bu son bayramım artık birdahakine minik kızımla birliktee kutlıcazzzzzzzzzzzzz sabahlarıı aglıcak uyandırcakk iyi bayramlar diyeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben onu yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Uzuuuun uzuuun geçmişte gezdim yine. Bayram tebriğinde bulunan herkese teşekkürler. Sizlere de iyi bayramlar!
İnşallah herkes çok güzel bayramlar geçirir.
Buarada Seastire geçmiş olsun. Umarım sağlıkla ve tam vaktinde gelir bebişin.
Ben de artık çıkıyorum. Hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın! Bayramdan sonra görüşmek üzereee!
aman canım gelmesin sıpa dua ediyorum senin için allahım bu mübarek günde inşallah dualarımızı kabul eder
bol bol yat canım sakın yerinden kalkma iş falan yapayım deme tamam mı canım inşallah zamanında gelecek bebeğin yoksa gelir onun her yerini ısırırımmm
ayy senin bızdıkta korkutmuş seni bunlar bi gelselerde hayırlısıyla bizleri korkutmak neymiş göstersek bu miniklere tatlım yaaa banada doktorum hareketlerine çok dikkat et dedi
doğru değil ama neyazıkki kaldıramıyorsun yanından benim kızın odası var mesela ne yaptıysam gidip yatmadı benle yatıyor şimdi bikez dediğimde tmm anne sen yat yatağında babamla ben istenmediğim yerde 1dk durmam dedi salonda elinde battaniyesiyle yatmaya gitti gelde bu cimcimeyi yanından ayır hatta abartı gibi gelecek geçenlerde bana sen hastanede yatarken banada söyleyelimde senin yatağının yanında küçük bir yer ayarlayalım dedi şok oldum napacağımı bilemiyorum
Sağol teyzesi. BEn de magnezyum, kalsiyum, çinko içeren bir ilaç kullanıyorum. belki o aldırıyodur bebişe kilo. Ama kendi yediklerime bağlı değilmiş kilo alması. Öyle olsa karın çevresi büyürdü dedi doktorum. Sağlıkla, zamnında gelirler inşallah canım..
doğru değil ama neyazıkki kaldıramıyorsun yanından benim kızın odası var mesela ne yaptıysam gidip yatmadı benle yatıyor şimdi bikez dediğimde tmm anne sen yat yatağında babamla ben istenmediğim yerde 1dk durmam dedi salonda elinde battaniyesiyle yatmaya gitti gelde bu cimcimeyi yanından ayır hatta abartı gibi gelecek geçenlerde bana sen hastanede yatarken banada söyleyelimde senin yatağının yanında küçük bir yer ayarlayalım dedi şok oldum napacağımı bilemiyorum
ayyy canıııım kıyamam ben o cadıya benim kızda öyle olursa öpe ,öpe çürütürüm heralde yanaklarını çok şeker gerçekten imreniyorum senin kıza ben
işin zor hastanede nasıl ayrı kalacaksın bilmem
Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun hamilelerimizin evlatsız geçirdiği son bayram olsun, Rabbim evlat isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin... Amin...
Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun hamilelerimizin evlatsız geçirdiği son bayram olsun, Rabbim evlat isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin... Amin...