2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

haklısın canım tek istegim zaten saglıkla birde dogumu atlatabilmek.ama işte insanın kimsesi olmayınca kapısı calmayınca bi buruk oluo

Slm kızlar herkesin Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum bayramımız mübarek olsun
Rabbim hasta tontış annelerimize şifalar versin bebişerimize saglık Sıhat versin inş :)))
Yalnız Bayram geçiren annelere ayrıca güzel 4gün diliyorum)

Kızımın sağlığı için endişelenen üzüntülerini paylaşan arkadaşlarımı da tek tek öpüyorum iyiki varsınız hayatımda tatlişkolar:)))

herkesin bayrami mubarek olsun....hepinizi opuyorum....

yaaaa kizlar beni goren herkes senin oglun olucak diyorlar....diyorum dr.lar kiz dyor diyorum....hayir senin oglun olucak diyorlar.....fazla kilo almadim toplam 8 veya 9 kilo aldim..karnim biraz one dogru.....sisligim cok yok....yani oyle hantal agir bi hamile degilim....yani boyle olmam erkek cocugu tasimamdanmi olur,,,yani kiz cocugunda olmazmi......ben anlamiyorum yaaaa....kizimda yok oglumda onemli degil saglikli olsun yeterki ama insan hazirligini ona gore yapiyor tedirgin oluyor..alsammi almasammi diyee......

sizce boyle bir sey olurmu
bunlardan hangisi.......

Seninde bayramın kutlu olsun canım bu arada geçmiş olsun gözden kaçırmış olablrm geçmişi okuyorum ama

iyi bayramlar annşler
bayramınızı kutlarm,seneye inş.bebişlerimizle birlkte giricez bayrama.
onları gydrcez süslyceeez

Seninde mübarek olsun canım benimde oğlum olcak toplamda 10 kilo aldm şuan benimde şişlğm yoktu bu aylar şiştm evet kızda şişermişler ama sen millete bakma onlar doktordn iyimi bilcekler herkesin yapısı farklıdır bende mavide aldmda ara renklerde aldm sende öyle yap

Seninde bayramın kutlu olsun canım bu arada geçmiş olsun gözden kaçırmış olablrm geçmişi okuyorum ama

Saol tatlım sanada ıyı bayramlar:))olsun CNm B'nde kaçırıyorum arada haberleri dün bıraz korkuttu kızım beni sanırım grıp olmuş cok hareketsızdı cok şükür bişey yokmuş )

Aman CNm hurafe bunlar Dr ler görüyor B'nde 3farklı doktora baktırdım çevredekiler yüzünden ama kız bebeğim)toplamda 7 kılo aldım ve top gıbı bı karnım var )bıde kızlar anneyi çirkinleştirir derler ya yüzüm hiç olmadıgı kadar pürüzsüz ve güzel maske fln kullanmıyorum artık ihtiyacım kalmadı CNm kızım annesini güzelleştirdi))

Bide Dr deiyorum emin misin kız mı ona göre pembe alcam odasını gülüyor " aman nolcak al,pembe erkeğe de cok yakışıyo bn cok seviyorum diyor)"kızında yok oğlunda yok ne fark etcek sağlıklı olsun dıyo dalga gecıyor)düşünsene evde 3kızın varmış B'nde bu seferki erkek deiyorum sonra 8.ayda aa kızmış görememişim diyorum direk baba Dr katili olur dımı dıyor))

Selam kızlar,nasıl geçiyor bayram? Daha 1 tane baklava yedim.Normalde şimdiye kadar 7-8 tane yerdim,ama iştahım yok.Sizde de var mı böyle bir durum? Mide yanmaları desen zaten aldı başını gitti.İnsan başkası için bu kadar katlanamaz heralde.Evlat ne tatlıymış yerim ben onun her yerini

