2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr herkesin bayramı mübarek olsun seneye inşallah bebişlerimizle tam bi aile olarak geçiririz

günaydınnnnn,iyi bayramlar kızlar....

hava da yağışlı,epey kötü,kurbanda zor olacak

herkese iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu son bayramım artık birdahakine minik kızımla birliktee kutlıcazzzzzzzzzzzzz sabahlarıı aglıcak uyandırcakk iyi bayramlar diyeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben onu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

çok saol canım benim inşş

saol Allah razı olsun tatlım.yatıyorum zaten annem sağolsun hiç bi iş yaptırmıyo .gel ısır teyzesi bu yaramaz bızdığı

Herkeslere hayırlı bayramlar kızlar ))
Seastire cok gecmiş olsun tekrardan CNm dıkkat et kendine

çok geçmiş olsun canımya dikkat et kendine sanada ii bayramlar berk paşaya söyle içerde böyle yanlış hareketler yapmasın doğunca fındığını yeriz :)

çok saolun kızlar. söylüyorum teyzesi zaten bi gelsin ben ona yapıcağımı bilirim

ayy senin bızdıkta korkutmuş seni bunlar bi gelselerde hayırlısıyla bizleri korkutmak neymiş göstersek bu miniklere tatlım yaaa banada doktorum hareketlerine çok dikkat et dedi

ayy ne kadar düşkün bu kız sana tatlım yaa bebek doğunca işin çok zor gibi zorünüyo Allah yardımcın olsun vala tatlım

canım oğlunu görmeye gitmişsin maşallah bebişine

günaydın kızlar hepinize hayırlı bayramlar bayramınız mübarek olsun inş bundan sonraki bayramları miniklerimizle bir kutlicazz

nasılsın canım görüşmeyeli bayadır denk gelmiyoruz ya
sorma canım ya bu aralar pek uğramıyosun artık bundan sonra sık,sık girersin topiğe heralde iyi bayramlar canım görüşürüz
çok geçmiş olsun canım inşallah öyle bir sorun yaşamazsın
uyuyabiliyorsan ne güzel bendede uyku yok ne yazıkki azıcık yatayım diyorum nefesim daralıyor yada bebiş tekme atıyor gözlerim şişmeye başladı artık
hemde ne uyku benimde uyumaktan acıyor gözlerim erken kalkıyorum ondan heralde

ayyy canıııım kıyamam ben o cadıya benim kızda öyle olursa öpe ,öpe çürütürüm heralde yanaklarını çok şeker gerçekten imreniyorum senin kıza ben
işin zor hastanede nasıl ayrı kalacaksın bilmem

Son düzenleme:
seastirem canım günaydın nasıl oldun daha iyimisin
iyi bayramlar canım aman ha bayram diye gezmeye kalkma sakın yat yerinde

Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun hamilelerimizin evlatsız geçirdiği son bayram olsun, Rabbim evlat isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin... Amin...

Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun hamilelerimizin evlatsız geçirdiği son bayram olsun, Rabbim evlat isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin... Amin...

Kocaman bir "amin"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…