2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bu da ıyımış yahu:)))demekti her hamilelık farklıdır lafı doğruymuş sadece
Ya kızlar bnmde sag göğsümün altı cok acıyor yanı ağrı değil bildiğin acı(sanki içerde bıçak var o batıyor ;((ama dıgerınde yok hep aynı yerde oluyor 1haftadır acı .....Dr kaburgan batıyordur dedi ama sanki kaslarım yırtılıyor gıbı bı acı bazen ağlıyorum dayanamıyorum sizde de var mı???

canim gogusmu kaburgami ayirt edilir bence dr un niye hemen oyle dedi anlamadim gecmis olsun
ama illa bi diret dr una yada baska jinekologa git beze varmi elle muayene etsin bi ihmal etme ne olur ne olmaz
sut bezeside olabilir BENIMDE agridi ama gogus degil kaburgamm resmen oda bbekten dedi dr

canim sendemi yurtdisindasin

evet ilk zamanlar her bayram aglardim ama simdi hic takmiyorum rabbime sukurler olsun annemler iyiler bende yuvamda mutluyum varsin en kotu sinavimiz gurbet olsun

canim uzulme inan beteriin beteri varmis basa gelmeyince bilinmezmis bin sukur bu gunlerimize

Kizlar nabersiniz bisey danismak istiyorum size yarin kayinvaldemlere bayramlasmaya gidicem 1 gece kalsam mi sonra yine gider kalirim cunku annem ameliyat oldu annemlere de gelen giden olur bayramin 3. Gunu evde olurum 2. Gunu kayinvalidemlerde olurum cunku onlarada esimin amcalari filan geliyo ve biraz lafcilar beni orda gorsunler agizlari acilmasin diyorum ne dersiniz??

Sana da iyi bayramlar. bence de insanların ne dediklerine yorma kafanı. Şişlik, kg almama vb belirtiler %100 sonuç verseydi cinsiyet ne zaman öğrenicez diye sabırsızlanmazdık. Bir de artık herkes daha bilinçli. Hamileyim, 2 canlıyım daha çok yemeliyim anlayışı geride kaldı. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Bu nedenle çok kilo alan az sayıda hamile var. Ben 5.5 kg almıştım. Şuan diyet yapıyorum 1 kilodan fazla verdim. Ve insanları dinleyecek olsaydım diyet de yapmamam gerekirdi, çünkü onlara göre hamileyken diyet yapılmaz yoksa çocuk beslenmez. Halbuki benim bebişim 2 haftada 700 gr aldı ben kg verirken :) Bu nedenle doktoruna güveniyorsan insanların ne dediklerine hiç kafanı yorma, ağzı olan konuşur...

Göğsüm değil tatlım göğüsümün altı kaburga başlıyor ya orası bnm göğüslerde hala bı değişiklik yok ilk aylarda acımıştı o kadar uzun zamandır hareketlilik yok olarda:))sol kaburgamda olmuyor sadece sağ yani hep aynı yer bnm zilloş kızım hep aynı yeri tepikliyor sanırım;((ultrasonda baktı bişey gözükmüyor bebişten başka dedi)

evet canım.. ben de takmayacam inşallah bir dahaki bayramlarda,haklısın canım,gönüller bir olsun,Allah sağlık sıhhat versin..

evet canım.. ben de takmayacam inşallah bir dahaki bayramlarda,haklısın canım,gönüller bir olsun,Allah sağlık sıhhat versin..

hele bi bebegin olsun varya aklina ben geleyim o zaman dediydi de .....

dunyan degisecek gurbetmis uzaklikmis aklina gelmeyecek tabii bi burukluk olur ama oylede mutlu olucaksin insalahh

Emi CNm neler yiyorsun yahu su arkadaşına da yardım et B'nde 77kılo ıle hamile kaldım suan 85 oldum kızım kılo alsın bn zayıflığım ya da daha almayayım kılo cok isterim bana da ver sırrını)))

hele bi bebegin olsun varya aklina ben geleyim o zaman dediydi de .....

dunyan degisecek gurbetmis uzaklikmis aklina gelmeyecek tabii bi burukluk olur ama oylede mutlu olucaksin insalahh

inşallah canım,bebeğim tam vaktinde gelecek zaten,hayatımıza renk katacak benim Gülce'm