Saol tatlım sanada ıyı bayramlar:))olsun CNm B'nde kaçırıyorum arada haberleri dün bıraz korkuttu kızım beni sanırım grıp olmuş cok hareketsızdı cok şükür bişey yokmuş )

Dikkat etmek lazım canım havalarda soğudu malum kıyamam ben o minişlere bizden onlara geçio

Kızlar beni gören de oğlun olacak diyor.7 kilo aldım toplamda ve göbeğim bir basket topu görünümünde,ama kızım olacak.Sadece göbeğimden kilo aldım,diğer her yerim aynı,yüzüm pürüzsüz ve lekesiz.Tam 5 tane doktor test etti onayladı zaten kızım olacağını zaten kendi doktorum 12.haftada kız olacak demişti.Görüntüye göre cinsiyet tahmini saçmalıktan başka bişey değil yani

hayirli bayramlar kizlarrrrrrrr

bademum sorma her goren banada oyle diyor bunda degilde ozellikle ilk kizimdaa
hattaa biri dediki dr gorememistirr %100 erkek dediydi ama gulmustummm vucut yapisiylaa alakali o hele bide inceysen tamamm

canim bende kizimda inanilmaz guzellestimm ikisindede yuzum bebek gibi gozlerim parliyo
hic leke yok
eltim tam tersi kizzinda leke dustu oglunca guzellesmistii

buda hurafee goguslerim hic buyumedi ayni
karnim sipsivri kalca aynii olculerii ozelliikle bi tek gobekten aldim toplamda 8 kilo :))

Aynen bademcım bız 5.ay dolana kadar göremedik iskelet yapısı da iriydi Dr bıle şaşırdı kz olduguna:))napalım bizimde Aslan gibi kızlarımız olacakmış meğer CNm )erkek değiller ama şimdiden sağ gösterip sol vuruyorlar cadılar

Bayram ıyı geçiyor CNm bugun Et'lerle uğraştık Allah kabul etsin inş yarın gezecez)

Selam canım bayram bugün gezdik yoğundu şimdide annemlerdeyim bayram bitti sayılır bende 2 tane yedim kilo almamam gerekio ya off 2 kilo hakkım var ama nasıl olcak bilmyrm

hayirli bayramlar kizlarrrrrrrr

bademum sorma her goren banada oyle diyor bunda degilde ozellikle ilk kizimdaa
hattaa biri dediki dr gorememistirr %100 erkek dediydi ama gulmustummm vucut yapisiylaa alakali o hele bide inceysen tamamm

sana da iyi bayramlar canım..nasıl gidiyor yurtdışında bayram? burda epey sıkıcı ve buruk geçiyor..
doktor yanlış görmüştür diyenler de bi garip,ayol sen daha mı iyi bileceksin! kesinlikle vücut yapısı ve genetik..annem de bana hamileyken kilo almamış fazla ve yüzü hiç değişmemiş..

normal bir gun gibi canimm bugun inanilmaz et yemisimm ilk defa kendimi tazmanya canavari gibi hissettim

simdide icim donuyor kolaa ictim vs vs sagliksiz bir gundu

kolayi halaa canim cekiyorr korkuyorum ama

bebisimde iyice buyudu bi guzel dovuyo annesini

funtunn,pınar sevindim kızlar sizin adınıza,biz kurbanı dün kestik,bugün de eşimle yazlıkları kaldırdık,kışlıkları çıkardık yerleştirdik,sıkıntıdan kendimize iş çıkardık,iyi de oldu,aradan çıktı burada gideceğimiz 1-2 yer var,onlar da bugün kurbanla uğraşırlar diye yarına bıraktık ziyaret işini,ama annemlerle telefonda görüşürken ağlamamak için zor tuttum kendimi,yurtdışında bayram geçirmek berbat bişey..eşim de gözüme bakıyo sabahtan beri,üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum o da üzülmesin diye,ama anlıyo olsa gerek,geliyo gidiyo sarılıyo öpüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…