2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Sana da şimdiden iyi bayramlar canım...
sağol canım sanada iyi bayramlar
sağol yavrusum,kolay gelsin sana da tatlım,öptüm.
sağol canım
geçmiş olsun cnm kontrolden gelmişsin maşallah herşey yolundaymış sevindim
seastire sağol tatlım..dikkat et kendine..
mermaid,biftek,yavrus iyi bayramlar tontişler,kızım ellerinizden öpüyo teyzeleri..

bende onun tombiş yanaklarından mıncırıyorum oyyyy yerim ben onu

aman canım gelmesin sıpa dua ediyorum senin için allahım bu mübarek günde inşallah dualarımızı kabul eder
bol bol yat canım sakın yerinden kalkma iş falan yapayım deme tamam mı canım inşallah zamanında gelecek bebeğin yoksa gelir onun her yerini ısırırımmm

şimdiden herkese iyi bayramlar
sevdiklerimizle beraber daha nice bayramlara inşallah

çok geçmiş olsun canımya dikkat et kendine sanada ii bayramlar berk paşaya söyle içerde böyle yanlış hareketler yapmasın doğunca fındığını yeriz :)

kesinlikle doğru canım eşim ilkimde benim uzanırdı kızımızıda göğsüne alırdı sırtını okşardı anında susardı ve derin bir uykuya dalardıbende pek işe yaramıyordu açıkcası

Kızlar bnm kızımda dün gece hıc oynamadı Sabah'ta hareket etmedı dün de topıkte yazan kızlara üzülmüştüm hemen evhamlandım kalktım Dr gıttım dedım kordon fln dolanmasın boynuna(ıyımiş kızım kordon boynunun kenarındaydı içime mi doğdu ne(suyu ıyı dedı (su azsa kordon kaymadıgından dolanma oluyormuş )bu şartlarda olmaz dedi dedım hareket etmıyor baktık kızım hareketlı ama ben hıssedemedım keyif yok gıbıydı grıbım yenı gectı acaba kızımda hasta mı oldu dedım olabılır dedı ah benim mınık kuşum ellerini başına koymuştu kıyamam(((

kızlar bu ne biçim iştir ya uyumadan duramıyorum ,o kadarki uyandığımda evde olduğumu bile hatırlamadım uyku manyağı oldum sizdede varmı böyle bişey

uyuyabiliyorsan ne güzel bendede uyku yok ne yazıkki azıcık yatayım diyorum nefesim daralıyor yada bebiş tekme atıyor gözlerim şişmeye başladı artık

canım aslında o yaştaki çocuğun sizinle yatması sağlıklı değil
ama mecburiyetten alışmışsa bi süre idare eder sonrada kardeşin çok ağlıyor seni uyutmuyor deyip ikna edebilirsiniz belki

doğru değil ama neyazıkki kaldıramıyorsun yanından benim kızın odası var mesela ne yaptıysam gidip yatmadı benle yatıyor şimdi bikez dediğimde tmm anne sen yat yatağında babamla ben istenmediğim yerde 1dk durmam dedi salonda elinde battaniyesiyle yatmaya gitti gelde bu cimcimeyi yanından ayır hatta abartı gibi gelecek geçenlerde bana sen hastanede yatarken banada söyleyelimde senin yatağının yanında küçük bir yer ayarlayalım dedi şok oldum napacağımı bilemiyorum

maşallah canım tosununa erkek bebekler annelerinden kız bebeklere göre daha çok şey alıyormuş magnezyum özellikle benide gören yüzün acayip zayıflamış diyor ama doktorum bebeğin ayına göre diyor

Bin damla serilsin yüreğinize, bin mutluluk dolsun gönlünüze bütün hayalleriniz gerçek olsun, dualarınız kabul olsun bu bayramda... kurban Bayramınız mübarek olsun!

Herkese iyi bayramlar tontişler,eşlerinizle ve bebişlerinizle harika bir bayram geçirirsiniz inşallah..iyi geceler hepinize

Bu arada 54 günüm kaldıııııııııı

maşallah canım tosununa erkek bebekler annelerinden kız bebeklere göre daha çok şey alıyormuş magnezyum özellikle benide gören yüzün acayip zayıflamış diyor ama doktorum bebeğin ayına göre diyor

Sağol teyzesi. BEn de magnezyum, kalsiyum, çinko içeren bir ilaç kullanıyorum. belki o aldırıyodur bebişe kilo. Ama kendi yediklerime bağlı değilmiş kilo alması. Öyle olsa karın çevresi büyürdü dedi doktorum. Sağlıkla, zamnında gelirler inşallah canım..

Bayramınız kutlu, yüreğiniz mutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekanınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

Herkese şimdiden iyi bayramlar kızlar. Mutlu ve güzel bir bayram geçiririz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…