişlere iyi bayamlarrr!!!

seastire sağol tatlım..dikkat et kendine..
mermaid,biftek,yavrus iyi bayramlar tontişler,kızım ellerinizden öpüyo teyzeleri..

Son düzenleme:
Merhabalar! Şuanda kimsecikler online gözükmese de ben geçmişten başlayarak iletilerinize cevap yazacağım.
Buarada inşallah hepiniz iyisinizdir ve harika bir bayram geçirirsiniz.

Bi sizlere döküyorum zaten içimi. İyi ki varsınız hepiniz.
Aynen canım savunmaya geçiyorlar. Yok yok,kendini ezdirme tabi ki canım benim. 4,5 yıldır evliymişsiniz. Artık değişmez eşim demişsin ama inşallah değişir canım benim. Bebişinizi bi kucağınıza alın. Şöyle bir aile olduğunuzu anlasın kıymetini bilecektir eşin. İnşallah bayramın da sıkıntısız geçer. Dua ediyorum senin için ve bizim gibiler için.
Birgün herşey çok güzel olacak. Umudunu kaybetme ki bebişin de senden güç ve huzur alsın.

günaydın bayanlar....

hava da çok kötü,zaten koca göbeğime bir şey olmuyor,iyice şaşırıyorum ne giyeceğimi

günaydın tatlım,biz çok iyiyiz kızımla
ben de düşünüyorum nasıl kapatacam göbeğimi diye aldı başını gitti yahu
güzel kızın güle güle oynasın cicileriyle inşallah ..

emi 1987 ve vitaminc aldıklarınız hayırlı olsun. Güle güle eskitin hepsini.

ymd canım Ümraniye Buayaka Avm'de GeBe giyim var. Çok güzel elbiseler ve senin istediğin gibi gömlekler var.

miskokulum,badem30 hepimizin derdi aynı. Gebe giyimde çok güzel bir hırka var. (Hırka demişler ama aslında pelerin gibi birşey.) Ben ondan aldım,süper kullanışlı ve sıcak da tutuyor.
Buarada Ebru giyim de güzel. Evet ucuz değil ürünleri ama hem şık hem kaliteli. İsteyenler online alışveriş de yapabilirler.
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
GeBe Hamile Giyim

Geçmiş olsun. İnşallah bedenen ve ruhen tamamen iyileşir bir an önce. Yazık nasıl üzülmüştür anne babası,bayram öncesi büyük sıkıntı.

Umarım iyidir sağlık durumun. Sağ salim git gel,buluşuruz yine burada.

herkese şimdiden hayırlı bayramlar kızlar rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı ve bundan sonraki bayramlarımızı onlarla geçirmemizi nasip etsin.

sağol canım sanada hepinize de hayırlı bayramlar..sıkıntıdan patlamadığımız bi bayram olsun inşallah herkes güzel vakit geçirsin
evet ya bidahaki bayrama bebeklerimize de bayramlıklar alacaz inşallah

Uzuuuun uzuuun geçmişte gezdim yine. Bayram tebriğinde bulunan herkese teşekkürler. Sizlere de iyi bayramlar!
İnşallah herkes çok güzel bayramlar geçirir.

Buarada Seastire geçmiş olsun. Umarım sağlıkla ve tam vaktinde gelir bebişin.

Ben de artık çıkıyorum. Hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın! Bayramdan sonra görüşmek üzereee!

tebrik yazan kızlar sizlerinde bayramı kutlu olsuuuuun bende sizi öpüyorum
seastirem senin için dua ediyorum canım inşallah atlatacaksın bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…