Walla düzen nasıl işliyorsa öyle davran CNm ....bız her sabah kahvaltıda kayınvalidem de toplanıyoruz kocalar namaza cıkıyor bız en gec 08:30 a kadar gıdıyoz kaynvalideye eltilerimle akşama kadar orda duruyoruz ılk gün ...sonraki günlerde de kahvaltı da yüne ordayız ama öğlen herkes dağılıyor son gün annemde kahvaltıya gıdıyorum son akşam yemeğini de yine kayınvalidem de yiyoruz hep beraber hazırlayıp bu sefer görümcekler de geliyor :)))öylece Bayram bitiyor

Emi CNm neler yiyorsun yahu su arkadaşına da yardım et B'nde 77kılo ıle hamile kaldım suan 85 oldum kızım kılo alsın bn zayıflığım ya da daha almayayım kılo cok isterim bana da ver sırrını)))

Canım inşallah zorunlu olarak diyet yapmak zorunda kalmazsın benim gibi. Şekerli herşeyi hayatımdan çıkardım. Çayda, kahvede zaten kullanmam ama meyve bile yasaklamıştı doktorum. Şimdi suyum normale döndü yarım ekşi elma yiyorum günde o da yalvardım doktora resmen çeyrekti yarıma çıkardı. Bunun dışında benim eşim çok kiloluydu diyet yapmıştı zmanında ondan tecrübeliyim ara öğün atlamama yemek düzeni vb. bunları uyguladım.

Sabah: 2-3 dilim esmer ekmek, yumurta, peynir (normalde 1 kibrit kutusu ama hamileyiz kalsiyum içeriyo diye sınır koymuyorum.) 4-5 zeytin, arada tereyağ sürüyorum ekmekleri kızrtıp

Ara öğün: 1 bardak süt, 5-10 adet fındık (Yada 2 ceviz/ yada 5 badem )

Öğlen: Sebze yemeği (akşam et yersen gündüz sebze, akşam sebze yersen gündüz et), 2-3 dilim ekmek, 1 kase yoğurt.

ara öğün: yarım elma (süt veya yoğurt veya fındık, ceviz, badem(yukarıda bahsettiğim miktarlarda)

Ara öğün: tost, ayran(kendin yap, çünkü tuzsuz olması lazım)

Akşam: Çorba
Et vaya balık veya tavuk (kızartma olmamasına dikkat ediyorum, ama canım çekerse kızartma da yiyorum arada)
salata ve 1 dilim ekmek

Ara öğün: Süt veya sütlü neskafe yapıyorum. Yatana kadar fındık, ceviz, badem 3lüsünü gündüz yemediklerimi yiyorum.

Saatleri yazmadım çünkü kalkma saatine göre değişir. 2 saatten önce yemek yememli, 4 saatten fazla aç kalmamalısın... Öğün atlamaman gerekiyo, 3 litre su içersen ödemi de atmış olursun...

Saol tatlım uzun uzun yazmışsın eline saglık:))ara öğünler dışında B'nde böyle beslenıyorum belkıde daha az yıyırumdur ama su fazla ıcemıyorum sanırım bnm sorunum burdan kaynaklanıyor (B'nde yapıcam bakayım kılo vermesem de bari almayayım yeter:))

Hepinize mutlu bayramlar diliyorum kızlar.. Seneye inş. yavrularımızla bayram geçireceğiz. Allah bizleri ve bebeklerimizi kazadan beladan korusun...

Canım benim eşim diyet yaparken az yediği zamnlarda veremediği de oldu. En büyük sebep ara öğün atlamasıydı. Su içememk de sorun ama o zaman vücudunda şişlik yapıyo, ödem atamıyosun. Diğerleine dikkat et yağdan verirsin mutlaka. İlaç içiyosun sonuçta, onları bol su ile içmeye çalış...

Valla ne zor ismis bu boyle anlamadim gitti hamileyim hala bunlarla ugrasiyorum doktorun dsyehat yasagi koydu evime de gidemiyorum annemlerdeyim allah a sukur rahatim yerinde ama bu sefer karsi tarafin lafi sozu bitmiyo

hepinize iyi geceler tontişler,bir penguen edasıyla süzülerek gidiyorum kaplumbağa gibi debeleneceğim yatağıma doğru
öptüm hepinizi

slm kızlar midemden ölüyorum12den beri ayaktayım yine aynı şey oluyo asit boğazıma kadar çıktı boğulcak gibi oldum hala aynıyım((ne yapıcam ben böyle yaa kanamamda başladı morelim bozuldu iyice off erken felan gelim demese bu çocuk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…