2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Herkese selam ,

Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı mutlu nice bayramlaraaaa önümüzdeki bayramı minislerimizle kutlamak nasip olsun insaallah , öpücükler

selam tontişler,hepinize tekrar güzel bir bir bayram diliyorum..eşim,kızım ve ben burda yapayalnızız ama olsun napalım,iyi ki sizler varsınız,yalnızlığımı bir nebze de olsa azaltıyorsunuz,teşekkürler,öpüyorum hepinizi

Hepimizin kurban bayramı kutlu olsun hamilelerimizin evlatsız geçirdiği son bayram olsun, Rabbim evlat isteyenlere de en tez zamanda nasip etsin... Amin...

Aminnn...

Senin, eşinin ve kızının bayramını ayrıca kutluyorum canım. Hem ailenizden uzakta hem de bayramın kutlanmadığı bir memlekette bayram geçirmek çok zor. Bir dahaki bayramlarda çok kalabalık, tüm sevdiklerinizle beraber kutlarsınız inşallah...

Çok sağol tatlım..Hem de nasıl zor anlatamam.Sabah eşim sarıldı,göbeğimden öptü,bayramımızı kutladı kızımla,sağolsun,iyi ki eşim yanımda

herkeze saglık,huzur,mutluluk dolu bayramlar...ne mutlu sevdikleri yanında olanlara,gziyaret edicek ve edilecek olanlara istanbulda kimsem yok bana bayramda normal günde bir.eşimde her bayram calısır bayramlarda izin yok.yani benim için anlamsız...

slm canım sanada iyi bayramlar.
üzülme canım bu konuda yanlız değilsin benimde eşim işe gitti bende tekim ne yapalım artık inşallah birdahaki bayramı bebeklerimizle beraber kutlayacağız hem bu yıl bizim en büyük bayramımız bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız gün olacak allahın izniyle

Son düzenleme:

Benim de esim dün. Aksamdan beri yok kızlar ailesiyle bayramlaşmak icin gitti bayram hanemize uğramadı maalesef yalnız geçirildiğinde pek bı fakı yok normal günlerden seneye doya doya Bayram yaparız insallah....

Benim de esim dün. Aksamdan beri yok kızlar ailesiyle bayramlaşmak icin gitti bayram hanemize uğramadı maalesef yalnız geçirildiğinde pek bı fakı yok normal günlerden seneye doya doya Bayram yaparız insallah....

inşallah canım

kurban bayramınızı kutlarım tatlı güzel cici anneler Allahım seneye ve bundan sonraki bütün bayramları bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin inşallah. bebişimle hepinizi öpüyoruz.

Ailesinden, sevdiklerinden uzak olanların bayramını ayrıca kutluyorum kızlar :) İnşallah sonraki senelerde sevdiklerinizle beraber olursunuz. En azından bebişlerimiz sağlıkla yanımızda olur inşallah.

Ailesinden, sevdiklerinden uzak olanların bayramını ayrıca kutluyorum kızlar :) İnşallah sonraki senelerde sevdiklerinizle beraber olursunuz. En azından bebişlerimiz sağlıkla yanımızda olur inşallah.

teşekkür ediyoruz kızımla YMD teyzesi,inşallah..

Âmin birtanem insallah meger ne de güzelmiş kalabalık bayramlar...

iyi akşamlar

etle uğraşması ayrı zor ya,kokusu da evden hiç çıkmıyor sanki.Yarın memleket gidiyoruz biz de,tatil dönüşü görüşürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…