slm kızlar midemden ölüyorum12den beri ayaktayım yine aynı şey oluyo asit boğazıma kadar çıktı boğulcak gibi oldum hala aynıyım((ne yapıcam ben böyle yaa kanamamda başladı morelim bozuldu iyice off erken felan gelim demese bu çocuk yaa
allahın izniyle oda olacak canım. tabiki insan biraz buruklaşıyor hatta arada bir bunalıyor kendini nereye atacağını şaşırıyorhaklısın canım tek istegim zaten saglıkla birde dogumu atlatabilmek.ama işte insanın kimsesi olmayınca kapısı calmayınca bi buruk oluo
sağol canım sen boşver o saçmalıkara takılma yani dr cinsiyeti gözüyle görüyor onlar neyle görüyorherkesin bayrami mubarek olsun....hepinizi opuyorum....
yaaaa kizlar beni goren herkes senin oglun olucak diyorlar....diyorum dr.lar kiz dyor diyorum....hayir senin oglun olucak diyorlar.....fazla kilo almadim toplam 8 veya 9 kilo aldim..karnim biraz one dogru.....sisligim cok yok....yani oyle hantal agir bi hamile degilim....yani boyle olmam erkek cocugu tasimamdanmi olur,,,yani kiz cocugunda olmazmi......ben anlamiyorum yaaaa....kizimda yok oglumda onemli degil saglikli olsun yeterki ama insan hazirligini ona gore yapiyor tedirgin oluyor..alsammi almasammi diyee......
sizce boyle bir sey olurmu
bunlardan hangisi.......
normaldir canım bende yoktu 30. haftada mide yanması felan ama 32 den sonra başladıki öldürdü beni halada devam ediyor bende3 öyle oldukca talcit alıyorum hafifliyorSelam kızlar,nasıl geçiyor bayram? Daha 1 tane baklava yedim.Normalde şimdiye kadar 7-8 tane yerdim,ama iştahım yok.Sizde de var mı böyle bir durum? Mide yanmaları desen zaten aldı başını gitti.İnsan başkası için bu kadar katlanamaz heralde.Evlat ne tatlıymışyerim ben onun her yerini
canım benimde sol göğsümün altında öyle bi acıma var hattaa böyle batar gibi bi acı ben gerginlikten olduğunu düşünüyorum çünkü acı içten değil derim acıyorBu da ıyımış yahu:)))demekti her hamilelık farklıdır lafı doğruymuş sadece
Ya kızlar bnmde sag göğsümün altı cok acıyor yanı ağrı değil bildiğin acı(sanki içerde bıçak var o batıyor ;((ama dıgerınde yok hep aynı yerde oluyor 1haftadır acı .....Dr kaburgan batıyordur dedi ama sanki kaslarım yırtılıyor gıbı bı acı bazen ağlıyorum dayanamıyorum sizde de var mı???
slm kızlar midemden ölüyorum12den beri ayaktayım yine aynı şey oluyo asit boğazıma kadar çıktı boğulcak gibi oldum hala aynıyım((ne yapıcam ben böyle yaa kanamamda başladı morelim bozuldu iyice off erken felan gelim demese bu çocuk yaa
geçmiş olsun cnmm.. bende de geçen hafaya kadar aynı şikayet vardı. siyah kuru üzüm yemeye başladım kan yapsın diye midemin yangınıda geçiverdi birden.. tavsiye ederm..
allahın izniyle oda olacak canım. tabiki insan biraz buruklaşıyor hatta arada bir bunalıyor kendini nereye atacağını şaşırıyor
ama ben inanıyorumki hayırlısıyla bebişlerimiz sağlıkla bi doğsa hayatımız tamamıyla değişecek ,az kaldı allahın izniyle inan bebişin doğupta kucağına geldiğinde anlayacaksın
hayatın boyunca hiçbir bayramda o anki kadar mutlu olmadığını
sağol canım sen boşver o saçmalıkara takılma yani dr cinsiyeti gözüyle görüyor onlar neyle görüyoraldırma bunlara
normaldir canım bende yoktu 30. haftada mide yanması felan ama 32 den sonra başladıki öldürdü beni halada devam ediyor bende3 öyle oldukca talcit alıyorum hafifliyor
sanırım bebek büyüdükce organlardaki baskı artıyor ondan oluyor böyle. sonuna kadar katılıyorum canım acısı bile tatlı yaramazların
canım benimde sol göğsümün altında öyle bi acıma var hattaa böyle batar gibi bi acı ben gerginlikten olduğunu düşünüyorum çünkü acı içten değil derim acıyor
canım ya moralini bozma diyeceğim ama anlamsız inşallah sağlıkla doğurursun bebişini
yinede mümkün olduğunca sakin olmaya çalış canım biliyosun streste çok büyük etkendualarım seninle canım başka ne desem bilemiyorum
çok geçmiş olsun canım.kanaman için de çko üzüldüm.moralini bozmamaya çalış.artarsa bi doktoruna sor istersen
kızlar sizce YİĞİT ismi nasıl???
bence güzel canım ne oldu değiştirmeyemi karar verdiniz
evet berk ti yavrusum kimse niyeyse beğenmedi berk ismini
yiğit ismi daha oturaklı geliyor berk'e göre ama bilemiyorum bende kararsız kaldım malum ikimizde zor karar veriyoruz
iyi geceler canım,nasılsın? benim belim tutuldu ,yalpalayarak yürüyorum penguen gibizaten yatakta ters dönmüş kaplumbağa gibiydim,iyice hayvanlaştım yani
Geçmiş olsun tatlım. Sevimli bi penguencik olmuşsundur eminim
Ben de dün gece sanki grip olmuş gibiydim ama sabah uyandığımda iyiydim. Geçici gripti sanırım :))))
sorma canım yaaa karar vermek çok zor eşim 2 isim kabul etseydi ikimizinde istediği olsun diye yiğit berk dicektim ama 2 isim istemiyo onunda gönlü olsun istiyorum çünkü
Çok geçmiş olsun canım yaa. Miden için bir ilaç vermedi mi doktor?
Kanaman yoğun bir kanama mı, nasıl? Tekrar ne zaman gideceksin doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?